#Ιφιγένεια Τζόλα

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Το spoiler για τη ζωή της Βασιλικής μετά το θάνατο του Φίλιππου

logiastarata.gr
Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Βασιλική ζει τον απόλυτο εφιάλτη μετά τον αναπάντεχο θάνατο του Φίλιππου. Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς ο φύλακας άγγελός της, ο Μιλτιάδης, με τον οποίο θα έρθουν πολύ κοντά, όπως μας εκμυστηρεύεται η Ιφιγένεια Τζόλα, που την υποδύεται… […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Το spoiler για τη ζωή της Βασιλικής μετά το θάνατο του Φίλιππου appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 10/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Στο φινάλε της σειράς, η Βασιλική…

youfly.com
Η Ιφιγένεια Τζόλα, η αγαπημένη Βασιλική από την Γη της Ελιάς, μίλησε για το ρόλο της στην σειρά αλλά και για το τι θα γίνει στο φινάλε. The post Η Γη της Ελιάς: «Στο φινάλε της σειράς, η Βασιλική… appeared first on Youfly.
15:58 06/04/2024

Ιφιγένεια Τζόλα: Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, οι ερωτικές σκηνές και το Νησί

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Ιφιγένεια Τζόλα. Η ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό […] The post Ιφιγένεια Τζόλα: Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, οι ερωτικές σκηνές και το Νησί appeared first on Zappit.
18:00 17/02/2024

Διονύσης Παπανδρέου: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα

govastileto.gr
Ο Διονύσης Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά Ιφιγένεια Τζόλα. Αρχικά, ο Διονύσης Παπανδρέου είπε: «Η Γη της Ελιάς είναι […]
20:00 16/01/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα επιβεβαιώνει το πιο καυτό spoiler

youfly.com
Η τηλεοπτική Βασιλική μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά του Mega και για τις εξελίξεις της σειράς. The post Η Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα επιβεβαιώνει το πιο καυτό spoiler appeared first on Youfly.
12:58 21/09/2023

Ιφιγένεια Τζόλα: Από το πάρτι της φίλης της, με αλλεργία στο νοσοκομείο (Εικόνες - Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Η αλλεργία είναι δύσκολο πράγμα πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει σε τι έχεις και ανά πάσα στιγμή εξαπλώνεται παντού», έγραψε η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα - Δείτε τις εικόνες
09:00 28/08/2023

Ιφιγένεια Τζόλα για την περιπέτεια υγείας της στο Ασκληπιείο: «Ανά πάσα στιγμή εξαπλώνεται παντού και τότε η κατάσταση γίνεται κρίσιμη»

thecaller.gr
Σε ένα πάρτι έκπληξη έδωσε το παρών η Ιφιγένεια Τζόλα, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ομαλά για την ηθοποιό. Συγκεκριμένα, λόγω μίας αλλεργίας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν οι γιατροί. Σε ένα πάρτι έκπληξη έδωσε το παρών η Ιφιγένεια Τζόλα, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ομαλά για την ηθοποιό. Συγκεκριμένα, λόγω μίας αλλεργίας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν οι γιατροί. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα… Η αλλεργία είναι δύσκολο πράγμα πόσο μάλλον όταν […]
20:00 27/08/2023

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη «Γη της ελιάς» πήγε στις Μαλδίβες! 3 εικόνες από το ταξίδι της

happytv.gr
Η Ιφιγένεια Τζόλα, η πολύ γλυκιά και αγαπητή στο κοινό πρωταγωνίστρια της σειράς: « Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στις εξωτικές Μαλδίβες Νήσους! Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη «Γη της ελιάς» πήγε στις Μαλδίβες! 3 εικόνες από το ταξίδι της
14:37 17/08/2023

Ιφιγένεια Τζόλα: «Έχω δεχτεί body shaming»

youfly.com
Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς αποκαλύπτει για το body shaming, που κατά καιρούς έχει δεχτεί. The post Ιφιγένεια Τζόλα: «Έχω δεχτεί body shaming» appeared first on Youfly.
12:58 07/08/2023

Ιφιγένεια Τζόλα: «Τα κακοπροαίρετα σχόλια αφορούν κυρίως τα κιλά μου»

thecaller.gr
Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Instyle» και την Ειρήνη Ζουρνατζή.Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Instyle» και την Ειρήνη Ζουρνατζή.Μάλιστα, μέσω αυτής μίλησε για τα κακοπροαίρετα σχόλια που της κάνουν στα social media, αλλά και για το πώς τα αντιμετωπίζει. -Στα social media είσαι ενεργή και δείχνεις να θέλεις να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές σου. Παρ’ όλα αυτά, πάντα υπάρχουν κακοπροαίρετα σχόλια στο διαδίκτυο. […]
18:00 06/08/2023

Η Γη της Ελιάς: Ιφιγένεια Τζόλα και Liam Ireland «ρίχνουν» το Instagram

youfly.com
Στέφανος και Βασιλική, Ιφιγένεια Τζόλα και Liam Ireland, φωτογραφήθηκαν μαζί σε κοινή έξοδο. The post Η Γη της Ελιάς: Ιφιγένεια Τζόλα και Liam Ireland «ρίχνουν» το Instagram appeared first on Youfly.
07:58 05/08/2023

Ιφιγένεια Τζόλα – Γη της Ελιάς: «Είμαι υγιής, έγραφαν ότι έχω νευρική ανορεξία»

tlife.gr
Η “Βασιλική” από τη Γη της Ελιάς, Ιφιγένεια Τζόλα, μίλησε στο περιοδικό “You” και μεταξύ όσων To άρθρο Ιφιγένεια Τζόλα – Γη της Ελιάς: «Είμαι υγιής, έγραφαν ότι έχω νευρική ανορεξία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 06/07/2023

Αναστασία και Ιφιγένεια Τζόλα μίλησαν για την Γη της Ελιάς

NewsBomb
Η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία και η τηλεοπτική Βασιλική από την Γη της Ελιάς, Ιφιγένεια Τζόλα είναι κολλητές με όλη την…Περισσότερα...
08:46 09/05/2023

Η Γη της Ελιάς – Ιφιγένεια Τζόλα: Η 3η σεζόν και οι σκηνές με τον Ντάνο

youfly.com
Η Ιφιγένεια Τζόλα μιλά για την 3η σεζόν στην Γη της Ελιάς αλλά και για τις κοινές σκηνές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! The post Η Γη της Ελιάς – Ιφιγένεια Τζόλα: Η 3η σεζόν και οι σκηνές με τον Ντάνο appeared first on Youfly.
11:34 24/03/2023

Η Γη της Ελιάς: «Η Βασιλική βρίσκει μια φωτογραφία, αμφισβητεί την ειλικρίνεια του…»

youfly.com
Η Ιφιγένεια Τζόλα, η Βασιλική στην σειρά «Η Γη της Ελιάς», βιώνει δύσκολες καταστάσεις αυτή την περίοδο, αφού η σχέση της με τον Φίλιππο περνά από 40 κύματα. The post Η Γη της Ελιάς: «Η Βασιλική βρίσκει μια φωτογραφία, αμφισβητεί την ειλικρίνεια του…» appeared first on Youfly.
20:50 28/01/2023

Ιφιγένεια Τζόλα: «Η “Γη της Ελιάς” είναι ένα μαγικό ταξίδι» – Τι είπε για το ρόλο της στη σειρά

neolaia.gr
Η Ιφιγένεια Τζόλα σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
17:08 26/01/2023

Η Γη της Ελιάς – Ιφιγένεια Τζόλα: H σχέση με τον Φίλιππο και τα σχόλια του κοινού

youfly.com
Η Ιφιγένεια Τζόλα μιλάει για την Γη της Ελιάς, την πορεία της σχέση της με τον Φίλιππο αλλά και για τα σχόλια του κοινού! The post Η Γη της Ελιάς – Ιφιγένεια Τζόλα: H σχέση με τον Φίλιππο και τα σχόλια του κοινού appeared first on Youfly.
12:02 26/01/2023

Η γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα δίνει Spoiler για Βασιλική και Φίλιππο

happytv.gr
Η Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς του «Γη της Ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί και εξήγησε γιατί μια κυρία την άρπαξε στο δρόμο. Δείτε στο happytv.gr όλα όσα είπε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα δίνει Spoiler για Βασιλική και Φίλιππο
10:20 26/01/2023

Ιφιγένεια Τζόλα: «Μου έγραφαν να κρύβω το σώμα μου επειδή είμαι αδύνατη»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Ιφιγένεια Τζόλα. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τγη Γη […] The post Ιφιγένεια Τζόλα: «Μου έγραφαν να κρύβω το σώμα μου επειδή είμαι αδύνατη» appeared first on Zappit.
10:10 26/01/2023

Η γη της ελιάς: Η «Βασιλική»…Ιφιγένεια Τζόλα με εκρηκτικό φόρεμα σε Βανδή – Βίσση – Μέλισσες – φωτο

sportime.gr
Τράβηξε τα βλέμματα η Ιφιγένεια Τζόλα στη νυχτερινή της έξοδο σε Βανδή - Βίσση! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
10:22 27/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load