#Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Άφωνη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την ερώτηση για την Πισπιρίγκου: «Τι μου λες τώρα;»

zappit.gr
Στη βραδιά με αφιέρωμα στον Νίκο Φώσκολο συνάντησε η κάμερα του Πρωινό ΣουΣου την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε […] The post Άφωνη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την ερώτηση για την Πισπιρίγκου: «Τι μου λες τώρα;» appeared first on Zappit.
14:00 05/03/2024

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έκανα εξετάσεις και βγήκε η χοληστερίνη 300»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έκανα εξετάσεις και βγήκε η χοληστερίνη 300» appeared first on Zappit.
13:00 29/01/2024

Η stylish έξοδος της Παλαιολόγου με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποκάλυψε μια μεγάλη αδυναμία

NewsBomb
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και οι φίλες της πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο για συγκεκριμένο λόγο. Τα κομψά looks, η αφιέρωση της Παλαιολόγου…Περισσότερα...
08:00 26/01/2024

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου κάνει yoga στο Instagram – «Δοκιμάστε αυτό μαζί μου»

real.gr
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε το μυστικό για την καλλίγραμμη σιλουέτα της που δεν είναι άλλο από τη yoga.
13:09 09/01/2024

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αγκαλιά με την υπέρκομψη μητέρα της

real.gr
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πέρασε οικογενειακά τις γιορτές καθώς βρέθηκε για φαγητό στο πατρικό της σπίτι. Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
15:09 27/12/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Στην προσωπική μου ζωή έκανα συνέχεια τα ίδια λάθη, επέλεγα ανθρώπους που δεν έβγαινε σε καλό»

zappit.gr
Στο «I Love ΣουΚού» φιλοξενήθηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Στην προσωπική μου ζωή έκανα συνέχεια τα ίδια λάθη, επέλεγα ανθρώπους που δεν έβγαινε σε καλό» appeared first on Zappit.
23:00 23/12/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον θάνατο του παιδιού της: «Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος»

govastileto.gr
Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 23/12 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love Σου Κου» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ συγκίνησε με την αναφορά στην ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν. Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Μου λένε […]
22:00 23/12/2023

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε: «Το πρωί έκανα την επέμβαση και το βράδυ έπαιξα στο θέατρο»

tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 23/12 και μέσα σε όλα, μίλησε για To άρθρο Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε: «Το πρωί έκανα την επέμβαση και το βράδυ έπαιξα στο θέατρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 23/12/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τους πρώην συζύγους της

govastileto.gr
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου την Τρίτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σχέσεις που έχει σήμερα με τους πρώην συζύγου της. Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν παντρεμένη στο παρελθόν δυο φορές. «Με αγαπάνε ακόμα όλοι και τους αγαπάω όλους. Έχω εξαιρετικές σχέσεις […]
09:00 13/12/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτουν αν υπήρξαν ζευγάρι, μετά τη συνεργασία στους «Δύο Ξένους»

tlife.gr
Για τη συνεργασία τους στη σειρά “Δυο ξένοι” αλλά και τα δημοσιεύματα που τότε τους ήθελαν To άρθρο Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Χρίστος Αντωνιάδης: Αποκαλύπτουν αν υπήρξαν ζευγάρι, μετά τη συνεργασία στους «Δύο Ξένους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 18/10/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω εκδηλώσει επιθυμία αλλά προφανώς δεν με θεωρούσαν χρήσιμη»

zappit.gr
Λίγο πριν δώσει τη μάχη του σταυρού με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνάντησε την Φαίη […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Έχω εκδηλώσει επιθυμία αλλά προφανώς δεν με θεωρούσαν χρήσιμη» appeared first on Zappit.
20:00 06/10/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αλλιώς στο πλατό και αλλιώς έξω»

zappit.gr
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Δύο Ξένους και […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν αλλιώς στο πλατό και αλλιώς έξω» appeared first on Zappit.
12:00 15/09/2023

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκίμαζε τηλεοπτικά κάτι παρακινδυνευμένο, είχε έντονες ερωτικές σκηνές»

zappit.gr
Αναδρομή στις μοιραίες γυναίκες των σειρών του ΑΝΤ1 έκανε η εκπομπή Flashback με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη. Δυναμικές, […] The post Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκίμαζε τηλεοπτικά κάτι παρακινδυνευμένο, είχε έντονες ερωτικές σκηνές» appeared first on Zappit.
22:00 27/08/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Ηχηρά ονόματα μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές

tilegrafimanews.gr
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Με εντατικούς ρυθμούς συμπληρώνεται και βαίνει προς ολοκλήρωση το παζλ των υποψηφίων που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα βρίσκονται αυτές της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνας, στο Κεντρικό τομέα αλλά και της συζύγου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννας Μαρίας Φλώρου - Τσικρικώνη, με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Στην ίδια περιοχή υποψήφιος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Σπύρος Δημη
16:46 26/08/2023

Σάλος με την Αλεξανδρα Παλαιολογου – Που κατεβαίνει υποψήφια

olympia.gr
Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πήρε την απόφαση και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Για την απόφασή της ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση στο Instagram. Αποκαλύπτοντας πως θα είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά. «Αγαπημένοι μου φίλοι, η υποψηφιότητα μου στον Κεντρικό τομέα Αθηνών, στις […] Σάλος με την Αλεξανδρα Παλαιολογου – Που κατεβαίνει υποψήφια - olympia
09:28 26/08/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Με «ηχηρές» υποψηφιότητες κατεβαίνει για την Περιφέρεια Αττικής

logiastarata.gr
Νίκος Χαρδαλιάς: Αθλητές όπως οι Σχορτσιανίτης, Πρεζεράκου και Ζαμπίδης και καλλιτέχνες όπως η Βάσια Παναγοπούλου και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που επικρατούν στο επιτελείο του Νίκου Χαρδαλιά για την επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του «Αττική Μπροστά» για την Περιφέρεια Αττικής. Νίκος Χαρδαλιάς: Με «ηχηρές» […] The post Νίκος Χαρδαλιάς: Με «ηχηρές» υποψηφιότητες κατεβαίνει για την Περιφέρεια Αττικής appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:00 25/08/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Για σκέψου να μην πρόφταινα κι αυτό το καλοκαίρι»

zappit.gr
Πρόωρη αυλαία στο φετινό της καλοκαίρι φαίνεται πως θέλησε να ρίξει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, την Κυριακή, μέσα από τον προσωπικό […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Για σκέψου να μην πρόφταινα κι αυτό το καλοκαίρι» appeared first on Zappit.
00:00 21/08/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με χρυσό μπικίνι ποζάρει πάνω σε σκάφος

instyle.gr
Το εισιτήριο για τις φετινές διακοπές της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, έγραφε Ύδρα. Η αγαπημένη ηθοποιός, επέλεξε τον γραφικό αυτό προορισμό, ελάχιστα μακριά από την Αθήνα, ώστε να περάσει όσο περισσότερες ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές μόνη ή παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα. Στην φωτογραφία πάντως που δημοσίευσε στο Instagram ποζάρει μόνη, κοιτάζοντας κατάματα τον φακό και τον ήλιο, […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Με χρυσό μπικίνι ποζάρει πάνω σε σκάφος appeared first on InStyle.
12:46 17/08/2023

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ανάρτησή της για τη Super Κική και τα σχόλιά της για τον Σταύρο Ξαρχάκο

okmag.gr
Aντιδράσεις έχει προκαλέσει η Super Κική, με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τον Σταύρο Ξαρχάκο, μέσα από το νέο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube. Η γνωστή influencer περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, όταν εκείνη δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στο οποίο εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης. «Σας έχω πει που δούλευα σερβιτόρα […] The post Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ανάρτησή της για τη Super Κική και τα σχόλιά της για τον Σταύρο Ξαρχάκο appeared first on OK! Magazine.
10:58 12/08/2023

Εκλογές 2023: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποψήφια με τον Πατούλη

paraskhnio.gr
Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική». Η κα Παλαιολόγου είναι ηθοποιός, αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Από το 1991 που αποφοίτησε, υπηρετεί ανελλιπώς τον χώρο του Το άρθρο Εκλογές 2023: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποψήφια με τον Πατούλη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 13/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load