#Αντώνης Ξένος

Αντώνης Ξένος: «Αν δεν είχα την Ελένη Γερασιμίδου στη ζωή μου, μπορεί να ήμουν έγκλειστος σε φυλακή»

zappit.gr
Μαζί με την σύζυγο του, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε ο Αντώνης Ξένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο στην […] The post Αντώνης Ξένος: «Αν δεν είχα την Ελένη Γερασιμίδου στη ζωή μου, μπορεί να ήμουν έγκλειστος σε φυλακή» appeared first on Zappit.
23:00 10/02/2024

Ελένη Γερασιμίδου στον σύζυγό της: Αν ήσουν ο Ρωχάμης θα μου άρεσες, γιατί ήταν πολύ ωραίος άντρας

ProtoThema.gr
Αφού ο Αντώνης Ξένος δήλωσε ότι χωρίς εκείνη, μπορεί να ήταν ένας παραβατικός άνθρωπος - Δείτε το βίντεο
13:00 10/02/2024

Αντώνης Ξένος – Αγγελική Ξένου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την προσαγωγή τους από την Αστυνομία

govastileto.gr
Ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου το μεσημέρι της Κυριακής 12/11, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ επειδή περνώντας με το αυτοκίνητό τους έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ ύψωσαν τη σημαία της Παλαιστίνης, σε μία προσπάθεια έκφρασης της συμπαράστασής τους στο δράμα του πολέμου που συντελείται στην περιοχή. Ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου μίλησαν […]
13:00 13/11/2023

Αγγελική Ξένου: Η ανάρτηση της κόρης της Ελένης Γερασιμίδου για την προσαγωγή στη ΓΑΔΑ

Newsit
Για εξακρίβωση στοιχείων επειδή ύψωσαν την Παλαιστινιακή σημαία έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, προσήχθησαν χθες (12.11.2023) στη ΓΑΔΑ η Αγγελική Ξένου και ο πατέρας της, Αντώνης Ξένος, η κόρη και ο σύζυγος της ηθοποιού και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Ελένης Γερασιμίδου. Ώρες μετά την προσαγωγή τους, ο Αντώνης Ξένος και η κόρη του αφέθηκαν ... Περισσότερα To άρθρο Αγγελική Ξένου: Η ανάρτηση της κόρης της Ελένης Γερασιμίδου για την προσαγωγή στη ΓΑΔΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 13/11/2023

Ελένη Γερασιμίδου: Ο Αντώνης Ξένος και κόρη τους προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ

zappit.gr
Με μία ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε πως τόσο ο Αντώνης Ξένος, ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου όσο και […] The post Ελένη Γερασιμίδου: Ο Αντώνης Ξένος και κόρη τους προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ appeared first on Zappit.
16:00 12/11/2023

Αντώνης Ξένος: «Ρε παιδί μου, κάηκε το σπίτι μου, πεθαίνει η γυναίκα μου και θέλεις να γράψεις;»

zappit.gr
Μαζί με την σύζυγο της, Ελένη Γερασιμίδου και την κόρη τους, Αγγελική βρέθηκε ο Αντώνης Ξένος στο Στούντιο 4 για […] The post Αντώνης Ξένος: «Ρε παιδί μου, κάηκε το σπίτι μου, πεθαίνει η γυναίκα μου και θέλεις να γράψεις;» appeared first on Zappit.
19:02 16/12/2022

Ελένη Γερασιμίδου: «Εμένα μου άρεσαν πάντα οι αδύνατοι άνδρες»

okmag.gr
Καλεσμένοι στο Studio 4 ήταν οικογενειακώς η Ελένη Γερασιμίδου ο σύζυγός της ηθοποιός Αντώνης Ξένος και η κόρη τους Αγγελική Ξένου. Οι δυο ηθοποιοί με απίστευτο χιούμορ μίλησαν για την προσωπική κοινή τους ζωή ενώ η Αντώνης Ξένος αποκάλυψε γελώντας ότι οι δυο τους, είναι τσακωμένοι από χθες! Η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε στους οικοδεσπότες της […] The post Ελένη Γερασιμίδου: «Εμένα μου άρεσαν πάντα οι αδύνατοι άνδρες» appeared first on OK! Magazine.
17:12 16/12/2022

Η εξομολόγηση της Ελένης Γερασιμίδου και η συγκίνηση on air της Φαίης Σκορδά (βίντεο)

irafina.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου. Η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε στο φινάλε, ακούγοντας τη γνωστή ηθοποιό. Για την αγάπη και τον έρωτα που της έχει ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος, η Ελένη Γερασιμίδου είπε συγκινημένη: «Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με πείραξε πολύ, καθόμουν στο τραπέζι και δεν ήθελα να φάω. Έτρωγα όμως […]
20:02 15/12/2022

Φαίη Σκορδά: Λύγισε στον αέρα του ΣΚΑΪ με την Ελένη Γερασιμίδου

thecaller.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου.Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου.Μάλιστα όσα είπε η ηθοποιός για τον σύζυγό της, συγκίνησαν τη Φαίη Σκορδά, η οποία δεν άντεξε και λύγισε στο φινάλε. Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε συγκινημένη για την αγάπη και τον έρωτα που της έχει ο Αντώνης Ξένος: «Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με […]
14:02 15/12/2022

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: Συγκινούν μιλώντας για το σπίτι τους στην Παλλήνη που τυλίχτηκε στις φλόγες

tlife.gr
Στις φλόγες τυλίχτηκε πριν μερικούς μήνες το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου. Το To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: Συγκινούν μιλώντας για το σπίτι τους στην Παλλήνη που τυλίχτηκε στις φλόγες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:48 05/09/2022

Αντώνης Ξένος: Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων

Newsit
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος. Οι δύο ηθοποιοί, το σπίτι των οποίων κάηκε το καλοκαίρι στις φωτιές της Παλλήνης, μίλησαν στην εκπομπή για τις δύσκολες στιγμές που παιρνούν. «Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Ξένος: Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψυχές ανθρώπων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:44 05/09/2022

«Λύγισε» ο Αντώνης Ξένος στην κάμερα του Mega – Συγκινημένος στα αποκαϊδια του σπιτιού του

zappit.gr
Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά. Οι δύο ηθοποιοί, […] The post «Λύγισε» ο Αντώνης Ξένος στην κάμερα του Mega – Συγκινημένος στα αποκαϊδια του σπιτιού του appeared first on Zappit.
11:34 05/09/2022

Αντώνης Ξένος: «Τη ζωή μας την ίδια φτιάξαμε με την Ελένη από το τίποτα»

zappit.gr
Με αφορμή τη νέα παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγο του, Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος μίλησε στο […] The post Αντώνης Ξένος: «Τη ζωή μας την ίδια φτιάξαμε με την Ελένη από το τίποτα» appeared first on Zappit.
22:56 18/06/2022

Αντώνης Ξένος: «Του έριξα ανάποδη σφαλιάρα όταν πρόσβαλε την Ελένη, τον πέταξα στην άλλη γωνία»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Ξένος στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού με αφορμή […] The post Αντώνης Ξένος: «Του έριξα ανάποδη σφαλιάρα όταν πρόσβαλε την Ελένη, τον πέταξα στην άλλη γωνία» appeared first on Zappit.
22:36 17/06/2022

Αντώνης Ξένος: «Η καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άστοχη»

zappit.gr
Ο Αντώνης Ξένος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, […] The post Αντώνης Ξένος: «Η καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άστοχη» appeared first on Zappit.
10:26 27/05/2022

Η αυλή του Από Κοινού αυτό το καλοκαίρι «πατάει το κουμπί»

eretikos.gr
Ο Άγγελος Πυριόχος , ο ιθύνων νους, οι “γνωστοί άγνωστοι” σεσημασμένοι Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του δαιμόνιου Παναγιώτη Μπουγιούρη και του μυστηριώδους βοηθού του, Κωνσταντίνου Καραγάνη, ετοιμάζονται να πατήσουν το κουμπί για να πυροδοτήσουν πολλές εκρήξεις γέλιου αυτό το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας! «Πάτα το κουμπί» η νέα […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
09:52 27/05/2022

H Ελένη Γερασιμίδου μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε ποντιακή σούπα

zappit.gr
Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγος της, Αντώνης Ξένος το απόγευμα της Τρίτης προκειμένου να […] The post H Ελένη Γερασιμίδου μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε ποντιακή σούπα appeared first on Zappit.
18:52 21/09/2021

Αντώνης Ξένος: Η σύζυγος Ελένη Γερασιμίδου, η ίδια κόρη, τα επίπλα απ’τα σκουπίδια και το σοβαρό χειρουργείο

spoilers
Ο ηθοποιός Αντώνης Ξένος είναι  παντρεμένος με την Ελένη Γερασιμίδου. Μάλιστα έχουν συνεργαστεί και στο θέατρο και την τηλεόραση όπως για παράδειγμα στη σειρά του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντώνης Ξένος: Η σύζυγος Ελένη Γερασιμίδου, η ίδια κόρη, τα επίπλα απ’τα σκουπίδια και το σοβαρό χειρουργείο
15:20 05/09/2021

Αντώνης Ξένος: “Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια, μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε”

tlife.gr
Σε μία σπάνια εξομολόγηση στο περιοδικό Λοιπόν προχώρησε ο ηθοποιός, Αντώνης Ξένος. Ο σύζυγος της Ελένης To άρθρο Αντώνης Ξένος: “Για να φτιάξουμε το σπιτάκι μας, πήγαινα στα σκουπίδια, μάζευα ό,τι άχρηστο υπήρχε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:58 09/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load