#Αλέξανδρος Ρήγας

Αλέξανδρος Ρήγας: Τι απάντησε για το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;»

youfly.com
Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε καλεσμένος στο "Πάμε Δανάη" και μίλησε για την επιστροφή του «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;». The post Αλέξανδρος Ρήγας: Τι απάντησε για το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;» appeared first on Youfly.
18:58 11/04/2024

Αλέξανδρος Ρήγας: Σκηνοθετεί το «Τάβλι» σε μεγάλη περιοδεία

youfly.com
Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει δυναμικά και για ακόμη μια φορά επιλέγει το θέατρο για να επικοινωνήσει με το κοινό του. The post Αλέξανδρος Ρήγας: Σκηνοθετεί το «Τάβλι» σε μεγάλη περιοδεία appeared first on Youfly.
17:58 09/03/2024

Αλέξανδρος Ρήγας: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

youfly.com
Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει δυναμικά και για ακόμη μια φορά επιλέγει το θέατρο για να επικοινωνήσει με το κοινό του. The post Αλέξανδρος Ρήγας: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα appeared first on Youfly.
14:58 05/03/2024

Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση με τις ερωτικές σκηνές στις Τρίχες»

zappit.gr
Η Παρθένα Χοροζίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ηθοποιός μίλησε για τους ψυχαναγκασμούς της, […] The post Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν να με φέρνει σε άβολη θέση με τις ερωτικές σκηνές στις Τρίχες» appeared first on Zappit.
11:00 14/11/2023

Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτή ήταν η αγαπημένη μου και περνούσαμε όλοι πολύ καλά»

thecaller.gr
O Αλέξανδρος Ρήγας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις σειρές που έχει γράψει μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του. O Αλέξανδρος Ρήγας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις σειρές που έχει γράψει μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του. Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» κι αρχικά, δήλωσε: «Εμένα πλέον, με κάνει ευτυχισμένο ό,τι με έκανε κι όταν ξεκινούσα. Το να νιώθω ότι με αποδέχονται, να ταΐζω και να […]
20:00 10/10/2023

Αλέξανδρος Ρήγας: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για τα προσωπικά μου»

thecaller.gr
Στον καναπέ του Fay’s Time κάθισε σήμερα (19/09) ο Αλέξανδρος Ρήγας.Στον καναπέ του Fay’s Time κάθισε σήμερα (19/09) ο Αλέξανδρος Ρήγας.Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ο γνωστός δημιουργός δεν μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του. «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για τα προσωπικά μου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγας. Παράλληλα, σε παρατήρηση της Φαίης Σκορδά […]
18:00 19/09/2023

Η μακάβρια αποκάλυψη του Αλέξανδρου Ρήγα

paraskhnio.gr
Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε για τις γνωστές σειρές στις οποίες έχει παίξει, καθώς και για το γεγονός ότι έχει φτιάξει τη διαθήκη του, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε περισσότερα  Gossipstory.gr Το άρθρο Η μακάβρια αποκάλυψη του Αλέξανδρου Ρήγα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:28 06/09/2023

Αλέξανδρος Ρήγας: «Αυτή η σειρά ήταν η μεγαλύτερη μου αποτυχία»

youfly.com
Ποια σειρά ήταν η μεγαλύτερη τηλεοπτική αποτυχία του Αλέξανδρου Ρήγα για την οποία σκέφτηκε ακόμα και να τα παρατήσει; The post Αλέξανδρος Ρήγας: «Αυτή η σειρά ήταν η μεγαλύτερη μου αποτυχία» appeared first on Youfly.
17:58 06/09/2023

"Εκείνος και εκείνος" στο Βεάκειο Θέατρο

patrasevents.gr
Ηρακλείου 13,Πειραιάς Τετάρτη, 13 Σεπ 2023 21:00Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Αλέξανδρος Ρήγας πρωταγωνιστούν στο φημισμένο σατιρικό έργο «Εκείνος και Εκείνος». Ένα ιστορικό απόλυτο success του θεάτρου. Ο Λουκάς (Γιώργος Κωνσταντίνου) και ο Σόλων (Αλέξανδρος Ρήγας) ταξιδεύουν το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με μια "αναρχική" - "αλήτικη" κωμωδία. Ο Λουκάς και ο Σόλων είναι δύο "ταξιδευτές" που δεν έχουν καμία σχέση με την αστική κανονικότητα και το political correct. Δύο αντι-στερεοτυπικοί σοφοί, δύο αντισυμβατικοί αλήτες, που θέτουν ερωτήματα και προβληματισμού...
21:53 01/09/2023

Αλέξανδρος Ρήγας: «Που και που λόγω προσωπικής ματαιοδοξίας ανεβαίνω και στο σανίδι»

zappit.gr
Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στη 1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού με αφορμή την […] The post Αλέξανδρος Ρήγας: «Που και που λόγω προσωπικής ματαιοδοξίας ανεβαίνω και στο σανίδι» appeared first on Zappit.
19:00 15/07/2023

"Εκείνος κι Εκείνος" στο Royal

patrasevents.gr
Royal PatrasΠέμπτη, 20 Ιούλ 2023 21:15«ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ» του Κώστα Μουρσελά Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Αλέξανδρος Ρήγας πρωταγωνιστούν στο φημισμένο σατιρικό έργο «Εκείνος και Εκείνος». Ένα ιστορικό απόλυτο success του θεάτρου. Ο Λουκάς (Γιώργος Κωνσταντίνου) και ο Σόλων (Αλέξανδρος Ρήγας) ταξιδεύουν το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με μια "αναρχική" - "αλήτικη" κωμωδία. Ο Λουκάς και ο Σόλων είναι δύο "ταξιδευτές" που δεν έχουν καμία σχέση με την αστική κανονικότητα και το political correct....
16:53 20/06/2023

Αλέξανδρος Ρήγας: Νέο στέλεχος στην Barking well Media;

youfly.com
Ο Αλέξανδρος Ρήγας ετοιμάζεται να αναλάβει επιτελική θέση στην εταιρία παραγωγής Barking Well. The post Αλέξανδρος Ρήγας: Νέο στέλεχος στην Barking well Media; appeared first on Youfly.
21:58 01/06/2023

Αλέξανδρος Ρήγας: Επιστρέφει με νέα σειρά στον ALPHA

youfly.com
Μια σειρά με συνεχόμενες αναβολές ετοιμάζεται να βγει στον αέρα από τον ALPHA. The post Αλέξανδρος Ρήγας: Επιστρέφει με νέα σειρά στον ALPHA appeared first on Youfly.
14:32 13/03/2023

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθετεί τη Χρύσα Ρώπα στον «Κατάδεσμο» του Θωμά Κοροβίνη

naftemporiki.gr
Στο θέατρο Μουσούρη θα φιλοξενείται από τις 10 Οκτωβρίου ο σπαρακτικός μονόλογος του Θωμά Κοροβίνη, «Ο Κατάδεσμος», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα με τη Χρύσα Ρώπα στο ρόλο της Ζηνοβίας.
08:02 04/08/2022

Χρύσα Ρώπα: Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας - Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν αποδεκτές [βίντεο]

thetoc.gr
Η συνεργασία της Χρύσας Ρώπα με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" και στην "Τούρτα της μαμάς".
19:58 05/07/2022

Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας στο “Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;” έκανε κατάχρηση εξουσίας»

tlife.gr
Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας στο “Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;” έκανε κατάχρηση εξουσίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:00 05/07/2022

Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο»

tlife.gr
Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28/3 η To άρθρο Παρθένα Χοροζίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:14 29/03/2022

Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Αλέξανδρος Ρήγας

thetoc.gr
Αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο της κόντρας της Κατιάνας Μπαλανίκα με τον Αλέξανδρο Ρήγα
12:10 22/02/2022

Κατιάνα Μπαλανίκα - Αλέξανδρος Ρήγας: Όλο το παρασκήνιο της κόντρας τους

govastileto.gr
  Η  Κατιάνα Μπαλανίκα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ α Τετ», εξομολογήθηκε πως δεν έχει πια σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αποκαλύπτοντας...
10:00 22/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load