#Μελομακάρονα

Χαμός με τα Μελομακάρονα στις λαϊκές αγορές – Τα πουλανε φτηνότερα απο τα μαγαζιά – Αμφισβητούν την ποιότητα τους οι ζαχαροπλάστες

olympia.gr
Κουραμπιέδες και μελομακάρονα έχουν πάρει θέση στους πάγκους των λαϊκών αγορών, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους ζαχαροπλάστες, οι οποίοι αμφισβητούν έντονα την ποιότητά τους. Σάλος με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης των Ράδιο Αρβύλα με το ερώτημα Κουραμπιές ή μελομακάρονο – Πρωτοφανής συμμετοχή Ο Δημήτρης Μουλιάτος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών, τόνισε ότι […] Χαμός με τα Μελομακάρονα στις λαϊκές αγορές – Τα πουλανε φτηνότερα απο τα μαγαζιά – Αμφισβητούν την ποιότητα τους οι ζαχαροπλάστες - olympia
08:28 22/12/2023

Συνταγή για τα Απόλυτα Μελωμένα Μελομακάρονα!!!- Γράφει η Majenco

mothersblog.gr
Συνταγή για να φτιάξετε τα πιο απόλυτα νόστιμα μελομακάρονα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις!! Περισσότερα...
10:37 08/12/2023

Μελομακάρονα-Small Honey Cake: Το ιδανικό γλυκό για τα Χριστούγεννα!

neolaia.gr
Φτιάξτε τα πιο αφράτα και αρωματικά Μελομακάρονα-Small Honey Cake με αυτή την απλή συνταγή!
12:46 18/11/2023

Μελομακάρονα και γαλακτομπούρεκο στο Top 50 των κορυφαίων γλυκών του κόσμου – Το χειρότερο ελληνικό επιδόρπιο

lamianow.gr
Η λίστα του Taste Atlas με τα καλύτερα γλυκά του κόσμου είχε και ελληνικό χρώμα, καθώς δυο δημιουργίες της ζαχαροπλαστικής του τόπου μας τα μελομακάρονα και το γαλακτομπούρεκο μπήκαν στο παγκόσμιο Top 50. Η λίστα του Taste Atlas βγαίνει μέσα από τις  αξιολογήσεις του κοινού και σε αυτή φιγουράρουν δυο ελληνικά γλυκά, τα μελομακάρονα και το γαλακτομπούρεκο. […] The post Μελομακάρονα και γαλακτομπούρεκο στο Top 50 των κορυφαίων γλυκών του κόσμου – Το χειρότερο ελληνικό επιδόρπιο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
23:37 01/11/2023

Μελομακάρονα: 5 + 1 συνταγές για όσα περίσσεψαν

eleftherostypos.gr
Πέρασαν τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια! Τα τραπέζια γέμισαν με φαγητά και γλυκά και όλοι μας τσιμπήσαμε το κάτι τις παραπάνω. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες παρέλασαν από μπροστά μας και εμείς τα τιμήσαμε δεόντως. Στην απίθανη περίπτωση που σου έμειναν μελομακάρονα (ναι υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι και ζουν ανάμεσα μας). Σου έχω 5 […] Το άρθρο Μελομακάρονα: 5 + 1 συνταγές για όσα περίσσεψαν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:42 07/01/2023

Super League: Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ευχές στους διαιτητές

NewsBomb
Η ελληνική εκδοχή της Boxing Day έχει άπειρες συγκινήσεις.Περισσότερα...
11:56 28/12/2022

Η μάχη των Χριστουγέννων: Μελομακάρονα VS Κουραμπιέδες

NewsBomb
Η μάχη των Χριστουγέννων είναι γεγονός - Βγήκαμε βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη πλατεία Συντάγματος και ρωτήσαμε τους πολίτες ποιο είναι το…Περισσότερα...
17:56 25/12/2022

“El Clasico”: Κουραμπιέδες VS Μελομακάρονα

eleftherostypos.gr
Το αιώνιο…ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε κουραμπιέεςς και μελομακάρονα για όσους έχουν «τσιμπημένο» ζάχαρο.    Ο έλεγχος του σακχάρου αποτελεί δύσκολη «άσκηση», που χρειάζεται επιμονή και υπομονή από πλευράς σας. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά τις μέρες των γιορτών, όταν τα καλέσματα σε σπίτια φίλων διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά και τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα […] Το άρθρο “El Clasico”: Κουραμπιέδες VS Μελομακάρονα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:02 25/12/2022

Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα μελομακάρονα από το Άγιο Όρος

ekklisiaonline.gr
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ: Μελομακάρονα από το Άγιο Ορος -Συνταγή μοναχών -Αγιορείτικη συνταγή. Το άρθρο Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα μελομακάρονα από το Άγιο Όρος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:20 24/12/2022

Καλά Χριστούγεννα ευχές – Μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας

ekklisiaonline.gr
Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη στο μέγεθος ενός καρυδιού και σχηματοποιούμε τα μελομακάρονα, με αυτά τα υλικά θα μας βγουν πενήντα μελομακάρονα. Το άρθρο Καλά Χριστούγεννα ευχές – Μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:28 21/12/2022

Μελομακάρονα λ 80-100 κομμάτια

ekklisiaonline.gr
Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε τα υλικά του σιροπιού για 4-5 λεπτά, αφαιρώντας τον αφρό που δημιουργείται, και το αφήνουμε να κρυώσει. Βγάζουμε τα μελομα κάρονα και, όπως είναι ζεστά, τα βουτάμε στο κρύο σιρόπι. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα και την κανέλα. Το άρθρο Μελομακάρονα λ 80-100 κομμάτια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:36 17/12/2022

Τι ξέρουμε για την ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών;

olympia.gr
Κάποιοι θα τα φτιάξουν και κάποιοι θα τ’ αγοράσουν, πάντως μελομακάρονα, κουραμπιέδες, βασιλόπιτα, αλλά και χριστόψωμο και δίπλες, δεν θα λείψουν από τα σπίτια μας ούτε κι αυτά τα Χριστούγεννα. Ευκαιρία να μάθουμε, όμως και κάποια πράγματα για την ιστορία τους. Μελομακάρονα Από τη μακαρία στα Χριστούγεννα Δεν υπάρχει κάποιος που να μη στάζει μέλι […] Τι ξέρουμε για την ιστορία των Χριστουγεννιάτικων γλυκών; - olympia
14:02 16/12/2022

Μελομακάρονα: Θερμίδες, συστατικά και ιδιότητες. Τα οφέλη και οι κίνδυνοι για την υγεία

iatropedia.gr
Ποια είναι τα καλύτερα και ποια τα χειρότερα συστατικά που περιέχουν τα μελομακάρονα. Πως μπορείτε να βελτιώσετε την θρεπτική αξία τους. Πότε αντενδείκνυται η κατανάλωσή τους. The post Μελομακάρονα: Θερμίδες, συστατικά και ιδιότητες. Τα οφέλη και οι κίνδυνοι για την υγεία appeared first on Iatropedia.
08:30 15/12/2022

Μελομακάρονα διαίτης μούρλια: Με βρώμη και αλεύρι ολικής

eleftherostypos.gr
Αφού σας αποκαλύψαμε το απόλυτο μυστικό για να βγουν τα μελομακάρονά σας μελωμένα από μέσα και τραγανά απ’ έξω ήρθε η στιγμή να σας δώσουμε και την πιο τέλεια/υγιεινή συνταγή για να φάτε φέτος τα Χριστούγεννα χωρίς τύψεις… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο εταιρία Real Estate του ζεύγους – Δεσμευθήκαν […] Το άρθρο Μελομακάρονα διαίτης μούρλια: Με βρώμη και αλεύρι ολικής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:10 13/12/2022

Μελομακάρονα: Η συνταγή της μαμάς μου

tlife.gr
Έρχονται Χριστούγεννα. Τα πάντα είναι στολισμένα. Και είναι μια νότα χαράς και αισιοδοξίας μέσα στη δύσκολη To άρθρο Μελομακάρονα: Η συνταγή της μαμάς μου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:06 12/12/2022

Μελομακάρονα: Η πιο viral συνταγή απο το Άγιο Όρος

olympia.gr
Μια απο τις καλύτερες συνταγές για μελομακάρονα απο τους πατέρες του Αγίου Όρους: Υλικά: 800 γρ.λάδι 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκαλιού 2 κουταλάκια μπέηκιν-πάουντερ 2 κουταλάκια σόδα 1 κρασοπότηρο κονιάκ 2 κουταλάκια κανέλα 2 κιλά περίπου αλεύρι καρυδόψιχα (για πασπάλισμα) Σιρόπι: 750 γρ. ζάχαρη 500 γρ. νερό 200 γρ. μέλι Εκτέλεση: Χτυπάμε το […] Μελομακάρονα: Η πιο viral συνταγή απο το Άγιο Όρος - olympia
10:32 08/12/2022

Τι φτιάχνουμε σήμερα για να μπούμε σε Xmas mood; Μελομακάρονα, φυσικά!

queen.gr
Μαμαδίστικη συνταγή από τον Νικόλα Σακελλαρίου για να περάσουμε τα πιο γευστικά Χριστούγεννα της ζωής μας!Περισσότερα...
12:48 07/12/2022

Η συνταγή της ημέρας: Μελομακάρονα από τον Πέτρο Συρίγο

eleftherostypos.gr
Μελομακάρονα, η πιο κλασική αξία στο τραπέζι των γιορτών. Ο Πέτρος Συρίγος έχει την ωραιότερη συνταγή για μελομακάρονα, που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι. Υλικά για μελομακάρονα 1100 γραμμ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γραμμ.ελαιόλαδο (ελαφρύ) 300 γραμμ.ηλιέλαιο 50 γραμμ.κονιάκ 160 γραμμ.χυμό πορτοκάλι 200 γραμμ.ζάχαρη 1 κουταλάκια του γλυκού σόδα 1 κουταλάκια του γλυκού γαρύφαλλο […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Μελομακάρονα από τον Πέτρο Συρίγο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:36 30/11/2022

Η συνταγή της ημέρας: Μελομακάρονα με σοκολάτα

eleftherostypos.gr
Συνταγή για μελομακάρονα με σοκολάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Με υλικά που έχετε σπίτι, φτιάξτε αυτά τα μελομακάρονα και θα ξετρελαθείτε. Υλικά για μελομακάρονα 120 γραμμ. ηλιέλαιο 120 γραμμ. ελαιόλαδο 30 γραμμ. κονιάκ 100 γραμμ. χυμός φρέσκου πορτοκαλιού 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρική 100 γραμμ. ζάχαρη 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλο 1 κουταλάκι του […] Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Μελομακάρονα με σοκολάτα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:28 28/11/2022

Ο Πετρετζίκης έφτιαξε μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο

NewsBomb
Ήταν «δίκαιο» και έγινε πράξη - Ο Άκης Πετρετζίκης απαντάει σε χιουμοριστική ανάρτηση... με συνταγή «Μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο»Περισσότερα...
20:42 07/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load