#Βασίλης Θωμόπουλος

Βασίλης Θωμόπουλος: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα φύγει εύκολα η σκιά από πάνω του»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» μίλησε νωρίτερα σήμερα (21/2) ο Βασίλης Θωμόπουλος. Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών (50-50, […] The post Βασίλης Θωμόπουλος: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα φύγει εύκολα η σκιά από πάνω του» appeared first on Zappit.
12:00 21/02/2024

Επιστρέφει στην τηλεόραση το «50-50» – Η απάντηση του Βασίλη Θωμόπουλου

tlife.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή To άρθρο Επιστρέφει στην τηλεόραση το «50-50» – Η απάντηση του Βασίλη Θωμόπουλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 27/06/2023

Βασίλης Θωμόπουλος: Δεν περίμενα να ακούσω αυτές τις καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη

Παραπολιτικά
O Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και εξήγησε τι θέση παίρνει
14:16 23/04/2023

Βασίλης Θωμόπουλος για Γεωργούλη: «Αν αποδειχθεί πως έχει κάνει αυτές τις πράξεις, θα χαρώ πολύ να τιμωρηθεί»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Βασίλης Θωμόπουλος. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τον […] The post Βασίλης Θωμόπουλος για Γεωργούλη: «Αν αποδειχθεί πως έχει κάνει αυτές τις πράξεις, θα χαρώ πολύ να τιμωρηθεί» appeared first on Zappit.
12:10 23/04/2023

Μαρία Καβογιάννη και Βίκυ Σταυροπούλου διασκέδασαν με Μέλισσες και Βανδή (pics)

neolaia.gr
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Φωκάς Ευαγγελινός, Βασίλης Θωμόπουλος, Μάριος Αθανασίου, Ρένος Ρώτας και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκαν επίσης στο Έναστρον.
14:32 07/02/2023

Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Αύριο θα συζητηθεί στον Λιάγκα σοβαρότατα αυτό»

okmag.gr
Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησαν στην εκπομπή «Δύο στη μία» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους. «Τέτοιο κορμί δεν είχα ξαναδεί, είχα δει πολλούς άντρες αλλά σαν τον Γιάννη… Και τώρα είναι τέλειο… Τον είχα δει στο θέατρο και μετά μας φώναξε το 1992 ο Βασίλης Θωμόπουλος και κάναμε μαζί τους “3 Σωματοφύλακες”. Τον είδα […] The post Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Αύριο θα συζητηθεί στον Λιάγκα σοβαρότατα αυτό» appeared first on OK! Magazine.
09:30 22/01/2023

Δική μας οικογένεια: Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος σε ρόλο έκπληξη

zappit.gr
Από σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 20.00 στο OPEN απολαμβάνουμε τα καινούρια επεισόδια της οικογενειακής σειράς «Δική μας […] The post Δική μας οικογένεια: Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος σε ρόλο έκπληξη appeared first on Zappit.
18:52 02/01/2023

Σάκη Μπουλάς: Ένας άνθρωπος τόσο ευγενής, τόσο καλλιεργημένος, τόσο χαριτωμένος, τόσο πρίγκιπας

Newside.gr
Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Εμείς” μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο Σάκη Μπουλά. «Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος τόσο ευγενής, τόσο καλλιεργημένος, τόσο χαριτωμένος, τόσο πρίγκιπας! Αν μια γυναίκα έσκυβε και φαινόταν λίγο… περίεργα, ο Σάκης γύρναγε το κεφάλι από την άλλη. Ήταν ένας εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος, κομψός, λεπτός, […] The post Σάκη Μπουλάς: Ένας άνθρωπος τόσο ευγενής, τόσο καλλιεργημένος, τόσο χαριτωμένος, τόσο πρίγκιπας appeared first on NewSide.gr.
17:30 16/11/2022

Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο»

zappit.gr
Ποδαρικό στην Ελένη Τσολάκη έκανε ο Βασίλης Θωμόπουλος, το Σάββατο, με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του OPEN με τίτλο […] The post Ξέσπασε ο Βασίλης Θωμόπουλος: «Έχω ακούσει, τον καραγκιόζη που δεν του έκατσα και δεν πήρα τον ρόλο» appeared first on Zappit.
17:52 03/09/2022

Βασίλης Θωμόπουλος: Η νέα σειρά στο OPEN και ο Απόστολος Γκλέτσος

youfly.com
O Βασίλης Θωμόπουλος μιλάει για τη νέα του σειρά στο OPEN και τον Απόστολο Γκλέτσο! The post Βασίλης Θωμόπουλος: Η νέα σειρά στο OPEN και ο Απόστολος Γκλέτσος appeared first on Youfly.
16:44 30/08/2022

Βασίλης Θωμόπουλος: «Βλέπω το φόβο στα μάτια τους όταν έρχονται να με δουν, πιστεύουν ότι θα δουν τον σάτυρο»

zappit.gr
Ο Βασίλης Θωμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Βασίλης Θωμόπουλος: «Βλέπω το φόβο στα μάτια τους όταν έρχονται να με δουν, πιστεύουν ότι θα δουν τον σάτυρο» appeared first on Zappit.
13:24 04/06/2022

Βασίλης Θωμόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του, μετά δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, έσβησε το τηλέφωνό μου»

tlife.gr
Ο Βασίλης Θωμόπουλος παραχώρησε μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ To άρθρο Βασίλης Θωμόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του, μετά δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, έσβησε το τηλέφωνό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:34 04/06/2022

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Θωμόπουλος θυμάται τα γενέθλια της Φώφης Γεννηματά με μια μοναδική φωτο

thetoc.gr
Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Θωμόπουλος θυμήθηκε τα γενέθλια της Φώφης Γεννηματά και πόσταρε μια μοναδική φωτογραφία
15:50 17/11/2021

Μόλις χθες: Ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 19 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους για να παρακολουθεί τις συνομιλίες της με τον Μιχάλη. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Προβολή Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021. Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Ο Σπύρος ζητάει από την Έλενα να βάλει κοριό στο σπίτι τους
13:42 21/10/2021

Μόλις χθες: Δείτε βίντεο από το 15ο επεισόδιο

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 15 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως ο Χρήστος, με τη βοήθεια του Στάθη, οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο – έκπληξη για τα γενέθλια την Κέλλυς. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου Η Χριστίνα και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Δείτε βίντεο από το 15ο επεισόδιο
17:48 15/10/2021

Μόλις χθες: Δείτε βίντεο από το 14ο επεισόδιο

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 14 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως ο Σπύρος μαθαίνει από τη Λουίζα το μυστικό της Μαρίας και δεν χάνει την ευκαιρία να την εκβιάσει. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου Η αδιαφορία του Αντώνη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Δείτε βίντεο από το 14ο επεισόδιο
15:50 14/10/2021

Μόλις χθες: Το… ατύχημα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 13 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως το… ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου Η Λουΐζα προσπαθεί να προστατεύσει την εταιρία. Στο προηγούμενο άρθρο διαβάσαμε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Το… ατύχημα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες
00:36 13/10/2021

Μόλις χθες: Ο Μιχάλης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 12 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως ο Μιχάλης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου Η Λουΐζα ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα πήγε στο σπίτι του […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Ο Μιχάλης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα
19:28 10/10/2021

Μόλις χθες: Ο Ορέστης έχει βαλθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλλυ

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 11 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως ο Ιάσωνας ζητάει χρήματα από τη Δάφνη για μια νέα επιχείρηση, που συνεχίζει να εθελοτυφλεί απέναντι στα προβλήματα του γιου της. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Ο Ορέστης έχει βαλθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλλυ
14:08 10/10/2021

Μόλις χθες: Η Μαρία λαμβάνει έναν φάκελο από ανώνυμο αποστολέα

happytv.gr
Μόλις χθες Επεισόδιο 9-10 Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ “Μόλις χθες”, θα δούμε πως ο Μιχάλης βρίσκει εντελώς απροσδόκητα τον τρόπο που θα του επιτρέψει να κάνει την πολυπόθητη εξέταση DNA. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Ντέλα Φώσκολου Η Μαρία λαμβάνει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μόλις χθες: Η Μαρία λαμβάνει έναν φάκελο από ανώνυμο αποστολέα
14:04 10/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load