#Βανέσα Αδαμοπούλου

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…»

instyle.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και τον γιο της και το φλερτ. «Υπάρχει ένα κομμάτι φανταστικό στη μητρότητα και στη γονεϊκότητα γενικά, συγκλονιστικό που έχεις μια ψυχή που έχει μπει στη ζωή σου και τη λατρεύεις όσο τίποτα άλλο και από εκεί και πέρα […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…» appeared first on InStyle.
18:48 22/04/2024

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν είναι πυρηνική φυσική να μιλήσεις για μια νέα σχέση στο παιδί σου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν είναι πυρηνική φυσική να μιλήσεις για μια νέα σχέση στο παιδί σου» appeared first on Zappit.
23:00 24/02/2024

Η Βανέσα Αδαμοπούλου εξομολογείται: «Δεν έχω καμία σχέση με την θρησκεία, πιστεύω στην ενέργεια του σύμπαντος»

govastileto.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και για την σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και τον γιο τους. Αρχικά, η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε: «Το τραγούδι “Σ’ αγαπώ” το αγαπώ πολύ γιατί το τραγουδούσα στον γιο μου όταν ήταν […]
19:00 14/02/2024

Βανέσα Αδαμαμοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκεία, πιστεύω στην ενέργεια του σύμπαντος»

tlife.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, To άρθρο Βανέσα Αδαμαμοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με τη θρησκεία, πιστεύω στην ενέργεια του σύμπαντος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 13/02/2024

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Αγαπώ τους άντρες και με αγαπούν κι εκείνοι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για την διασκευή του […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: «Αγαπώ τους άντρες και με αγαπούν κι εκείνοι» appeared first on Zappit.
15:00 13/02/2024

Ιωάννης Παπαζήσης: Η εξομολόγηση για την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον ανταγωνισμό με τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο περιοδικό Hello, και τον Γιάννη To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: Η εξομολόγηση για την Βανέσα Αδαμοπούλου και τον ανταγωνισμό με τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 11/01/2024

Βανέσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Οι διαδικτυακές ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους

instyle.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης υπήρξαν από τα πιο γλυκά και low profile ζευγάρια της show biz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και έληξε το 2020 με ενδιάμεση «στάση» τον μονάκριβο γιο τους που γεννήθηκε το 2015. Ο Ιάσονας σήμερα συμπληρώνει 8 χρόνια ζωής και οι διάσημοι γονείς του του ευχήθηκαν μέσω […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Οι διαδικτυακές ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους appeared first on InStyle.
17:46 10/08/2023

Τριαντάφυλλος σε Βανέσα Αδαμοπούλου: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος»

govastileto.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 25/7 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο της, τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση και τα επαγγελματικά της σχέδια. Στο τέλος της κουβέντας, κι αφού η Βανέσα Αδαμοπούλου είχε αναλύσει το ζήτημα της συνεπιμέλειας, η Μαριάντα Πιερίδη τη ρώτησε για […]
20:00 25/07/2023

Σε αμηχανία η Μαριάντα Πιερίδη με τον Τριαντάφυλλο – «Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά»

Newsbeast.gr
Για το νέο της τραγούδι «Χώρισα χθες», με το οποίο όπως είπε ήθελε να απενοχοποιήσει τον χωρισμό της μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open, το πρωί της Τρίτης (25/07). Και ενώ η συζήτηση προχωρούσε, μια παρέμβαση του Τριαντάφυλλου αναφορικά με τα ζευγάρια που επιλέγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους προκάλεσε αμηχανία στο πλατό. «Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο
19:00 25/07/2023

Καλοκαίρι Yes: Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Πιερίδη – Τριαντάφυλλο

youfly.com
Καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes βρέθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των χωρισμών, κάτι που έφερε μια έντονη διαφωνία μεταξύ Τριαντάφυλλου και Μαριάντας Πιερίδη.  The post Καλοκαίρι Yes: Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Πιερίδη – Τριαντάφυλλο appeared first on Youfly.
14:58 25/07/2023

Bανέσα Αδαμοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον 8χρονο γιο της και η τρυφερή ανάρτηση

instyle.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι αρκετά δραστήρια στα social media όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές κυρίως από την επαγγελματική της ζωή. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον 8χρονο γιο της στο ασανσέρ, έχοντας καλυμμένο […] The post Bανέσα Αδαμοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον 8χρονο γιο της και η τρυφερή ανάρτηση appeared first on InStyle.
17:46 27/06/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου για τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση: «Θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον»

tlife.gr
Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για την απόφαση που To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου για τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση: «Θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:24 23/05/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω να τραγουδάω γιατί κορόιδευα τον εαυτό μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, το πρωινό της Τρίτης, στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου και την κάμερα της […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω να τραγουδάω γιατί κορόιδευα τον εαυτό μου» appeared first on Zappit.
12:24 23/05/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου: Θέλω να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός – Θέλω το παιδί να βλέπει και τους δυο γονείς του

Newsbeast.gr
Για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Χώρισα χτες» μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Στη συνέντευξή της, μίλησε και για τον δικό της χωρισμό από τον Ιωάννη Παπαζήση και για τη σχέση που έχουν κρατήσει οι δυο τους απέναντι στο παιδί. Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα, η ίδια ανέφερε πως έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια και πως θέλει με το τραγούδι της να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. «Είναι σημαντικό σε όλα αυτά που μας έρχονται, όχι μόνο το τι μας έρχεται, αλλά και το πώς τα αντιμετωπίζουμε. Σε όλα τα στάδια δεν υπάρχει ψυχραιμία, υπάρχει αλήθεια. Είναι πολύ υγιές και γόνιμο να πέφτεις και να ζεις τη στεναχώρια σου» δήλωσε η τραγουδίστρια. Στην ερ
23:40 11/05/2023

Βάνεσα Αδαμοπούλου για Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν έχουμε μεζούρα να μετράει πόσο θα δει το παιδί»

tlife.gr
Με αφορμή το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Χώρισα χθες” η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε To άρθρο Βάνεσα Αδαμοπούλου για Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν έχουμε μεζούρα να μετράει πόσο θα δει το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:04 11/05/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι υπέρ τα παιδιά να περνούν τον ίδιο χρόνο και με τους δύο γονείς στη συνεπιμέλεια»

neolaia.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε για τη συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Ιωάννη Παπαζήση.
15:36 02/05/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου: Η εξομολόγηση για τη συνεπιμέλεια του παιδιού με τον Ιωάννη Παπαζήση

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια, To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου: Η εξομολόγηση για τη συνεπιμέλεια του παιδιού με τον Ιωάννη Παπαζήση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:16 02/05/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο χωρισμός και η συνεπιμέλεια

zappit.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή μετά το […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο χωρισμός και η συνεπιμέλεια appeared first on Zappit.
12:24 02/05/2023

Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή της Βανέσας Αδαμοπούλου: Οι σπουδές, ο Ιωάννης και ο 8χρονος Ιάσονας

queen.gr
Σωστή «Κοντεσίνα» η Βανέσα Αδαμοπούλου και εκτός από το ομότιτλο τραγούδι - συνεργασία με τον Λάκη Παπαδόπουλο, κάνει μεταπτυχιακό στην θεατρολογία και έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό για τον ρόλο της ως μαμά από τον πατέρα του παιδιού της και πρώην σύντροφό της Ιωάννη Παπαζήση. Περισσότερα...
13:18 07/04/2023

Βανέσα Αδαμοπούλου: Η αναφορά στον Ιωάννη Παπαζήση και οι ισορροπίες που έχει βρει ως μητέρα

okmag.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Κοντεσίνα» μίλησε για τις ισορροπίες που έχει βρει πια στη ζωή της ως μητέρα και ως γυναίκα, αναφέρθηκε στον Ιωάννη Παπαζήση και εκμυστηρεύτηκε τις εσωτερικές δυσκολίες από τις οποίες πέρασε μέχρι να βγει στο φως. «Η Βανέσα ως μαμά έχει βρει κάποια ισορροπία. Στην […] The post Βανέσα Αδαμοπούλου: Η αναφορά στον Ιωάννη Παπαζήση και οι ισορροπίες που έχει βρει ως μητέρα appeared first on OK! Magazine.
11:00 07/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load