#Λεωνίδας Μπαλάφας

Αγρίνιο: Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στην «Ανδρομέδα» την Παρασκευή 19 Απρίλιου

sinidisi.gr
Ο τραγουδοποιός με την... πολυμήχανη μπάντα του υπόσχονται ένα πρόγραμμα μακριά από τα κλισέ
15:09 15/04/2024

O Λεωνίδας Μπαλάφας live στη Σφίγγα

monopoli.gr
Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, στην πιο δημιουργική φάση της πορείας του, έρχεται στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα.
13:53 01/11/2023

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

monopoli.gr
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μας προσκαλεί στο πανέμορφο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στην μεγάλη του καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι.
13:53 27/06/2023

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο “Brooklyn Live Stage”

eleftheriaonline.gr
Ενας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, έχοντας στις αποσκευές του την ολοκαίνουργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αβέρτα» θα εμφανιστεί στην Καλαμάτα για μια μοναδική συναυλία. Μαζί με τους Σάββα Τσιώλη στο μπουζούκι και τον Μάνο Βλοϊτό στον μπαγλαμά και την κιθάρα, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά, και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών το Σάββατο στις 10 μ.μ. στο “Brooklyn Live Stage” (Ιθώμης 5). Τηλέφωνο κρατήσεων: 6907251555.
21:38 10/03/2023

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στον Σταυρό του Νότου

monopoli.gr
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει για τέσσερις ακόμα μοναδικές εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Club.
11:08 08/03/2023

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει το νέο δίσκο του στο Σταυρό του Νότου

monopoli.gr
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο "Αβέρτα" στο Σταυρό του Νότου στην κεντρική σκηνή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.
09:12 31/10/2022

Λεωνίδας Μπαλάφας: παρουσίαση του νέου δίσκου «Αβέρτα»

Newsbeast.gr
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο “Αβέρτα” στο Σταυρό του Νότου στην κεντρική σκηνή τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.  Τα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο στούντιο της Αntart Production (στον ιστορικό χώρο της Φίνος Φιλμ) με λαϊκά όργανα, σε λαϊκούς δρόμους για να μας θυμίσει ότι το Ελληνικό λαϊκό τραγούδι δε σβήνει ποτέ. Γεννιέται σε κάθε εποχή. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν τραγούδια και τραγούδια! Στο νέο δίσκο συμμετέχουν οι φίλοι και μουσικοί: Εβελίνα Αγγέλου – Αναστασία Φεργαδιώτη – Χρυσή Παπαγιαννούλη: Τραγούδι Σάββας Τσιώλης: Μπουζούκι, κιθάρα  Μάνος Βλοϊτός: Κιθάρα, μπαγλαμά, μπουζούκι Αντώνης Τζίκας: Κοντραμπάσο Μιχ
22:50 14/10/2022

Onirama: Η συγκινητική στιγμή που ερμηνεύουν on stage Μίκη Θεοδωράκη

okmag.gr
Μια μαγική συναυλία έδωσαν το βράδυ της Κυριακής οι Onirama, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens. Μαζί με το μουσικό γκρουπ εμφανίστηκαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως οι Λεωνίδας Μπαλάφας,   Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, o Solmeister καθώς και ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Μάλιστα μέρος των εσόδων από την συναυλία θα διατεθεί για την αγορά απαραίτητων προμηθειών για την κάλυψη […] The post Onirama: Η συγκινητική στιγμή που ερμηνεύουν on stage Μίκη Θεοδωράκη appeared first on OK.
18:34 06/09/2021

Λεωνίδας Μπαλάφας: Η νίκη στο Fame Story 4, η αλλαγή στην εμφάνιση, ο γάμος, τα δύο παιδιά και η καριέρα

Newside.gr
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαΐου 1981 και έχει καταγωγή από την Καρδίτσα. Της: Έπη Τρίμη Παντρεύτηκε τη σύντροφό του στις 16 Μαΐου 2015, το 2017 έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ αρχές Ιανουαρίου του 2018 έγινε γνωστή η είδηση πως απέκτησε και δεύτερο παιδάκι. Η μουσική πορεία Ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις […] The post Λεωνίδας Μπαλάφας: Η νίκη στο Fame Story 4, η αλλαγή στην εμφάνιση, ο γάμος, τα δύο παιδιά και η καριέρα appeared first on NewSide.gr.
17:40 30/08/2021

YFSF: Εντυπωσίασε ο Ησαϊας Ματιάμπα ως Λεωνίδας Μπαλάφας (ΒΙΝΤΕΟ)

thecaller.gr
Ο τραγουδιστής υποδύθηκε τον Γιώργο Ζερβάκη και τον Λεωνίδα Μπαλάφα και καταχειροκροτήθηκε από τους κριτές. Μάλιστα, στο τέλος της ερμηνείας του έριξε και έναν χορό, χορεύοντας με άνεση τους κρητικούς χορούς.    
23:18 23/05/2021

YFSF – Ημιτελικός: Ο Ησαϊας Ματιάμπα τους συγκίνησε όλους ως Λεωνίδας Μπαλάφας

tlife.gr
Μια ξεχωριστή κι ιδιαίτερη μεταμφίεση κλήθηκε να ενσαρκώσε ο Ησαϊας Ματιάμπα στον Ημιτελικό του YFSF All To άρθρο YFSF – Ημιτελικός: Ο Ησαϊας Ματιάμπα τους συγκίνησε όλους ως Λεωνίδας Μπαλάφας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:58 23/05/2021

Παρασκήνιο – Ο Κοκλώνης αγόρασε τα δικαιώματα του Fame Story

spoilers
Οι πληροφορίες έγιναν πράξη και πλέον ο Νίκος Κοκλώνης είναι «ιδιοκτήτης» του Fame Story, καθώς κατοχύρωσε στη Γ.Γ Εμπορίου τον διακριτικό τίτλο του μουσικού reality.     Το συγκεκριμένο γεγονός ακούγεται εδώ και καιρό, καθώς υπήρξαν οι φήμες ότι ο παρουσιαστής του J2US ετοιμάζει ένα μουσικό σόου.     Η πρόσφατη ανακοίνωση της Barking Well κατά την οποία ενημέρωσε ότι πλέον στο δυναμικό της ανήκει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν κάτι που ενδεχομένως έδωσε μια έξτρα ώθηση στον Νίκο Κοκλώνη να προχωρήσει στην αγορά του reality μουσικής, από το οποίο έχουν βγει μεγάλα ονόματα στον χώρο της μουσικής, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Καραφώτης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Θάνος Πετρέλης, αλλά και η Καλο
22:35 17/02/2021

Σε ποιον καλλιτέχνη έχει απόψε αφιέρωμα ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

spoilers
Μία μοναδική μουσική εμπειρία επιφυλάσσει στους τηλεθεατές η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Στο επίκεντρό της βρίσκεται ο Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος με το κλαρίνο του θα προσφέρει ένα μελωδικό οδοιπορικό μέσα από ξεχωριστές συμπράξεις και πολύχρωμα ακούσματα. Με το σημαντικό δεξιοτέχνη και βιρτουόζο συμπράττουν χαρίζοντας ερμηνείες υψηλής αισθητικής ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Κώστας Παυλίδης και οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης. Τραγούδια αγαπημένα, όλων των ειδών και των αποχρώσεων ντύνονται με τον ήχο του κλαρίνου προσφέροντας ιδιαίτερες στιγμές και ξυπνώντας έντ
14:26 07/11/2020

Λεωνίδας Μπαλάφας: Nέο τραγούδι – Στο λιμανάκι των Ψαρών

sportime.gr
Λεωνίδας Μπαλάφας: Στο λιμανάκι των Ψαρών τιτλοφορείται το νέο τραγούδι... Το άρθρο Λεωνίδας Μπαλάφας: Nέο τραγούδι – Στο λιμανάκι των Ψαρών εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
16:29 12/09/2020

Τσάμπα ο καυγάς Κουτσόπουλου-Μπαλάφα: Δεν θα γίνει το Samano Festival (pics)

Gazzetta
Τελικά τσάμπα χάλασαν τις καρδιές του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, καθώς το Samano Festival δεν θα γίνει.
15:21 31/08/2020

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ανάρτηση για «τις απόψεις & τις θεωρίες» μετά το ποστ του Μπαλάφα

thebest.gr
Πριν λίγα 24ωρα, ο Λεωνίδας Μπαλάφας είχε ισχυριστεί δημοσίως στο Facebook ότι εξαιτίας μιας ανάρτησής του για τις μάσκες και τα δίκτυα 5G, ο γνωστός σεφ που διοργανώνει το samano festival τον ενημέρωσε ότι αποκλείστηκε από το φεστιβάλ.
14:15 26/08/2020

«Έκοψαν» τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival - Η απάντηση του σεφ Κουτσόπουλου (pics)

fosonline.gr
 Ο Λεωνίδας Μπαλάφας κατήγγειλε ότι «κόπηκε» από το Festival Samano μετά την ανάρτησή του στο facebook όπου τασσόταν κατά της χρήσης μάσκας και του εμβολίου για τον κορονοϊό.
18:56 25/08/2020

Κουτσόπουλος: Γιατί «έδιωξε» Μπαλάφα από φεστιβάλ. Εμβόλιο, μάσκα, 5G και τα μυαλά στο μπλέντερ

fimes.gr
Γιατί ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας υποστηρίζει ότι ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον «έδιωξε» από το Samano Festival; Τι σχέση έχουν οι καταγγελίες με την ανάρτηση Μπαλάφα για εμβόλιο κορονοϊού, μάσκα και κεραίες 5G; Με έμμεσο τρόπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε στον Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος υποστήριξε πως ο γνωστός σεφ τον έθεσε εκτός του Samano […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κουτσόπουλος: Γιατί «έδιωξε» Μπαλάφα από φεστιβάλ. Εμβόλιο, μάσκα, 5G και τα μυαλά στο μπλέντερ.
17:02 25/08/2020

Κουτσόπουλος VS Μπαλάφας: Ο σεφ με ένα μοναδικό post με πρωταγωνιστή ένα "παπί" απαντά στον τραγουδιστή

entertv.gr
Πριν  από τέσσερις μέρες ο Λεωνίδας Μπαλάφας σε  ανάρτησή που έκανε στον λογαριασμό του στο facebook  εναντιώθηκε στη  στη χρήση μάσκας,  δήλωσε αντίθετος με το εμβόλιο για τον κορονοϊό και σχολίασε τα 5 G.  
14:56 25/08/2020

Κουτσόπουλος για Μπαλάφα – Οφείλουμε να είμαστε ασφαλείς. Όσοι έχουν άλλη άποψη να…

spoilers
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας, με μια ανάρτησή του, τάχθηκε κατά της χρήσης μάσκας, χαρακτήρισε το εμβόλιο εμβόλιο του Gates, και είπε πως όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήθηκαν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G. Οι αντιδράσεις, εύλογα, ήταν πολλές και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διοργανωτής του Samano Festival, τον έβγαλε από το line up. Ακολούθησε νέα ανάρτηση, στην οποία ο Λεωνίδας Μπαλάφας έγραψε: Λόγω της ανάρτησης μου το Samano Festival κι ο Κουτσοπουλος μόλις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival… Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους, τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες.                     Ο Κουτσόπουλος απάντησε
12:47 25/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load