Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ - Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

15:56 - 10/12/2021

Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ - Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 10/12/2021 Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, όλοι μαζί, για ακόμη μια χρονιά, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια. Η σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για όγδοη χρονιά, εφέτος μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντάς τους τα δώρα που επιθυμούν. Από το 2014 μέχρι σήμερα, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ - Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, όλοι μαζί, για ακόμη μια χρονιά, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια. Η σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για όγδοη χρονιά, εφέτος μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντάς τους τα δώρα που επιθυμούν.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ: Στήριξη στα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, για ακόμη μια χρονιά, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια. Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για όγδοη χρονιά, εφέτος δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το ... Περισσότερα To άρθρο Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ: Στήριξη στα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ - Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, όλοι μαζί, για ακόμη μια χρονιά, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μια ομάδα για τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ – Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, όλοι μαζί, για ακόμη μια χρονιά, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»