#Τζούντο

Τζούντο: Στο Παρίσι μέσω… Τιφλίδας ο Τσελίδης

naftemporiki.gr
Το μετάλλιο που «έψαχνε» ο Θεόδωρος Τσελίδης για να μπορέσει να εξασφαλίσει θέση στην ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το βρήκε στην Τιφλίδα. Στο φινάλε του Γκραν Σλαμ που… Τζούντο: Στο Παρίσι μέσω… Τιφλίδας ο Τσελίδης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:00 24/03/2024

Η Γιουβέντους έκλεισε το deal με την Σαουθάμπτον για τον Αλκαράς

pressaris.gr
Ο Κριστιάνο Τζούντολι είχε βάλει στο μάτι τον Κάρλος Αλκαράς από την εποχή που ήταν αθλητικός διευθυντής της Νάπολι και τώρα ήρθε η στιγμή για να πετύχει συμφωνία για εκείνον για λογαριασμό της Γιουβέντους. Ο λόγος για το deal μεταξύ της βέκια σινιόρα και της Σαουθάμπτον για τον 21χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, με τον νεαρό να […] The post Η Γιουβέντους έκλεισε το deal με την Σαουθάμπτον για τον Αλκαράς appeared first on pressaris.gr.
15:09 31/01/2024

Τζούντο: «Γνωριμία» με τον Άρη και το άθλημα για το 41ο Δημοτικό σχολείο (photos)

pressaris.gr
Το τμήμα του Τζούντο του Α.Σ. Άρης φιλοξένησε σήμερα (24/1) το 41ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης και τους μαθητές της Δ’ τάξης, στο πλαίσιο της γνωριμίας των μαθητών με το άθλημα. Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: “Οι μικροί μαθητές γνώρισαν από κοντά το άθλημα του τζούντο μαζί με τους αθλητές του τμήματος, οι οποίοι προχώρησαν και […] The post Τζούντο: «Γνωριμία» με τον Άρη και το άθλημα για το 41ο Δημοτικό σχολείο (photos) appeared first on pressaris.gr.
17:09 24/01/2024

Η Γιουβέντους καταθέτει πρόταση στη Στουτγκάρδη για Μαυροπάνο!

aek1924.gr
Ειλημμένη είναι η απόφαση στη Γιουβέντους να καταθέσει πρόταση στη Στουτγκάρδη για Μαυροπάνο Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η Γιούβε θα προσφέρει άνω των 15 εκατ. ευρώ στους Σουηβούς για τον Έλληνα άσο. Ο Κριστιάνο Τζούντολι, εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του στη Νάπολι και η δουλειά του με παίκτες όπως […] The post Η Γιουβέντους καταθέτει πρόταση στη Στουτγκάρδη για Μαυροπάνο! appeared first on AEK1924.gr.
17:37 09/07/2023

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τζούντο ο Ρώσος Ανταμιάν

tromaktiko.gr
Ο Ρώσος Αρμάν Ανταμιάν αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο τζούντο στην κατηγορία -100κ. συμμετέχοντας με ουδέτερη σημαία, αφού κέρδισε στον τελικό τον Τσέχο Λούκας Κρπάλεκ. Η ομοσπονδία του Τζούντο έχει επιτρέψει σε Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές να πάρουν μέρος στη διοργάνωση υπό ουδέτερη σημαία. η Ουκρανία, από την άλλη, απέσυρε την ομάδα της λόγω της παρουσίας […] The post Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τζούντο ο Ρώσος Ανταμιάν appeared first on Tromaktiko.gr.
02:03 13/05/2023

ΤΖΟΥΝΤΟ: Mόνο μία ελληνική νίκη στο Παγκόσμιο της Ντόβα

fosonline.gr
Μακριά από επιτυχίες έμειναν οι εκπρόσωποι μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο της Ντόχα όπου καταγράφηκε μόνο μία ελληνική νίκη (πρόκριση)
23:01 11/05/2023

Ουκρανικό μποϊκοτάζ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο

naftemporiki.gr
Η Ουκρανία θα μποϊκοτάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο του Μαΐου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, ανακοίνωσε σήμερα η Ουκρανική Ομοσπονδία Τζούντο (UJF). Η αιτία αφορά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας… Ουκρανικό μποϊκοτάζ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
14:28 01/05/2023

Τζούντο Τυφλών: Στη Λάρισα το Πανελλήνιο με τη συμμετοχή επτά αθλητών

tromaktiko.gr
Με τη συμμετοχή επτά (7) αθλητών από πέντε (5) σωματεία θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, στη Λάρισα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο τυφλών. Στις 13:00 θα γίνει η ζύγιση και στις 13:30 θα αρχίσουν οι αγώνες, που περιλαμβάνουν τις κατηγορίες J1 και J2. Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι:Στα -73κ. J2: Παναγιώτης […] The post Τζούντο Τυφλών: Στη Λάρισα το Πανελλήνιο με τη συμμετοχή επτά αθλητών appeared first on Tromaktiko.gr.
01:31 22/04/2023

Τζούντο: Θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου – Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Newside.gr
Η Ελληνίδα τζουντόκα κέρδισε το χρυσό στον τελικό των -70κ Θρίαμβος για την αθλήτρια του τζούντο, Ελισάβετ Τελτσίδου, στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η Ελληνίδα τζουντόκα κέρδισε στο χρυσό σκορ του τελικού των -70κ την κάτοχο του τίτλου, Ολλανδέζα Σάνε Φαν Ντάικε (Νο2 του κόσμου), και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ενα ακόμη ????για την Ελισάβετ Τελτσίδου Γκραν Σλαμ, αυτή τη φορά […] The post Τζούντο: Θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου – Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο appeared first on NewSide.gr.
14:22 26/03/2023

Τζούντο: Επιτυχίες του Μέγα Αλέξανδρου Αμυνταίου σε Διεθνές Τουρνουά που έγινε στο Αμύνταιο

e-ptolemeos.gr
Ο Αθλητικός Σύλλογος  «Μέγας Αλέξανδρος» Αμυνταίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το δήμο Αμυνταίου διοργάνωσε το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στις 19 Μαρτίου 2023 για τις κατηγορίες: JUNΙORS A–B–Γ, ΠΑΙΔΩΝ–ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α–Β, ΕΦΗΒΩΝ–ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β’, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(άνω των 18 ετών) στο ΔΑΚ Αμυνταίου Η ομάδα Φίλιππος Αμυνταίου κατέκτησε […]
09:34 21/03/2023

Ιωάννης Κωστελίδης: Στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου, ένιωσα ανατριχίλα!

patrasevents.gr
Κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζούντο-EJU
22:44 26/02/2023

Ο«χρυσός» Φλεβάρης του Κωστελίδη

naftemporiki.gr
Ο Φεβρουάριος του 2023 θα μείνει στη μνήμη του Γιάννη Κωστελίδη ανεξίτηλα χαραγμένος. Πρώτα, επειδή κατάκτησε το πρώτο μετάλλιό του (χρυσό) σε διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζούντο-EJU (Naples Cadet European… Ο«χρυσός» Φλεβάρης του Κωστελίδη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:34 25/02/2023

Ιωάννης Κωστελίδης: «Στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου, ένιωσα ανατριχίλα»

Newsit
Για τον Γιάννη Κωστελίδη, ο μήνας που διανύουμε θα του μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη. Αφενός γιατί κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζούντο-EJU (Naples Cadet European Cup) και αφετέρου γιατί η συγκεκριμένη διάκριση συνοδευόταν και από τον εθνικό μας ύμνο, στο άκουσμα του οποίου παραδέχθηκε ότι ένιωσε «ανατριχίλα». Παράλληλα, λίγα ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννης Κωστελίδης: «Στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου, ένιωσα ανατριχίλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:20 25/02/2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αμυνταίου στον Α.Σ Τζούντο Φίλιππο Αμυνταίου

e-ptolemeos.gr
Η πόλη του Αμυνταίου, είχε την χαρά να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών και Γυναικών το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμυνταίου. Το Αμύνταιο έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική και στον τομέα της διοργάνωσης αθλητικών διοργανώσεων πανελλαδικής εμβέλειας προσφέροντας άψογη φιλοξενία σε αθλητές, προπονητές, συνοδούς […]
12:01 22/12/2022

Χάλκινο μετάλλιο η Ελισάβετ Τελτσίδου στο Τόκιο

Newsit
Ήταν να μην πάρει… φόρα η Ελισάβετ Τελτσίδου. Σχεδόν 40 ημέρες μετά το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ του Άμπου Ντάμπι και η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο Τζούντο, κατάφερε να φύγει από τη γενέτειρα του αθλήματος, έχοντας κρεμασμένο στο λαιμό της, ένα ακόμη μετάλλιο. Συγκεκριμένα στο τελευταίο Γκραν Σλαμ της χρονιάς, αυτό που διεξάγεται ... Περισσότερα To άρθρο Χάλκινο μετάλλιο η Ελισάβετ Τελτσίδου στο Τόκιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:36 03/12/2022

Ο Μυλωνέλης του Άρη στο Grand Slam τζούντο ανδρών του Τόκιο

pressaris.gr
Εκπροσώπηση από τον Άρη θα έχει ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά γεγονότα Τζούντο για το 2022, το οποίο είναι το Grand Slam Ανδρών του Τόκιο, που θα διεξαχθεί από τις 3-4 Δεκεμβρίου. The post Ο Μυλωνέλης του Άρη στο Grand Slam τζούντο ανδρών του Τόκιο appeared first on pressaris.gr.
11:48 01/12/2022

Τζούντο: Πρωταθλητής στην Ελβετία ο Κιτσόπουλος του Άρη!

pressaris.gr
Μεγάλη διάκριση για τον αθλητή Τζούντο του Α.Σ. Αρης, Δημήτρη Κιτσόπουλο, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελβετίας στην κατηγορία των -81 κιλών. Όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: Ο Έλληνας τζουντόκα ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΡΗ και εξακολουθεί να έχει το δελτίο του στον σύλλογό μας. Εδώ και δύο χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και […] The post Τζούντο: Πρωταθλητής στην Ελβετία ο Κιτσόπουλος του Άρη! appeared first on pressaris.gr.
21:20 29/11/2022

Δυναμικό παρών του Άρη στο Champions League του τζούντο

pressaris.gr
Δυναμικό παρών του Άρη στο Champions League του τζούντο. Αναλυτικά: «Ανοίγει» αύριο (Σάββατο, 26/11) η αυλαία  στο Champions League του Τζούντο, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γεωργία, με τον ΑΡΗ να δίνει για ακόμη μια φορά δυναμικό «παρών». Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται μέσα στις οκτώ (8) καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και οι αθλητές του  είναι έτοιμοι […] The post Δυναμικό παρών του Άρη στο Champions League του τζούντο appeared first on pressaris.gr.
12:52 25/11/2022

Τζούντο: Ο Άρης στο Champions League 2022

pressaris.gr
Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Τζούντο βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η ομάδα μας θα συμμετάσχει για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League 2022. The post Τζούντο: Ο Άρης στο Champions League 2022 appeared first on pressaris.gr.
18:30 17/11/2022

ΑμεΑ-Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τζούντο: 5η η Πασχαλίδου, 7ος ο Παπαχρήστος – Σήμερα τα ομαδικά

onsports.gr
Την 5η θέση στην J1 -70κ. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τζούντο…
13:20 10/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load