#Αμαλία Αρσένη

Αμαλία Αρσένη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

okmag.gr
Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Αμαλία Αρσένη μετά τη γέννηση του γιου της. Η ηθοποιός βρέθηκε την Τετάρτη στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη και στην απονομή των θεατρικών βραβείων «Μελίνα Μερκούρη». Μάλιστα, η Αμαλία Αρσένη ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της στο έργο «Η χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις» της Ορνέλα Βόρπσι, σε μετάφραση […] The post Αμαλία Αρσένη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της appeared first on OK! Magazine.
14:14 25/05/2023

Γιαγιά για πρώτη φορά η Λούκα Κατσέλη – Γέννησε η Αμαλία Αρσένη

irafina.gr
Η Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, υπό άκρα μυστικότητα! Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία μάλιστα είναι και υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Σπύρο Κοκκώση. […]
11:22 08/04/2023

Γέννησε η Αμαλία Αρσένη

zappit.gr
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Αμαλία Αρσένη. Η γνωστή ηθοποιός, κόρη του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη και της πρώην […] The post Γέννησε η Αμαλία Αρσένη appeared first on Zappit.
09:46 08/04/2023

Γέννησε η Αμαλία Αρσένη – Γιαγιά για πρώτη φορά η Λούκα Κατσέλη

tlife.gr
Η Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη έγινε για πρώτη To άρθρο Γέννησε η Αμαλία Αρσένη – Γιαγιά για πρώτη φορά η Λούκα Κατσέλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:50 08/04/2023

Αποκλειστικό! Η Αμαλία Αρσένη έγκυος στο πρώτο της παιδί

okmag.gr
Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Αμαλία Αρσένη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της, Σπύρο Κοκκώση. Το μυστήριο μάλιστα τελέστηκε στο τόπο καταγωγής της ηθοποιού, στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς. Έναν χρόνο αργότερα η Αμαλία Αρσένη και ο σύζυγός τους είναι […] The post Αποκλειστικό! Η Αμαλία Αρσένη έγκυος στο πρώτο της παιδί appeared first on OK.
17:22 09/11/2022

Αμαλία Αρσένη: «Αγαπώ τη γενναιοδωρία συναισθημάτων…»

naftemporiki.gr
Η επιτυχημένη παράσταση του Ένκε Φεζολλάρι «Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις»  της Ορνέλα Βόρπσι,  με την Αμαλία Αρσένη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά τη θετική ανταπόκριση που έλαβε από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει, για μία μόνο παράσταση, στις 11 Ιουλίου στο Αττικό Άλσος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
09:04 09/07/2022

"Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις" στο θέατρο "Όροφως"

patrasevents.gr
Όθωνος Αμαλίας 112, ΠάτραΤρίτη, 08 Φεβ 2022 21:00Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνειςτης Ornela Vorpsi σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάριμε την Αμαλία Αρσένη για μία μόνο παράστασηΤρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, 21:00 Ο Ένκε Φεζολλάρι, μετά την «Ορκισμένη Παρθένα» στο Φεστιβάλ Αθηνών, καταπιάνεται ξανά με την αλβανική δραματουργία. Το βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο μυθιστόρημα της Ornela Vorpsi, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην πατριαρχική δομή της Αλβανίας και στην καταπίεση του ερωτισμού και της ελευθερίας του λαού της από την περίοδο του ‘70 έως...
09:04 07/02/2022

Αμαλία Αρσένη: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της Γεράσιμο Αρσένη

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αμαλία Αρσένη στην εφημερίδα Real Life και τη To άρθρο Αμαλία Αρσένη: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της Γεράσιμο Αρσένη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:24 14/11/2021

Αμαλία Αρσένη: «Το θέατρο για μένα είναι πολιτική πράξη»

youfly.com
Η ηθοποιός Αμαλία Αρσένη, μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στη Μελίνα Αδαμοπούλου, μίλησε για το Θέατρο αλλά και την προσωπική της ζωή. The post Αμαλία Αρσένη: «Το θέατρο για μένα είναι πολιτική πράξη» appeared first on Youfly.
11:56 08/11/2021

Status Update: Αμαλία Αρσένη, ηθοποιός

monopoli.gr
Σπούδασε θέατρο και κινηματογράφο στο Smith College της Μασαχουσέτης και στο London Academy of Music & Royal Academy of Dramatic Art της Αγγλίας. Έχει αδυναμία στα κλασσικά κείμενα και στο λαϊκό θέατρο. Αγαπάει πολύ την Κεφαλλονιά.
08:06 13/10/2021

170 τετραγωνικά (Moonwalk): Η sold-out παράσταση επιστρέφει από 9 Οκτωβρίου

ieidiseis.gr
Το βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιωργή Τσουρή, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανεβαίνει ξανά στο Ιλίσια – Βολανάκης. Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις της σεζόν 2018-2019 επαναλαμβάνεται στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης μετά από την περιπέτεια των διαδοχικών lockdown λόγω κορονοϊού. Μιλάμε για το έργο του Γιωργή Τσουρή «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» που χάρισε στον συγγραφέα και πρωταγωνιστή το βραβείο Δημήτρης Χορν, την ανώτερη διάκριση που απονέμεται στη χώρα μας σε άνδρα ηθοποιό. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα την άνοιξη του ’19 στο Από Μηχανής Θέατρο για να «μετακομίσει» στη συνέχεια στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης λόγω επιτυχίας. Οι συντελεστές της επιτυχίας επιστρέφουν λοιπόν στη σκη
10:26 05/10/2021

Αμαλία Αρσένη: Επιστροφή στη σκηνή λίγο μετά τον γάμο της στην Κεφαλονιά

okmag.gr
Πρεμιέρα με την παράσταση «Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις» έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Αμαλία Αρσένη. Ανάμεσα στους θεατές του θεάτρου Άλσος ήταν και η μαμά της Λούκα Κατσέλη που σπάνια χάνει τις δουλειές της κόρης της. Η ηθοποιός επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της στην Κεφαλονιά. Η […] The post Αμαλία Αρσένη: Επιστροφή στη σκηνή λίγο μετά τον γάμο της στην Κεφαλονιά appeared first on OK.
14:22 01/10/2021

Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις: Η Αμαλία Αρσένη σε ρόλο κατά της γυναικείας καταπίεσης

Παραπολιτικά
Στη σκηνή το βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο μυθιστόρημα της Ornela Vorpsi, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα
14:52 24/09/2021

Αμαλία Αρσένη: Παραμυθένιος γάμος στην Κεφαλονιά για την κόρη του Γεράσιμου Αρσένη

okmag.gr
Παντρεύτηκε η κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, Αμαλία. Η ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Κοκκώση. Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς. Ο γαμπρός ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά, από όπου κατάγεται και η Αμαλία. […] The post Αμαλία Αρσένη: Παραμυθένιος γάμος στην Κεφαλονιά για την κόρη του Γεράσιμου Αρσένη appeared first on OK.
16:12 07/09/2021

Γεράσιμος Αρσένης: Η κόρη του παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά – Ενημέρωση με φωτογραφίες από τον γάμο

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 7 Σεπτεμβρίου 2021 15:45 Η Αμαλία Αρσένη, η κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Αρσένη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γεράσιμος Αρσένης: Η κόρη του παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά – Ενημέρωση με φωτογραφίες από τον γάμο
15:48 07/09/2021

Παντρεύτηκε η κόρη της Λούκας Κατσέλη, Αμαλία -Οι πρώτες φωτoγραφίες από τον γάμο στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ)

thecaller.gr
O γάμος της κόρης του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς, και η Αμαλία Αρσένη δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. «Ευτυχία μόνο. 04/09/2021», σχολίασε η νύφη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στον γάμο, δημοσιεύοντας ένα […]
14:56 07/09/2021

Συγκινεί η Αμαλία Αρσένη – «Έχασα τον πρώτο μου θεατρικό πατέρα»

zappit.gr
Σε μια ανάρτηση καρδιάς προχώρησε, το Σάββατο, η Αμαλία Αρσένη με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Η είδηση της […] The post Συγκινεί η Αμαλία Αρσένη – «Έχασα τον πρώτο μου θεατρικό πατέρα» appeared first on Zappit.
16:38 21/08/2021

H Kεφαλονίτισσα ηθοποιός, Αμαλία Αρσένη, αποκαλύπτει τα σημεία στο νησί που ξέρουν μόνο οι ντόπιοι

ProtoThema.gr
To σημείο από όπου μπορεί να απολαύσει κάποιος το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στο νησί.
11:40 20/08/2021

Παντρεύεται αρχές Σεπτεμβρίου η Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου υπουργού και της Λούκας Κατσέλη

Newsbeast.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου πρώην υπουργού Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, καθώς αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου αρχές Σεπτεμβρίου. Η Αμαλία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κεφαλονιά καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κεφαλονίτικες ιστορίες» που θα ανέβει στις 30 και 31 Ιουλίου στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου του νησιού. Στο ίδιο νησί θα πραγματοποιηθεί και ο γάμος, καθώς δεν είναι μονάχα η ίδια Κεφαλονίτισσα αλλά και ο μέλλοντας σύζυγός της Σπύρος Κοκκώσης που ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Οι δυο τους γνωρίζονται από τα 17 και ο γάμος ήρθε ως φυσική εξέλιξη. Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάβ
12:40 28/07/2021

Γάμος στην Κεφαλονιά για την Αμαλία Αρσένη - Τι λέει για τον άντρα της ζωής της

thebest.gr
Η Αμαλία Αρσένη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μοιράζεται με τη Realife την ευτυχία της, λίγο πριν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της, Σπύρο Κοκκώση.
15:54 26/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load