#Γαστρονομία

Οι κάρτες της Πειραιώς και οι «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2020»

kourdistoportocali.com
Δείτε τις προσφορές The post Οι κάρτες της Πειραιώς και οι «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2020» appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:53 07/07/2020

Φά’ το πριν τα φάει – Γαστρονομία εναντίον ξενικών ειδών

grtimes.gr
Αποτελούν ξενικά και εισβολικά θαλάσσια είδη, προκαλούν τεράστιες καταστροφές τόσο στην οικονομία, όσο και στο περιβάλλον και μέχρι στιγμής δεν... The post Φά’ το πριν τα φάει – Γαστρονομία εναντίον ξενικών ειδών appeared first on GRTimes.gr.
08:24 04/07/2020

Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και οι «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2020»

dete.gr
Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης του τουρισμού και της εστίασης υποστηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας «Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας» που διοργανώνει το περιοδικό Αθηνόραμα. Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας τα μενού που τους χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας με έκπτωση 50% και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με γαστρονομικά έπαθλα. Ειδικά φέτος, η έκπτωση θα παρέχεται για 4 ημέρες κάθε εβδομάδα από 7/7 έως 31/7, με τις κρατήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, όσοι πελάτες της […]
10:45 03/07/2020

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εγκαίνια για το εκπαιδευτικό εστιατόριο «Senses of Taste»

politik.gr
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 “Senses of Taste”, παρουσία και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Μέσα στο εκπαιδευτικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επί της οδού Ερμού 35, οι σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές […]
15:35 26/06/2020

Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας

sportime.gr
Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας. H 18η Ιουνίου έχει οριστεί από […] Το άρθρο Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
03:02 18/06/2020

Πατούλης: Είναι η χρυσή μας ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την ελληνική Φιλοξενία και Γαστρονομία

irafina.gr
Σε τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη της λειτουργίας των ξενοδοχείων και της εστίασης με βάση τους διεθνείς κανονισμούς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, οποίος τόνισε την ανάγκη διατήρησης της αξιοπιστίας της χώρας μας στην Ταξιδιωτική Υγεία και Ασφάλεια για αυτό το κρίσιμο καλοκαίρι. Την διάσκεψη διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων […]
14:48 28/05/2020

Γιώργος Πατούλης: Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία για αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών

paraskhnio.gr
Την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων στην εστίαση και την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων με προτεραιότητα την Ασφάλεια των Ταξιδιωτών, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Αττικής. «Είναι η χρυσή μας ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την ελληνική Φιλοξενία και Γαστρονομία, θωρακίζοντας την ασφάλεια της Ταξιδιωτικής Υγείας», είπε ο Γιώργος Πατούλης. Σε τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη της λειτουργίας των ξενοδοχείων και της […] The post Γιώργος Πατούλης: Τώρα είναι η χρυσή ευκαιρία για αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών appeared first on Paraskhnio.gr.
14:25 28/05/2020

Η Ήπειρος Γαστρονομική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

spoilers
Η Ήπειρος θα διεκδικήσει τον τίτλο της Γαστρονομικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης!   Την υποβολή υποψηφιότητας για τον τίτλο European Gastronomy Region 2024, που διοργανώνει το Παγκόσμιο Δίκτυο εμπειρογνωμόνων του IGCAT (Διεθνές Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών & Τουρισμού) με την υποστήριξη Ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων προετοιμάζει η Περιφέρεια Ηπείρου στοχεύοντας να αναδείξει τις δυνατότητες της ιδιαίτερης διατροφής, του πολιτισμού, των τεχνών, του βιώσιμου τουρισμού και των άλλων τοπικών της πόρων.Όπως σημειώνει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,οι υποψήφιες Περιφέρειες καλούνται να γίνουν μέρος μιας πλατφόρμας ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ Ευρωπαϊκών Περιφερειών προκειμένου να επεκτείνουν τις
19:20 24/04/2020

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του τμήματος Τουρισμού του Δ. Θεσσαλονίκης για το πρώτο εξάμηνο του 2020

thestival.gr
Αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι: • H ημερίδα με τίτλο «Γαστρονομία και Μ.Μ.Ε»• Το Money show, στο οποίο ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα συμμετείχε με 2 ημερίδες για το γαστρονομικό Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.• Το Charity Coffee & Brunch, Φιλανθρωπικό δείπνο σε συνεργασία με το γαλλικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.• Το Vegan Life Festival με γευστικές προτάσεις από τη vegan κουζίνα και ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την υγιεινή διατρ
12:24 12/03/2020

16 δωρεάν σεμινάρια της Εβδομάδας Γαστρονομίας από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE

queen.gr
2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, 9-13 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΕ AΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16:43 09/03/2020

Το SolidarityNow παρουσιάζει το Βιβλίο Μαγειρικής με συνταγές του κόσμου!

thestival.gr
«Ένα από τα αυθεντικά πολιτιστικά στοιχεία ενός τόπου είναι η γαστρονομία του. Οι ιδιαιτερότητες της γεύσης από την κουζίνα μίας περιοχής είναι συχνά συνδεδεμένες με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κοινωνίας της, ενώ ‘αποκαλύπτουν’ στοιχεία της πολιτιστικής και οικονομικής ιστορίας της. Συγχρόνως, η γεύση είναι και ένας τρόπος επικοινωνίας. Ένας τρόπος να ‘μιλήσει’ κάποιος στην καρδιά του άλλου». Με αυτά τα λόγια, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, Διευθύντρια του SolidarityNow, συστήνει το #TasteMyWorld, το Βιβλίο Μαγειρικής της οργάνωσης, μια έκδοση με πολυπολιτισμικό περιεχόμενο και με στόχο να ‘μιλήσει’ στην καρδιά όλων με ‘όχημα’ το φαγητό. Μια Αγάπη, ένα Πιάτο, μια Ελπίδα Η ιδέα της καταγραφής και
09:24 22/02/2020

Βολιώτικο ψωμί για …ρεκόρ Γκίνες!

larisanew.gr
Μια είδηση έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Τέλης Μπασδάνης, ο οποίος στο πλαίσιο της παρουσίασης του Φεστιβάλ Yachting και Γαστρονομίας, ανέφερε πως στο τέλος Μαΐου θα υπάρξει και μία δράση σε συνεργασία με τους αρτοποιούς της περιοχής για ένα event ψωμιού για ρεκόρ Γκίνες! To magnesianews ρώτησε τον κ. Μπασδάνη για τη […]
17:14 25/01/2020

Σέρρες: Κόβουν πίτα οι κρεοπώλες

ert.gr
Τον  ετήσιο χορό του και την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του, θα πραγματοποιήσει  το Σωματείο Κρεοπωλών  Ν. Σερρών το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020. Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο ACROPOL με ώρα έναρξης στις 9:00 το βράδυ. Το μενού θα επιμεληθεί  ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, κ. Στέλιος Δίγκας.   www.ert.gr
13:21 24/01/2020

«Ηράκλειο – Μέρες Κρητικής Γαστρονομίας 2019»

kathimerini.gr
Τυριά παλαιωμένα και καπνιστά, αλοιφωτά γεμάτα δροσιά ή σκληρά και στιβαρά της σπηλιάς, μπίρες και καφέδες κάθε λογής, ψωμιά με παμπάλαια προζύμια με συνταγές αγιορείτικες, αλλαντικά και λουκάνικα παλαιωμένα και καλοκαπνισμένα, σάλτσες και μαρμελάδες από βιολογικούς ορεινούς κήπους, τσικουδιές με συνταγές αιώνων.
01:09 16/01/2020

Γεύσεις από Μύκονο στο Μέγαρο Καρατζά

kathimerini.gr
Σύσσωμο το «γαλατικό χωριό» του νησιού, η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου, μας κέρασε περήφανα αυθεντικές τοπικές γεύσεις.
13:33 10/01/2020

Έκθεση τον Μάιο στο λιμάνι με θέμα «Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία»

myvolos.net
Η 1η έκθεση Yachting στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Μάιου 2020 στο λιμάνι της πόλης.  Η έκθεση “ Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία” διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group. Θα πάρουν μέρος πάνω από 60 εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και 100 […]
13:08 10/01/2020

Μαγείρεμα ζυμαρικών: Γίνεται με κρύο ή με ζεστό νερό τελικά;

pronews.gr
Ένα πρόσφατο tweet έχει προκαλέσει συζήτηση σχετικά με τον τρόπο βρασμού των ζυμαρικών. Ένας άντρας έγραψε στο τουίτερ ότι η φίλη του μαγείρεψε ζυμαρικά προσθέτοντας κρύο νερό στην κατσαρόλα, ανοίγοντας στη συνέχεια την κουζίνα για να ξεκινήσει να βράζει το νερό. Ο άντρας υπέθεσε ότι η φίλη του έκανε λάθος και αποφάσισε να το μοιραστεί στο τουίτερ ανοίγοντας μια μεγάλη κουβέντα με τους γνώστες και τους λάτρεις των ζυμαρικών. my girlfriend just added uncooked pasta to cold water and then turned on the stove and when i said that she should boil the water before adding pasta she said “literally all men are the same” — ☆drive45☆ (@drive45music) October 14, 2019 Οι περισσότεροι εξ αυτών υποστήριξαν ό
07:13 31/12/2019

Γαστρονομία και τοπικά προϊόντα παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS στη Δεύτερη Κλαδική Έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, Μανιταριών που πραγματοποιήθηκε στα Κοίλα Κοζάνης στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου

e-ptolemeos.gr
Το  ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στις αξίες του, υπηρετεί με πληρότητα και εγκυρότητα μεγάλες εξωτερικές δράσεις πέραν των ορίων των σχολικών αιθουσών. Στα πλαίσια αυτά έγκειται και η Δεύτερη Έκθεση  των Αρωματικών, Φαρμακευτικών Φυτών και Μανιταριών, που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου 2019 Οι σπουδαστές ... The post Γαστρονομία και τοπικά προϊόντα παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS στη Δεύτερη Κλαδική Έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, Μανιταριών που πραγματοποιήθηκε στα Κοίλα Κοζάνης στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου appeared first on e-ptolemeos.gr.
19:33 04/12/2019

O χάρτης των γεύσεων και σήμερα στο Βελλίδειο

thestival.gr
Ξεκίνησε χθες ο 17ος Χάρτης των Γεύσεων στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, Helexpo, Θεσσαλονίκη. Ο Χάρτης των Γεύσεων υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Wine Plus εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Food Festival), της ΔΕΘ-Helexpo, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Οι πόρτες για τη σημαντικότερη οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας και καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου στη Θεσσαλονίκη, θα ανοίξουν στις 12.00 το μεσημέρι. Ο Χάρτης των Γεύσεων θα διαρκέσει ένα Σαββατοκύριακο, από τις 12:00-20:00, στο οποίο οινοπαραγωγοί, αποσταγμ
07:00 01/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load