#Γαστρονομία

H Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο συμπόσιο του φημισμένου Πανεπιστημίου YALE

Newsbeast.gr
Η σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει ενεργά με την ιδιότητα...
17:18 29/11/2019

Γεύσεις Άρτας στο «Ελ. Βενιζέλος»

ert.gr
Σε Αθήνα και Άρτα θα πραγματοποιηθεί, το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τοπικών προϊόντων, στο πλαίσιο τη 6ης Γιορτής Πορτοκαλιού Μανταρινιού Ακτινιδίου και Ελιάς. Το φεστιβάλ, φέτος, ταξιδεύει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 με στόχο την γνωριμία και την προβολή της περιοχής, καθώς και των προϊόντων της. Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί την Κυριακή www.ert.gr
08:33 26/11/2019

O χάρτης των γεύσεων έρχεται για ακόμα μία χρονιά στη Θεσσαλονίκη

thestival.gr
Για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Χάρτης των Γεύσεων, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, Helexpo, Θεσσαλονίκη. Ο Χάρτης των Γεύσεων υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Wine Plus εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Food Festival), της ΔΕΘ-Helexpo, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Οι πόρτες για τη σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας και καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου στη Θεσσαλονίκη, θα ανοίξουν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι.
20:00 19/11/2019

«Κι όμως…Η Κοινωνία…Κινείται» Ο πρωτογενής τομέας στην ΕΡΤ!

ert.gr
Κάθε Τρίτη 12:00-13:00 μεταδίδεται η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ Κομοτηνής, «Κι όμως…η Κοινωνία…Κινείται» και είναι η ζώνη του Πρωτογενούς τομέα, με θετικά παραδείγματα, καινοτόμες πρακτικές, στην Γεωργία, Κτηνοτροφία, Κοινωνική Οικονομία,Τουρισμό, Γαστρονομία. Επίσης καλλιεργητικές φροντίδες και Ραδιοφωνικά σεμινάρια για το συνδυασμό του πρωτογενούς τομέα με τον Τουρισμό,την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξή τους. Αυτή www.ert.gr
22:27 14/11/2019

Πύλος: Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας.

ert.gr
To Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την υποστήριξη της ομάδας των επαγγελματιών του διατροφικού τομέα «Μπριγάδα», διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά τα δωρεάν «Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας» που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, 13-16 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της “Γιορτής Μεσσηνιακής Γαστρονομίας”. www.ert.gr
19:00 07/11/2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Δωρεάν σεμινάριο του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με θέμα "Vegan Κουζίνα"

thestival.gr
Ο Τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, με εισηγητή τον κο Γρηγορόπουλο Μάνο, Vegan Chef, ο οποίος πραγματοποίησε μια διεξοδική παρουσίαση της vegan κουζίνας, δημιουργώντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Το σεμινάριο «Vegan Κουζίνα» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, σε δύο κύκλους λόγω της αυξημένης προσέλευσης τόσο των σπουδαστών του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, όσο των σπουδαστών και φοιτητών από άλλα εκπαιδευτήρια. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος εξειδίκευσης Vegan Chef του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. Πληροφορίες: ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310 281 282 | info@paster.gr | www.pa
14:39 01/11/2019

Ροδίτισσα η καλύτερη ευρωπαία νέα σεφ

ert.gr
Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος της Γαστρονομίας βρέθηκε και πάλι το Νότιο Αιγαίο. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο ο Ευρωπαϊκός Γαστρονομικός διαγωνισμός «European Young Chef Award 2019» που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 με το IGCAT Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού. Τον τίτλο της καλύτερης www.ert.gr
10:03 29/10/2019

Η DUR υποστηρικτής του 3ου Authentic Big Blue στην Αμοργό! - ΦΩΤΟ

dete.gr
Η DUR αποτέλεσε για δεύτερη χρονιά υποστηρικτή του διεθνούς τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης, Authentic Big Blue, που πραγματοποιήθηκε στην Αμοργό. Ειδικότερα, η διοργάνωση, που αντλεί έμπνευση από τη θρυλική ταινία «ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ», αποτελεί φόρο τιμής στη φυσική ομορφιά νησιού και έχει ως στόχο να ενισχύσει τον τουρισμό και το αθλητικό ενδιαφέρον. Το 3ο τουρνουά κατάδυσης Authentic Big Blue στο οποίο η DUR προσέφερε τα χαρακτηριστικά t-shirts, προσέλκυσε αθλητές από όλο τον κόσμο, που πέρα από την ευκαιρία που είχαν να «εξερευνήσουν» το βυθό του νησιού, δοκίμασαν παραδοσιακές κυκλαδίτικες γεύσεις στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Γαστρονομίας  Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων». Η DUR, επιλέγει  […]
15:39 27/10/2019

Μία Ροδίτισσα στην πρώτη θέση του διαγωνισμού για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019»

dete.gr
Η 24χρονη Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού κατέκτησε την πρωτιά στον γαστρονομικό διαγωνισμό για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019» («European Young Chef Award 2019»), που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT), στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο. Η Ειρήνη Γιωργουδιού εκπροσωπούσε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η ταλαντούχα νεαρή σεφ, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων & Δωδεκανήσου, η οποία εργάζεται στο ξενοδοχείο «Esperos Village», εξασφάλισε το πρώτο βραβείο, με το πιάτο «12 Elements», η δημιουργία του οποίου βασίστηκε σε
19:16 25/10/2019

«Καλύτερη νεαρή σεφ της Ευρώπης 2019» μια 24χρονη Ροδίτισσα

analitis.gr
Η 24χρονη Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού κατέκτησε την πρωτιά στον γαστρονομικό διαγωνισμό για τον «Καλύτερο νεαρό σεφ της Ευρώπης 2019» («European Young Chef Award 2019»), που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με το Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τέχνης και Τουρισμού (IGCAT), στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Rodos Palace, στη Ρόδο. The post «Καλύτερη νεαρή σεφ της Ευρώπης 2019» μια 24χρονη Ροδίτισσα appeared first on analitis.gr.
15:23 25/10/2019

Πρώτο Βραβείο Αετοί της Γαστρονομίας στο ξακουστό τσιπουράδικο «Δεμίρης»

myvolos.net
Πανελλήνια διάκριση για το πασίγνωστο τσιπουράδικο της Νέας Ιωνίας «Δεμίρης» καθώς του απονεμήθηκε το Πρώτο Βραβείο Αετοί της Γαστρονομίας!!!
17:59 23/10/2019

Η καλύτερη σπιτική κουζίνα της Ραφήνας! Η «Μαμά Μαγείρεψε» πήρε βραβείο

irafina.gr
Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μετά από τα εύσημα και τα καλά λόγια για τα σπιτικά φαγητά της «Μαμάς Μαγείρεψε» ήρθε και το βραβείο των «Αετών της Γαστρονομίας», κι έδεσε το «γλυκό». Όλοι αυτοί που λένε μέχρι σήμερα τα καλύτερα λόγια για τις νοστιμιές της «Μαμάς», το απέδειξαν και εμπράκτως αφού σύμφωνα με την αξιολόγηση που […]
16:52 20/10/2019

Ο "Χάρτης των Γεύσεων" φέρνει πάνω από 1000 διαφορετικά κρασιά στη Θεσσαλονίκη!

thestival.gr
Η Wine Plus ετοιμάζει τον Χάρτη των Γεύσεων 2019. Το φετινό ραντεβού των οινόφιλων καταναλωτών και επαγγελματιών του κρασιού με οινοποιούς και αποσταγματοποιούς της Ελλάδας και του εξωτερικού είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου και πάλι στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη. Που σημαίνει ότι για δύο ολόκληρες ημέρες, οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων θα προβάλλουν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους στους χιλιάδες επισκέπτες: καταναλωτές καθώς και πλήθος σημαντικών οινικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. «Από το 2003, την πρώτη διοργάνωση του
15:27 14/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load