#Θέατρο Χυτήριο

«Μικρασία» του Λεωνίδα Παπαδόπουλου στο Θέατρο Χυτήριο

Zougla
Η «Μικρασία» αποτελεί μια μουσική – θεατρική παράσταση βασισμένη σε αφηγήσεις, τραγούδια και μνήμες...
12:06 06/09/2022

Ο 15Αύγουστος στην Αθήνα θα σε βρει στο Θέατρο Χυτήριο παρέα με τα «Φτηνά Τσιγάρα» – Η ταινία ωδή στους ανεκπλήρωτους έρωτες και στα φιλιά που δεν δόθηκαν ποτέ

ipop.gr
Ένα βράδυ του Αυγούστου στην άδεια Αθήνα, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Δύο άνθρωποι συναντώνται, μιλούν για τις ζωές τους και ερωτεύονται. Τα «Φτηνά Τσιγάρα» προσφέρουν μια ποιητική ματιά τόσο στο θέμα του έρωτα όσο και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων και είναι η απόλυτη καλοκαιρινή ταινία που […] Το άρθρο Ο 15Αύγουστος στην Αθήνα θα σε βρει στο Θέατρο Χυτήριο παρέα με τα «Φτηνά Τσιγάρα» – Η ταινία ωδή στους ανεκπλήρωτους έρωτες και στα φιλιά που δεν δόθηκαν ποτέ εμφανίζεται στο iPop.
17:16 14/08/2022

«Παιχνίδια στη Σοφίτα», της Λίλλιαν Χέλλμαν, στο Θέατρο Χυτήριο

naftemporiki.gr
Παράταση παραστάσεων (7 & 8/5 και 14 & 15/5), λόγω επιτυχίας, για το φροϋδικό, βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν «Παιχνίδια στη σοφίτα» το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μ’ έναν εκλεκτό θίασο στο Θέατρο Χυτήριο - Σημείο Πολιτισμού σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν [Ιερά Οδός 44, Αθήνα].
08:32 30/04/2022

Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!

gossip-tv.gr
Το βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν  «Παιχνίδια στη σοφίτα», ανέβηκε στο Θέατρο Χυτήριο, με ταλαντούχους καλλιτέχνες να πρωταγωνιστούν.Περισσότερα...
23:46 16/03/2022

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει»

zappit.gr
Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα βρεθούν σε λίγο καιρό στα δικαστήρια, για όσα συνέβησαν στο Θέατρο Χυτήριο […] The post Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει» appeared first on Zappit.
12:08 04/03/2022

Η τύχη της Μαρούλας: Η παράσταση του καλοκαιριού στο Θέατρο Χυτήριο

youfly.com
Όπως αποκλειστικά είχαμε αναφέρει στο youfly.com, το έργο «Η τύχη της Μαρούλας» θα ανέβει στο Θέατρο Χυτήριο και μάλιστα ήδη στήνεται με κέφι και εξαιρετικούς συντελεστές. Διαβάστε περισσότερα. The post Η τύχη της Μαρούλας: Η παράσταση του καλοκαιριού στο Θέατρο Χυτήριο appeared first on Youfly.
13:08 15/02/2022

«Παιχνίδια στη σοφίτα» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο Θέατρο Χυτήριο

Zougla
Το φροϋδικό, βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν «Παιχνίδια στη σοφίτα» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μ’ έναν εκλεκτό θίασο στο Θέατρο...
08:26 09/02/2022

Ή εμένα ή την άλλη: Σοφία Βόσσου και Λένα Αλκαίου στο Θέατρο Χυτήριο

youfly.com
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com, η αγαπημένη Σοφία Βόσσου συναντά τη μοναδική Λένα Αλκαίου στο θέατρο Χυτήριο. Διαβάστε περισσότερα. The post Ή εμένα ή την άλλη: Σοφία Βόσσου και Λένα Αλκαίου στο Θέατρο Χυτήριο appeared first on Youfly.
10:46 31/01/2022

Μαριάννα Κιμούλη: Η γνωριμία της με τον Άντονι Χόπκινς και το σχόλιό του για τους Έλληνες ηθοποιούς

okmag.gr
Από τις 12 Φεβρουαρίου η Μαριάννα Κιμούλη θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα», ένα έργο για τις εξουσιαστικές σχέσεις που ανεβαίνει από τις 12 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Χυτήριο. Με αφορμή την παράσταση έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Η 27χρονη ηθοποιός μιλάει για τις εξουσιαστικές σχέσεις και τη νέα θλιβερή πραγματικότητα. Παράλληλα […] The post Μαριάννα Κιμούλη: Η γνωριμία της με τον Άντονι Χόπκινς και το σχόλιό του για τους Έλληνες ηθοποιούς appeared first on OK.
09:42 30/01/2022

Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι: Το εορταστικό πρόγραμμα στο Θέατρο Χυτήριο

youfly.com
Κατόπιν παράκλησης του κοινού, το έργο « Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» επανέρχεται στο Θέατρο Χυτήριο για την εορταστική περίοδο! The post Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι: Το εορταστικό πρόγραμμα στο Θέατρο Χυτήριο appeared first on Youfly.
11:14 19/12/2021

“Σοφία Βέμπο …. σε θυμάμαι” της Τάνιας Χαροκόπου στο Θέατρο Χυτήριο

irafina.gr
Το έργο « Σοφία Βέμπο … σε θυμάμαι », που γνώρισε μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία πριν από κάποια χρόνια, κατόπιν παράκλησης του κοινού επανέρχεται στο Θέατρο Χυτήριο από τις 17 Δεκεμβρίου. Η ταραχώδης ζωή της Σοφίας Βέμπο «της δικής μας Σοφίας», μέσα από τις δικές της διηγήσεις και νοσταλγικές αναπολήσεις, πλήρως τεκμηριωμένες, σε κείμενα […]
00:52 11/12/2021

«Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» – Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα

youfly.com
Η παράσταση «Σοφία Βέμπο… σε θυμάμαι» έρχεται στις 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Χυτήριο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage πριν την πρεμιέρα! The post «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» – Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες πριν την πρεμιέρα appeared first on Youfly.
15:34 23/11/2021

Παιχνίδια Στη Σοφίτα: Στο θέατρο Χυτήριο με Κιμούλη, Σούμα, Τσούνη

youfly.com
Το φροϋδικό, βραβευμένο έργο της Λίλλιαν Χέλλμαν «Παιχνίδια στη σοφίτα» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Χυτήριο με έναν μοναδικό θίασο. Πληροφορίες για την παράσταση. The post Παιχνίδια Στη Σοφίτα: Στο θέατρο Χυτήριο με Κιμούλη, Σούμα, Τσούνη appeared first on Youfly.
20:08 02/11/2021

Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι: Έρχεται στο Θέατρο Χυτήριο

youfly.com
Η παράσταση «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» της Τάνιας Χαροκόπου έρχεται στο Θέατρο Χυτήριο, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα. Δείτε αναλυτικά! The post Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι: Έρχεται στο Θέατρο Χυτήριο appeared first on Youfly.
10:26 23/10/2021

«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο», στο Θέατρο Χυτήριο

Zougla
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου, αν δεν είχες πράξει το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή; Έχεις σκεφτεί πόσο λάθος είναι να καθορίζει...
16:46 21/10/2021

Ο mπάτλερ, από τη θεατρική ομάδα Splish-Splash στο Θέατρο Χυτήριο

monopoli.gr
Ο mπάτλερ, μια κωμωδία βωβού κινηματογράφου, παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα Splish-Splash στο Θέατρο Χυτήριο, από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
11:54 27/09/2021

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα

okmag.gr
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Θέατρο Χυτήριο για την πρεμιέρα της παράστασης «Αμαλία.» Η παράσταση «Αμαλία» έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Χυτήριο για δύο μόνο παραστάσεις στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου με πρωταγωνίστριες την Καλλιόπη Ευαγγελίδου και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Μια επετειακή παράσταση για τα 200 χρόνια από […] The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: Βραδινή έξοδος σε θεατρική πρεμιέρα appeared first on OK.
09:30 19/09/2021

Θέατρο Χυτήριο: Η Βάσια Παναγοπούλου επιστρέφει με το Λιωμένο Βούτηρο

youfly.com
Η Βάσια Παναγοπούλου επιστρέφει στη σκηνή στο θέατρο Χυτήριο με την παράσταση Λιωμένο Βούτυρο, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ! The post Θέατρο Χυτήριο: Η Βάσια Παναγοπούλου επιστρέφει με το Λιωμένο Βούτηρο appeared first on Youfly.
13:42 25/08/2021

Λιωμένο Βούτυρο: Από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Χυτήριο

youfly.com
Το «Λιωμένο Βούτυρο» έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Χυτήριο σε μία συμπαραγωγή της Βάσιας Παναγοπούλου και του Μαυρίκιου Μαυρικίου! Διαβάστε περισσότερα. The post Λιωμένο Βούτυρο: Από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Χυτήριο appeared first on Youfly.
07:38 05/08/2021

Νικήρατος ο δρόμος για την Ελευθερία: Έρχεται στο Χυτήριο

youfly.com
Η παράστασια «Νικήρατος… ο δρόμος για την Ελευθερία» βασισμένο στο θεατρικό έργο της Ευανθίας Καΐρη έρχεται στο Θέατρο Χυτήριο. Δείτε αναλυτικά! The post Νικήρατος ο δρόμος για την Ελευθερία: Έρχεται στο Χυτήριο appeared first on Youfly.
13:24 28/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load