#Πανηγύρια

Πανηγύρια στην Ταϊβάν για πρωτιά σε «ντραγκ» ριάλιτι

protagon.gr
Η ίδια η πρόεδρος της «Δημοκρατίας της Κίνας» συνεχάρη τον νεαρό ομοφυλόφιλο σχεδιαστή που υποδύθηκε την περσόνα «Nymphia Wind» στις ΗΠΑ και θριάμβευσε The post Πανηγύρια στην Ταϊβάν για πρωτιά σε «ντραγκ» ριάλιτι appeared first on Protagon.gr.
00:14 24/04/2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Πανηγύρια στην Μπολόνια – Τα συγχαρητήρια του Δ. Γιαννακόπουλου

NewsBomb
Παναθηναϊκός AKTOR: Η σπουδαία νίκη των «πράσινων» έδωσε το έναυσμα για έξαλλα πανηγύρια στο «τριφύλλι», μετά το καθοριστικό βήμα που…Περισσότερα...
01:00 30/03/2024

Πανηγύρια στο τουρκικό Τύπο για τα F-16 ,στρουθοκαμιλισμός στην Αθήνα

militaire.gr
Γράψαμε χθες για την οριστική και χωρίς «αστερίσκους» έγκριση της πώλησης F-16 από τις ΗΠΑ στην Τουρκία, αλλά και το μήνυμα του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα. Την ίδια ώρα η Τουρκία δεν έχει αλλάξει τίποτα από τις επιθετικές θέσεις της έναντι της Ελλάδας, όπου φαίνεται ότι πρέπει να είμαστε...ικανοποοιημένοι ,γιατί οι Τούρκοι δεν κάνουν υπερτπήσεις!!! Ούτε καν στις παραβιάσεις δεν αναφερόμαστε πια! Το χειρότερο είναι ότι ακόμη και μετά απ΄ όλα αυτά στα τηλεοπτικά παράθυρα κάποιοι αναλυτές επιμένουν να «βλέπουν» ήττα της Τουρκίας. Επίσης επιμένουν να κάνουν ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν τι λέει και τι ετοιμάζει η Τουρκία. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουμε τον στρουθοκαμιλισμό. Το μέγα θέμα δ
10:00 12/02/2024

Πανηγύρια Δεκαπενταύγουστου: Ποια τα καλύτερα παραδοσιακά πανηγύρια της Ελλάδας

fimes.gr
Ποια είναι τα πιο γνωστά πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου σε όλη την Ελλάδα; Τα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου διακρίνονται από όλα τα υπόλοιπα από το εγγενές χαρακτηριστικό τους να συνδυάζουν το φολκλόρ με μπόλικο «ξενόφερτο» κέφι, από το είδος εκείνο που δημιουργείται μόνο από τους συμμετέχοντες που δε βρίσκονται εδώ κάθε φορά, που δεν έχουν μεγαλώσει βλέποντας […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πανηγύρια Δεκαπενταύγουστου: Ποια τα καλύτερα παραδοσιακά πανηγύρια της Ελλάδας.
22:37 10/08/2023

Πανηγύρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (VID)

aek1924.gr
Οι πανηγυρισμοί της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου μετά τη μεγάλη νίκη με 0-4 επί των Νέων Ατρομήτου μπροστά στην κερκίδα των φιλάθλων μας Έμεινε άλλο ένα βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου! Δείτε το βίντεο παρακάτω: ⚽️???? Οι πανηγυρισμοί της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου μετά τη μεγάλη νίκη με 0-4 επί των Νέων Ατρομήτου μπροστά στην […] The post Πανηγύρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (VID) appeared first on AEK1924.gr.
13:50 21/05/2023

Θρίαμβος Μπελέρη: Τεράστια νίκη του Ελληνισμού – Ράπισμα στον φασίστα Ράμα – Πανηγύρια στη Χιμάρα!

olympia.gr
Ο ελληνισμός ενωμένος απέδειξε ότι μεγαλουργεί! Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου έδωσαν το μάθημα στον φασίστα Ράμα και τη νίκη στο Φρέντι Μπελέρη. Όλα αυτά παρά τις μεθοδεύσεις του αλβανικού καθεστώτος, την βία, την νοθεία. Οι έλληνες έγιναν ανθρώπινη ασπίδα μπροστά στα εκλογικά κέντρα και απέτρεψαν οποιαδήποτε προσπάθεια νοθείας, ξημερώνοντας κυριολεκτικά στους τοίχους και τις […] Θρίαμβος Μπελέρη: Τεράστια νίκη του Ελληνισμού – Ράπισμα στον φασίστα Ράμα – Πανηγύρια στη Χιμάρα! - olympia
11:32 15/05/2023

Δημοσκόπηση Metron Analysis, ανατροπή: Πανηγύρια, προβληματισμός και το κόμμα που καταρρέει [video]

fimes.gr
Μία ανάσα από ποσοστά αυτοδυναμίας (στις δεύτερες εκλογές, με ενισχυμένη αναλογική) καταγράφει η Metron Analysis τη Νέα Δημοκρατία στην δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Μega. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1305 πολιτών από τις 25 Απριλίου ως τις 2 Μαΐου και έχει «μετρήσει» μία σειρά από γεγονότα όπως η ανακοίνωση του σχεδίου «Δήμητρα» […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκόπηση Metron Analysis, ανατροπή: Πανηγύρια, προβληματισμός και το κόμμα που καταρρέει [video].
23:12 04/05/2023

Λιούτας σε κάθε χωριό: “Να διατηρήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις μας” (φώτο)

trikalavoice.gr
Οι ημέρες του Πάσχα και της επόμενης εβδομάδας, είναι ημέρες γεμάτες γιορτές. Έχοντας συνήθως τέτοιον καιρό την άνοιξη ως σύμμαχο, τα χωριά γεμίζουν από τους κατοίκους και τους επισκέπτες, και στήνονται και τα γνωστά πανηγύρια μας. Πανηγύρια με κέφι, με μεράκι και πάντα με την πλούσια παράδοσή μας σε πρώτο πλάνο.   Ο εκ νέου […]
20:10 23/04/2023

ΕΠΣ Φλώρινας: Πανηγύρια στο Αμύνταιο- Ο Ερμής Αμυνταίου πρωταθλητής και πάει στα μπαράζ ανόδου

e-ptolemeos.gr
Κερδίζοντας τον ΠΑΣ Φλώρινας με 5-0 ο Ερμής Αμυνταίου διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από τον Μελιτέα Μελίτης που κέρδισε τον Μέγα με 6-0 και αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Φλώρινας δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play-off και ετοιμάζεται πλέον για τα μπαράζ ανόδου. Έτσι οι 2 επόμενες αγωνιστικές αποκτούν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Για […]
19:00 19/04/2023

Πανηγύρια στα αποδυτήρια της Λεωφόρου από τις παίκτριες του Ολυμπιακού (vid)

tromaktiko.gr
Ο Ολυμπιακός έκανε μπρέικ στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Α1 Γυναικών και πλέον απέχει μία νίκη από τη στέψη. Όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ευφορία στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο η οποία μετατράπηκε σε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του γηπέδου. Διαβάστε περισσότερα The post Πανηγύρια στα αποδυτήρια της Λεωφόρου από τις παίκτριες του Ολυμπιακού (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
23:44 30/03/2023

Πανηγύρια για τη συμμετοχή Τατάρ στη Σύνοδο του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών

ekklisiaonline.gr
Η σημαία του ψευδοκράτους, “αναρτημένη” στον πύργο του Ατακουλέ στην Άγκυρα. Είναι ό,τι άφησε πίσω της η Σύνοδος του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, μαζί με την απόλυτη ικανοποίηση της Τουρκίας και του ψευδοκράτους... για την πρώτη συμμετοχή του παράνομου μορφώματος σε μια διεθνή Σύνοδο. Ερμηνεύουν την παρουσία του Τατάρ ως ένα χειροπιαστό βήμα αναγνώρισης. Το άρθρο Πανηγύρια για τη συμμετοχή Τατάρ στη Σύνοδο του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:36 17/03/2023

Πανηγύρια στο επιτελείο Αθανάσιου-«Η Ιερά Σύνοδος να σεβαστεί την ετυμηγορία του λαού μας»

ekklisiaonline.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, μετά το κλείσιμο των καλπών στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής. Η καταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 9:00 το βράδυ. Το άρθρο Πανηγύρια στο επιτελείο Αθανάσιου-«Η Ιερά Σύνοδος να σεβαστεί την ετυμηγορία του λαού μας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:10 18/12/2022

Nations League: Πανηγύρια σε Άμστερνταμ και Ζάγκρεμπ

naftemporiki.gr
Ολλανδία και Κροατία κατάκτησαν την πρώτη θέση στον 1ο και 4ο όμιλο της League A, αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο Φάιναλ-4 του UEFA Nations League, με την Ουαλία και την Αυστρία σε πορείες αντίθετες, να υποβιβάζονται στη League B.
00:56 26/09/2022

Τα Πανηγύρια του Αυγούστου. Έχουν κι΄αυτά τη χάρη τους...

ProtoThema.gr
Λένε πως δεν έχεις μάθει πραγματικά ένα τόπο, αν δεν γνωρίσεις πρώτα τους ανθρώπους που ζούνε εκεί. Νομίζω πως η καλύτερη τέτοια ευκαιρία είναι τα πανηγύρια, τα οποία δεν λείπουν από κανένα μέρος της χώρας μας
16:26 19/08/2022

Νότιγχαμ Φόρεστ: Οι προσευχές του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι πανηγυρισμοί του Μιλτιάδη για την άνοδο [Εικόνες - Βίντεο]

thetoc.gr
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έζησε από κοντά με αγωνία τον μεγάλο τελικό της Νότιγχαμ Φόρεστ - Πανηγύρια με τον γιο του, Μιλτιάδη, για τη σπουδαία άνοδο
22:27 29/05/2022

Survivor trailer 22/5: Πανηγύρια μετά την αποχώρηση του Τάκη, τα πάντα για την πρώτη ασυλία!

sportime.gr
Χαμός θα γίνει την Κυριακή στο Survivor που θα έχουμε αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
09:18 21/05/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Πανηγύρια από ΠΑΟΚτσήδες για την πρόκριση στο «Ελ. Βενιζέλος»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Πανηγύρια από ΠΑΟΚτσήδες για την πρόκριση στο «Ελ. Βενιζέλος» 28/04/2022 Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην Αθήνα, περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή. Δείτε το σχετικό βίντεο:
09:42 28/04/2022

Άρης: Πανηγύρια και αφιέρωση στον Άλκη

thessports.gr
Ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί του ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς. Μάλιστα υψώθηκε και μια φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη, ενώ εμφανίστηκε και η φωτογραφία του στα μάτριξ του γηπέδου.
22:31 17/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load