#Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για το bullying σε υπαλλήλους των Ανακτόρων

instyle.gr
Στριμωγμένη στη γωνία είναι η Meghan Markle, καθώς αναμένονται νέες αποκαλύψεις για το bullying που έκανε σε υπαλλήλους της στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ο συγγραφέας Tom Bower θεωρεί πως περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν στο φως αφού πρώην βοηθός της δούκισσας του Σάσεξ μίλησε επισήμως για όλα όσα έζησε ως εργαζόμενη της Meghan. “Δεν έχω καμία […] The post Meghan Markle: Νέες αποκαλύψεις για το bullying σε υπαλλήλους των Ανακτόρων appeared first on InStyle.
20:48 24/04/2024

Ο βασιλιάς Κάρολος είδε τα νέα χαρτονομίσματα με το πορτρέτο του – Γιατί δεν φοράει στέμμα

Newsbeast.gr
Ο βασιλιάς Κάρολος ήρθε «πρόσωπο με πρόσωπο» με το δικό του πρόσωπο στα νέα χαρτονομίσματα που θα τεθούν σε κυκλοφορία τον Ιούνιο. Στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, παρουσιάστηκε στον Βασιλιά το πρώτο από τα νέα χαρτονομίσματα των 5, 10, 20 και 50 λιρών που θα δείχνουν το πορτρέτο του. Ο Βασιλιάς, ακολουθεί την παράδοση του μονάρχη να παραλαμβάνει τις πρώτες εκδόσεις νέων χαρτονομισμάτων, μεταδίδει το BBC. Τα υπάρχοντα χαρτονομίσματα, από τη βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται παράλληλα με τα νέα χαρτονομίσματα. Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει λάβει μέρος σε μεγάλες δημόσιες υποχρεώσεις από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά συνέχισε τη συμμετοχή του σε ι
16:00 10/04/2024

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος παραβρέθηκε στην πασχαλινή λειτουργία

tilegrafimanews.gr
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας παραβρέθηκε χθες στην ετήσια πασχαλινή λειτουργία κατά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο. Ο 75χρονος Κάρολος μαζί με την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, έφθασαν με αυτοκίνητο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, τόπο ταφής της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, για να παρακολουθήσουν την πασχαλινή λειτουργία. Ο Κάρολος ανέβαλε όλες τις προηγούμενες δημόσιες υποχρεώσεις του από τότε που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε θεραπεία για μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου, η οποία εντοπίστηκε έπειτα από εξετάσεις στο πλαίσιο της επέμβασης στην οποία
08:46 01/04/2024

Bασιλιάς Κάρολος: Το πιο προσωπικό μήνυμα ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο – Στη δημοσιότητα νέο πορτρέτο

instyle.gr
Ο βασιλιάς Κάρολος απηύθυνε το πασχαλινό του μήνυμα ενόψει της Κυριακής του Πάσχα για τους Καθολικούς και τόνισε τη σημασία του να απλώνουμε ένα χέρι φιλίας σε όσους το έχουν ανάγκη. Παράλληλα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο πορτρέτο του μονάρχη. Αφού οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην αναλαμβάνει δημόσιες υποχρεώσεις με […] The post Bασιλιάς Κάρολος: Το πιο προσωπικό μήνυμα ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο – Στη δημοσιότητα νέο πορτρέτο appeared first on InStyle.
11:46 28/03/2024

Βασιλιάς Κάρολος για Κέιτ Μίντλετον: Είμαι περήφανος για το θάρρος της να μιλήσει

mononews.gr
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έδωσαν στη δημοσιότητα δήλωση του βασιλιά Κάρολου μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.
21:28 22/03/2024

Harry-Meghan: Χαστούκι από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – Απομακρύνονται από τη βασιλική οικογένεια

instyle.gr
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Meghan Markle με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Harry και η Meghan εξαπέλυσαν δριμείες επιθέσεις κατά των μελών της βασιλικής οικογένειας, μέσω συνεντεύξεων, αυτοβιογραφίας, ντοκιμαντέρ. Κι […] The post Harry-Meghan: Χαστούκι από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ – Απομακρύνονται από τη βασιλική οικογένεια appeared first on InStyle.
14:46 19/03/2024

Η βασίλισσα Camilla έγινε Barbie – Το επικό σχόλιο μόλις είδε την κούκλα της

instyle.gr
Η βασίλισσα Camilla έγινε Barbie! Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης “Γυναίκες του Κόσμου” στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα δέχθηκε σαν δώρο μια μοναδική κούκλα Barbie, φτιαγμένη κατά το ομοίωμά της, ντυμένη μάλιστα με ένα αντίγραφο του κομψού συνόλου της: ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα Fiona Clare σε συνδυασμό με ένα παλτό Amanda Wakeley. “Ευχαριστώ πολύ, […] The post Η βασίλισσα Camilla έγινε Barbie – Το επικό σχόλιο μόλις είδε την κούκλα της appeared first on InStyle.
10:46 13/03/2024

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο και το «ευχαριστώ»

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο βασιλιάς Κάρολος παραβρέθηκε στην κυριακάτικη λειτουργία στο Σάντρινγκχαμ στην πρώτη του δημόσια έξοδο από τότε που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τη διάγνωση του καρκίνου του. Τα μέλη του κοινού είδαν τον βασιλιά καθώς περπατούσε έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, στο κτήμα του στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ. Ο Κάρολος εμφανίστηκε χαμογελαστός […] Το άρθρο Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο και το «ευχαριστώ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 11/02/2024

Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να μην αποκαλύψει ποτέ από τι καρκίνο πάσχει

Newsit
Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αλλά δεν έχει αποκαλύψει ποια μορφή καρκίνου έχει και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνει… Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου να μοιραστεί τη διάγνωση του καρκίνου με το κοινό έχει διττό σκοπό: Πρώτον να εκφράσει την υποστήριξή του ... Περισσότερα To άρθρο Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να μην αποκαλύψει ποτέ από τι καρκίνο πάσχει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 08/02/2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ασυνήθιστη κίνηση της Ντάουνινγκ Στριτ και του Παλατιού

irafina.gr
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Ντάουνινγκ Στριτ επιθυμούν να αποδείξουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει να ασκεί τα βασικά συνταγματικά του καθήκοντα όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, καθώς ο πρίγκιπας της Ουαλίας επανήλθε στα βασιλικά του καθήκοντα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, η Ντάουνινγκ Στριτ – σε μια […]
23:46 07/02/2024

Πρίγκιπας Χάρι: Εκτάκτως στη Βρετανία για τον Βασιλιά Κάρολο αλλά χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ & τα παιδιά

gossip-tv.gr
Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως ανακοίνωσαν απόψε 5/2 τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν τη μορφή της νόσου.Περισσότερα...
00:37 06/02/2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η κίνηση που δείχνει τον ισχυρό δεσμό του με την Kate Middleton – Η Camilla έσπασε τους άγραφους κανόνες της Ελισάβετ

instyle.gr
Ο βασιλιάς Κάρολος εισήχθη στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για την προγραμματισμένη επέμβαση διογκωμένου προστάτη. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση. “Ο βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και είναι στην […] The post Βασιλιάς Κάρολος: Η κίνηση που δείχνει τον ισχυρό δεσμό του με την Kate Middleton – Η Camilla έσπασε τους άγραφους κανόνες της Ελισάβετ appeared first on InStyle.
16:46 26/01/2024

Αυτή είναι η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Την χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα στείλουν φέτος ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα δημοσίευσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Στην κάρτα απεικονίζεται μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Αίθουσα του Θρόνου στα Ανάκτορα μετά τη στέψη του βασιλιά στις 6 Μαΐου του 2023. Σε αυτή ο βασιλιάς Κάρολος φοράει μια ρόμπα από μωβ μεταξωτό βελούδο κεντημένο […] Το άρθρο Αυτή είναι η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
00:00 11/12/2023

Το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι φέρνει νέες αναταραχές!

gossip-tv.gr
Ο Χάρι δεν ήταν ενήμερος για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς του αλλά ούτε ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν αρχίσει τις προετοιμασίες για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αναφέρεται στο νέο βιβλίο που πρόκειται να φέρει αναταραχές στο παλάτι.Περισσότερα...
08:37 20/11/2023

Πρίγκιπας Harry: Έφαγε “πόρτα” στο Κάστρο του Ουίνδσορ – Ο όρος για να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο

instyle.gr
Σίγουρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έστρωσαν κόκκινο χαλί για να υποδεχθούν τον πρίγκιπα Harry όταν έφθασε στη Βρετανία για να παραστεί στα WellChild Awards στην αρχή του μήνα. Μάλιστα, έγινε ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι αξιωματούχοι των Ανακτόρων αρνήθηκαν να παραχωρήσουν στον δούκα του Σάσεξ δωμάτιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ ενώ επιπλέον αυτός θα […] The post Πρίγκιπας Harry: Έφαγε “πόρτα” στο Κάστρο του Ουίνδσορ – Ο όρος για να επισκεφθεί τον βασιλιά Κάρολο appeared first on InStyle.
13:47 24/09/2023

Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας που σκαρφάλωνε σε φράχτη του Μπάκιγχαμ

eleftherostypos.gr
Ένας άνδρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αφού σκαρφάλωσε πάνω από έναν τοίχο στην περιοχή Royal Mews δίπλα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ , ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία. Στη 1.25 π.μ. (τοπική ώρα) σήμερα (16/9), αξιωματικοί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έλαβαν αναφοράς για ένα άτομο που σκαρφάλωσε στον τοίχο και μπήκε στο Royal Mews. Μετά […] Το άρθρο Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας που σκαρφάλωνε σε φράχτη του Μπάκιγχαμ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 16/09/2023

Μπάκιγχαμ: Αφαίρεσαν «αθόρυβα» τον τίτλο του πρίγκιπα Χάρι από την επίσημη ιστοσελίδα

tromaktiko.gr
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέκλεισαντον τίτλο της Αυτού Υψηλότητας του Πρίγκιπα Χάρι από τον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας του «Megxit» το 2020, το Παλάτι είπε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να διατηρήσουν τους τίτλους τους, αλλά δεν θα τους επιτρέπεται να τους χρησιμοποιήσουν μετά την […] The post Μπάκιγχαμ: Αφαίρεσαν «αθόρυβα» τον τίτλο του πρίγκιπα Χάρι από την επίσημη ιστοσελίδα appeared first on Tromaktiko.gr.
10:47 09/08/2023

Πρίγκιπας Harry: Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διόρθωσαν την… γκάφα τους έστω και καθυστερημένα

instyle.gr
Η βασιλική οικογένεια κατάφερε νέο πλήγμα κατά του πρίγκιπα Harry, αφού αφαίρεσε -έστω και καθυστερημένα- τον επίσημο τίτλο του δούκα του Σάσεξ από την ιστοσελίδα της, περισσότερα από τρία χρόνια αφoύ ο ίδιος και η Meghan Markle παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους. Οι βοηθοί του Παλατιού αφαίρεσαν αθόρυβα το “His Royal Highness” (η Αυτού Υψηλότης […] The post Πρίγκιπας Harry: Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διόρθωσαν την… γκάφα τους έστω και καθυστερημένα appeared first on InStyle.
00:46 09/08/2023

Kate Middleton: Ο ρόλος της στην απάντηση του Μπάκιγχαμ στη Meghan Markle μετά τη συνέντευξη στην Oprah

instyle.gr
Η Kate Middleton ήταν εκείνη που πίεσε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για πιο σκληρή απάντηση στη Meghan Markle μετά την εκρηκτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey. Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλησε να συμπεριληφθεί η φράση “ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν” στην επίσημη απάντηση του Μπάκιγχαμ στους ισχυρισμούς του πρίγκιπα Harry και της […] The post Kate Middleton: Ο ρόλος της στην απάντηση του Μπάκιγχαμ στη Meghan Markle μετά τη συνέντευξη στην Oprah appeared first on InStyle.
17:46 02/07/2023

Το Μπάκιγχαμ αρνείται την επιστροφή των λειψάνων του πρίγκιπα Αλεμαγέχου της Αιθιοπίας

naftemporiki.gr
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απέρριψαν το αίτημα να επιστραφούν τα λείψανα ενός Αιθίοπα πρίγκιπα που έχει ταφεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον 19ο αιώνα. Η βρετανική μοναρχία απέρριψε το αίτημα… Το Μπάκιγχαμ αρνείται την επιστροφή των λειψάνων του πρίγκιπα Αλεμαγέχου της Αιθιοπίας - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
14:20 23/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load