#Ανδρέας Μπάρκουλης

Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου σε παιδική ηλικία με τη γιαγιά του – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
O Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου του 1936. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο.  Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο το 1956 και στον κινηματογράφο το αμέσως επόμενο έτος με την ταινία Μαρία Πενταγιώτισσα.  Πέρασε ένα […] The post Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου σε παιδική ηλικία με τη γιαγιά του – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
18:46 01/12/2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Οι θυελλώδεις έρωτες της ζωής της – Ο Μίμης Πλέσσας, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο Νίκος Σταγόπουλος

tlife.gr
Η Μαίρη Χρονοπούλου, έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10. Η μεγάλη σταρ του To άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Οι θυελλώδεις έρωτες της ζωής της – Ο Μίμης Πλέσσας, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο Νίκος Σταγόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 06/10/2023

Ανδρέας Μπάρκουλης: Επτά χρόνια από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

instyle.gr
Με πολύ όμορφα λόγια και μία συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο του θανάτου, του Ανδρέα Μπάρκουλη, δημοσίευσε η σύζυγος του, Μαίρη. Σαν σήμερα, πριν επτά χρόνια ο γοητευτικός σταρ, έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, λόγω καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων. Η Μαίρη Μπάρκουλη υπήρξε η τελευταία σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, με την οποία  πραγματοποίησαν δύο […] The post Ανδρέας Μπάρκουλης: Επτά χρόνια από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του appeared first on InStyle.
23:46 23/08/2023

Ανδρέας Μπάρκουλης: Το…τσολιαδάκι που έγινε ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου

eleftherostypos.gr
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Υπήρξε ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου . Ο Ανδρέας Μπάρκουλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου 1936. Γονείς του ο Βασίλης και η Μαρίκα, διδάσκαλοι. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε για πρώτη […] Το άρθρο Ανδρέας Μπάρκουλης: Το…τσολιαδάκι που έγινε ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 23/08/2023

Νίκος Μπάρκουλης: «Θα γίνω ηθοποιός, όπως ήθελες πάντα»

irafina.gr
Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή. Σαν σήμερα, 23 Αυγούστου το 2016, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, έφυγε από τη ζωή, με το θάνατό του να σκορπίζει θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και στο ευρύ κοινό. Ο γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, […]
22:32 23/08/2022

Νίκος Μπάρκουλης: 6 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του θα υλοποιήσει την επιθυμία του

okmag.gr
Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή. Έπειτα από χρόνια προβλήματα υγείας ο ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε το 2016 λίγες ημέρες μετά τα 80α γενέθλιά του. Υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ο μικρός γιος του Νίκος Μπάρκουλης σε μα δύσκολη επέτειο […] The post Νίκος Μπάρκουλης: 6 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του θα υλοποιήσει την επιθυμία του appeared first on OK.
19:00 23/08/2022

Ανδρέας Μπάρκουλης: Συγκινεί ο γιος του, Νίκος – «Μου λείπεις, ακόμα δεν έχω θεραπευτεί»

Newsbeast.gr
Σαν σήμερα, πριν από έξι χρόνια, έφυγε για πάντα από τη ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης σκορπίζοντας θλίψη. Ο γιος του αείμνηστου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Νίκος, αν και έχουν περάσει έξι χρόνια από το θάνατο του πατέρα του, έχει ακόμα ανοιχτή πληγή από το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχει για τον πατέρα του, με τους διαδικτυακούς του φίλους. «6 χρόνια. Ο χρόνος πετάει. Ακόμα δεν έχω θεραπευτεί. Αλλά κοίτα, θα γίνω ηθοποιός, όπως πάντα ήθελες. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου λείπεις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagra
18:34 23/08/2022

Νίκος Μπάρκουλης:

tlife.gr
Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που ο σπουδαίο ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη To άρθρο Νίκος Μπάρκουλης: δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:00 23/08/2022

«Κορίτσια ο Μπάρκουλης!»: O απόλυτος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

thecaller.gr
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης πέθανε, σαν σήμερα, 23 Αυγούστου, το 2016.Ο Ανδρέας Μπάρκουλης πέθανε, σαν σήμερα, 23 Αυγούστου, το 2016.Ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Υπήρξε ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Για χάρη του δημιουργήθηκε το θρυλικό σλόγκαν «Κορίτσια ο Μπάρκουλης!» και η φωτογραφία του υπήρχε σε κάθε κοριτσίστικη σχολική τσάντα τη δεκαετία του ‘60. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης γεννήθηκε […]
00:16 23/08/2022

Άννα Φόνσου – Ανδρέας Μπάρκουλης: Η τελευταία κοινή φωτογραφία 53 χρόνια μετά την πρώτη

koolnews.gr
Ήταν το 1960. Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Ο Ντίμης Δαδήρας αποφασίζει να γυρίσει την ταινία «Δον Ζουάν για κλάματα» σε σενάριο του Γιάννη Μαρή. Η ιστορία ταιριάζει «γάντι» στον αλησμόνητο Λάμπρο Κωνσταντάρα που ενσάρκωνε το εύθυμο γεροντοπαλίκαρο. Μαζί του συμπρωταγωνιστούν δυό αγαπημένοι ηθοποιοί. Ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης και η Άννα Φόνσου. Εκεί θα […]
11:34 04/08/2022

Η άλλη πλευρά του Μπάρκουλη: Το μπλέξιμο με την αστυνομία για ναρκωτικά από μία ιερόδουλη και η φυλακή (vid)

Gazzetta
Σαν σήμερα το 1936 γεννήθηκε ο αλητοπρίγκιπας, γυναικάς, ταλαντούχος, σαρκαστικός και αυτοκαταστροφικός Ανδρέας Μπάρκουλης.
08:46 04/08/2022

Ανδρέας Μπάρκουλης: Στα «μαχαίρια» η κόρη του Βίκυ με την τελευταία του σύζυγο Μαίρη

tlife.gr
«Πόλεμος» φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη μετά τις δηλώσεις της τελευταίας του To άρθρο Ανδρέας Μπάρκουλης: Στα «μαχαίρια» η κόρη του Βίκυ με την τελευταία του σύζυγο Μαίρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 29/10/2021

Νίκος Μπάρκουλης: Δούλευε σε μνημόσυνα για να βοηθήσει την οικογένειά του

ieidiseis.gr
Ο νεαρός διαγωνιζόμενος του «J2US» και η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη βρέθηκαν σήμερα στο πλατό του «Super Κατερίνα» για να ξεφυλλίσουν το άλμπουμ της ζωής τους.Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha τον Νίκο Μπάρκουλη και την μητέρα του, Μαίρη, για να μοιραστούν με τους τηλεθεατές στιγμιότυπα από την οικογενειακή ζωή τους με τον πρωταγωνιστή του θεάτρου και του κινηματογράφου Ανδρέα Μπάρκουλη. Προλογίζοντας τους καλεσμένους της, η παρουσιάστρια, η οποία αντικατέστησε προσωρινά την Κατερίνα Στικούδη στο «J2US» και έτσι γνώρισε τον Νίκο Μπάρκουλη, είπε απευθυνόμενη στην μητέρα του: «Δεν έχω πάθει πλάκα με το ταλέντο του Νίκου – πολλά παιδιά μπορεί να έχουν τ
14:54 22/10/2021

Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο γιος του μπαίνει στο «Just The 2 Of Us»

irafina.gr
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Ο γιος του Νίκος φαίνεται πως ετοιμάζεται να δοκιμάσει την καλλιτεχνική του φλέβα, συμμετέχοντας στο Just The 2 Of Us, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο. Ο Νίκος Κοκλώνης κάνει την έκπληξη φέρνοντας στη σκηνή τον Νίκο Μπάρκουλη έχοντας ως κόουτς της Εβελίνα Νικολίζα, η […]
21:02 20/09/2021

Ανδρέας Μπάρκουλης, ο εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου

Zougla
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ένας από τους εμβληματικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα...
08:46 23/08/2021

Όταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε επισκεφθεί με τον Θ. Βέγγο το Ιντεάλ της Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

thebest.gr
Μεγάλη συγκίνηση και στους Πατρινούς λάτρεις του κινηματογράφου προξένησε η θλιβερή είδηση του θανάτου του αλλοτινού ζεν πρεμιέ του ελληνικού σινεμά και θεάτρου Ανδρέα Μπάρκουλη στα 80 του χρόνια.
20:30 22/05/2021

«Άλλο ο Ανδρέας Μπάρκουλης, άλλο ο Νίκος Μπάρκουλης»

zappit.gr
Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο Νίκος Μπάρκουλης, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά, για το πως […] The post «Άλλο ο Ανδρέας Μπάρκουλης, άλλο ο Νίκος Μπάρκουλης» appeared first on Zappit.
10:42 10/05/2021

Μπάρκουλης - Στρατηγού: Ο μεγάλος έρωτας και τα μοιραία πάθη τους

fosonline.gr
«Η Αλέκα έπαιζε μερόνυχτα, εγώ βολτάριζα με γκομενίτσες, μήπως και την ταρακουνήσω», είχε πει για την Αλέκα Στρατηγού και τον έρωτά τους ο Ανδρέας Μπάρκουλης.
14:00 05/04/2021

«Μια τρελή σαραντάρα»: Το σημείο όπου συναντήθηκαν Μπάρκουλης και Βλαχοπούλου και πως είναι σήμερα

pronews.gr
Σχεδόν όλες οι περιοχές της Αττικής έχουν αποτελέσει κάποια στιγμή σκηνικό για μια ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Κάποια σημεία έχουν πια αλλάξει εντελώς ενώ άλλες είναι τόσο χαρακτηριστικές που δύσκολα δεν τις αναγνωρίζεις. Ειδικά αν έχεις περάσει πολλές φορές από εκεί. Μια από αυτές τις περιοχές είναι το σημείο που έγιναν γυρίσματα για την παλιά και αγαπημένη ελληνική ταινία «Μια τρελλή… τρελλή… σαραντάρα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Και ποιος δε θυμάται τη σκηνή αλλά και τις αμίμητες ατάκες που είχαν ειπωθεί γενικά στην ταινία. Η σκηνή, λοιπόν, που η Βλαχοπούλου έδωσε ραντεβού με τον Μπάρκουλη δεν είναι άλλο από το Δαφνί.  Και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς
00:56 27/02/2021

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν λίγο συμφεροντολόγος, δεν ξέρω αν κάνω σωστά που το λέω»

zappit.gr
Στο Λοιπόν άνοιξε την καρδιά της η Μαρία Σόκαλη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της με το να παίζει […] The post «Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν λίγο συμφεροντολόγος, δεν ξέρω αν κάνω σωστά που το λέω» appeared first on Zappit.
22:42 29/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load