#Αερόπολη

Λακωνία: Η Αρεόπολη γιόρτασε τα 203 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Cnn.gr
Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Αερόπολη Λακωνίας, με την ευκαιρία της 203ης επετείου από την συνάθροιση των επαναστατημένων Μανιατών -την 17η Μαρτίου 1821 υπό τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη- για την κήρυξη…Περισσότερα...
22:37 17/03/2024

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Τριγυρνά στα στενά με μια μικρούλα

youfly.com
Τον βλέπει στα στενά της Αερόπολης αγκαλιά με μια νέα, όμορφη κοπέλα, να τριγυρνούν χεράκι χεράκι... The post Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Τριγυρνά στα στενά με μια μικρούλα appeared first on Youfly.
16:58 03/08/2023

Πρόβλημα έφερε η απόσυρση των κάδων απορριμμάτων από εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

eleftheriaonline.gr
  Σοβαρό ζήτημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών σε χωριά του Δήμου Καλαμάτας δημιουργείται με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, για την εφαρμογή ΦΕΚ, σύμφωνα με τα οποία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο δεν επιτρέπεται στα απορριμματοφόρα οχήματα η στάση και στάθμευση για αποκομιδή απορριμμάτων. Δεκάδες κάδοι σκουπιδιών και ανακύκλωσης καταργούνται και ο δήμος ζητεί τη βοήθεια της Περιφέρειας για τη δημιουργία ειδικών εσοχών στο οδικό δίκτυο, ώστε να τοποθετηθούν ξανά οι κάδοι και η αποκομιδή να γίνεται με ασφάλεια. Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί του δημότες να μεταφέρουν τα απορρίμματά τους στον πλησιέστερο στην κατοικία τους κάδο και όχι χύμα, υπενθυμ
10:48 04/04/2023

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύει Στάθη και Ιουλία

youfly.com
Η Βασιλική, ως κουμπάρα έκπληξη, θα είναι αυτή που τελικά θα παντρέψει τον Στάθη και την Ιουλία, στο δημαρχείο της Αερόπολης, στη Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύει Στάθη και Ιουλία appeared first on Youfly.
22:06 19/02/2023

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αθηνά και Οικονομέας βγαίνουν μαζί για φαγητό

youfly.com
H Αθηνά και ο εισαγγελέας Οικονομέας βγαίνουν μαζί για φαγητό στην Αερόπολη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς! The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αθηνά και Οικονομέας βγαίνουν μαζί για φαγητό appeared first on Youfly.
17:32 13/12/2022

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα γίνονται θέαμα στην Αερόπολη – Άγριος καυγάς

youfly.com
Στάθης και Εύα γίνονται θέαμα στην Αερόπολη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Άγριος καυγάς στην μέση του δρόμου! The post Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα γίνονται θέαμα στην Αερόπολη – Άγριος καυγάς appeared first on Youfly.
15:24 01/12/2022

Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη κλοπή της Ειρήνης στην Μάνη είναι γεγονός

youfly.com
Η κόρη του Δημοσθένη, Ειρήνη, έρχεται στην Αερόπολη και σαν κλεπτομανής γυναικά, η πρώτη της κλοπή είναι γεγονός, στην σειρά Η Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη κλοπή της Ειρήνης στην Μάνη είναι γεγονός appeared first on Youfly.
08:06 25/11/2022

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

youfly.com
Σάλος στην Αερόπολη! Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς! The post Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου appeared first on Youfly.
06:02 17/11/2022

Peloponnese Food Stories: Γαστρονομικός πλούτος στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου ξεκίνησε από την Αερόπολη

Newsit
Μία πλούσια εμπειρία από γεύσεις και αρώματα της λακωνικής γης που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα ενός ευλογημένου τόπου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι επισκέφθηκαν το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε στην Αρεόπολη την Κυριακή 17 Ιουλίου.   Ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής της Λακωνίας προβλήθηκε με ... Περισσότερα To άρθρο Peloponnese Food Stories: Γαστρονομικός πλούτος στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου ξεκίνησε από την Αερόπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:24 20/07/2022

Λιμένι: Το παραθαλάσσιο χωριό στη Μάνη για ήρεμο αραξοβόλι

Newsbeast.gr
Ένας από τους πιο γραφικούς, όμορφους και ταυτόχρονα άγριους και επιβλητικούς προορισμούς στη Μάνη, είναι το Λιμένι, το επίνειο της Αερόπολης στη Λακωνία. Το χωριό στα κρυστάλλινα νερά του οποίου αντανακλάται όλη η πεμπτουσία της Μάνης, το οποίο από εδώ και πέρα θα αποτελέσει σίγουρα αγαπημένο προορισμό για ήρεμο αραξοβόλι. Μοιάζοντας με γλαφυρό σκηνικό που δίνει την εντύπωση ότι έχει βγει από ταινία, το Λιμένι συνδυάζει την αυστηρότητα που χαρακτηρίζει όλη τη Λακωνική Μάνη με την υπέροχη, σχεδόν διάφανη, θάλασσα που φτάνει ως τα σπίτια. Πέτρινα κι αυτά, κάνουν ακόμα πιο έντονη την εναλλαγή των χρωμάτων: καφέ και γκρι της πέτρας και του τοπίου, γαλάζιο του νερού και του ουρανού. Καλά προσ
07:04 24/04/2022

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει σκηνή αντιζηλίας στην Ιουλία

ieidiseis.gr
Το φλερτ του αστυνόμου στην Ιουλία κάνει έξαλλο τον Στάθη που απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά τους στο σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς». Το σημερινό διπλό επεισόδιο της «Γης της ελιάς» φέρνει εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της σειράς. Όπως θα δούμε στις αποκαλυπτικές σκηνές που πρόβαλε αποκλειστικά το «Mega Καλημέρα», ο Στάθης, ο οποίος έχει πληροφορηθεί από τον καφετζή την επίσκεψη του αστυνόμου στους στάβλους των Βρεττάκων όπου τον ξενάγησε η Ιουλία, κατατρώγεται από τη ζήλια. Στην συνάντηση που έχει με την Ιουλία της «απαγορεύει» να ξαναδεί τον αστυνόμο με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να …τα ξαναβρούν. Παράλληλα: Η Αντιγόνη πιέζει τον Ισίδωρο να αναλάβει τις ευθύνες του και να παρα
09:48 26/10/2021

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η επιστροφή της Μυρτάλης φέρνει τα πάνω κάτω στην Αερόπολη!

logiastarata.gr
Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Μαργαρίτα συνέρχεται κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο. Η Αρετή έχει αρχίσει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο. Ο Στέφανος, με τη σειρά […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η επιστροφή της Μυρτάλης φέρνει τα πάνω κάτω στην Αερόπολη! appeared first on Λόγια-Σταράτα.
13:46 17/10/2021

200 χρόνια με Louis Vuitton- Τρίζουν τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού

otavoice.gr
Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος Ντύθηκε Μαντώ Μαυρογένους  πήρε στο χέρι την πανάκριβη Louis Vuitton και στήθηκε απέναντι από την τιμημένη σημαία της επανάστασης και το άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Το καριοφίλι έλειπε στο ζωνάρι, να συμπληρωθεί η θεατρική αμφίεση. Η πρόεδρος Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στην καρδιά της Μάνης, στην Αερόπολη στον εορτασμό της κήρυξης του […]
12:20 18/03/2021

Γιάννα Αγγελοπούλου: Σαν σήμερα, το 1821, οι Μανιάτες σήκωσαν τη σημαία με το σύνθημα «Νίκη ή Θάνατος»

ekklisiaonline.gr
Φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία, η Γιάννα Αγγελοπούλου τίμησε την ανεκτίμητη συμβολή των Μανιατών στον Αγώνα για την Ελευθερία - Στην Αερόπολη και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το άρθρο Γιάννα Αγγελοπούλου: Σαν σήμερα, το 1821, οι Μανιάτες σήκωσαν τη σημαία με το σύνθημα «Νίκη ή Θάνατος» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:35 17/03/2021

Ελεγκτής του ΕΟΔΥ μπήκε για έλεγχο σε εστιατόριο μόνο με... το μαγιό - Τον κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια (φωτο)

pronews.gr
Γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα από εκπομπές στην ΕΡΤ, Μαίρη Παναγάκου κατήγγειλε υπάλληλο του ΕΟΔΥ, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω υπάλληλος του οργανισμού προχώρησε σε επιτόπιο έλεγχο εντός της κουζίνας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, γυμνός από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο το μαγιό του. Ισχυρίζεται δε ότι το κίνητρο της εισβολής του στη κουζίνα δεν είχε να κάνει με το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό αλλά επειδή ο υπάλληλος της παραλίας με τις ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες του εστιατορίου, δεν μπόρεσε να τον εξυπηρετήσει καθώς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλα τα σετ ομπρελοκαθισμάτων ήταν πιασμένα. «Ο υπάλληλος μας του απάντησε: “Μακάρι να είχα ξαπλώστρες να σας έδινε αλλά ό
07:02 04/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load