#Αναρχικοί

Πάτρα: Αναρχικοί έκαναν “Γης Μαδιάμ” τα ΕΛΤΑ – Ήταν μέσα εργαζόμενοι και πολίτες

paraskhnio.gr
Λαμπόγυαλο έκαναν τα ΕΛΤΑ στην οδό Ζαΐμη, στην Πάτρα, το απόγευμα της Πέμπτης, ομάδες αναρχικών κατά τη διάρκεια πορείας ενάντια στο νέο ποινικό κώδικα. Οι αναρχικοί έσπασαν την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου των ΕΛΤΑ, την ώρα μάλιστα που υπήρχαν μέσα κόσμος και εργαζόμενοι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Από τις άγριες διαθέσεις των αναρχικών, δε γλίτωσε ούτε το ΑΤΜ που βρισκόταν στον περιβάλλοντα Το άρθρο Πάτρα: Αναρχικοί έκαναν “Γης Μαδιάμ” τα ΕΛΤΑ – Ήταν μέσα εργαζόμενοι και πολίτες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 22/02/2024

Έλενα Ράπτη: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της

Newsit
Στόχος επίθεσης αναρχικών με μπογιές και τρικάκια έγινε το γραφείο της Έλενας Ράπτη, όπως δημοσιοποίησε η ίδια η υφυπουργός Τουρισμού στο Instagram. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Έλενα Ράπτη, αναρχικοί πέταξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο του γραφείου της αλλά και τρικάκια.           Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Ράπτη: Αναρχικοί πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 15/02/2024

Πατησίων: Αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό και ο αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα

agriniopress.gr
Επεισόδια που προκάλεσαν διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν περίπου 20 άτομα άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Κατά πληροφορίες ενώ ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο, αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό και ο ένας εκ των τριών αστυνομικών που επέβαιναν σε αυτό πυροβόλησε …
14:06 05/04/2023

Άγριος ξυλοδαρμός του Χρήστου Ρήγα της Χρυσής Αυγής από αναρχικούς στην Κυψέλη

Newsbeast.gr
Αναρχικοί ξυλοκόπησαν άγρια στην Αθήνα τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος, Χρήστο Ρήγα. Σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras.gr, βρισκόταν στην Κυψέλη και τον αναγνώρισαν κάποιοι αναρχικοί. Τον περίμεναν απέξω και μόλις βγήκε άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές. Ο πρώην αιρετός και μέλος της Χρυσής Αυγής έπεσε στο έδαφος αλλά οι αναρχικοί δεν σταμάτησαν, καθώς τον έδερναν για αρκετά λεπτά μέχρι που τον εγκατέλειψαν και εκείνος έφυγε τρέχοντας για να γλιτώσει. Όπως έγραψαν, ο Ρήγας ήταν από το 2009 ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ Πύλες στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο αποτέλεσε για χρόνια σημείο αναφοράς των ταγμάτων εφόδου που λυμαίνονταν την περιοχή, πραγματοπο
09:44 22/03/2023

«Αναρχικοί χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη και όλοι έχουν ταυτοποιηθεί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Newsit
Αναρχικοί χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής (10.3.2023), οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί όλοι, δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ανέλυσε τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει δηλώσει ότι αναρρώνει και ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να εξιχνιάσει την επίθεση εις βάρος ... Περισσότερα To άρθρο «Αναρχικοί χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη και όλοι έχουν ταυτοποιηθεί» δηλώνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:20 12/03/2023

«Αναρχικοί όσο και αν δεν βολεύει κάποιους» γράφει για τους δράστες της επίθεσης στον Βαρουφάκη ο Θεοδωρικάκος

paraskhnio.gr
Η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη μετά την ταυτοποίηση Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι τα μέλη της ομάδας των αναρχικών που χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία. Ο Υπουργός έγραψε χαρακτηριστικά: «Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες της επίθεσης στον Το άρθρο «Αναρχικοί όσο και αν δεν βολεύει κάποιους» γράφει για τους δράστες της επίθεσης στον Βαρουφάκη ο Θεοδωρικάκος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:36 11/03/2023

Ηράκλειο: Αναρχικοί «έσπασαν» τράπεζα και πέταξαν μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο - Δείτε φωτογαραφίες

ProtoThema.gr
Υλικές ζημιές και σε καταστήματα - Συμμετείχαν στην πορεία που πραγματοποιήθηκε για την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη
21:58 07/03/2023

Πάτρα: Αναρχικοί έκαναν “ντου” στο Διοικητικό Εφετείο

dete.gr
“Ντου” στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών στην Ρήγα Φεραίου από ομάδα αναρχικών. Οι αναρχικοί πέταξαν τρικάκια και διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την ικανοποίηση του αιτήματος του φυλακισμένου συντρόφου τους που κάνει απεργία πείνας και δίψας στις φυλακές Σερρών εδώ και 25 περίπου ημέρες. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Σερρών έχουν δηλώσει από χθες ότι κινδυνεύει η ζωή του. Η […]
12:28 05/01/2023

Πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Αναρχικοί έσπασαν βιτρίνες και κάμερες ασφαλείας από τράπεζες

lykavitos.gr
Ζημιές σε εμπορικό κατάστημα και σε τράπεζες του κέντρου της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άτομα που συμμετέχουν στην πορεία των αναρχικών που γίνεται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.
13:00 09/11/2022

Πάτρα: Αναρχικοί πλησίασαν στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. στην Ερμού (φωτό)

dete.gr
Πορεία στο κέντρο της Πάτρας κάνει ομάδα αναρχικών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα κινήθηκαν προς την Ερμού και έφτασαν πλησίον του Αστυνομικού Μεγάρου. Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.  
20:24 01/11/2022

Ρωσία: Δεκάδες συλλήψεις στις πρώτες διαδηλώσεις κατά της επιστράτευσης

eleftherostypos.gr
Οι πρώτες διαδηλώσεις κατά της «μερικής επιστράτευσης» που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις της Σιβηρίας και της ρωσικής Άπω Ανατολής, αναφέρουν τα τοπικά κανάλια στο Telegram. Στο Ιρκούτσκ περίπου 60 άτομα συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της επιστράτευσης, σύμφωνα με το κανάλι Telegram «Αναρχικοί του Ιρκούτσκ». Σύμφωνα με τους […] Το άρθρο Ρωσία: Δεκάδες συλλήψεις στις πρώτες διαδηλώσεις κατά της επιστράτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:58 21/09/2022

Πάτρα: Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρησμούς, σε μηχανάκι αστυνομικού και ΑΤΜ

thebest.gr
Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρηστικές ενέργειες που σημειώθηκαν στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο, με ανακοίνωσή τους σε γνωστό ιστότοπο.
07:18 27/07/2022

Θεσσαλονίκη: Αναρχικοί φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια έξω από την Μητρόπολη

ProtoThema.gr
Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν επί της οδού Βογατσικού και μόλις έφτασαν στον αριθμό 7 που στεγάζονται τα γραφεία της Μητρόπολης, ανήρτησαν πανό και πέταξαν «τρικάκια»
13:48 20/07/2022

Ποιοι έβαλαν τη βόμβα στη Real: Τι δείχνουν τα ευρήματα, oι κάμερες «φωτίζουν» τις κινήσεις

fimes.gr
Τι λένε οι πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής για τον εμπρηστικό μηχανισμό στον Real FM; Αρμόδιοι αξιωματικοί βλέπουν μια απότομη αναβάθμιση της επικινδυνότητας των επιθέσεων, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των ενεργειών συμπαράστασης στο αίτημα αποφυλάκισης του απεργού πείνας «τοξοβόλου», Γιάννη Μιχαηλίδη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρόσφατη επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη ΔΟΥ Αμαρουσίου, οι «Έμπρακτα Αλληλέγγυοι Αναρχικοί» που […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ποιοι έβαλαν τη βόμβα στη Real: Τι δείχνουν τα ευρήματα, oι κάμερες «φωτίζουν» τις κινήσεις.
09:40 14/07/2022

Πάτρα: Αναρχικοί «μπούκαραν» στο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων – Επιτέθηκαν λεκτικά στον Αλέξη Κούγια – ΦΩΤΟ

dete.gr
Επεισόδιο σήμερα, πρώτη ημέρα, του 22ου Συνεδρίου της Ένωσης Ποινοκολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, που διεξάγεται στην Πάτρα, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, αναρχικοί μπήκαν στο χώρο, ανήρτησαν πανό, φωνάζοντας συνθήματα και πραγματοποιώντας λεκτική επίθεση στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, που είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο. Να υπενθυμίσουμε, ότι το 22ο Συνέδριο […]
12:08 09/07/2022

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Αναρχικοί επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα σε φοιτητές

ProtoThema.gr
Με μαύρα κράνη, οι αναρχικοί κατέστρεψαν τον εξοπλισμό, έβρισαν και απείλησαν πετώντας γυάλινα μπουκάλια και επιτέθηκαν στους διοργανωτές εκδήλωσης – Πάνω από 5 τραυματίες – Δείτε φωτογραφίες
14:46 06/06/2022

Θεσσαλονίκη: Αναρχικοί ξυλοφόρτωσαν άτομο που κινούνταν ύποπτα εντός του ΑΠΘ – Έκριναν ότι ήταν βιαστής

empisteutiko.gr
Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε άτομο που κινούνταν ύποπτα εντός του ΑΠΘ, καθώς έκριναν ότι πρόκειται για βιαστή. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν δυο πάρτυ στο χώρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Όπως αναφέρουν τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας “Μηδενιστικός Πυρήνας Θεσσαλονίκης” σε σχετική ανακοίνωση, ο άνδρας έκανε ύποπτες κινήσεις στον […] The post Θεσσαλονίκη: Αναρχικοί ξυλοφόρτωσαν άτομο που κινούνταν ύποπτα εντός του ΑΠΘ – Έκριναν ότι ήταν βιαστής appeared first on Empisteutiko.gr.
22:54 28/03/2022

ΑΣΟΕΕ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον Αναστάσιο Δράκο

olympia.gr
Την ευθύνη για τον «προπηλακισμό», όπως λένε και όχι ξυλοδαρμό του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, Αναστάσιου Δράκου που συνέβη πριν λίγες μέρες, ανέλαβε η ομάδα Αναρχικοί/Αναρχικές. Με κείμενό τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρονται ονομαστικά στον καθηγητή και κάνουν λόγο για «προπηλακισμό» και όχι για ξυλοδαρμό, ενώ στο κείμενο περιγράφεται εκτενώς στο περιστατικό. Υπενθυμίζεται […] ΑΣΟΕΕ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον Αναστάσιο Δράκο - olympia
19:42 22/01/2022

ΑΣΟΕΕ: Ποιοι ανέλαβαν την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή

ieidiseis.gr
Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό καθηγητή της ΑΣΟΕΕ την Τρίτη 11 Ιανουαρίου.Η ομάδα «Αναρχικοί/Αναρχικές» ανέλαβε την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ προ ημερών με κείμενό της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουστιαστικού χώρου. Στο κείμενό τους χαρακτηρίζουν ως «παρέμβαση» τον ξυλοδαρμό του καθηγητή. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 11 Ιανουαρίου.
08:38 21/01/2022

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Αναρχικοί οι δράστες

NewsBomb
Άτομα που υπογράφουν ως αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε βάρος του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ την ώρα που…Περισσότερα...
08:32 21/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load