#Αντώνης Βαρδής

Γιάννης Βαρδής για τον «Άλλον Άνθρωπο»: «Δεν έβαλα ποτέ χρήματα. Η κυρία Φιλοθέη Μωβ διαχειριζόταν το θέμα»

govastileto.gr
Ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην επαφή που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και εξήγησε τι έγινε με τα χρήματα που είχαν μαζευτεί στην κηδεία του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. Να θυμίσουμε ότι όταν ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, ο […]
16:00 07/02/2024

Βαρδής - Σκαφίδα: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τα δύο τους παιδιά

NewsBomb
Ο Αντώνης Βαρδής Junior προσπαθεί να βγάλει το δόντι της αδερφή του που είναι έτοιμο να πέσει.Περισσότερα...
23:00 22/10/2023

Αντώνης Βαρδής: Ο συγκινητικός λόγος της κόρης του στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» – Βίντεο

tlife.gr
Σε κλίμα ενθουσιασμού και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4/9 μεγάλη συναυλία To άρθρο Αντώνης Βαρδής: Ο συγκινητικός λόγος της κόρης του στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 05/09/2023

“Αντώνης Βαρδής – Με μια Αγκαλιά Τραγούδια”: Μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο

monopoli.gr
Το Όλοι Μαζί Μπορούμε παρουσιάζει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «Αντώνης Βαρδής - Με Μια Αγκαλία Τραγούδια» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες.
12:53 24/08/2023

Χριστίνα Μαραγκόζη: Χώρισα μετά από 22 χρόνια με τον άντρα μου αλλά εντάξει όταν κάτι τελειώνει, τέλος

Newsit
“Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γιατί έχουμε κι ένα παιδί” εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη. Την Χριστίνα Μαραγκόζη υποδέχθηκαν σήμερα στην Super Κατερίνα και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής και τον χωρισμό της. «Εννοείται ότι μου λείπει ο Αντώνης Βαρδής. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν φύγει από κοντά μας και έχουμε ζήσει μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Μαραγκόζη: Χώρισα μετά από 22 χρόνια με τον άντρα μου αλλά εντάξει όταν κάτι τελειώνει, τέλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:34 27/03/2023

Γιάννης Βαρδής: Δεν τον ξέρω καθόλου τον Snik, δεν έχω ιδέα τι άνθρωπος είναι

Newsit
«Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, προσπαθώ να το διαχειριστώ», λέει ο Γιάννης Βαρδής. Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν χθες (2/9) από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής. Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, μίλησε γι’ αυτό στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ απάντησε και για τον Snik. «Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Βαρδής: Δεν τον ξέρω καθόλου τον Snik, δεν έχω ιδέα τι άνθρωπος είναι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:34 03/09/2022

Γιάννης Βαρδής: «Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, προσπαθώ να το διαχειριστώ»

zappit.gr
Χθες (2/9) συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής. Ο γιος του, Γιάννης […] The post Γιάννης Βαρδής: «Είναι μια δύσκολη μέρα για μένα, προσπαθώ να το διαχειριστώ» appeared first on Zappit.
11:28 03/09/2022

Βασίλης Γιαννόπουλος: Αντώνης Βαρδής, ο πολύτιμος δάσκαλος, ο υπέροχος συνεργάτης, ο αληθινός φίλος μου

thebest.gr
Ο πατρινός στιχουργός Βασίλης  Γιαννόπουλος και ο Αντώνης Βαρδής ήταν κάτι παραπάνω από δύο ανθρώπους που συναντήθηκαν, συνεργάστηκαν και χάρισαν στην ελληνική μουσική μερικά από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια.
11:16 02/09/2022

Ο Αντώνης Βαρδής σε ηλικία 7 ετών χόρευε στα μπουζούκια για το χαρτζιλίκι του!

fosonline.gr
Ο Αντώνης Βαρδής σε ηλικία 7 ετών ήταν η ατραξιόν στα  Αθηναϊκά μπουζούκια χορεύοντας ζεϊμπέκικο
12:02 30/05/2022

Κατερίνα Λιόλιου – «Μη Ρωτάς Τους Άλλους»: Η νέα της επιτυχία σε music video!

Zougla
Η Κατερίνα Λιόλιου παρουσιάζει με music video τη νέα της επιτυχία «Μη Ρωτάς Τους Άλλους», ένα τραγούδι που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής...
09:46 18/04/2022

Αντώνης Ρέμος: «Το Έτσι Ξαφνικά και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μονάκριβη κόρη του, τα social media, […] The post Αντώνης Ρέμος: «Το Έτσι Ξαφνικά και ο Αντώνης Βαρδής αποτέλεσαν σταθμό στην καριέρα μου» appeared first on Zappit.
09:18 15/02/2022

Πέγκυ Ζήνα: Μετά το «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» δεν μου έδινε κανείς τραγούδια

ieidiseis.gr
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο τραγούδι παραλίγο να καταστρέψει την καριέρα της.Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε την Πέγκυ Ζήνα στο «Ενώπιος Ενωπίω» για μια συζήτηση από τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι. «Ο πρώτος μου δίσκος δεν ήταν επιλογή μου. Απλά ήμουν 19 ετών και η εταιρεία που βρισκόμουν, ανάλογα με την εμφάνιση μου και το νεαρό της ηλικίας μου, μου έδωσε ένα τραγούδι με σλόγκαν, το “Αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι”» θυμήθηκε η ερμηνεύτρια για το πρώτο της σουξέ. Η επιτυχία του τραγουδιού δεν ήρθε χωρίς κόστος. «Την πιο καλή κριτική την έκανε η αξέχαστη Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, έλεγε “κρίμα στο κοριτσάκι που την σύστησαν με λάθος τρόπο“
14:48 03/12/2021

Αντώνης Βαρδής: Επτά χρόνια χωρίς τον μεγάλο τραγουδοποιό

NewsBomb
Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν ο μεγάλος τραγουδοποιός Αντώνης Βαρδής «έφυγε» , αφήνοντας πίσω του μία πλούσια κληρονομιά, τα τραγούδια του…Περισσότερα...
08:24 05/09/2021

Η συγκλονιστική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για την επέτειο από την απώλεια του πατέρα του

Newsbeast.gr
Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε ο Γιάννης Βαρδής για τη συμπλήρωση 7 ετών από τη στιγμή που έχασε το στήριγμα του, τον αγαπημένο του πατέρα. Ο Αντώνης Βαρδής πέρασε, τότε, στη γειτονιά των αγγέλων αφήνοντας πιο φτωχό τον μουσικό χώρο της χώρας μας. Χθες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Βαρδής θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως ποτέ δεν τον ξεχνά. «Έρχεσαι κι αλλάζεις την πορεία μου κι όλη τη ζωή μου σημαδεύεις και δεν έχει άλλοθι η αγάπη μου ν’ αρνηθεί αυτά που γυρεύεις μέσα στο μυαλό μου που το θόλωσες, την παράσταση ξανακλέβεις. Κι εγώ που σ’ αγαπάω ακόμα, στη μοναξιά σου γίνομαι χρώμ
05:50 03/09/2021

Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής: Η ανάρτηση για τον πατέρα του, Αντώνη, επτά χρόνια μετά τον θάνατό του

tlife.gr
Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν ο Αντώνης Βαρδής “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας σε ανείπωτη To άρθρο Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής: Η ανάρτηση για τον πατέρα του, Αντώνη, επτά χρόνια μετά τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:04 02/09/2021

Σύγκρουση γενεών πάνω στα δάκρυα…

NewsBomb
Κακή μέρα ξημέρωσε. Ήταν κακή. Εδώ και επτά χρόνια. Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 «έφυγε» ο Αντώνης Βαρδής. Σήμερα ξυπνήσαμε…Περισσότερα...
11:56 02/09/2021

Σκέτη γλύκα ο Αντώνης Βαρδής Jr - Δείτε τις νέες απίθανες φωτογραφίες του

mothersblog.gr
Μια υπέροχη φωτογραφία του μικρού Αντώνη, δημοσίευσε ο Γιάννης Βαρδής πριν μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
08:46 26/07/2021

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του Αντώνη Βαρδή Jr (pics)

mothersblog.gr
Βαφτίστηκε ο μικρός Αντώνης Βαρδής και οι νονοί του δεν είναι άλλοι από τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ
07:02 30/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load