Με Φαμπιάνο, αλλά χωρίς Πάλμα η αποστολή του Άρη για ΑΕΚ

19:26 - 07/05/2023

Με Φαμπιάνο, αλλά χωρίς Πάλμα η αποστολή του Άρη για ΑΕΚ 07/05/2023 Mετά την αναβολή της Κυριακής (7/5) η Super League επιστρέφει τη Δευτέρα (8/5) με πολύ κρίσιμα ματς σε «Βικελίδης» και «Καραϊσκάκης». Όσον αφορά το πρώτο, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00), με τον Τόλη Τερζή να ανακοινώνει την αποστολή των «κίτρινων» για το σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτή, θα βρίσκεται κανονικά ο Φαμπιάνο, για τον οποίο υπήρχαν αμφιβολίες λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Πάλμα (ίωση) και Μπράμπετς (τραυματίας), όπως και οι Μάνου Γκαρθία, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης. Αναλυτικά η απο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέσα ο Φαμπιάνο, έξω ο Πάλμα για ΑΕΚ

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στην οποία συμμετέχει κανονικά ο Φαμπιάνο. Εκτός, όπως αναμενόταν, ο Πάλμα. Mετά την αναβολή της Κυριακής (7/5) η Stoiximan Super League επιστρέφει τη Δευτέρα (8/5) με πολύ κρίσιμα ματς σε «Βικελίδης» και «Καραϊσκάκης». Όσον αφορά το πρώτο, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00), με τον Τόλη Τερζή […] The post Μέσα ο Φαμπιάνο, έξω ο Πάλμα για ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Άρης: Με Φαμπιάνο αλλά χωρίς Πάλμα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (8/5) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»