#Γιάννης Σφαιρόπουλος

Επιβεβαίωσε την παραμονή Σφαιρόπουλου ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και θυμήθηκε τον… Σχορτσανίτη

pressaris.gr
Αποκαλυπτικός για ακόμη μία φορά ήταν ο Νεμπόισα Τσόβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sportklub». Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα άφησε να εννοηθεί ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη χρονιά, καθώς εκείνος θα αποφασίσει για το ρόστερ της σεζόν 2024/25. Από ‘κει και πέρα, ο «ισχυρός άνδρας» […] The post Επιβεβαίωσε την παραμονή Σφαιρόπουλου ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και θυμήθηκε τον… Σχορτσανίτη appeared first on pressaris.gr.
15:09 20/04/2024

Προπονήθηκε και παίζει ο Τεόντοσιτς με Παναθηναϊκό

filathlos.gr
Προπονήθηκε και παίζει ο Τεόντοσιτς με Παναθηναϊκό 20/03/2024 Από το 50-50 και την αμφιβολία, ο Μίλος Τεόντοσιτς θα βρεθεί στο παρκέ για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε την πολυτέλεια να χάσει έναν ακόμα γκαρντ, μετά την απουσία του Γιάγκο Ντος Σάντος και ο Σέρβος βετεράνος θα βρίσκεται στη διάθεσή του. Ο Τεόντοσιτς είχε ένα θέμα στον καρπό και δεν αγωνιζόταν από την 25η αγωνιστική της EuroLeague, όμως στο πρωινό πρόγραμμα με τα σουτάκια της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, έλαβε κανονικά μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, μάλιστα, ενημέρωσαν πως ο Τεόντοσιτς θα είναι διαθέσιμος, ποστάροντας και σχετι
12:46 20/03/2024

Σφαιρόπουλος: «Μας κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta
Τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «πρασίνων» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.
00:00 29/12/2023

Σφαιρόπουλος: «Αν βρούμε πλέι μέικερ που μπορεί να μας βοηθήσει, θα τον υπογράψουμε»

filathlos.gr
Σφαιρόπουλος: «Αν βρούμε πλέι μέικερ που μπορεί να μας βοηθήσει, θα τον υπογράψουμε» 25/12/2023 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του στάθηκε στην υπόθεση της αντικατάστασης του Σαμπάζ Νέιπιερ, που αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ο Χάνγκα έχει αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί ως πλέι μέικερ. Αν όμως μπορέσουμε και βρούμε παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει στην θέση του πλέι μέικερ, τότε θα τον υπογράψουμε. Δεν θα ρισκάρουμε όμως».
13:46 25/12/2023

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχω δει την ανάρτηση του Νέιπιερ»

fosonline.gr
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για την ανάρτηση του Σάμπαζ Νέιπιερ μετά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.
17:46 20/12/2023

Σφαιρόπουλος: «Ο Νέιπιερ είναι σε διαπραγματεύσεις για να αλλάξει ομάδα» (vid)

fosonline.gr
Το λόγο που δεν αγωνίστηκε ο Σαμπάζ Νέιπιερ με τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
22:46 19/12/2023

Σφαιρόπουλος: Βλέπει από κοντά Champions League και Ερυθρός Αστέρας - Λειψία (vid)

Gazzetta
O Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στο «Μαρακανά» και βλέπει από κοντά το ματς του Ερυθρού Αστέρα με τη Λειψία για το Champions League.
23:00 07/11/2023

Μνημόνευσε τον Ολυμπιακό μετά το ντεμπούτο του με τον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος

filathlos.gr
Μνημόνευσε τον Ολυμπιακό μετά το ντεμπούτο του με τον Ερυθρό Αστέρα ο Σφαιρόπουλος 24/10/2023 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Ζελέζνικ με 72-83 για την 4η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας, ενώ έπεται το ντέρμπι με την Παρτιζάν (26/10) για τη Euroleague. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας προπονητής μίλησε αρχικώς για τον προκάτοχό του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Έχω μεγάλο σεβασμό στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος. Άφησε την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επιτυχία του κλαμπ. Ζητάμε από τους οπαδούς μας να στηρί
00:46 24/10/2023

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα

Newsit
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει στην Euroleague, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ύστερα από ένα διάλειμμα αρκετών μηνών, επιστρέφει στους πάγκους, αντικαθιστώντας τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι ξεκίνησαν άσχημα την πορεία τους στη Euroleague, αφού έχουν1 νίκη και 3 ήττες. Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα θέλησε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 22/10/2023

Euroleague: Οριστικά στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

ProtoThema.gr
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα - Αντικαθιστά τον Ιβάνοβιτς στον πάγκο των Σέρβων
03:00 22/10/2023

Σφαιρόπουλος: «Είμαι ένας από τους λίγους υποψήφιους για την Εφές» (vid)

to10.gr
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε πως είναι σε συζητήσεις με την Αναντολού Εφές και πως είναι ένας από τους λίγους προπονητές που είναι υποψήφιοι για την τουρκική ομάδα.
19:32 24/05/2023

Σφαιρόπουλος: «Οι πιθανότητες στο ματς της Κυριακής είναι 50-50»

filathlos.gr
Σφαιρόπουλος: «Οι πιθανότητες στο ματς της Κυριακής είναι 50-50» 20/05/2023 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο περιθώριο της συνάντησης της Ένωσης των Προπονητών της Euroleague αναφέρθηκε στον τελικό του Final Four της Euroleague και θυμήθηκε το αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων του 2015. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολύ έμπειρους παίκτες και οι πιθανότητες είναι πραγματικά 50%-50% στο ματς της Κυριακής. Σε σύγκριση με τον τελικό του 2015, ωστόσο, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα συν στη συνέχεια παίξαμε στην έδρα τους στη Μαδρίτη».
19:48 20/05/2023

Σφαιρόπουλος: «Υπερτερεί σε εμπειρία ο Ολυμπιακός, άξια προπονητής της σεζόν ο Μπαρτζώκας»

Gazzetta
Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό, μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον της Εφές είναι υπαρκτό.
20:00 16/05/2023

Και ο Σφαιρόπουλος αποθέωσε τον Μπαρτζώκα – Τι είπε για την Εφές

to10.gr
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα, για την ανάδειξή του ως καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη, ενώ σχολίασε και την πιθανότητα να είναι στον πάγκο της Αναντολού Εφές την επόμενη σεζόν.
18:24 16/05/2023

Τι είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την Αναντολού Εφές και την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα

filathlos.gr
Τι είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την Αναντολού Εφές και την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα 16/05/2023 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος  ήταν καλεσμένος στο EOK Web Radio και μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο της Αναντολού Εφές, για τα ζευγάρια του Final Four της Euroleague, αλλά και την άξια κατάκτηση του βραβείου για τον προπονητή της χρονιάς από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Αναλυτικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε:  Για το ότι και οι δύο τελικοί EuroLeague στους οποίους βρέθηκε με τον Ολυμπιακό ήταν στην έδρα των αντιπάλων: "Δεν συμβαίνει συχνά το να παίξεις τελικό στην έδρα του αντιπάλου σου. Ήταν μοιραίο να γίνει έτσι, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε για
17:10 16/05/2023

Επιβεβαίωσε τις επαφές με την Εφές ο Σφαιρόπουλος και... έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα

fosonline.gr
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές, άφησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στον Γιώργο Μπαρτζώκα για την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην EuroLeague για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
16:30 16/05/2023

Σε πρώτο πλάνο ο Σφαιρόπουλος για την Έφες – Ραντεβού για τις δύο πλευρές

to10.gr
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Αναντολού Έφες για να αναλάβει τα ηνία της.
19:03 06/05/2023

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ραντεβού με την Αναντολού Εφές για να πάρει τη θέση του Αταμάν

Newsbeast.gr
Η Αναντολού Εφές θα χάσει στο τέλος της σεζόν τον Εργκίν Αταμάν που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και είναι σε αναζήτηση διαδόχου, με τουρκική ιστοσελίδα να υποστηρίζει ότι αυτός μπορεί να είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε ήδη με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε και στον Ολυμπιακό, ήταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 2018 ως το 2022, όταν και αποχώρησε. Από τότε παραμένει εκτός πάγκων αλλά τώρα δεν αποκλείεται να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του αφού αποτελεί στόχο της Αναντολού Εφές. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα Ajansspor, τονίζοντας σε σχετικό δημοσίευμα ότι ο Σφαιρόπο
17:48 06/05/2023

Σφαιρόπουλος για αντικαταστάτης του Αταμάν στην Εφές Αναντολού

Newsit
Η Αναντολού Εφές ψάχνει τον διάδοχο του Εργκίν Αταμάν, με τουρκική ιστοσελίδα να αναφέρει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας. Ο πάγκος της Αναντολού Εφές θα μείνει κενός σε λίγες εβδομάδες, καθώς ο Εργκίν Αταμάν αποχωρεί από την τουρκική ομάδα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ... Περισσότερα To άρθρο Σφαιρόπουλος για αντικαταστάτης του Αταμάν στην Εφές Αναντολού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:42 06/05/2023

ΠΑΟΚ: Αποθέωση και συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του μεγάλου Μπάνε Πρέλεβιτς

Newsbeast.gr
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της Basket League αλλά ο αγώνας ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχολούσε τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο κλειστό της Πυλαίας, αφού η μέρα ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο Μπάνε Πρέλεβιτς, τη φανέλα του οποίου με το Νο7 αποφάσισε να αποσύρει η ΚΑΕ, τιμώντας τον για την τεράστια προσφορά του. Ήταν (σχεδόν) όλοι εκεί… Ο Νίκος Μπουντούρης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νάσος Γλακτερός, ο Χρήστος Τσέκος, ο Αχιλλέας Μαματζιόλας, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Γιώργος Μασλαρινός, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, πρώην παράγοντες, οι κόρες του, οι οπαδοί φυσικά, ακόμη και ο αντίπαλος ήταν ο κατάλληλος, αφού ο Πρέλεβιτ
20:32 01/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load