#Έλενα Κρεμλίδου

Έλενα Κρεμλίδου: «Δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια, έχω και πτυχίο πλέον»

thecaller.gr
Η Έλενα Κρεμλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου.Η Έλενα Κρεμλίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου.Μάλιστα, η ίδια που πήρε πρόσφατα το πτυχίο της στο μάρκετινγκ,α αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, στην τηλεόραση, αλλά και στο Survivor. «Σπουδάζω πάνω από 8 χρόνια. Πέρασα στη σχολή που ήθελα, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω και ξεκίνησα σπουδές στο μάρκετινγκ. Η […]
12:00 29/02/2024

Έλενα Κρεμλίδου: Κορίτσια την Πρωτοχρονιά βάλτε… κόκκινο βρακί

thecaller.gr
Συμβουλή… έδωσε η Έλενα Κρεμλίδου στις διαδικτυακές της φίλες για την Πρωτοχρονιά αναφορικά με την ερωτική ζωή για τη νέα χρονιά.Συμβουλή… έδωσε η Έλενα Κρεμλίδου στις διαδικτυακές της φίλες για την Πρωτοχρονιά αναφορικά με την ερωτική ζωή για τη νέα χρονιά.Ειδικότερα, εξήγησε στα κορίτσια τι εσώρουχο θα πρέπει να φοράνε την Πρωτοχρονιά για να… πάει καλά η ερωτική ζωή τη νέα χρονιά. Ειδικότερα, η Έλενα Κρεμλίδου ξεκαθάρισε τα εξής σε βίντεο που ανέβασε στο Tik […]
11:00 31/12/2023

My Style Rocks spoiler: Η Νικόλ Δεσποτοπούλου αποκάλυψε πότε θα προβληθεί ο τελικός

ieidiseis.gr
Στην πρόσφατη συνέντευξή της η Νικόλ Δεσποτοπούλου μίλησε για τον τελικό του My Style Rocks.Η Νικόλ Δεσποτοπούλου από το My Style Rocks, συνάντησε την Έλενα Κρεμλίδου για ένα επεισόδιο από τα απολαυστικά Girl Talk της πρώην survivor στο YouTube. Η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks απάντησε σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της Mariposa. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχαν και μερικές που αφορούσαν το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Ειδικότερα τον τελικό και πότε θα τον δουν οι τηλεθεατές. Η Νικόλ αν και δεσμεύεται από την παραγωγή για να μην κάνει συγκεκριμένες αποκαλύψεις, προσπάθησε να δώσει μια πλάγια απάντηση. Έτσι αποκάλυψε πως σε λιγότερο από έναν μήνα θα προβληθεί ο τελικός του My Style Rocks του ο
20:34 24/05/2023

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πόσα χρήματα βγάζει σε 2 εβδομάδες η Έλενα Κρεμλίδου – Θα τρίβετε τα μάτια σας με το ποσό

pagenews.gr
Την αποκάλυψη με ακριβές νούμερο έκανε η ίδια, όταν προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν άξιζε ούτε οικονομικά η παρουσία της στο Survivor.
15:21 02/05/2023

Έλενα Κρεμλίδου: «Στο Survivor με το που θα παραδώσεις το κινητό σου δεν έχεις δικαιώματα»

okmag.gr
Για την υπόθεση του revenge porn που την έχει ταλαιπωρήσει μίλησε ανοιχτά η Έλενα Κρεμλίδου, αλλά και για την εμπειρία της στο Survivor. «Αν δεν έτρωγαν στο Survivor All Star θα έβαζα τον τίτλο… Hunger Games. Αλλά τρώνε κιόλας. Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι ίσως καλύτερα προετοιμασμένοι αν δεν ήθελα να γίνουν όλα αυτά […] The post Έλενα Κρεμλίδου: «Στο Survivor με το που θα παραδώσεις το κινητό σου δεν έχεις δικαιώματα» appeared first on OK! Magazine.
11:00 27/04/2023

Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν έλαβα την πρώτη απειλή, ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο»

zappit.gr
Η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο το πρωινό της Πέμπτης. Μέσα σε […] The post Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν έλαβα την πρώτη απειλή, ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο» appeared first on Zappit.
10:30 27/04/2023

Η Κρεμλίδου περιέγραψε πως έκανε σεξ σε… μπασκέτα με κάθε λεπτομέρεια!(Βίντεο)

empisteutiko.gr
Η πρώην παίκτρια Survivor, περιέγραψε τη σκηνή μέσα στο γήπεδο. Η Έλενα Κρεμλίδου τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει με τα όσα λέει δημόσια για τα ερωτικά της. Όμως, την τελευταία φορά μας είχε… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Η Κρεμλίδου περιέγραψε πως έκανε σεξ σε… μπασκέτα με κάθε λεπτομέρεια!(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
16:32 18/04/2023

«Μόνο ένα πράγμα είχα κάνει! Να το πω;» – Η αποκάλυψη της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor

Newside.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 31/3 η Έλενα Κρεμλίδου. Η γνωστή instagramer και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα. Την ίδια στιγμή, μάλιστα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και μερικά γεγονότα από τη δική […] The post «Μόνο ένα πράγμα είχα κάνει! Να το πω;» – Η αποκάλυψη της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor appeared first on NewSide.gr.
16:06 31/03/2023

Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor πήγα στους παίκτες λίγο φαγητό»

okmag.gr
H Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για τις παραβιάσεις των παικτών του Survivor All Star, αλλά και των προηγούμενων χρόνων, και αποκάλυψε τι έκανε και η ίδια μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης. Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ανέφερε: «Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με […] The post Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν αποχώρησα από το Survivor πήγα στους παίκτες λίγο φαγητό» appeared first on OK! Magazine.
14:02 31/03/2023

Survivor: Η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε την… παρανομία που έκανε όταν αποχώρησε

thecaller.gr
Γεγονότα από τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».Γεγονότα από τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor αποκάλυψε η Έλενα Κρεμλίδου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».«Εννοείται ότι θα έμπαινα ξανά στο Survivor, αν μου το πρότειναν. Δεν θα με άφηναν, βέβαια, να μείνω για πολύ εκεί μέσα. Έχουν κατοχυρώσει όλοι τις θέσεις αλλά για το 2βδόμαδο που θα με άφηναν, […]
13:08 31/03/2023

Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Ένα πράγμα έκανα μόνο εκεί μέσα, τώρα να το πω;»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου. Η γνωστή ηθοποιός και Instagramer, που έχει συμμετάσχει […] The post Έλενα Κρεμλίδου για Survivor: «Ένα πράγμα έκανα μόνο εκεί μέσα, τώρα να το πω;» appeared first on Zappit.
12:22 31/03/2023

Έλενα Κρεμλίδου: Πήγε στην Μαγγίρα και τής τήν είπε! «Οι άλλες εκπομπές το έχουν παίξει, δεν βλέπετε άλλες εκπομπές;»

thecaller.gr
Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor σχολίασε το πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου ήταν καλεσμένη η Έλενα Κρεμλίδου, προκειμένου να καταθέσει τη δική της γνώμη.Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor σχολίασε το πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου ήταν καλεσμένη η Έλενα Κρεμλίδου, προκειμένου να καταθέσει τη δική της γνώμη.«Χθες, παιδιά, τέτοιο ξεμπρόστιασμα κοπέλας σε άντρα δεν έχω ξαναδεί. Νομίζω ότι έβγαλε όλο της το άχτι που είχε. Του είπε ότι αυτό […]
21:20 20/02/2023

Άναυδοι στο ΟΡΕΝ με την αποκάλυψη – Έλενα Κρεμλίδου: «Καλά, δεν βλέπετε τις άλλες εκπομπές;»

zappit.gr
Το πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor σχολίασε το πάνελ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». […] The post Άναυδοι στο ΟΡΕΝ με την αποκάλυψη – Έλενα Κρεμλίδου: «Καλά, δεν βλέπετε τις άλλες εκπομπές;» appeared first on Zappit.
14:26 20/02/2023

Η Έλενα Κρεμλίδου σκέφτεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans: «Το κάνω ήδη στο Instagram τζάμπα, γιατί όχι και να πληρώνομαι;»

govastileto.gr
Η Έλενα Κρεμλίδου σκέφτηκε να δραστηριοποιηθεί περαιτέρω στα social media και να ανοίξει λογαριασμό και στο OnlyFans, όπως αποκάλυψε σε βίντεο της που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube. Στην ερώτηση για το αν θα έφτιαχνε λογαριασμό στο Onlyfans, η γνωστή Instagrammer αποκάλυψε στον Διονύση Ατζαράκη: «Το συζητάω πάρα πολύ, αλλά όχι γυμνό. Το κάνω […]
23:42 13/02/2023

Βόμβα από Έλενα Κρεμλίδου, γι’ αυτό ανοίγει Onlyfans – Αποκάλυψη για τα λεφτά του Survivor! (Βίντεο)

empisteutiko.gr
Το εντυπωσιακό μοντέλο εξήγησε τους λόγους για την τολμηρή της κίνηση… Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία σε συνέντευξή που έκανε στο διαδικτυακό της κανάλι στο youtube με τον Διονύση Ατζαράκη, μίλησε για τα επιχειρηματικά της σχέδια. Το εντυπωσιακό μοντέλο λοιπόν, σε ερώτηση για το αν θα έφτιαχνε λογαριασμό στο […] The post Βόμβα από Έλενα Κρεμλίδου, γι’ αυτό ανοίγει Onlyfans – Αποκάλυψη για τα λεφτά του Survivor! (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
23:06 11/02/2023

«Χριστέ μου, είναι συγκλονιστικό» – Με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου

eleftherostypos.gr
Μια διαφορετική έναρξη είδαμε σήμερα 11/2 το πρωί στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου να καλημερίζει μουδιασμένη και με σκυμμένο το κεφάλι τους τηλεθεατές, ενώ ίδια διάθεση είχαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες της. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Eιδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: […] Το άρθρο «Χριστέ μου, είναι συγκλονιστικό» – Με τρεμάμενη φωνή στον αέρα του MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:38 11/02/2023

«Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα» – Τον απειλεί με όπλο! Τρόμος στο Μαύρο Ρόδο

eleftherostypos.gr
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επεισόδια της επόμενης (12-13/2) εβδομάδας στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Eιδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: Εριξε τη «βόμβα» για λογαριασμό στο Only Fans Γρηγόρης Αρναούτογλου: Με εξαπάτησε διάσημη Ελληνίδα Τέως βασιλιάς […] Το άρθρο «Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα» – Τον απειλεί με όπλο! Τρόμος στο Μαύρο Ρόδο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:36 11/02/2023

Δύσκολο Σάββατο ξημέρωσε για την Ελένη Μενεγάκη

eleftherostypos.gr
Στο MEGA βρίσκεται καθημερινά το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και μαζί με την παρέα της κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα θέματα και έχοντας πάντα λαμπερούς καλεσμένους. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Eιδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: Εριξε τη «βόμβα» για λογαριασμό στο Only Fans […] Το άρθρο Δύσκολο Σάββατο ξημέρωσε για την Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:34 11/02/2023

Βάφει τα χέρια του με αίμα… – Ασύλληπτος θρήνος στον Σασμό!

eleftherostypos.gr
Αδιαμφισβήτητα μια σειρά που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Σασμός, οι εξελίξεις του οποίου γίνονται ολοένα και πιο συνταρακτικές. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, αναμένεται να δούμε κι ένα φόνο – σεισμό! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Αμστερνταμ: Μαριχουάνα και αχαλίνωτο σεξ στοπ στους δρόμους με τα κόκκινα φανάρια! Έλενα Κρεμλίδου: […] Το άρθρο Βάφει τα χέρια του με αίμα… – Ασύλληπτος θρήνος στον Σασμό! εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:10 11/02/2023

Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση του revenge porn: «Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο»

okmag.gr
Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε καλεσμένη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο pod.gr και μίλησε για το revenge porn. Η ίδια έχει μιλήσει δημόσια για όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια. «Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αισθανθεί κάθε κοπέλα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά. Το μούδιασμα, ότι ρίχνεις όλο το φταίξιμο στον εαυτό του και θες να πληρώσεις, ότι χάνεις […] The post Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση του revenge porn: «Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο» appeared first on OK! Magazine.
22:28 28/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load