#Δημήτρης Γιώτης

Ανανέωση συνεργασίας του Δημήτρη Γιώτη στη Θεσσαλονίκη!

happytv.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε πριν μερικούς μήνες για να εμφανιστεί μία ολόκληρη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και είδε το κοινό της νύμφης του Θερμαϊκού να τον αγκαλιάζει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Έτσι, για τον δημοφιλή λαϊκό ερμηνευτή ήταν εύκολη η […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ανανέωση συνεργασίας του Δημήτρη Γιώτη στη Θεσσαλονίκη!
12:37 09/01/2024

«Μουσικές και Χρώματα» μεταφέρει ο «Περαστικός» Δημήτρης Γιώτης στη Θεσσαλονίκη

happytv.gr
Έχοντας αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε για κάποιους μήνες μακριά από τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, ο Δημήτρης Γιώτης έχει πατήσει και πάλι… γκάζι, έχοντας επιστρέψει στους δικούς του γνώριμους ρυθμούς. Ο δημοφιλής ερμηνευτής προετοιμάζεται για το νέο του CD, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τραγούδια του θρύλου […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Μουσικές και Χρώματα» μεταφέρει ο «Περαστικός» Δημήτρης Γιώτης στη Θεσσαλονίκη
12:37 07/11/2023

Δημήτρης Γιώτης: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, ποτέ δεν μάθαμε από τι συνέβη αυτό»

zappit.gr
Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων, ο Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και την […] The post Δημήτρης Γιώτης: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, ποτέ δεν μάθαμε από τι συνέβη αυτό» appeared first on Zappit.
22:00 27/10/2023

Δημήτρης Γιώτης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του: «Πέρναγε μία σταγόνα αίμα»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Στανίση και τον Τόλη Βοσκόπουλο. «Είμαι πάρα πολύ καλά τώρα, πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ μεγάλη και τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έκανα επέμβαση στην καρωτίδα και στην καρδιά, για αυτό […] The post Δημήτρης Γιώτης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του: «Πέρναγε μία σταγόνα αίμα» appeared first on OK! Magazine.
18:58 27/07/2023

Βάνα Ραμπότα για το «50-50»: Το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν

Newsit
Η ηθοποιός Βάνα Ραμπότα και ο Δημήτρης Γιώτης μίλησαν για την επαναφορά της σειράς «50-50» αλλά και για την παράσταση που πρωταγωνιστούν, «Γρανίτα από λεμόνι». H ηθοποιός Βάνα Ραμπότα έκανε το δικό της σχόλιο για την επαναπροβολή της σειράς «50-50» από το MEGA. Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εν λόγω ... Περισσότερα To άρθρο Βάνα Ραμπότα για το «50-50»: Το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 20/07/2023

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Γιώτης: «Ο δικηγόρος μου δεν άντεξε, μου είπε… σταμάτα, δεν το χωρά το μυαλό μου»

zappit.gr
Για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στα παιδικά του χρόνια μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης, σε συνέντευξη που έδωσε στο […] The post Συγκλονίζει ο Δημήτρης Γιώτης: «Ο δικηγόρος μου δεν άντεξε, μου είπε… σταμάτα, δεν το χωρά το μυαλό μου» appeared first on Zappit.
11:00 16/07/2023

Δημήτρης Γιώτης στο «The 2Night Show»: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η μεγάλη του επιτυχία που προοριζόταν για τον Κιάμο!

happytv.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» και άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του καλεσμένου του, αναφέροντας ότι συνεχώς ακούει για εκείνον καλά λόγια, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δημήτρης Γιώτης στο «The 2Night Show»: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η μεγάλη του επιτυχία που προοριζόταν για τον Κιάμο!
10:37 27/06/2023

Δημήτρης Γιώτης: Είχα 99% κλειστή τη δεξιά καρωτίδα και η καρδιά δούλευε 30%

Newsbeast.gr
Στην παρέα «The 2Night Show» της Δευτέρας (26/6), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Δημήτρης Γιώτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ένα χρόνο, αλλά και για όλα όσα αναθεώρησε στη ζωή του μετά από αυτό. «Στη νύχτα είμαι 25 χρόνια, από πολύ μικρός. Το πρόβλημα υγείας που είχα είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει. Εγώ ήμουν πολύ τυχερός και δεν «έφυγα» γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 25 μεγάλη και 18 μικρή. Το θέμα είναι ότι κάνω καλή ζωή και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, έπαιζα και ποδόσφαιρο. Και τώρα αθλούμαι! Ελάχιστες καταχρήσεις κάνω, όπως κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος. Μου άνοιξε η μύτη για δύο ώ
04:00 27/06/2023

Δημήτρης Γιώτης: «Παρέδωσα τα όπλα μου και αφέθηκα στα χέρια των γιατρών»

zappit.gr
O Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, ο […] The post Δημήτρης Γιώτης: «Παρέδωσα τα όπλα μου και αφέθηκα στα χέρια των γιατρών» appeared first on Zappit.
23:44 27/05/2023

Δημήτρης Γιώτης: «Αν δεν μου είχε ανοίξει η μύτη… Μέσα σε μια ώρα βρισκόμουν στο χειρουργείο για επέμβαση καρδιάς»

thecaller.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του από την οποία και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση καρδιάς.Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του από την οποία και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επέμβαση καρδιάς.Πού σε συναντούμε αυτόν τον καιρό; Πού μπορεί ο κόσμος να σε απολαύσει; Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι σε περιοδεία. Ξεκίνησα με δύο εμφανίσεις […]
08:14 27/05/2023

Δημήτρης Γιώτης: Επιστρέφει νικητής με νέο τραγούδι-έκπληξη

happytv.gr
Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Γιώτη είναι πλέον γεγονός. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε για κάποιους μήνες να απέχει από τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. Εντούτοις πλέον έχει αφήσει πίσω του το συγκεκριμένο πρόβλημα και είναι έτοιμος να κάνει δυναμικό come back τόσο στη δισκογραφία όσο και στις […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δημήτρης Γιώτης: Επιστρέφει νικητής με νέο τραγούδι-έκπληξη
14:46 21/04/2023

Δημήτρης Γιώτης: Οι celebrities που γιόρτασαν μαζί του τα γενέθλιά του – Φωτογραφίες

govastileto.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να τα γιορτάσει συντροφιά με αγαπημένους του φίλους. Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε στο Box, όπου γιόρτασε ο γνωστός ηθοποιός τα γενέθλιά του, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα από την showbiz. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η τούρτα γενεθλίων του Δημήτρη Γιώτη! Άριελ Κωνσταντινίδη Ανθή Αγγελοπούλου […]
08:06 22/01/2023

Δημήτρης Γιώτης: Ίσως μετάνοια και συγχώρεση θα βοηθούσε την ψυχή του Πέτρου Φιλιππίδη

Newsit
Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και όχι μόνο πήρε θέση ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης. Στο κίνημα metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράσταση “Όταν ο ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Γιώτης: Ίσως μετάνοια και συγχώρεση θα βοηθούσε την ψυχή του Πέτρου Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:34 24/07/2022

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εξαιρετικά επαγγελματίας αλλά τα υπόλοιπα… αποτρόπαια και φρικιαστικά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης με αφορμή την παράσταση «Όταν ο Μενέλας συνάντησε την Ελένη» που […] The post «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εξαιρετικά επαγγελματίας αλλά τα υπόλοιπα… αποτρόπαια και φρικιαστικά» appeared first on Zappit.
17:18 23/07/2022

Δημήτρης Γιώτης: Είχα πιάσει πάτο και κανείς δεν το κατάλαβε

Newsit
“Με πάρα πολλή δουλειά, είναι θέμα απόφασης το σκοτάδι ή το Φως και εγώ διάλεξα το Φως” δήλωσε ο Δημήτρης Γιώτης. Στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού μίλησε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης κι αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην κατάθλιψη που πέρασε. Τα παιδικά σας χρόνια ήταν δύσκολα. Θέλετε να ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Γιώτης: Είχα πιάσει πάτο και κανείς δεν το κατάλαβε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:04 23/07/2022

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν γνώριζε το μέγεθος το προβλήματός της, δεν ήταν μια απλή γαστρεντερίτιδα»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τη γνωριμία του με την Αλίκη […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν γνώριζε το μέγεθος το προβλήματός της, δεν ήταν μια απλή γαστρεντερίτιδα» appeared first on Zappit.
19:04 22/07/2022

Δημήτρης Γιώτης: «Δεν τα χωρά ο νους του ανθρώπου, υπάρχουν πολλά τέρατα εκεί έξω»

zappit.gr
Ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της […] The post Δημήτρης Γιώτης: «Δεν τα χωρά ο νους του ανθρώπου, υπάρχουν πολλά τέρατα εκεί έξω» appeared first on Zappit.
15:46 21/07/2022

Δημήτρης Γιώτης: «Πέρασα τη διαχωριστική κόκκινη κλωστή, οι δαίμονες του μυαλού έκαναν πάρτι»

zappit.gr
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Δημήτρης Γιώτης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιαννού […] The post Δημήτρης Γιώτης: «Πέρασα τη διαχωριστική κόκκινη κλωστή, οι δαίμονες του μυαλού έκαναν πάρτι» appeared first on Zappit.
11:40 20/07/2022

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έδειχνε την πρησμένη κοιλίτσα της, διαισθανόταν ότι ήταν κάτι άλλο»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έδειχνε την πρησμένη κοιλίτσα της, διαισθανόταν ότι ήταν κάτι άλλο» appeared first on Zappit.
23:30 15/06/2022

«Μεσάνυχτα και κάτι»: Η διασκευή που ερμηνεύει ο Δημήτρης Γιώτης σε συνεργασία με τον DJ George Tsokas

happytv.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης επιστρέφει δυναμικά με μια διασκευή του τραγουδιού «Μεσάνυχτα και κάτι» που επιμελήθηκε ο Dj George Tsokas. Πρόκειται για το γνωστό τραγούδι που πρωτοτραγούδησε ο Γιώργος Μαζωνάκης το 1993 στο άλμπουμ του με τον ομώνυμο τίτλο, σε μουσική του Στέλιου Λαζάρου και στίχους του Ηλία Φιλίππου. Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει τη δική του […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Μεσάνυχτα και κάτι»: Η διασκευή που ερμηνεύει ο Δημήτρης Γιώτης σε συνεργασία με τον DJ George Tsokas
10:34 02/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load