#Νικ Κύργιος

Η πρόβλεψη του Κύργιου και ο δύσβατος δρόμος του Τσιτσιπά (pic+vids)

in.gr
Ο Νικ Κύργιος προέβλεψε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κατακτήσει το φετινό Αυστραλιανό Οπεν, αλλά ο Ελληνας τενίστας έχει μπροστά του έναν… Γολγοθά!
08:00 20/01/2024

Διχάζει ο Νικ Κύργιος: «Πιστεύω πως θα νικήσει ο Τσιτσιπάς στο Australian Open»

thecaller.gr
Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός παίκτης του τένις, Νικ Κύργιος, παρακολουθεί το πρώτο grand slam της χρονιάς από τις κερκίδες όμως βρίσκεται σε θέση να κάνει τις προβλέψεις του. Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός παίκτης του τένις, Νικ Κύργιος, παρακολουθεί το πρώτο grand slam της χρονιάς από τις κερκίδες όμως βρίσκεται σε θέση να κάνει τις προβλέψεις του. O Κύργιος έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) πως προβλέπει ότι ο φετινός νικητής του Australian Open θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, που […]
12:00 18/01/2024

Ο Κύργιος έχρισε φαβορί για το Australian Open τον Τσιτσιπά και στο twitter του γράφουν: «Είσαι μεθυσμένος ή σε χακάρανε;»

Newsit
Σε μία ανάρτηση που προκάλεσε απορίες, προχώρησε ο Νικ Κύργιος στο X (πρώην Twitter), καθώς έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Australian Open, τον Στέφανο Τσιτσιπά. Κύργιος και Τσιτσιπάς δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έχει συμφιλιωθεί πια με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί για την ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κύργιος έχρισε φαβορί για το Australian Open τον Τσιτσιπά και στο twitter του γράφουν: «Είσαι μεθυσμένος ή σε χακάρανε;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 18/01/2024

Δεν κατεβαίνει στο Wimbledon ο Νικ Κύργιος

filathlos.gr
Δεν κατεβαίνει στο Wimbledon ο Νικ Κύργιος 03/07/2023 Στο περσινό Wimbledon ο Νικ Κύργιος είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά, όπου και ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Αυστραλός τενίστας δεν θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως αποσύρεται εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό. "Είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω πως θα πρέπει να αποσυρθώ από το Wimbledon φέτος. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μου, είχα κάποιους πόνους στον καρπό μου κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Μαγιόρκα. Για προληπτικούς λόγους έκανα εξετάσεις και έδειξαν ρήξη συνδέσμου στον καρπό μου. Προσπάθησα τα πάντα για να μπορώ να παίξω και
00:46 03/07/2023

Κύργιος: «Πέρυσι έχασα από τον κορυφαίο όλων των εποχών»

Gazzetta
Ο περσινός φιναλίστ του Wimbledon, Νικ Κύργιος, έδωσε την πιο… χαλαρή συνέντευξη Τύπου εδώ και πολύ καιρό στο Wimbledon.
17:01 02/07/2023

Τσιτσιπάς: Τι απάντησε για τα σχόλια σε σχέση με τον Νικ Κύργιο στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Παραπολιτικά
Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε στο ντοκιμαντέρ του Netflix ότι ο Νικ Κύργιος έχει φέρει στο χώρο του τένις μια νοοτροπία που… ανήκει στο μπάσκετ
12:00 24/06/2023

Aποσύρθηκε από το Χάλε ο Κύργιος

filathlos.gr
Aποσύρθηκε από το Χάλε ο Κύργιος 19/06/2023 Ο Νικ Κύργιος δεν πρόλαβε να παίξει στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Χάλε, καθώς αποσύρθηκε πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του. Το Νο.31 της παγκόσμιας κατάταξης αποχώρησε από τη διοργάνωση εξαιτίας του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο, που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας έκανε επέμβαση για την αποκατάσταση μιας μικρής ρήξης στον αριστερό μηνίσκο.
15:46 19/06/2023

Συγκλονίζει ο Νικ Κύργιος: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική»

onsports.gr
Νικ Κύργιος: Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας μίλησε για τη «σκοτεινή» πλευρά…
08:17 15/06/2023

Η Σοφία Κένιν αποχαιρέτησε νωρίς το Roland Garros

Gazzetta
Η 22χρονη Γαλλίδα, Μαργκό Ρουβρού που έχει τατουάζ με τα αρχικά του Νικ Κύργιος στον καρπό της, απέκλεισε από τον 1ο προκριματικό γύρο του Roland Garros, τη Σοφία Κένιν, φιναλίστ στο Παρίσι το 2020.
00:00 23/05/2023

Τένις: Ο Κύργιος δεν θα παίξει ούτε στο Roland Garros

Zougla
Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Roland Garros, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσαν...
17:26 16/05/2023

Roland Garros: Δεν θα δώσει το «παρών» ο Κύργιος

onsports.gr
Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Roland Garros,…
14:56 16/05/2023

Εκτός Roland Garros ο Νικ Κύργιος

Newsit
Ο Νικ Κύργιος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Roland Garros, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του φημισμένου τουρνουά του Παρισιού. Ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής, Νικ Κύργιος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε στο Australian Open, τον περασμένο Ιανουάριο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας ... Περισσότερα To άρθρο Εκτός Roland Garros ο Νικ Κύργιος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:52 16/05/2023

Θανάσης Κοκκινάκης: «Ντύθηκε» Νικ Κύργιος κι «αρπάχτηκε» με αντίπαλο και διαιτητή! (videos)

NewsBomb
Θανάσης Κοκκινάκης: Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας την… είδε Νικ Κύργιος και ξέφυγε στην αναμέτρηση με τον Χάουμε Μουνάρ για το Madrid…Περισσότερα...
12:30 27/04/2023

Νικ Κύργιος: Καλεί τους φαν του να ακολουθήσουν στο Instagram την κοπέλα του

ProtoThema.gr
Ο Νικ Κύργιος και η Κοστίν Χατζή συμπληρώνουν δύο χρόνια σχέσης και είναι αχώριστοι
17:30 23/03/2023

Εκτός Indian Wells και Miami Open ο Κύργιος

in.gr
Ο Νικ Κύργιος αναρρώνει ακόμα από τη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο και δεν θα πάρει μέρος στα δύο τουρνουά.
08:58 28/02/2023

Νικ Κύργιος: «Είμαι ο λιγότερο επαγγελματίας τενίστας» (vid)

fosonline.gr
Ο Νικ Κύργιος είναι ένας τενίστας που έχει δώσει πολλές αφορμές να σχολιαστεί είτε αρνητικά είτε θετικά τόσο εντός των γηπέδων όσο και εκτός αυτών.
13:10 23/02/2023

Η απάντηση του Κύργιου στον Τσιτσιπά για τα… καραγκιοζιλίκια

Newsbeast.gr
Την ατάκα του Στέφανου Τσιτσιπά στη συνέντευξη που έδωσε στο Ενώπιος Ενωπίω ότι η σχέση τους χάλασε επειδή έκανε «καραγκιοζιλίκια» σχολίασε ο Νικ Κύργιος, μόλις την πληροφορήθηκε από κάποιον χρήστη στο Twitter.  «Ναι καλά. Σε αυτό το ματς ο Στέφανος χτύπησε κάποιον από το πλήθος. Πέταξε επίσης μια μπάλα έξω από το γήπεδο και πήρε ένα ακόμη μάθημα από εμένα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο» απάντησε ο Αυστραλός τενίστας αναφορικά με όσα έγιναν στον μεταξύ τους αγώνα στο Wimbledon.
13:52 05/02/2023

Ειρωνείες Κύργιου για Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ειρωνείες Κύργιου για Τσιτσιπά (ΦΩΤΟ) 05/02/2023 Απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χαρακτηρίζοντας «καραγκιοζιλίκια» τα καμώματά του στις τελευταίες τους αναμετρήσεις, έδωσε ο Νικ Κύργιος. Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από τον τελευταίο τους αγώνα, γράφοντας «Ντροπιαστική δήλωση, ενώ όλοι βλέπουμε τον πίνακα του σκορ» και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Μάλιστα... Είναι το ματς που χτύπησε κάποιον στην εξέδρα, πέταξε τη μπάλα εντός γηπέδου και πήρε το μάθημά του μπροστά σε ένα ακόμα γεμάτο γήπεδο».
11:40 05/02/2023

Ο Κύργιος απάντησε στον Τσιτσιπά: «Πήρε ένα καλό μάθημα από μένα»

Gazzetta
Ο Νικ Κύργιος έμαθε μέσω twitter την ατάκα του Τσιτσιπά γι΄ αυτόν στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και απάντησε.
10:34 05/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load