#Βασίλης Τοροσίδης

ΔΠΘ: Συνέδριο Επιχειρηματικότητας “DO I.T.” (Do - In - Thrace)

alexpolisonline.com
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε συνεργασία με τη Θερμοκοιτίδα "Thinc" διοργανώνουν το Συνέδριο Επιχειρηματικότητας "DO I.T." (Do - In - Thrace), την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 10:00 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στα Κιμμέρια Ξάνθης. Η Θερμοκοιτίδα "Thinc", αποτελεί μια καινοτόμο δομή του ΔΠΘ με κυρίαρχο σκοπό την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Εστιάζει στην σύνδεση της έρευνας, των νέων ιδεών και του επιχειρηματικού κόσμου με το ευρύτερο οικοσύστημα καινοτομίας. Στο πλαίσιο λειτουργίας της, η Thinc περιλαμβάνει δράσεις όπως: συμβουλευτική υποστήριξη των ομάδων της, δικτύωση με διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, ενημερωτικών και εκπαιδευτικών ημερ
10:53 28/11/2023

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ο Τοροσίδης: Έκανε πρώτος αίτηση εγγραφής στην Ξάνθη!

filathlos.gr
Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ο Τοροσίδης: Έκανε πρώτος αίτηση εγγραφής στην Ξάνθη! 16/05/2023 Σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια ανασύστασης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης, καθώς μέσω του Ερασιτέχνη γίνονται ενέργειες, προκειμένου να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Τη στήριξή του, μάλιστα, στην προσπάθεια αυτή εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος, με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του συλλόγου, με γραπτή του δήλωση, να στέλνει ενωτικό μήνυμα προς όλους τους Ξανθιώτες, ζητώντας τους να στηρίξουν τις ενέργειες του Ερασιτέχνη. Εκ των πρώτων, δε, που ανταποκρίθηκαν και έκανε αίτηση εγγραφή μέλους, είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στην Ξάνθη,
21:44 16/05/2023

Ο Τοροσίδης έκανε αίτηση εγγραφής στην Ξάνθη και στηρίζει την προσπάθεια ανασύστασής της

Gazzetta
Ο Βασίλης Τοροσίδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ερασιτέχνη και στηρίζει το εγχείρημα ώστε η Ξάνθη να συμμετάσχει ξανά στα εθνικά πρωταθλήματα.
20:20 16/05/2023

Τοροσίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μου. Έκλαψα όταν έφυγα από τη Ρόμα»

fosonline.gr
Ο Βασίλης Τοροσίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα, μίλησε για τη «θητεία» του στους «τζιαλορόσι» και τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.
19:52 12/04/2023

Επιστροφή Τοροσίδη μαζί με νέο προπονητή – «Άσχημα νέα» για Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό

Newsbeast.gr
Ο Βασίλης Τοροσίδης μετά την… αθόρυβη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται να πιάσει ξανά δουλειά, ενώ μαζί με τον πρόσληψή του, θα ανακοινωθεί και ο επόμενος προπονητής με τον οποίο θα συνεργάζεται. Πού υπογράψει ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και οι απαιτήσεις του Αϊτόρ λόγω… Μπερνάρ, που βάζουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου. Διαβάστε στο sportdog.gr
22:22 20/10/2022

Τοροσίδης: Ο Τσιμίκας ξεχωρίζει για την καρδιά και την τρέλα του

in.gr
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα ο Βασίλης Τοροσίδης
09:54 07/07/2022

Ολυμπιακός: Τοροσίδης, η αναβάθμιση – Χτυπάει το τηλέφωνο ακόμα και για παίκτες

sportime.gr
Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά και ο Βασίλης Τοροσίδης είναι μέχρι νεωτέρας ο τεχνικός διευθυντής Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.
10:04 25/06/2022

«Γλέντησε» Τσιμίκα ο Τοροσίδης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Γλέντησε» Τσιμίκα ο Τοροσίδης (ΦΩΤΟ) 04/04/2022 Διαδικτυακή καζούρα στον Κώστα Τσιμίκα έκανε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ της Λίβερπουλ προκάλεσε αίσθηση με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, στην οποία ποζάρει με στιλ αλά Peaky Blinders. Ο πρώην συμπαίκτης του, λοιπόν, στον Ολυμπιακό δεν έχασε την ευκαιρία να τον τρολάρει, σχολιάζοντας στη σχετική ανάρτηση: «Τέτοια παπούτσια είχα όταν έκανα αλλαγή το καρούλι στο χωράφι»!
14:36 04/04/2022

Τοροσίδης σε Τσιμίκα: «Τέτοια παπούτσια είχα όταν έκανα αλλαγή το καρούλι στο χωράφι»

Gazzetta
Ο Βασίλης Τοροσίδης θέλησε να πειράξει τον Κώστα Τσιμίκα για τις στυλιστικές του απόψεις στην τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε ο μπακ της Λίβερπουλ.
11:08 04/04/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Οι ευχές πρώην αρχηγών του Ολυμπιακού για τα γενέθλια του

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Οι ευχές πρώην αρχηγών του Ολυμπιακού για τα γενέθλια του 10/03/2022 Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα βίντεο με μερικούς αρχηγούς της ομάδας να εύχονται χρόνια πολλά στον σύλλογο, που κλείνει σήμερα 97 χρόνια από την ίδρυσή του. Συγκεκριμένα, μιλάνε οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Νταβίντ Φουστέρ και Αλμπέρτο Μποτία.  
18:44 10/03/2022

Τίμησε την μνήμη του Άλκη ο Ολυμπιακός

pressaris.gr
Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Άρη. Την αντιπροσωπεία των Ερυθρόλευκων αποτελούσαν οι Πέδρο Μαρτίνς, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Καραπαπάς, Φρανσουά Μοδέστο και Νίκος Γαβαλάς. Εκεί κατέθεσαν μια ανθοδέσμη και άναψαν φανάρι, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον αδικοχαμένο φίλαθλο του Άρη, Άλκη Καμπανό. The post Τίμησε την μνήμη του Άλκη ο Ολυμπιακός appeared first on pressaris.gr.
12:48 06/03/2022

Τοροσίδης και Ναϊνγκολάν θυμήθηκαν τα παλιά

to10.gr
Ο Βασίλης Τοροσίδης είχε τετ α τετ με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ράτζα Ναϊνγκολάν, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ.
20:00 09/12/2021

Τοροσίδης – «Μεγάλη η νίκη επί της Σουηδίας – Χάρηκα για τη βράβευση από τον Ρεχάγκελ»

to10.gr
Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Σουηδία αλλά και για τη βράβευσή του από τον Ότο Ρεχάγκελ.
00:22 09/09/2021

Τοροσίδης: «Μακάρι να βγούμε δεύτεροι»

fosonline.gr
Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η Ελλάδα να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε και στη βράβευση του.
00:08 09/09/2021

Τιμά τον Τοροσίδη πριν το Ελλάδα-Σουηδία η ΕΠΟ

filathlos.gr
Τιμά τον Τοροσίδη πριν το Ελλάδα-Σουηδία η ΕΠΟ 07/09/2021 Για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα τιμήσει τον Βασίλη Τοροσίδη η ΕΠΟ πριν την έναρξη του αγώνα με την Σουηδία. Ο Τοροσίδης συνολικά προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Εθνική για 12 χρόνια. Από τις 24 Μαΐου 2007 σε παιχνίδι με την Τουρκία στο Καραϊσκάκη μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου 2019 σε ματς με αντίπαλο την Φινλανδία στο Τάμπερε. Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Ύστερα από 12 χρόνια ανελλιπούς και σημαντικής αγωνιστικής προσφοράς, 101 αγώνες και 10 γκολ και με την ευκαιρία της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, η ΕΠΟ και η UEFA θα τιμήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη πριν από τη
16:18 07/09/2021

«Έριξαν πόρτα σε Τοροσίδη και Μοντεστό οι Τζαβέλλας και Εντσάμ»!

filathlos.gr
«Έριξαν πόρτα σε Τοροσίδη και Μοντεστό οι Τζαβέλλας και Εντσάμ»! 20/06/2021 Μια… ανάσα από την ΑΕΚ βρίσκονται οι Γιώργος Τζαβέλλας και Ολιβιέ Εντσάμ. Σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός έφαγε «άκυρο» από τον 33χρονο διεθνή Έλληνα αμυντικό! Όπως τονίζεται, ο Βασίλης Τοροσίδης τηλεφώνησε στον πρώτη συμπαίκτη του στην Εθνική, ο οποίος δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας. Επίσης, αναφέρεται πως υπήρξε προσπάθεια από την πλευρά του Ολυμπιακού να μπει σφήνα και στην υπόθεση του 25χρονου Γάλλου μέσου της Σέλτικ! Αυτή τη φορά φέρεται να ήταν ο Φρανσουά Μοντεστό αυτός που τηλεφώνησε στον Εντσάμ για να φάει «πόρτα».
12:14 20/06/2021

Ολυμπιακός: Αρκετά δραστήριος ο Τοροσίδης!

sportime.gr
Ο Ολυμπιακός έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Βασίλης Τοροσίδης και εκείνος φυσικά όπως συνηθίζει δεν τον απογοητεύει. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
13:00 04/04/2021

Champions League: Παρέμεινε πιο «γρήγορος» ο Τοροσίδης από τον Φρόιλερ

filathlos.gr
Champions League: Παρέμεινε πιο «γρήγορος» ο Τοροσίδης από τον Φρόιλερ 25/02/2021 Η Αταλάντα αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Champions League, αφού ο Φρόιλερ αποβλήθηκε στο 17ο λεπτό και έγινε η τρίτη γρηγορότερη αποβολή παίκτη σε ματς της διοργάνωσης κόντρα «βασίλισσα». Τα πρωτεία κρατάει ο Βασίλης Τοροσίδης που στις 24 Οκτωβρίου του 2007 με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αποβλήθηκε μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Πίτερ Κράουτς με την Τότεναμ στις 5 Απριλίου του 2011.
00:23 25/02/2021

Αυτοί πήραν τιμητικά βραβεία από τον ΠΣΑΠ

filathlos.gr
Αυτοί πήραν τιμητικά βραβεία από τον ΠΣΑΠ 15/02/2021 Ο Βασίλης Τοροσίδης έκλεισε την καριέρα του πέρυσι με νταμπλ στον Ολυμπιακό. Ο πρώην διεθνής μπακ που συνεχίζει από άλλο πόστο στους Πειραιώτες τιμήθηκε για την προσφορά του από τον ΠΣΑΠ. Το ίδιο έγινε και για τον  Παναγιώτη Κονέ που και εκείνος είναι πια σε άλλο πόστο στην ΑΕΚ. Ακόμη βραβεύτηκαν οι Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης και Στέλιος Μαλεζάς οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά πήραν βραβείο για τη συνεισφορά τους στο ποδόσφαιρο.
23:18 15/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load