#ΑΝΕΚ Lines

Α2 Χαντ-μπολ γυναικών: Αγχωτική νίκη για τον Εθνικό Κοζάνης που μπήκε με το δεξί στα play-off ανόδου

e-ptolemeos.gr
Ξεκίνησε το Σάββατο η Β΄ φάση στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών μέσα από την οποία θα προκύψουν οι δύο ομάδες (μια από κάθε όμιλο) που θα πάρουν και το εισιτήριο για τα σαλόνια του Γυναικείου Χάντμπολ.   Σον 1ο όμιλο την άνοδο θα διεκδικήσουν: Άρης Νίκαιας, Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, Ηλιούπολη και ΕΑΧ Χανίων ΑΝΕΚ LINES […]
19:53 07/04/2024

Θλίψη στο ελληνικό ναυτικό: Πέθανε ναυτικός της ΑΝΕΚ Lines πάνω στο πλοίο

NewsBomb
Βαθιά θλίψη στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και την ANEK Lines «σκόρπισε» η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ναυτικού, Παναγιώτη Στεργιώτη, σε ηλικία μόλις…Περισσότερα...
00:00 18/08/2023

Πωλείται η ΑΝΕΚ lines: Ποια μεγάλη Ελληνική εταιρεία την αγοράζει

fimes.gr
Άμεση καταβολή 82 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του συνόλου των δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας ANEK lines. Γνωστοί έγιναν οι όροι του Μάριου Ηλιόπουλου (Seajets) για την πρόθεση εξαγοράς της ΑΝΕΚ, όπως αυτοί υποβλήθηκαν σε μετόχους της ακτοπλοϊκής εταιρείες, οι οποίοι διαθέτουν το 57,7% του μετοχικού κεφαλαίου. O κ. Ηλιόπολους, μέσω τριών εταιρειών – μελών […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πωλείται η ΑΝΕΚ lines: Ποια μεγάλη Ελληνική εταιρεία την αγοράζει.
12:37 27/06/2023

Στην ΑΝΕΚ LINES η βράβευση Κρητών Ολυμπιονικών αθλητικής ρομποτικής

blueskytv.gr
Η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 25/5, στο Ε/Γ-Ο/Γ«ΚΡΗΤΗ ΙΙ» στο Ηράκλειο, την τελετή βράβευσης των Ολυμπιονικών μαθητών της Κρήτης, που διακρίθηκαν στην 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής H.E.R.O.. Εκατοντάδες χαρούμενα παιδιά έδωσαν “βροντερό” παρόν στο “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” και μέσα σε πραγματικά ενθουσιώδες κλίμα οι μικροί […] Στην ΑΝΕΚ LINES η βράβευση Κρητών Ολυμπιονικών αθλητικής ρομποτικής on BLUE SKY.
21:46 05/06/2023

ANEK LINES: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 20η εθελοντική αιμοδοσία

naftemporiki.gr
Η ΑΝΕΚ LINES, λειτουργώντας με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Μαΐου, με επιτυχία, την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία, στα Κεντρικά Γραφεία της… ANEK LINES: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 20η εθελοντική αιμοδοσία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
16:58 19/05/2023

Η μεγαλύτερη γιορτή των τελευταίων χρόνων από την ΑΝΕΚ LINES και την ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΝΩΣΗ

paraskhnio.gr
Με απόλυτη επιτυχία, η ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ», την Κυριακή 22/1, στο  Ε/Γ-Ο/Γ«ΚΡΗΤΗ ΙΙ» στον Πειραιά. Η τεράστια προσέλευση του κόσμου στο πλοίο ανέδειξε την εκδήλωση της Παγκρήτιου ως την μεγαλύτερη και πλέον εντυπωσιακή των τελευταίων ετών. Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της «Παγκρητίου» κα Ρένα Βασιλάκη αφού, ευχαρίστησε θερμά Το άρθρο Η μεγαλύτερη γιορτή των τελευταίων χρόνων από την ΑΝΕΚ LINES και την ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΝΩΣΗ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:50 26/01/2023

Πέταξαν τον ΠΑΟΚ εκτός Κυπέλλου στο πόλο τα Χανιά

filathlos.gr
Πέταξαν τον ΠΑΟΚ εκτός Κυπέλλου στο πόλο τα Χανιά 11/01/2023 O ΝΟ Χανίων ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε 11-10 του ΠΑΟΚ παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου πόλο ανδρών. Ο δικέφαλος του βορρά κατέρρευσε στο δεύτερο μισό και έπεσε θύμα ανατροπής, αποχαιρετώντας από νωρίς τη διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με το προβάδισμα (2-3) το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στις αρχές του δεύτερου έφτασε στο +2 (2-4). Οι Κρητικοί αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 5-5, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς κράτησαν το προβάδισμα με γκολ του Τσολακούδη για το 6-5 και έφτασαν στο 7-5 με γκολ του Μιλάρνοβιτς στις αρχές της τρίτης περιόδου. Από και πέρα, ο ΝΟΧ
16:14 11/01/2023

Ένα συναρπαστικό «επιστημονικό ταξίδι στο χρόνο»

naftemporiki.gr
Ένα συναρπαστικό «επιστημονικό ταξίδι στο χρόνο», πραγματεύεται η έκθεση Ναυπηγικής «Όλα με το Χέρι» του κου Εμμανουήλ Β. Γαλλιάκη, Διπλ. Ναυπηγού Μηχανικού – Μηχανολόγου Μηχανικού, που φιλοξενεί η ΑΝΕΚ LINES στα Κεντρικά της Γραφεία στα Χανιά .
16:04 24/10/2022

ΑNEK LINES: Ξεκινούν τα δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα με το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

naftemporiki.gr
Ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου τα δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα με το δημοφιλές ΕΓ/ΟΓ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” της ΑΝΕΚ LINES.
14:36 22/07/2022

Στο “ΚΡΗΤΗ Ι” της ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά»

eleftherostypos.gr
Η ANEK LINES, στηρίζοντας το αέναο ταξίδι της γνώσης και τις μελλοντικές γενιές, φιλοξένησε με εξαιρετική επιτυχία στο «ΚΡΗΤΗ Ι», την Κυριακή 20 Μαρτίου, την ημερίδα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά». Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε η επιστημονική επιτροπή της Κρητικής Διατροφής και η Daskalakis  Congress – Trv,... The post Στο “ΚΡΗΤΗ Ι” της ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
20:16 24/03/2022

ΑΝΕΚ: Ακύρωση δρομολογίων τα επόμενα Σάββατα

naftemporiki.gr
Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του Σαββάτου σταματά η ΑΝΕΚ LINES από το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαρτίου.
11:26 14/03/2022

Α1 Πόλο Ανδρών: «Καθάρισαν» τον Παναθηναϊκό τα Χανιά

filathlos.gr
Α1 Πόλο Ανδρών: «Καθάρισαν» τον Παναθηναϊκό τα Χανιά 05/03/2022 Τα Χανιά πιάνοντας σπουδαία απόδοση σε τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο επιβλήθηκαν με 15-8 του Παναθηναϊκού για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης για το Group 3 της Α1 πόλο ανδρών. Το τριφύλλι μπήκε εξαιρετικά στο ματς. Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη προηγήθηκε με 2-4 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Η ομάδα της Κρήτης έκανε την αντεπίθεσή της στο τρίτο οκτάλεπτο. Οι Κρητικοί με ένα επιμέρους 6-1 πήραν προβάδισμα για το 8-5 ενώ αύξησαν τη διαφορά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Κρήτης ήταν ο Αγιωργούσης με τέσσερα τέρματα. Για τον Παναθηναϊκός δύο τέρματα ση
17:00 05/03/2022

Αnek Lines και Bue Star Ferries στηρίζουν έμπρακτα τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

mikrometoxos.gr
Οι ΑΝΕΚ LINES – ΒLUE STAR FERRIES ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από το σεισμό στο Αρκαλοχώρι, μεταφέροντας δωρεάν 34 οικίσκους και τέσσερις νταλίκες, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, με το πλοίο «ΚΡΗΤΗ Ι», από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES – ΒLUE STAR FERRIES στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής […]
21:10 11/10/2021

Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Δωρεάν μετακίμηση με τα BLUE STAR FERRIES

koolnews.gr
Έχοντας ταξιδέψει με την μουσική του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης, ο Μίκης Θεοδωράκης, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, θα αναχωρήσει για το “τελευταίο ταξίδι” με προορισμό τα Χανιά. Ο “Ουρανομήκης” Μίκης, όπως εύστοχα “βάφτισε” τον Θεοδωράκη ο εκ των ιδρυτών της ΑΝΕΚ LINES μακαριστός Ειρηναίος, ευλογημένος από τις “Μούσες” μουσικός […] The post Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Δωρεάν μετακίμηση με τα BLUE STAR FERRIES appeared first on Koolnews.gr.
22:08 06/09/2021

ΑΝΕΚ Lines–Blue Star Ferries: Δωρεάν μετακίνηση για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη

grtimes.gr
Δωρεάν μετακίνηση στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, με προορισμό... The post ΑΝΕΚ Lines–Blue Star Ferries: Δωρεάν μετακίνηση για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη appeared first on GRTimes.gr.
18:04 06/09/2021

ANEK LINE: Προσφέρει 50% στις πρώτες μετακινήσεις των νεοεισακτέων φοιτητών

ekriti.gr
Η ΑΝΕΚ LINES, συγχαίρει τους νέους φοιτητές που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αγωνίστηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
19:14 26/08/2021

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή Εθελοντική Δράση Προσφοράς Ζωής & Ελπίδας

ieidiseis.gr
Με εθελοντική αιμοδοσία, συγκέντρωση δειγμάτων για δωρεά μυελού των οστών και προσφορά μαλλιών για καρκινοπαθείς, η ΑΝΕΚ LINES ανταποκρίνεται με ευαισθησία στις ανάγκες της κοινωνίας της Κρήτης.Η ΑΝΕΚ LINES, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που δημιουργούν τα αλλεπάλληλα πλήγματα που δέχεται η κοινωνία αυτό το διάστημα και κατανοώντας τις σοβαρές ελλείψεις μονάδων αίματος στο νησί, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 18/8, τριπλή δράση εθελοντικής προσφοράς ζωής και ελπίδας. Συγκεκριμένα στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας, στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε η 17η εθελοντική αιμοδοσία και συγκεντρώθηκαν δείγματα για δωρεά μυελού των οστών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων Άγιος Ιωάννης και
15:38 19/08/2021

ΑΝΕΚ LINES: Ραντεβού στην Κρήτη έξυπνα και οικονομικά!

ekriti.gr
Η ΑΝΕΚ LINES και αυτό το καλοκαίρι σαλπάρει για Κρήτη!
14:32 16/07/2021

ΑΝΕΚ LINES: Επιλεκτική η εκστρατεία συκοφάντησης που δεχόμαστε

mikrometoxos.gr
Για “εκστρατεία συκοφάντησης” που δέχεται από ψευδεπίγραφους «σωτήρες» των ναυτεργατών που εξυπηρετούν σκοπούς αγνώστων συμφερόντων κάνει λόγο η ΑΝΕΚ LINES σχολιάζοντας επιστολή που απέστειλαν 13 Ναυτεργατικά Σωματεία στην εταιρεία, και διευκρινίζει τα εξής σε σχετική ανακοίνωση: Οι ναυτεργάτες που εργάζονται στην ΑΝΕΚ, δεν εκφράζονται από αυτές τις θέσεις. Αντίθετα την στηρίζουν και ενδιαφέρονται για τη […] The post ΑΝΕΚ LINES: Επιλεκτική η εκστρατεία συκοφάντησης που δεχόμαστε appeared first on Mikrometoxos.gr.
15:49 16/04/2021

Εθελοντική Αιμοδοσία από την ΑΝΕΚ LINES και τον σύλλογο Αιμοδοτών «Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ»

ekriti.gr
Ειδικά στις μέρες μας που η ανάγκη για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας είναι πιο σημαντική από ποτέ, κάθε μονάδα αίματος είναι πολύτιμη.
21:13 05/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load