#Άλεξ Καρλούτσος

Τζο Μπάιντεν: Ο πάτερ Άλεξ Καρλούτσος είναι ένας απίστευτος ηγέτης που έχει συμβουλέψει γενιές Αμερικανών

Newsit
Ο Πατέρας Αλέξανδρος Καρλούτσος ήταν μια από τις 17 προσωπικότητες που τιμήθηκαν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν μέσα στον Λευκό Οίκο. Ο αμερικανός πρόεδρος μίλησε με διθυραμβικά λόγια τον ελληνοαμερικανό ιερέα. «Όταν ζούσα στο Ντέλαγουερ ήμουν γνωστός στην ελληνική κοινότητα ως Τζο Μπαιντενόπουλος. Νομίζετε ότι αστειεύομαι, αλλά ο πατέρας (Καρλούτσος) ξέρει ότι δεν ... Περισσότερα To άρθρο Τζο Μπάιντεν: Ο πάτερ Άλεξ Καρλούτσος είναι ένας απίστευτος ηγέτης που έχει συμβουλέψει γενιές Αμερικανών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:56 08/07/2022

Μετάλλιο από τον Πρόεδρο Μπάιντεν θα λάβει ο Fr Alex Karloutsos στο Λευκό Οίκο

Newsit
Ο αεικίνητος και γνωστός για το δυναμικό χαρακτήρα του π. Άλεξ Καρλούτσος, εμβληματική φιγούρα της Ορθοδοξίας στις ΗΠΑ, θα τιμηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Λευκό Οίκο από τον Τζο Μπάιντεν με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Στην ίδια τελετή θα βραβευθούν 16 άλλες προσωπικότητες, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Ντέινζελ Γουάσινγκτον, η πρώτη Αμερικανίδα που έλαβε ... Περισσότερα To άρθρο Μετάλλιο από τον Πρόεδρο Μπάιντεν θα λάβει ο Fr Alex Karloutsos στο Λευκό Οίκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:02 05/07/2022

Στην Ηλεία ο Έλληνας ιερέας των ΗΠΑ που είναι προσωπικός φίλος του Τζο Μπάιντεν: «Αυτός είναι Μπαϊντενόπουλος…»

Newsit
Στον τόπο που γεννήθηκε πριν από 76 χρόνια, στο Λαντζόι του δήμου Πύργου, επέστρεψε ο π. Άλεξ Καρλούτσος. Ο γνωστός και αγαπητός «Father Alex» στις ΗΠΑ, είναι προσωπικός φίλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν και συνομιλητής αρκετών προκατόχων του. Υπηρέτησε για δεκαετίες την εκκλησία μέσα από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και προσέφερε πλούσιο έργο στην ομογένεια, όπως ... Περισσότερα To άρθρο Στην Ηλεία ο Έλληνας ιερέας των ΗΠΑ που είναι προσωπικός φίλος του Τζο Μπάιντεν: «Αυτός είναι Μπαϊντενόπουλος…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 27/06/2021

Ο Έλληνας ομογενής κληρικός που θέλει δίπλα του ο Τζο Μπάιντεν

Gazzetta
Ο π. Άλεξ Καρλούτσος, γνωστός στους κύκλους της Ομογένειας και ως Father Άλεξ θεωρείται όχι άδικα εμβληματική μορφή τόσο στους Έλληνες ομογενείς όσο και γενικότερα για το ορθόδοξο ποίμνιο των ΗΠΑ. Ως πνευματικός σύμβουλος στο Τάγμα του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αμερική έχει φέρει κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία των ΗΠΑ σημαντικές προσωπικότητες διοργανώνοντας κατά καιρούς εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ διαθέτει ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας με πολιτικούς, διπλωμάτες και οικονομικούς παράγοντες της Ομογένειας.
08:48 07/04/2021

π. Αλέξανδρος Καρλούτσος: Ο Μπάιντεν συγκρίνει τον Βαρθολομαίο με τον Χριστό!

vimaorthodoxias.gr
π. Αλέξανδρος Καρλούτσος: Πρόσφατα ο νέος Αμερικανός πρόεδρος είχε διαμηνύσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη: «Προσβλέπουμε σε συνεργασία μαζί σας – Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας» Σε ρεπορτάζ του usa.greekreporter.com αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο π. Άλεξ Καρλούτσος, ισχυρό πρόσωπο για την ΕλληνΟρθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, ο οποίος γνώρισε οκτώ Προέδρους καθ ‘όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανέφερε […]
16:30 22/01/2021

Ο π Άλεξ Καρλούτσος και τα 40 χρόνια φιλίας με τον Μπάιντεν

ekklisiaonline.gr
Ο Έλληνας φίλος του Τζο Μπάιντεν μιλάει για την 40χρονη γνωριμία τους, τον θάνατο που τους έδεσε, τον «άσωτο» Χάντερ, τον τραυλισμό, την αγαπημένη ελληνική λέξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ και την απίστευτη ατάκα του στον γιατρό που τον χειρούργησε. Το άρθρο Ο π Άλεξ Καρλούτσος και τα 40 χρόνια φιλίας με τον Μπάιντεν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:44 10/11/2020

Νέα Υόρκη: Αρχίζουν ξανά τα έργα στον Άγιο Νικόλαο στο Ground Zero

pronews.gr
Την επανέναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση της κατασκευής του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero, στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος των «Φίλων του Αγίου Νικολάου», Μιχαήλ Ψαρός. Ο ελληνορθόδοξος ναός στην οδό Λίμπερτι, απέναντι από το Νότιο Πύργο του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου, καταστράφηκε εντελώς στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Με την επανεκκίνηση των έργων πιστεύεται πως η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρόνο, ώστε να ανοίξει ξανά στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021, για να προσφέρει ανακούφιση και παρηγοριά στους Νεοϋορκέζους όλων των θρησκειών. «Η Δευτέρα, 2 Αυγούστου, θα είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα. Μια δυνατή ημέρα», ανέφερε αρχικά ο Μιχαήλ
20:22 01/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load