#Μιχάλης Ρακιντζής

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Newsbeast.gr
Για την εποχή που πετούσε δικό του ελικόπτερο μίλησε μεταξύ άλλων, ο τραγουδοποιός Μιχάλης Ρακιντζής. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και ερωτώμενος αν πιλοτάρει ακόμα ελικόπτερο, ανέφερε: «Τώρα τελευταία όχι, αλλά σύντομα θα ξαναπετάξω. Έχω καμιά πενταετία λόγω έλλειψης ελικοπτέρου. Είχα δικό μου ελικόπτερο. Τώρα μπορώ να πω πολλά, τότε δεν μπορούσα». Η δήλωση κέντρισε το ενδιαφέρον των παρουσιαστών, οι οποίοι ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες: «Πρώτον πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα. Δίνανε πτυχία μόνο στην Αμερική. Υπήρχε σχολή στην Ελλάδα, είχα βάλει περισσότερες ώρες από αυτές που χρειάζονταν αλλά επίσημα με Προεδρικό Διάταγμα, οι ελληνικές σχολές μπορούσαν μόνο μετά από
18:00 18/04/2024

Μιχάλης Ρακιντζής: «Με τη Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση»

neolaia.gr
Μιχάλης Ρακιντζής: «Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;» (ΒΙΝΤΕΟ)
17:46 18/04/2024

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

monopoli.gr
Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, για πρώτη φορά μαζί, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
13:53 03/04/2024

Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο απόλυτο anti-aging πάρτι της πόλης

Newsbeast.gr
Ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους τις δεκαετίες ’80 και ’90, έρχονται με το απόλυτο anti-aging μουσικό πάρτι της πόλης για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Οι δύο κορυφαίοι δημιουργοί της ελληνικής ποπ μουσικής, για πρώτη φορά μαζί, πρόκειται να ξεσηκώσουν το κοινό, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Με όχημα τις δεκάδες επιτυχίες τους που ξεκινούν από τη δεκαετία του 80 και φτάνουν στην εποχή μας κι έχουν σημαδέψει τις ζωές όλων μας, Μιχάλης Ρακιντζής και Κώστας Χαριτοδιπλωμένος θα δώσουν άλλο νόημα στα σαββατιάτικα βράδια μας. Πληροφορίες Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο 
14:00 15/02/2024

Μιχάλης Ρακιντζής: Πέθανε η αδερφή του έπειτα από χειρουργείο 13 ωρών

govastileto.gr
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μιχάλης Ρακιντζής, καθώς πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του αδελφή, Μαρίνα, η οποία ήταν και συνεργάτιδά του επί σειρά ετών. Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο πήγε καλά, δίνοντας την εντύπωση πως είχε αποκατασταθεί η κατάσταση της υγείας […]
10:00 03/02/2024

Ο Μιχάλης Ρακιντζής αποκαλύπτει το άγνωστο story για το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια»

in.gr
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, τη Eurovision και την προσωπική του ζωή.
12:00 12/12/2023

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε 90s πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

okmag.gr
Το απόλυτο 90s πάρτι επέστρεψε και ξεκίνησε τα Live του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ο Μιχάλης Ρακιντζής, η Σοφία Αρβανίτη κι η Σοφία Βόσσου ενώνουν τις φωνές τους και μας ταξιδεύουν με τις επιτυχίες τους στην αξέχαστη δεκαετία του 90. Στην πρεμιέρα τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Το […] The post Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε 90s πάρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο appeared first on OK! Magazine.
16:58 15/10/2023

Η Δανάη Μπάρκα αλά Μιχάλης Ρακιντζής – Ερμήνευσε το «S.A.G.A.P.O»

in.gr
Η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα αλά Μιχάλης Ρακιντζής μιμήθηκε την εμφάνιση του τραγουδιστή στη Εurovision το 2002.
15:32 12/05/2023

Δανάη Μπάρκα: Απίστευτη εμφάνιση ως Μιχάλης Ρακιντζής στην Eurovision

zappit.gr
Πού δίνει το 12άρι της η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της; Το «Πάμε Δανάη» έκανε μία μοναδική αναπαράσταση της […] The post Δανάη Μπάρκα: Απίστευτη εμφάνιση ως Μιχάλης Ρακιντζής στην Eurovision appeared first on Zappit.
13:56 12/05/2023

Πέγκυ Ζήνα: «Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στη Eurovision»

okmag.gr
Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία από τις πιο σπουδαίες λαϊκές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Πριν από 21 χρόνια όμως που πρωτοεμφανίστηκε και τραγουδούσε και ποπ κομμάτια, ήταν και μία από τις συμμετοχές στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Το 2002 μας εκπροσώπησε ο Μιχάλης Ρακιντζής με το SAGAPO στη Eurovision, όπου και κατέκτησε τη 17η […] The post Πέγκυ Ζήνα: «Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα στη Eurovision» appeared first on OK! Magazine.
13:44 11/05/2023

Σοφία Αρβανίτη: Ο Μιχάλης Ρακιντζής επέβαλε να ασχοληθώ με τον στίχο

Newsbeast.gr
Η Σοφία Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Μιχάλη Ρακιντζή, αλλά και στο γεγονός ότι επέλεξε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», είπε πως «όταν είσαι ερωτευμένη, σου δίνει ιδέες να γράψεις. Κι εμένα με έναν τρόπο, ο Μιχάλης Ρακιντζής μου επέβαλε να ασχοληθώ με τον στίχο. Και μου λέει “δεν θέλω να μπαινοβγαίνει κόσμος, θα κάτσεις να στρωθείς να γράψεις και θα σου γράψω κι εγώ”. Ανέπτυξα αυτό το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί έπρεπε να εμπνευστείς για να γράψεις». Επίσης, για το κομμάτι της προσωπικής ζωής είπε ότι «νομίζω έχει περισσότερη μαγεία να μην ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην
22:22 03/02/2023

Σπίτι με το MEGA: Η Ελένη Δήμου ερμήνευσε το «Δεν με νοιάζει» και έγινε χαμός [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σπίτι με το MEGA: Ο Μιχάλης Ρακιντζής στο πάρτι στο MEGA κάλεσε αγαπημένους του φίλους και καλλιτέχνες τους οποίους εκτιμά ιδιαίτερα. Μια από αυτούς η Ελένη Δήμου, ερμήνευσε μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και δικά της τραγούδια που το κοινό έχει λατρέψει εδώ και χρόνια. Το «Δε με νοιάζει» από το μακρινό […] Το άρθρο Σπίτι με το MEGA: Η Ελένη Δήμου ερμήνευσε το «Δεν με νοιάζει» και έγινε χαμός [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:48 17/12/2022

Σπίτι με το MEGA: Μιχάλης Ρακιντζής και Ελένη Δήμου μας «ταξιδεύουν» με τις επιτυχίες τους

Newsit
Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι καλεσμένος στο αποψινό (17.12.2022) «Σπίτι με το MEGA» και ερμηνεύει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, τραγούδια μιας άλλης εποχής που μιλούν για αγάπες, έρωτες, αν και ο ίδιος, όπως και η Ελένη Δήμου, έχουν δηλώσει ότι… δεν πιστεύουν σε αυτά. Ο Μιχάλης Ρακιντζής ερμήνευσε το «Εγώ και ο Πουφ» στο «Σπίτι ... Περισσότερα To άρθρο Σπίτι με το MEGA: Μιχάλης Ρακιντζής και Ελένη Δήμου μας «ταξιδεύουν» με τις επιτυχίες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:26 17/12/2022

«Μήπως έχει δει κάποιος την αγάπη μου;» αναρωτιέται ο Μιχάλη Ρακιντζής στη σκηνή του MEGA

in.gr
O Μιχάλης Ρακιντζής συνεχίζει εδώ και δεκαετίες να εντυπωσιάζει το κοινό τόσο με τις υπέροχες μελωδίες του όσο και με τον ιδιαίτερο ήχο του. Με ηλεκτρονικά στοιχεία, πολύ μπροστά από την εποχή του, ο τραγουδοποιός ξεχωρίζει πάντα για το ιδιαίτερο στυλ του και το κοινό δεν σταματάει να τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Στο […]
22:00 17/12/2022

Μιχάλης Ρακιντζής: «Πάντα απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας»

zappit.gr
Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής, τη νύχτα του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Ρούλα Κορομηλά. Ο αγαπημένος […] The post Μιχάλης Ρακιντζής: «Πάντα απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας» appeared first on Zappit.
21:48 17/12/2022

Μιχάλης Ρακιντζής: Ξεσηκώνει το Σπίτι με το MEGA – Αποκλειστικό απόσπασμα

zappit.gr
Απόψε, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο Σπίτι με το MEGA τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του. Δίπλα στον Μιχάλη Ρακιντζή θα βρεθούν […] The post Μιχάλης Ρακιντζής: Ξεσηκώνει το Σπίτι με το MEGA – Αποκλειστικό απόσπασμα appeared first on Zappit.
11:42 17/12/2022

Ο Μιχάλης Ρακιντζής απόψε στο «Σπίτι με το Mega» με τη Ρούλα Κορομηλά

Newsit
Σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, κάνει μία ξεχωριστή αναδρομή στην πορεία του και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή. Φέρνοντας μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μιχάλης Ρακιντζής απόψε στο «Σπίτι με το Mega» με τη Ρούλα Κορομηλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:34 17/12/2022

Μιχάλης Ρακιντζής: Το αξέχαστο περιστατικό με τον Ίαν Γκίλαν – «Ποιος είναι ο Γκίλας; Κολλάει αφίσες πάνω στον Βοσκόπουλο»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής. Ο γνωστός τραγουδιστής και To άρθρο Μιχάλης Ρακιντζής: Το αξέχαστο περιστατικό με τον Ίαν Γκίλαν – «Ποιος είναι ο Γκίλας; Κολλάει αφίσες πάνω στον Βοσκόπουλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:34 13/12/2022

Μιχάλης Ρακιντζής: «Τελευταία φορά έδωσα συνέντευξη ήταν πριν από 2μιση χρόνια. Χαρακτηρίστηκα σνομπ»

okmag.gr
Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και εξήγησε γιατί δεν θέλει να δίνει πια συνεντεύξεις. «Στη ζωή μου έδωσα πολλές συνεντεύξεις, δεν έχω κάτι καινούριο να πω. Τα περισσότερα εστιάζονται σε πράγματα που έχεις πει και θεωρώ πως γίνομαι και βαρετός. Τελευταία φορά έδωσα συνέντευξη πριν από 2μιση χρόνια. […] The post Μιχάλης Ρακιντζής: «Τελευταία φορά έδωσα συνέντευξη ήταν πριν από 2μιση χρόνια. Χαρακτηρίστηκα σνομπ» appeared first on OK! Magazine.
16:04 13/12/2022

Μιχάλης Ρακιντζής: «Ποιος είναι ο Γκίλλας;» – Η απίστευτη ιστορία με τον Ian Gillan

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Μιχάλης Ρακιντζής, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. […] The post Μιχάλης Ρακιντζής: «Ποιος είναι ο Γκίλλας;» – Η απίστευτη ιστορία με τον Ian Gillan appeared first on Zappit.
15:40 13/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load