#Τζούλι Μασίνο

Η Τζούλι Μασίνο μάς ξεναγεί στο σπίτι της και μας αποκαλύπτει το δώρο του Μίνωα Κυριακού

zappit.gr
Την πόρτα του σπιτιού της για χάρη του Happy Day άνοιξε η Τζούλι Μασίνο. Η αγαπημένη καθηγήτρια φωνητικής, την οποία […] The post Η Τζούλι Μασίνο μάς ξεναγεί στο σπίτι της και μας αποκαλύπτει το δώρο του Μίνωα Κυριακού appeared first on Zappit.
09:00 29/02/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν απαντάω σε κάτι τέτοιο, δεν θα κάνουμε γαϊτανάκι δηλώσεων»

zappit.gr
Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την αποχώρησή τους από το J2US έκαναν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο. «Όταν […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν απαντάω σε κάτι τέτοιο, δεν θα κάνουμε γαϊτανάκι δηλώσεων» appeared first on Zappit.
17:14 26/03/2023

Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά την αποχώρησή του από το J2US

govastileto.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο ανέβηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν το «Το λουλουδάκι του μπαξέ», κερδίζοντας την κριτική επιτροπή. «Ήταν η καλύτερή σου φορά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου είπε πως υπήρξε πρόοδος από την προηγούμενη φορά που τραγούδησε ο ηθοποιός. Από την […]
15:02 26/03/2023

Η Τζούλι Μασίνο στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το J2US: «Είμαι στεναχωρημένη»

okmag.gr
Η Τζούλι Μασίνο και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχώρησαν από το J2US στο live του Σαββάτου 25 Μαρτίου ενώ αμέσως μετά έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» «Όταν συμμετέχεις σε ένα τέτοιο σόου που έχει το διαγωνιστικό κομμάτι μπορεί να φύγεις ανά πάσα στιγμή. Εντάξει. Αφού αποφάσισε αυτό το κοινό το σέβομαι», […] The post Η Τζούλι Μασίνο στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το J2US: «Είμαι στεναχωρημένη» appeared first on OK! Magazine.
12:00 26/03/2023

J2US: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο αποχώρησαν από το σόου

tlife.gr
Στον αποψινό επεισόδιο του J2US οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με την ψυχή τους με τους To άρθρο J2US: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο αποχώρησαν από το σόου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
02:40 26/03/2023

Σπύρος Μπιμπίλας: Με ποιον διάσημο σχεδιαστή μόδας τον μπερδεύουν στον δρόμο;

okmag.gr
Μια αποκάλυψη έκανε στον αέρα του J2US o Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ εμφανίστηκε με τη Τζούλι Μασίνο και τραγούδησαν το «Λουλουδάκι του μπαξέ». Και το είπαν υπέροχα γεμάτοι χαρά και κέφι γεγονός που έδωσε έξτρα πόντους στην εμφάνισή τους. «Ρεσιτάλ ερμηνείας και χαράς» σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης. «Ήταν η καλύτερή σου […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: Με ποιον διάσημο σχεδιαστή μόδας τον μπερδεύουν στον δρόμο; appeared first on OK! Magazine.
22:40 25/03/2023

J2US: Βέρρα, Καψάλης και Κονταρός φέρνουν παραδοσιακό γλέντι στον Alpha

ieidiseis.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης ανοίγει ένα ακόμη φαντασμαγορικό live του J2US στον Alpha.Ένα live όπου η παράδοση θα διαδεχτεί το διαγωνιστικό μέρος του J2US και τα ζευγάρια θα ανταλλάξουν τα μικρόφωνά τους με τη Χαρά Βέρρα, τον Μανώλη Κονταρό και τον Γιάννη Καψάλη. Ακόμη ένα Σάββατο με το «Just the 2 of Us», που είναι το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται και αυτό το Σάββατο στον Alpha για να βάλει φωτιά σε ένα ακόμη βράδυ μας! Το J2US είναι η καλύτερη παρέα του Σαββατόβραδου και θα μας κρατήσει συντροφιά σ’ ένα μαραθώνιο μουσικής, τραγουδιού, εκπλήξεων κι ανατροπών, όπου τραγούδι και χορός θα δώσουν τη θέση τους σε μια συγκινητική αποχώρηση στο τέλος της βραδιάς. Και τα 14 ζευγάρια έτ
19:34 25/03/2023

Σπύρος Μπιμπίλας – Τζούλι Μασίνο: Επιστρέφουν απόψε στη σκηνή του J2US – Δείτε backstage φωτογραφίες

okmag.gr
Ανοιχτό είχε αφήσει το ενδεχόμενο για την αποψινή εμφάνιση στην σκηνή του J2US μαζί με τη Τζούλι Μασίνο όταν ρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Θα εξαρτηθεί είναι λόγοι υγείας της Τζούλι. Ελπίζουμε ότι θα μας δείτε», είχε εξηγήσει ο ηθοποιός, αφού μαζί με την coach του απείχαν από το προηγούμενο live του σόου. Ωστόσο, ο Σπύρος […] The post Σπύρος Μπιμπίλας – Τζούλι Μασίνο: Επιστρέφουν απόψε στη σκηνή του J2US – Δείτε backstage φωτογραφίες appeared first on OK! Magazine.
18:42 18/03/2023

J2US: Αποχώρησαν η Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ

Newsbeast.gr
Το J2US επέστρεψε, έπειτα από παύση μίας εβδομάδας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, με τα ζευγάρια να προσπαθούν να ελαφρύνουν το κλίμα και να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές. Από το επεισόδιο απουσίαζαν για λόγους υγείας, όπως τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Λουίζα Πυριόχου με τον Beast και ο Ιάσονας με την Ηρώ ενώ στην τελευταία ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου. Όπως πάντα, στο J2US τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό και ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Και το ζευγάρι που αποχώρησε, νωρίς, από το μουσικ
06:52 12/03/2023

J2US: Όλα τα act των ζευγαριών και η αποχώρηση έκπληξη

ieidiseis.gr
Το J2US επέστρεψε και γέμισε με μουσική το βράδινό πρόγραμμα του Alpha με 17 νέες ερμηνείες.Ο Νίκος Κοκλώνης καλοσόρισε το κοινό του J2US σε ένα νέο live με τα 17 ζευγάρια να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο show του Alpha. Μετά από μια εβδομάδα απουσίας και τηρώντας το διάστημα του εθνικού πένθους για τη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη, το show επέστρεψε με το διαγωνιστικό του μέρος μόνο για την εβδομάδα αυτή. Παράλληλα η Βίκυ Σταυροπούλου, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής στις θέσεις των τεσσάρων κριτών έδωσαν σε κάθε ζευγάρι τις βαθμολογίες τους. Σε αυτές προστέθηκαν οι ψήφοι του κοινού που συμμετείχε από το application του J2US. Τα 17 ανατρεπτικά ζευγάρια θα βάλουν τ
23:58 11/03/2023

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Η δίαιτα της Τζούλι Μασίνο που την άφησε μισή, μαθεύτηκε το μυστικό της

Newside.gr
Το “καμ-μπάκ” έκανε η Τζούλι Μασίνο στην τηλεόραση, αφού συμμετέχει φέτος ως vocal coach στο J2US μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, με την ίδια να εντυπωσιάζει ως καθηγήτρια με την υπέροχη φωνή της ενώ φέτος επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συμμετοχή της στο J2US. Η Τζούλι Μασίνο, […] The post «Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Η δίαιτα της Τζούλι Μασίνο που την άφησε μισή, μαθεύτηκε το μυστικό της appeared first on NewSide.gr.
09:14 08/03/2023

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα αποχωρήσει από το J2US λόγω της υποψηφιότητάς του στις εκλογές;

irafina.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας συμμετέχει στο J2US και είναι ζευγάρι με την Τζούλι Μασίνο. Μάλιστα στο πρώτο live ο ηθοποιός-Πρόεδρος του ΣΕΗ και η καθηγήτρια φωνητικής εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους λαμβάνοντας αποθεωτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast at Star» όλα δείχνουν ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχωρεί […]
22:02 24/02/2023

Βανδή για Μασίνο: Μαθητούδια εγώ, ο Ρέμος, η Ελένη Πέτα πηγαίναμε στην Τζούλι και μας δίδασκε

thecaller.gr
Αποθέωσε την Τζούλι Μασίνο η Δέσποινα Βανδή στο live σόου του J2US, στον Alpha, το βράδυ του Σαββάτου (18/02), προχωρώντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις!Αποθέωσε την Τζούλι Μασίνο η Δέσποινα Βανδή στο live σόου του J2US, στον Alpha, το βράδυ του Σαββάτου (18/02), προχωρώντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις!Σημειώνεται, πως η Τζούλι Μασίνο στον νέο κύκλο του J2US είναι φωνητικό «ζευγάρι» με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Όπως είπε λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή για την Τζούλι Μασίνο, «ήταν η πρώτη της δασκάλα […]
23:36 18/02/2023

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σαν άλλος Τζενγκις Χαν στη σκηνή του J2US

okmag.gr
Ο Σπύρος Μπιμπίλας διαγωνίζεται στο φετινό J2US έχοντας στο πλευρό του την Τζούλι Μασίνο. Στην πρεμιέρα το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι Τζένγκις Χαν του Λάκη Τζορντανέλλι και κατέπληξε την κριτική επιτροπή. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ παραδέχτηκε ότι: «Τον τελευταίο καιρό με βλέπετε πολύ στους δρόμους, στις διαδηλώσεις. Είχε κλείσει η φωνή μου […] The post Ο Σπύρος Μπιμπίλας σαν άλλος Τζενγκις Χαν στη σκηνή του J2US appeared first on OK! Magazine.
21:34 18/02/2023

Στο νέο Fame Story, θέλω τη Ναταλία Γερμανού για παρουσιάστρια”

dete.gr
Συνέντευξη στο Breakfast@Star και στον Κωνσταντίνο Μίχο έδωσε η Τζούλι Μασίνο. Η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια, υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στο νέο της σπίτι και μαγείρεψε. Παράλληλα μίλησε για τη ζωή της, την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή, όπως και για καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί. «Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story αλλά δεν με […]
17:30 11/01/2023

Τζούλι Μασίνο: Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το J2US, μπορεί να μην τους αρέσω σαν χαρακτήρας

Newsit
«Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story, θέλω τη Ναταλία για παρουσιάστρια», λέει η Τζούλι Μασίνο. Στο «Breakfast@Star» έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο. Η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια άνοιξε το σπίτι της και μαγείρεψε μαζί με τον Κωνσταντίνο Μίχο, ενώ μίλησε για τη ζωή της, την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και τους καλλιτέχνες ... Περισσότερα To άρθρο Τζούλι Μασίνο: Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το J2US, μπορεί να μην τους αρέσω σαν χαρακτήρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:30 11/01/2023

Τζούλι Μασίνο: «Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story – Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο»

neolaia.gr
Η Τζούλι Μασίνο αποκάλυψε αν θα ήθελε να είναι μέρος του «Fame Story» σε περίπτωση που αυτό επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
11:32 11/01/2023

Ο Νίνο απαντά στον Αντώνη Γούναρη και την Τζούλι Μασίνο: «Έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν»

tlife.gr
Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram ο Νίνο σχολίασε τις δηλώσεις που έκαναν ο Αντώνης Γούναρης To άρθρο Ο Νίνο απαντά στον Αντώνη Γούναρη και την Τζούλι Μασίνο: «Έχουν πάθει αμνησία ή τους απείλησαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:44 13/10/2022

Αντώνης Γούναρης για Fame Story: «Μου είχε πει η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα να μην γυρίσω σπίτι»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησαν ο Αντώνης Γούναρης και η Τζούλι Μασίνο, οι οποίοι θυμήθηκαν ιστορίες από τα Fame Story. […] The post Αντώνης Γούναρης για Fame Story: «Μου είχε πει η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα να μην γυρίσω σπίτι» appeared first on Zappit.
14:50 12/10/2022

Αντώνης Γούναρης: Η γυναίκα του τον είχε… απειλήσει να μη γυρίσει σπίτι αν «σώσει» την Άσπα Τσίνα

in.gr
Η Τζούλι Μασίνο και ο Αντώνης Γούναρης 20 χρόνια μετά το Fame Story θυμούνται όσα έγιναν στο μουσικό reality
12:52 12/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load