#Άννα Βερούλη

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές η Σούλα Βακουφτσή από τον Βόλο – Όλες οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

myvolos.net
Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές για τις εκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο Ζαγοράκης Θοδωρής, ο Σάκης Αρναούτογλου, η Άννα Βερούλη και από τον Βόλο η Σούλα Βακουφτσή, Αναπληρώτρια συντονίστρια ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας. Ανακοινώνοντας το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως «το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα αξιωματική αντιπολίτευση σημαίνει ημερομηνία λήξης για την […]
14:47 07/04/2024

Θοδωρής Ζαγοράκης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός της Εθνικής στο Euro 2024

filathlos.gr
Θοδωρής Ζαγοράκης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός της Εθνικής στο Euro 2024 07/04/2024 Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης. Τα υπόλοιπα ονόματα που είναι φαβορί για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ: Νίκος Παπανδρέου Άννα Βερούλη Γιώργος Καλλιακμάνης Σάκης Αρναούτογλου Νίκος Σκουντής
12:46 07/04/2024

Η Άννα Βερούλη για τον σύζυγό της: «Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας, είμαστε 30 χρόνια μαζί»

tlife.gr
Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά παραχώρησε η To άρθρο Η Άννα Βερούλη για τον σύζυγό της: «Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας, είμαστε 30 χρόνια μαζί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 01/04/2024

Άννα Βερούλη: Με είχε πειράξει πάρα πολύ και είναι η μόνη πίκρα που κουβαλάω

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε από καρδιάς η Άννα Βερούλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Άννα Βερούλη το απόγευμα της Παρασκευής όπου και αναφέρθηκε, από καρδιάς, στην ασθένεια της μητέρας της αλλά και την κίνηση της ομοσπονδίας που την πίκρανε πολύ και κρατά ως και σήμερα. “Υπήρχαν πολλές άσχημες στιγμές αλλά ένα ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Βερούλη: Με είχε πειράξει πάρα πολύ και είναι η μόνη πίκρα που κουβαλάω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:24 11/11/2022

Ξέσπασε η Άννα Βερούλη: «Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου»

zappit.gr
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Βερούλη, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Ξέσπασε η Άννα Βερούλη: «Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου» appeared first on Zappit.
22:04 11/11/2022

Άννα Βερούλη για τον σύντροφό της: «Εκείνος με βρήκε και με τύλιξε» – Όσα εξομολογήθηκε για τον Νίκο Μιχαλόπουλο

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Βερούλη το μεσημέρι της Παρασκευής 11/11.  Η πρώην To άρθρο Άννα Βερούλη για τον σύντροφό της: «Εκείνος με βρήκε και με τύλιξε» – Όσα εξομολογήθηκε για τον Νίκο Μιχαλόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:20 11/11/2022

«Το τάμα μου στην Παναγία»: Ο Σιγκαπούρης Κωνσταντίνος και η Άννα Βερούλη στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»

ekklisiaonline.gr
Εκδήλωση, στο πλαίσιο της σειράς «Ελεύθεροι διάλογοι», του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου. Το άρθρο «Το τάμα μου στην Παναγία»: Ο Σιγκαπούρης Κωνσταντίνος και η Άννα Βερούλη στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:52 29/10/2022

Της ψυχής μας μυστικά: Πρεμίερα απόψε – Κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Rise TV

sportime.gr
Η Άννα Βερούλη, παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ακοντισμό κάνει κατάθεση ψυχής στον Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνο. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
21:32 06/10/2022

Ελίνα Τζένγκο: Στον δρόμο που χάραξαν η Άννα Βερούλη και η Μιρέλα Μανιάνι – Γυναικεία υπόθεση το ακόντιο στην Ελλάδα

instyle.gr
Με χρυσά γράμματα έγραψε το όνομά της στην ιστορία του ελληνικού ακοντισμού η 19χρονη Ελίνα Τζένγκο. Η Ελληνίδα αθλήτρια, με μια τρομερή βολή στα 65.81μ. στέφθηκε χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ακόντιο και θύμισε τις αθλήτριες εκείνες που άνοιξαν τον δρόμο για την επιτυχία της. Η Ελίνα Τζένγκο έγινε η τρίτη Ελληνίδα που στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης […] The post Ελίνα Τζένγκο: Στον δρόμο που χάραξαν η Άννα Βερούλη και η Μιρέλα Μανιάνι – Γυναικεία υπόθεση το ακόντιο στην Ελλάδα appeared first on InStyle.
11:50 21/08/2022

Τσίπρας για Τζένγκο: Εγινε η τρίτη «χρυσή» Πρωταθλήτρια Ευρώπης για την Ελλάδα, μετά την Βερούλη και τη Μανιάνι

Newsbeast.gr
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Twitter, σημειώνοντας ότι «αυτόν τον δύσκολο Αύγουστο, οι αθλήτριες και οι αθλητές μας μας δίνουν τη συλλογική χαρά που έχουμε ανάγκη». Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Η Ελίνα Τζένγκο κάρφωσε το ακόντιο στα 65,81 μέτρα και έγινε η τρίτη “χρυσή” Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα για την Ελλάδα, μετά την Άννα Βερούλη και τη Μιρέλα Μανιάνι. Αυτόν τον δύσκολο Αύγουστο, οι αθλήτριες και οι αθλητές μας μας δίνουν τη συλλογική χαρά που έχουμε ανάγκη».
01:48 21/08/2022

«Χρυσή» η απίθανη Τζένγκο στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό!

lamianow.gr
Η Ελίνα Τζένγκο επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που «γέννησε» με την εμφάνιση της στα προκριματικά της Πέμπτης (18/8), χαρίζοντας στην Ελλάδα το τέταρτο της χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου (2 η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, 1 ο Μίλτος Τεντόγλου) και το πέμπτο στο σύνολο (μαζί με το ασημένιο της Κατερίνας Στεφανίδη). Στον αποψινό τελικό του ακοντισμού, η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ εκτόξευσε το ακόντιο στα 65,81μ. στη δεύτερη της προσπάθεια, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ και «σφραγίζοντας» το χρυσό μετάλλιο στην παρθενική παρουσία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου! Η αποφασιστικότητα της Τζένγκο φάνηκε από την πρώτη βολή της, που ήταν στα 60,82μ., για να «καρφώσει» σ
22:54 20/08/2022

Άννα Βερούλη: Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου

sportime.gr
Όταν η Άννα Βερούλη έφερνε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.
12:48 08/07/2022

Άννα Βερούλη – Νίκος Μιχαλόπουλος: Η εξομολόγηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά μέσω υιοθεσίας

tlife.gr
Η Άννα Βερούλη και ο σύζυγός της, Νίκο Μιχαλόπουλο παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Mega To άρθρο Άννα Βερούλη – Νίκος Μιχαλόπουλος: Η εξομολόγηση για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά μέσω υιοθεσίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:46 25/05/2022

Νίκος Μιχαλόπουλος για Άννα Βερούλη: «Προσπάθησα να ανεβάσω το επίπεδό μου για να είμαι εντάξει δίπλα της»

tlife.gr
Η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος, σε μία σπάνια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης To άρθρο Νίκος Μιχαλόπουλος για Άννα Βερούλη: «Προσπάθησα να ανεβάσω το επίπεδό μου για να είμαι εντάξει δίπλα της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:30 16/03/2022

Άννα Βερούλη: «Την μία μέρα είσαι θεός και την επόμενη κρέας που σε ταϊζουν άδικα»

zappit.gr
Στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν καλεσμένη η Άννα Βερούλη και μίλησε για το μεγάλο […] The post Άννα Βερούλη: «Την μία μέρα είσαι θεός και την επόμενη κρέας που σε ταϊζουν άδικα» appeared first on Zappit.
19:16 15/11/2021

Άννα Βερούλη: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους και να πάψει να μιλά»

zappit.gr
Τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το #metoo σχολίασε στο Πρωινό και η Άννα Βερούλη. «Δεν μπορώ να […] The post Άννα Βερούλη: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας καλύτερα να ασχοληθεί με τους κρίκους και να πάψει να μιλά» appeared first on Zappit.
12:52 22/10/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Βερούλη, Ιακωβίδης, Καπότσης, Πολυχρονίδης και Τσουμελέκα για την αμφιλεγόμενη τοποθέτηση Πετρούνια

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Βερούλη, Ιακωβίδης, Καπότσης, Πολυχρονίδης και Τσουμελέκα για την αμφιλεγόμενη τοποθέτηση Πετρούνια 22/10/2021 Ο Ολυμπιονίκης της γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας, έκανε μία άκρως αμφιλεγόμενη τοποθέτηση για το #metoo, λέγοντας πως δεν έχει δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του να προχωρεί σε ανάλογη καταγγελία. Τα λόγια του σήκωσαν πλήθος οργισμένων αντιδράσεων και λίγες ώρες αργότερα προσπάθησε να ανακαλέσει μέσω social media, ενώ το βράδυ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, παραδεχόμενος το λάθος του. Η εκπομπή «Το πρωινό μου» ζήτησε από Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες να σχολιάσουν τις αρχικ
12:10 22/10/2021

Σαν σήμερα: Η Άννα Βερούλη γράφει ιστορία – Πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! (vid)

sportime.gr
Σαν σήμερα, στις 9 Σεπτεμβρίου του 1982, η Άννα Βερούλη γράφει ιστορία κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
05:00 09/09/2021

Διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με θέμα τον Ελληνικό Αθλητισμό

alexpolisonline.com
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 20:00 ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ο Ελληνικός Αθλητισμός - Προοπτικές, Παρόν και Μέλλον». Ομιλητές θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ακοντισμού Άννα Βερούλη, ο Ψυχολόγος Στράτος Βραχιώλιας και ο Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ Θανάσης Κασαμπαλής.Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Γ.Γ. Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού Στυλιανός Δασκαλάκης και ο Πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης.Ο σύνδεσμος συμμετοχής στην ημερίδα είναι: https://doodle.com/poll/pt78z
17:03 26/02/2021

H Άννα Βερούλη φοβάται τα μπότοξ και προσφέρθηκε η Φαίη Σκορδά να την «φτιάξει»

Παραπολιτικά
Η Φαίη Σκορδά σε μια απίστευτη δημόσια πρόταση στην Άννα Βερούλη.
21:33 04/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load