#Θοδωρής Παπαλουκάς

ΔΕΗ: Υποστηρίζει την πρόοδο, επιβραβεύοντας τα παιδιά των εργαζομένων που αρίστευσαν στο σχολείο και το πανεπιστήμιο

filathlos.gr
ΔΕΗ: Υποστηρίζει την πρόοδο, επιβραβεύοντας τα παιδιά των εργαζομένων που αρίστευσαν στο σχολείο και το πανεπιστήμιο 04/01/2024 Πιστή στις δεσμεύσεις της να αναγνωρίζει την αριστεία και να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της, η ΔΕΗ, για μία ακόμη χρονιά, επιβράβευσε τα παιδιά των υπαλλήλων της που αρίστευσαν κατά την σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Στο πλαίσιο του «ΔΕΗ Προοδεύω» βραβεύθηκαν συνολικά 486 μαθητές της Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, 146 απόφοιτοι Γυμνασίου, 253 απόφοιτοι Λυκείου και 87 κάτοχοι τίτλων σπουδών ΑΕΙ (πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό) από όλη την Ελλάδα επιβραβεύτηκαν με δωροεπιταγές και
12:46 04/01/2024

Περιστέρι - Παναθηναϊκός: Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στις courtside του γηπέδου

fosonline.gr
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στις courtside του «Ανδρέας Παπανδρέου» για το φιλικό Περιστερίου και Παναθηναϊκού.
21:46 10/09/2023

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Με ακολούθησε ένα τζιπ και τρόμαξα… »

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του σήμερα, τις έντονες στιγμές του στο μπάσκετ αλλά και την οικογένειά του. «Πέρασα μια περίοδο όπου δεν είχε όρεξη να σηκωθώ από το κρεβάτι, τα έβρισκα όλα ανούσια», είπε αρχικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή […]
12:00 29/06/2023

Final Four 2023: Ρίβερς και Παπαλουκάς βλέπουν στο Κάουνας το Ολυμπιακό - Μονακό

fosonline.gr
Ο Ντέιβιντ Ρίβερς και ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκονται στη Zalgirio Arena για τον ημιτελικό του Final Four 2023 μεταξύ Ολυμπιακού και Μονακό.
18:26 19/05/2023

Θοδωρής Παπαλουκάς: Αγκαλιά με την σύζυγό του, Βασιλική Τσεκούρα σε σπάνια βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια μοναδική βραδιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θανάσης Αλευράς απόλαυσαν ο Θοδωρής Παπαλουκάς και To άρθρο Θοδωρής Παπαλουκάς: Αγκαλιά με την σύζυγό του, Βασιλική Τσεκούρα σε σπάνια βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 21/02/2023

Θοδωρής Παπαλουκάς – Βασιλική Τσεκούρα: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μία σπάνια βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησαν πρόσφατα ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα. Ο πρώην παίκτης To άρθρο Θοδωρής Παπαλουκάς – Βασιλική Τσεκούρα: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 29/01/2023

Βασίλης Σπανούλης – Θοδωρής Παπαλουκάς: Νυχτερινή έξοδος με τις συζύγους τους

okmag.gr
Στο Teatro, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, διασκέδασαν τo βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, οι τρεις πρώην μπασκετμπολίστες και καλοί φίλοι μαζί με τις συζύγους τους. Πρώτος έφτασε ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία το πρωί της ίδιας μέρας τήρησε ακόμη μια χρονιά το έθιμο […] The post Βασίλης Σπανούλης – Θοδωρής Παπαλουκάς: Νυχτερινή έξοδος με τις συζύγους τους appeared first on OK! Magazine.
11:26 15/01/2023

Παπαλουκάς για Εθνική: “Τα καλύτερα έρχονται”

aek1924.gr
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στον λογαριασμό του στο instagram έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην Εθνική για την προσπάθεια της αλλά και για την έμπνευση που μοίρασε σε όλους. Ο αποκλεισμός της Εθνικής στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ από την οικοδέσποινα Γερμανία για πολλούς στοίχησε, μία χαμένη ευκαιρία για μετάλλιο στο μυαλό των περισσοτέρων. Παρόλα αυτά, ο Θοδωρής […] The post Παπαλουκάς για Εθνική: “Τα καλύτερα έρχονται” appeared first on AEK1924.gr.
17:22 14/09/2022

«Ζεστός» ο Θοδωρής Παπαλουκάς στην προπόνηση της Εθνικής - Τα τρίποντα που πέτυχε

Newsit
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται στο Βερολίνο, ακολουθώντας -πλέον- την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2022 και όπως φαίνεται… πάτησε παρκέ και έδειξε την ευστοχία του από το τρίποντο. Η Εθνική μπάσκετ μπήκε για ένα… ξεμούδιασμα στην άδεια «Mercedes-Benz Arena», αρκετές ώρες πριν τη κρίσιμη αναμέτρηση με την Γερμανία, στα προημιτελικά του Eurobasket 2022. Ο… παλαίμαχος Θοδωρής ... Περισσότερα To άρθρο «Ζεστός» ο Θοδωρής Παπαλουκάς στην προπόνηση της Εθνικής - Τα τρίποντα που πέτυχε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:12 13/09/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Τα... στάζει ακόμα ο Παπαλουκάς που βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Τα... στάζει ακόμα ο Παπαλουκάς που βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής 13/09/2022 Ελλάδα και Γερμανία κοντράρονται (13/9, 21:30) για μία θέση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική πάτησε το παρκέ για ένα… ξεμούδιασμα πριν τη κρίσιμη αναμέτρηση. Έτσι, οΘοδωρής Παπαλουκάς που ακολουθεί την 'επίσημη αγαπημένη’’ στο Βερολίνο, άδραξε την ευκαιρία και μπήκε στο παρκέ να επιχειρήσει μερικά σουτ. Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, όπου αναγνωριζόταν ως ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης, αλλά η τέχνη δεν ξεχνιέται. Ο υψηλόσωμος πόιντ γκαρντ ευστόχησε με στυλ και άνεση από τη μέση απόσταση. Μάλιστα, σε ένα στοίχημα που είχε γίνει μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας ο
17:50 13/09/2022

EuroBasket 2022, Εθνική: Με Παπαλουκά η προπόνηση της Ελλάδας (vid)

Gazzetta
Οι Έλληνες διεθνείς έφτασαν στο «Μαξ Σμέλινγκ Χάλε» όπου θα προπονηθούν ενόψει του προημιτελικού με τη Γερμανία το βράδυ της Τρίτης (13/9, 21:30) ενώ από το πούλμαν κατέβηκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, συνοδεύοντας την Εθνική την παραμονή του do-or-die αγώνα με τη «νασιονάλμανσαφτ».
18:14 12/09/2022

Γιώργος Πρίντεζης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιώργο Δημητρόπουλο

okmag.gr
Με μία ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε ο Γιώργος Πρίντεζης τον γνωστό μάνατζερ στο χώρο του μπάσκετ. Ο Γιώργος Δημητρόπουλος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Συνέδεσε μάλιστα το όνομά του με τη μετάβαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA. Παράλληλα, εκπροσωπούσε και άλλους αστέρες του μπάσκετ όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος […] The post Γιώργος Πρίντεζης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιώργο Δημητρόπουλο appeared first on OK.
23:06 17/08/2022

Διαμαντίδης: «Πολύ όμορφη καριέρα ο Πρίντεζης, πλέον είμαι μόνο για κάνα σουτάκι με τον Παπαλουκά» (vid)

Gazzetta
O Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το Aegeanball Festival και τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
22:52 10/07/2022

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Λάμψη ΝΒΑ στα Σεπόλια για την ταινία των Αντετοκούνμπο

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Λάμψη ΝΒΑ στα Σεπόλια για την ταινία των Αντετοκούνμπο 28/06/2022 Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει απόψε την τιμητική της, καθώς στο γήπεδο όπου έκαναν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα οι Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, και ακολούθησαν οι Κώστας και Αλέξης, προβάλλεται η ταινία της Disney «Rise», που αφορά την ιστορία τους. Το παρών δίνουν σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, και όχι μόνο, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και συμπαίκτες των Γιάννη και Θανάση από τους Μπακς. Ο λόγος για τους Πατ Κόνατον, Τζόρνταν Νουόρα, Τζεβόν Πάρκερ οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα και στο γήπ
20:44 28/06/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Νεότερος legend της EuroLeague ο Σπανούλης - Βραβεύεται στο κατάμεστο ΣΕΦ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Νεότερος legend της EuroLeague ο Σπανούλης - Βραβεύεται στο κατάμεστο ΣΕΦ 19/04/2022 Στο πάνθεον της EuroLeague θα μπει ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς η λίγκα θα τιμήσει τον "Kill Bill" και θα τον βάλει μέσα στους θρύλους της. Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται ήδη ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Ραμούνας Σισκάουσκας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μιρσάντ Τουρκσάν και ο Φελίπε Ρέγιες. Ο Σπανούλης θα γίνει ο νεότερος ηλικιακά που αποκτά αυτόν τον τίτλο και θα τιμηθεί πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα πλέι οφ στο κατάμεστο ΣΕΦ.
13:52 19/04/2022

Παπαλουκάς: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Final Four»

politik.gr
Τι είπε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ Ο βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού Θοδωρής Παπαλουκάς ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μίλησε…
13:22 20/01/2022

Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ - Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

filathlos.gr
Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ - Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 10/12/2021 Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, όλοι μαζί, για ακόμη μια χρονιά, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια. Η σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για όγδοη χρονιά, εφέτος μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντάς τους τα δώρα που επιθυμούν. Από το 2014 μέχρι σήμερα, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγ
15:56 10/12/2021

Παπαλουκάς: «Με είχε καλέσει ο Παύλος αλλά του είπα ότι όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό»

aek1924.gr
Δείτε τη συνέντευξη του Θοδωρή Παπαλουκά στην κρατική τηλεόραση και τα όσα ανέφερε για την καριέρα του. Αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή, «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ. Ο παλαίμαχος πια μπασκετμπολίστας μίλησε για την τεράστια καριέρα του αναφέροντας –μεταξύ άλλων- ότι στο παρελθόν τον είχε προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός με […] The post Παπαλουκάς: «Με είχε καλέσει ο Παύλος αλλά του είπα ότι όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό» appeared first on AEK1924.gr.
11:10 27/10/2021

Παπαλουκάς – «Με ήθελαν στον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» (Vids)

to10.gr
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
10:40 27/10/2021

Θοδωρής Παπαλουκάς: Πώς είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό και τι του απάντησαν

Newsbeast.gr
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», όπου -εκτός της… καταδίωξης που δέχθηκε από έναν οπαδό– μίλησε για τις προτάσεις που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Παναθηναϊκό και την άρνησή του, επειδή ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό. «Μην σας βάλω στη διαδικασία δημοπρασίας», είπε ευγενικά ο Παπαλουκάς. «Αγόρι μου δεν μας το έχει πει ξανά κανένας αυτό και να ξέρεις η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτή», ήταν η απάντηση που έλαβε απ’ την πλευρά των «πρασίνων». Δείτε τα βίντεο: Πηγή: gazzetta.gr
09:50 27/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load