#Λιμενοφύλακες

Διορισμός Λιμενοφυλάκων από πίνακα επιλαχόντων ΑΣΕΠ

e-dimosio.gr
Στον διορισμό Λιμενοφυλάκων από τον πίνακα επιλαχόντων ΑΣΕΠ του διαγωνισμού έτους 2019 προχωρά το Λιμενικό Σώμα. Ειδικότερα, με την απόφαση που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, κατανέμονται εβδομήντα (70) Δόκιμοι Λιμενοφύλακες Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. επιλαχόντες διαγωνισμού με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. […] The post Διορισμός Λιμενοφυλάκων από πίνακα επιλαχόντων ΑΣΕΠ appeared first on e-dimosio.gr.
11:38 24/05/2022

Το μήνυμα του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την εορτή του Πάσχα

patrasevents.gr
Ο Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης στο Πασχαλινό μήνυμά του αναφέρει: "Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες,Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σε λίγες μέρες, γιορτάζουμε με ευλάβεια και κατάνυξη την κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας. Και φέτος, το μήνυμα του Πάσχα έρχεται να μας θυμίσει ότι η αγάπη, η αλληλεγγύη και η ειρηνική συνύπαρξη, αξίες διαχρονικές και τόσο επίκαιρες, μπορούν να αποτελέσουν σταθερό οδηγό στην κοινή μας προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον. Κάθε ένας από εσάς ξεχωρι...
16:46 22/04/2022

Η προκήρυξη για τους δόκιμους Σημαιοφόρους και Λιμενοφύλακες του Λιμενικού Σώματος

mononews.gr
Η ανακοίνωση για την εισαγωγή ΙΔΙΩΤΩΝ στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων
09:12 02/02/2022

Λιμενικό Σώμα: Αυτοί είναι οι επιτυχόντες για κατάταξη Δόκιμοι Λιμενοφύλακες έτους 2019 –

onalert.gr
Ακόμα, το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ρητά ότι όσες γυναίκες και άνδρες έχουν πετύχει καλούνται να παρουσιασθούν, την 9η Ιουνίου 2021, καθώς επίσης παραθέτει πληροφορίες για την κατάταξη. The post Λιμενικό Σώμα: Αυτοί είναι οι επιτυχόντες για κατάταξη Δόκιμοι Λιμενοφύλακες έτους 2019 – appeared first on OnAlert.
16:30 01/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load