#Σχοινούσα

Δανάη Μπάρκα: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σχοινούσα και η υπενθύμιση στους followers της

okmag.gr
H Δανάη Μπάρκα που ετοιμάζεται να επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών στη Σχοινούσα. Η παρουσιάστρια, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τις σκέψεις της αλλά και εικόνες από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις. Αυτό έκανε και σήμερα, καθώς δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών ενώ στη λεζάντα έκανε […] The post Δανάη Μπάρκα: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σχοινούσα και η υπενθύμιση στους followers της appeared first on OK! Magazine.
22:58 17/08/2023

Δούκισσα Νομικού: Κάνει διακοπές στη μαγική Σχοινούσα

okmag.gr
Η θερμοκρασία έχει φτάσει στο κόκκινο και οι περισσότεροι celebrities έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού, που έχει αποχαιρετίσει την ιδιαίτερα ζεστή Αθήνα και βρίσκεται στη Σχοινούσα. Η παρουσιάστρια με την οικογένειά της βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες […] The post Δούκισσα Νομικού: Κάνει διακοπές στη μαγική Σχοινούσα appeared first on OK! Magazine.
11:58 23/07/2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε πανηγύρι στη Σχοινούσα μετά το τέλος του My Style Rocks – Φωτογραφίες και βίντεο

tlife.gr
Από τα Κουφονήσια στην Σχοινούσα! Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν τέλος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σε πανηγύρι στη Σχοινούσα μετά το τέλος του My Style Rocks – Φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 03/07/2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Διακοπές στη Σχοινούσα

okmag.gr
Στο νησί των μικρών Κυκλάδων με τις όμορφες παραλίες βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο ηθοποιός μετά το τέλος των παραστάσεών του με τον «Μισάνθρωπο» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οι οποίες έσπασαν ρεκόρ εισιτηρίων, ταξίδεψε στο Αιγαίο για μια μικρή ανάπαυλα. Ταξίδεψε στα Κουφονήσια και τη Σχοινούσα και μοιράστηκε εικόνες από τις παραλίες μαζί με τους […] The post Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Διακοπές στη Σχοινούσα appeared first on OK! Magazine.
14:58 13/06/2023

Παναγία της Ακαθής, ο Χριστός στέκει όρθιος μπροστά της, Ακάθιστος – Η Εικόνα αυτή βρέθηκε με θαυματουργικό τρόπο

ekklisiaonline.gr
Σύναξη της Παναγίας της Ακαθής στην Σχοινούσα… Το άρθρο Παναγία της Ακαθής, ο Χριστός στέκει όρθιος μπροστά της, Ακάθιστος – Η Εικόνα αυτή βρέθηκε με θαυματουργικό τρόπο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:36 31/03/2023

Οι μαθητές της Σχοινούσας «επισκέφθηκαν» το Μουσείο Μπενάκη: Διαδικτυακή παρουσίαση από τη Nova

hellasjournal.com
Διαδικτυακή παρουσίαση στους μαθητές του νησιού της Σχοινούσας διοργάνωσαν η Nova και το Μουσείο Μπενάκη.
15:02 14/12/2022

Η Nova φέρνει το Μουσείο Μπενάκη στους μαθητές της Σχοινούσας

paraskhnio.gr
Διαδικτυακή παρουσίαση στους μαθητές του νησιού της Σχοινούσας διοργάνωσαν η Nova και το Μουσείο Μπενάκη. Οι μαθητές παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Μουσείο και Τάξη σε ζωντανή σύνδεση!» του Μουσείου Μπενάκη και βίωσαν τις δυνατότητες της συνδεσιμότητας και της τεχνολογίας κάνοντας μια εικονική «επίσκεψη» και αποκτώντας πρόσβαση σε μια εμπειρία τέχνης και ιστορίας από το νησί τους. Το άρθρο Η Nova φέρνει το Μουσείο Μπενάκη στους μαθητές της Σχοινούσας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:32 14/12/2022

Τρία ελαιόδεντρα «υιοθέτησε» το Γυμνάσιο Σχοινούσας με τη συνδρομή της ΕΡΓΟΣΕ

lykavitos.gr
Τρεις υπεραιωνόβιες ελιές από την Αχαϊα «υιοθέτησε», με τη συνδρομή της ΕΡΓΟΣΕ, το Γυμνάσιο Σχοινούσας.
12:06 12/12/2022

Δωρεάν εξετάσεις στη Σχοινούσα από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ)

iatropedia.gr
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες (KIM) έχουν πραγματοποιήσει από το 2014, 130 αποστολές σε νησιά της άγονης γραμμής καθώς και σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα The post Δωρεάν εξετάσεις στη Σχοινούσα από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ) appeared first on Iatropedia.
10:10 01/12/2022

Φάρμακα με drone στις Μικρές Κυκλάδες - Στη Σχοινούσα ο Θάνος Πλεύρης

NewsBomb
Πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού μέσω drone εφαρμόζεται στη Σχοινούσα, την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια. Η παρουσίαση του προγράμματος…Περισσότερα...
18:04 20/10/2022

Θάνος Πλεύρης στη Σχοινούσα: Παρακολούθησε επίδειξη μεταφοράς φαρμάκων μέσω drone

iatropedia.gr
Σε επίδειξη μεταφοράς φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού μέσω drone για την κάλυψη των αναγκών σε υπηρεσίες υγείας των κατοίκων των μικρών νησιών του Αιγαίου, παραβρέθηκε σήμερα στη Σχοινούσα, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.  The post Θάνος Πλεύρης στη Σχοινούσα: Παρακολούθησε επίδειξη μεταφοράς φαρμάκων μέσω drone appeared first on Iatropedia.
17:16 20/10/2022

Μεταφέρθηκαν τα πρώτα φάρμακα με drone στη Σχοινούσα

protagon.gr
Στόχος είναι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα φάρμακα, καθώς πολλές φορές οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη μεταφορά τους The post Μεταφέρθηκαν τα πρώτα φάρμακα με drone στη Σχοινούσα appeared first on Protagon.gr.
17:02 20/10/2022

Σταμάτης Κόκοτας: Το τελευταίο live του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, ένα μήνα πριν στη Σχοινούσα (Βίντεο)

Παραπολιτικά
Τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του - Τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικά σπάνιες
16:54 02/10/2022

Επιστροφή στη Σχοινούσα μέσα από 25 υπέροχες φωτογραφίες

naftemporiki.gr
Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με το λευκό και το μπλε της Σχοινούσας, όπως το απαθανάτισε ο φωτογράφος Τάσος Τσουκαλάς.
10:56 02/09/2022

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Αγκαλιά με τον Τζέισον Στέιθαμ σε σκάφος στις Κυκλάδες

okmag.gr
Τις διακοπές της στην Ελλάδα δεν σταματά να αναπολεί η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Το supermodel και μαμά δύο παιδιών βρέθηκε στις Κυκλάδες μαζί με τον σύντροφό της, Τζέισον Στέιθαμ. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις διακοπές του στην Ελλάδα από τη Σχοινούσα στα μέσα Αυγούστου περίπου. Ωστόσο, την Πέμπτη η μαμά του 5χρονου Τζακ και της μόλις […] The post Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Αγκαλιά με τον Τζέισον Στέιθαμ σε σκάφος στις Κυκλάδες appeared first on OK.
13:48 01/09/2022

Ηλίας Ψινάκης: Μιμείται την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία “Μανταλένα”

instyle.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης είναι αρκετά δραστήριος στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους συχνές από την καθημερινότητά του. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Σχοινούσα, όπου συνεχίζει τις διακοπές του. Το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μιμείται την Αλίκη Βουγιουκλάκη […] The post Ηλίας Ψινάκης: Μιμείται την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία “Μανταλένα” appeared first on InStyle.
17:36 31/08/2022

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley κάνουν διακοπές στη Σχοινούσα

neolaia.gr
Ο Jason Statham και η σύντροφός του Rosie Huntington-Whiteley επέλεξαν τη Σχοινούσα για τις διακοπές τους.
15:00 28/08/2022

Τζέισον Στέιθαμ: Στη Σχοινούσα με την Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι (pic)

fosonline.gr
Στη Σχοινούσα ο Τζέισον Στέιθαμ με την αρραβωνιαστικιά του Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι και τα παιδιά τους
00:24 28/08/2022

Στη Σχοινούσα για διακοπές ο «σκληρός» Τζέισον Στέιθαμ

dete.gr
Τις Κυκλάδες επέλεξε, λοιπόν, για τις διακοπές του ο «σκληρός» του Χόλιγουντ Τζέισον Στέιθαμ (που προ μηνών ήταν στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας των «Αναλώσιμων») με την εδώ και έξι χρόνια αρραβωνιαστικιά του Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, η οποία έκοψε την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού με την εκθαμβωτική ομορφιά της στην ταινία «Transformers: Dark of the […]
18:50 26/08/2022

Τζέισον Στέιθαμ: Στη Σχοινούσα για διακοπές

ProtoThema.gr
Ο ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη  Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι και τον πεντάχρονο γιο τους, Τζακ 
17:52 26/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load