#Ακρίβεια

Ακρίβεια: Συγκρατήθηκε ο δείκτης εξέλιξης τιμών στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024

Newsit
Ο δείκτης εξέλιξης τιμών συγκρατήθηκε στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο του 2024 με τις τιμές των προϊόντων να αυξάνονται κατά μέσο όρο 2,75% συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2023.  Η εμφανής συγκράτηση του δείκτη εξέλιξης τιμών στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024 δείχνει ότι ο πληθωρισμός στις αλυσίδες σουπερμάρκετ είναι της τάξης του 2,75%, έναντι 3,00% τον ... Περισσότερα To άρθρο Ακρίβεια: Συγκρατήθηκε ο δείκτης εξέλιξης τιμών στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 28/03/2024

Πρόταση δυσπιστίας: Για Τέμπη, ακρίβεια και e-mails σε αποδήμους εγκαλεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ

lamianow.gr
Στην ολομέλεια της Βουλής μεταφέρεται η πολιτική αντιπαράθεση τις επόμενες τρεις ημέρες καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας την οποία θα καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά της κυβέρνησης, στην σκιά της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ανδρουλάκης είχε διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση. Πρόκειται για τα κόμματα που στις δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνυπογράψουν την πρόταση. Ο κ. Ανδρουλάκης για λόγους θεσμ
14:37 26/03/2024

Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και υγεία τα μεγάλα προβλήματα της κυβέρνησης - Ανοιχτό το παιχνίδι με τους αναποφάσιστους

thetoc.gr
Σκληρός ανταγωνισμός για τη δεύτερη και τρίτη θέση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές
12:09 17/03/2024

Ακρίβεια: Σε ποιες τιμές κυμαίνονται τα σαρακοστιανά. Πώς θα κινηθεί το κρέας για Πάσχα [video]

fimes.gr
Την ανηφόρα έχουν πάρει οι τιμές των σαρακοστιανών, αλλά και του κρέατος ενόψει Πάσχα. Ξεκίνησαν οι καταναλωτές την έρευνα για τα σαρακοστιανά προϊόντα. Ο διευθυντής της Ιχθυόσκαλας στον Πειραιά, κ. Νίκος Κατσιώτης μίλησε στο MEGA για τις τιμές των ψαριών και των θαλασσινών ενόψει Σαρακοστής. «Εδώ όταν έχουμε πολλά ψάρια οι τιμές είναι «τζάμπα», όταν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ακρίβεια: Σε ποιες τιμές κυμαίνονται τα σαρακοστιανά. Πώς θα κινηθεί το κρέας για Πάσχα [video].
08:37 12/03/2024

Ακρίβεια και ελληνοποιήσεις προϊόντων στο Υπουργικό της Πέμπτης

protagon.gr
Σύμφωνα με τα στοιχεία για τον Φεβρουάριο, από μεγάλες αλυσίδες στην αγορά, καταγράφεται συγκράτηση των ανατιμήσεων σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, της τάξης του 80% The post Ακρίβεια και ελληνοποιήσεις προϊόντων στο Υπουργικό της Πέμπτης appeared first on Protagon.gr.
10:09 29/02/2024

Ακρίβεια: Σε ποια 8 προϊόντα μειώνονται οι τιμές στα σούπερ μάρκετ από 1 Μαρτίου

fimes.gr
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί για τα μέτρα κατά της ακρίβειας, από την 1 Μαρτίου έρχονται μείωση στις τιμές σε μια σειρά προϊόντων στα σούπερ μάρκετ. Μέσα σε αυτά είναι και τα απορρυπαντικά και τα καθαριστικά, όπου θα φανεί μείωση έως και 15%. Συγκεκριμένα, απορρυπαντικά, καθαριστικά σπιτιού, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και βρεφικές πάνες ανήκουν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ακρίβεια: Σε ποια 8 προϊόντα μειώνονται οι τιμές στα σούπερ μάρκετ από 1 Μαρτίου.
09:37 29/02/2024

Ομιλία Δημάρχου Νέας Ιωνίας στην ημερίδα του ΕΚΑ

blueskytv.gr
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, εσπερίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας με θέμα: «Ακρίβεια, αύξηση μισθών και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας», στην οποία πήραν μέρος εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι ο Δήμος είναι υπερήφανος που φιλοξενεί […] Ομιλία Δημάρχου Νέας Ιωνίας στην ημερίδα του ΕΚΑ on BLUE SKY.
15:46 26/02/2024

Ακρίβεια Μητσοτάκη: Τρελά κέρδη 2 δισεκατομμύρια ευρώ «τσέπωσαν» των Σούπερ Μάρκετ [Βίντεο]

olympia.gr
Το κύμα ακρίβειας αύξησε τον τζίρο των σούπερ μάρκετ, μείωσε τον οικογενειακό προϋπολογισμό Πάνω από 1 δισ. ευρώ επιπλέον στοίχισαν στους Έλληνες καταναλωτές οι αγορές από το σούπερ μάρκετ τη περασμένη χρονιά κυρίως λόγω των ανατιμήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα εμφανίζει τον υψηλότερο ρυθμό αύξησης στις τιμές τροφίμων συγκριτικά με τον […] Ακρίβεια Μητσοτάκη: Τρελά κέρδη 2 δισεκατομμύρια ευρώ «τσέπωσαν» των Σούπερ Μάρκετ [Βίντεο] - olympia
02:28 24/02/2024

Μαρία Δεναξα: αλλαγή ατζέντας δεν γίνεται με γάμους και πανηγύρια

olympia.gr
Στη χώρα του “πάτου των βαρελιών”, αλλαγή ατζέντας δεν γίνεται με γάμους και πανηγύρια. Τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται: Ακρίβεια Ανεργία Φτώχεια Επιδόματα πείνας Αγρότες στους δρόμους Επαναφορά βερεσέ μιας άλλης εποχής Τα θυμωμένα Τέμπη Εξαφανισμένος απο το χάρτη Θεσσαλικός κάμπος Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και θεραπευτές Παιδεία χωρίς δασκάλους αλλά με ιδιωτικά πανεπιστήμια Σκάνδαλα χωρίς διαλεύκανση […] Μαρία Δεναξα: αλλαγή ατζέντας δεν γίνεται με γάμους και πανηγύρια - olympia
18:28 16/02/2024

Δημοσκόπηση Pulse: Άνετο προβάδισμα για ΝΔ - Ακρίβεια το βασικό πρόβλημα για το 93% των πολιτών

real.gr
Η έρευνα έγινε σε δείγμα 1.120 συνεντεύξεων το χρονικό διάστημα 28-30 Ιανουαρίου.
21:10 01/02/2024

Ο Γιώργος Κύρτσος απαριθμεί τις αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτακη

olympia.gr
Ατελείωτος ο κατάλογος των αποτυχιών της κυβέρνησης. ΕΣΥ: διάλυση. Πανδημία: 10 θάνατοί την ημέρα αλλά την..έληξαν από το 2022. Ακρίβεια: Έχει χαθεί η μπάλα για τα νοικοκυριά. Αγρότες: Τους ξέχασαν επειδή ψηφίζουν μαζικά ΝΔ. Εκπαίδευση: Υποβάθμιση βάσει έκθεσης ΟΟΣΑ στη δευτεροβάθμια.Αποσύνθεση στην τριτοβάθμια. Δημογραφικό: Ρεκόρ υπογεννητικότητας με ρεκόρ ακρίβειας στο βρεφικό γάλα,τη διαβίωση της οικογένειας. […] Ο Γιώργος Κύρτσος απαριθμεί τις αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτακη - olympia
15:28 01/02/2024

Το τέρας της Ακρίβειας τρομάζει το Μαξίμου, πως θα αντιδράσει ο Κασσελάκης στην επίθεση Πολάκη σε Βαρδινογιάννη – Λάτση, και τι σχεδιάζουν επτά Ρωσόφιλοι Μητροπολίτες 

lykavitos.gr
Τα τρία ανοιχτά μέτωπα (αγρότες, φοιτητές, ομόφυλα ζευγάρια) προβληματίζουν αλλά δεν φοβίζουν το Μαξίμου, αφού η πεποίθηση είναι πως τα ζητήματα αυτά είναι «διαχειρίσιμα».
00:17 30/01/2024

Η θέση του «Π»: Ακρίβεια και εγκληματικότητα οι προτεραιότητες

paraskhnio.gr
Το πρόβλημα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι ότι δεν εργάζεται ή ότι κάνει μεγάλα λάθη. Είναι ότι όλοι μας έχουμε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτήν, περιμένουμε να στρώσουν όλα άμεσα και όταν λέμε όλα, εννοούμε δυσλειτουργίες δεκαετιών. Δυστυχώς, αυτά δεν γίνονται με μαγικό ραβδί, θέλουν πολλή δουλειά, πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα, συγκρούσεις με ισχυρές ομάδες Το άρθρο Η θέση του «Π»: Ακρίβεια και εγκληματικότητα οι προτεραιότητες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 23/01/2024

Ακρίβεια: Ο πληθωρισμός των… Χούθι – Νέες ανατιμήσεις έως 10% στο λιανεμπόριο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Νέες ανατιμήσεις που μπορεί να κυμαίνονται από 3,5% έως και πάνω από 10% αναμένεται να φέρει στα ράφια του εγχώριου λιανεμπορίου η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των ανταρτών Χούθι στα εμπορικά πλοία. Ηδη παρατηρούνται καθυστερήσεις έως και 20 ημέρες στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς τα πλοία αναγκάζονται να κάνουν το […] Το άρθρο Ακρίβεια: Ο πληθωρισμός των… Χούθι – Νέες ανατιμήσεις έως 10% στο λιανεμπόριο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 19/01/2024

Ακρίβεια: Τι προβλέπει η τροπολογία για την τιμή του βρεφικού γάλατος

Newsit
Τροπολογία την τιθάσευση της τιμής του βρεφικού γάλατος κατέθεσε χθες (17.01.24) ο Υπουργός Ανάπτυξης, κος Κώστας Σκρέκας στη Βουλή. Με την εν λόγω τροπολογία εισάγονται ρυθμίσεις με στόχο τον εξορθολογισμό και τη διαφάνεια των τιμών των προβλεπόμενων καταναλωτικών προϊόντων μέσω: – της απαγόρευσης, σε περίπτωση αύξησης της τιμής, οποιοσδήποτε προωθητικής ενέργειας κατά τη διάθεσή τους ... Περισσότερα To άρθρο Ακρίβεια: Τι προβλέπει η τροπολογία για την τιμή του βρεφικού γάλατος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 18/01/2024

Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακρίβεια: Ανακάλυψε ότι υπάρχει αισχροκέρδεια μετά από 2 χρόνια λεηλασίας των νοικοκυριών, και πήρε μέτρα – «παυσίπονα»

sportime.gr
Ακρίβεια: «Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία», είπε ο Πρωθυπουργός που άφησε για 2 ολόκληρα χρόνια τις πολυεθνικές να χρεώνουν ότι θέλουν στα ράφια Πέτρος Δημόπουλος για το sportime.gr.
18:46 10/01/2024

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για ακρίβεια: «Πού θα βρούμε πιο φθηνό βρεφικό γάλα; Στο Αγρίνιο ή στη Στοκχόλμη;»

agrinionews.gr
«Επικαλούμενοι γεωπολιτικές αναταράξεις, προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, τιμές στην ενέργεια, αστρικές συστοιχίες κ.α. τα καρτέλ των ολιγοπωλίων και πολυεθνικές προχωρούν διαρκώς και ανενόχλητες σε ανατιμήσεις για να μεγιστοποιήσουν τα υπερκέρδη τους», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Στην Ελλάδα του 2024 ένας οποιοσδήποτε ουδέτερος παρατηρητής μπορεί να αντιληφθεί την εφαρμογή και διατήρηση ενός σκληρού νεοφιλελεύθερου οικονομικού μοντέλου (μη τον πούμε καπιταλιστικό και εξοργιστούν κάποιοι) όπου: - Ο φτωχός καθημερινά γίνεται φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος. - Ο μισθός δε φτάνει να βγει το 15θημερο - Κατα
12:46 10/01/2024

Ακρίβεια: Εως και 270% πάνω οι τιμές των προϊόντων όταν φτάσουν από το χωράφι στο ράφι [πίνακας]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Στην ισχυρή ζήτηση και στο υψηλό κόστος των διαδικασιών που μεσολαβούν από το χωράφι στο ράφι αποδίδουν στελέχη της αγοράς την «ψαλίδα» των τιμών στα αγροτικά προϊόντα που φτάνει έως και το 270%, ενώ από την πλευρά τους οι παραγωγοί κάνουν λόγο για κερδοσκοπικά παιχνίδια και «εκβιαστικές» πρακτικές από τους μεσάζοντες. Οπως καταγγέλλουν, δέχονται πιέσεις […] Το άρθρο Ακρίβεια: Εως και 270% πάνω οι τιμές των προϊόντων όταν φτάσουν από το χωράφι στο ράφι [πίνακας] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 06/01/2024

«Κρύος ιδρώτας» στην κυβέρνηση για την καθημερινότητα – Ακρίβεια, (αν)ασφάλεια, μεταναστευτικό

in.gr
Το Μαξίμου στρέφει το βλέμμα σε πεδία στα οποία απειλείται να μαζευτούν «σκιές» ανεπάρκειας – Παράλληλα με τα «μεγάλα» ζητάει από τους υπουργούς προσοχή στα «μικρά»
07:00 22/12/2023

Και τώρα, κωδικός «Ακρίβεια»

matrix24.gr
Κεντρικό θέμα στην ημερήσια ατζέντα της πολιτικής σκηνής του τόπου, επιχειρεί να καταστήσει την αντιμετώπιση της Ακρίβειας, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης, μεταξύ αυτών και στην [...]
07:46 19/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load