#Ρεβεγιόν

Ελισάβετ & Παναγιώτης Τσάκος: Ρεβεγιόν στο Γκστάαντ για την κούκλα κόρη και τον γοητευτικό γιο των Κριθαριώτη - Τσάκου

thetoc.gr
Το κοσμοπολίτικο θέρετρο, ο γοητευτικός γιος του ζευγαριού και η μία από τις δίδυμες κόρες τους με φόρεμα Celia Kritharioti που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.
15:09 03/01/2024

Madonna: Ρεβεγιόν με τα έξι παιδιά της – “Είναι όμορφη η ζωή”

instyle.gr
Για τη Madonna, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν οικογενειακή υπόθεση. Η βασίλισσα της pop υποδέχθηκε το 2024 με τα έξι παιδιά της: τη Lourdes, 27 ετών, τον Rocco, 23 ετών, τον David, 18 ετών, τη Mercy, 17 ετών και τα 11χρονα δίδυμα Stella και Estere. Η σταρ ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τις ανέμελες στιγμές στο […] The post Madonna: Ρεβεγιόν με τα έξι παιδιά της – “Είναι όμορφη η ζωή” appeared first on InStyle.
21:46 02/01/2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο χορός με θέα την Ακρόπολη λίγο πριν μπει το νέο έτος – Βίντεο

tlife.gr
Ένα βίντεο από το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Τόνια Σωτηροπούλου. Η To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Ο χορός με θέα την Ακρόπολη λίγο πριν μπει το νέο έτος – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 01/01/2024

Σπιτικές μάσκες ομορφιάς της τελευταίας στιγμής για να λάμπετε στο Ρεβεγιόν

mothersblog.gr
Εύκολες μάσκες για ενυδάτωση της επιδερμίδας σε βάθος με υλικά που έχετε σπίτι.Περισσότερα...
16:37 31/12/2023

Basket League: Ρεβεγιόν στο παρκέ για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

onsports.gr
Η 12η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται την παραμονή της…
12:17 31/12/2023

ΠΑΟΚ: «Ρεβεγιόν» στη Μεσημβρία!

thessports.gr
Αν και είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζουν ακάθεκτοι την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξη της Super League. Μπορεί οι παίκτες να είχαν ρεπό τις ημέρες των Χριστουγέννων, ωστόσο πλέον έχουν επιστρέψει για τα καλά στις προπονήσεις, με τα βλέμματα να στρέφονται στην πρώτη αναμέτρηση του 2024 κόντρα στον ΟΦΗ. Οι «ασπρόμαυροι» […]
10:53 31/12/2023

Flashback: Η εντυπωσιακή Κατερίνα Γιουλάκη σε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς το 1968

thecaller.gr
«Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς 1968. Η μητέρα μου, ο πατέρας μου και η θεία μου. Ετοιμοι να γιορτάσουν όπως ακριβώς έπρεπε. Καλή χρονιά σε όλους»Ένα μοναδικό βίντεο ανέβασε στο facebook ο Φώτης Σεργουλόπουλος από το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς του 1968. 
09:00 31/12/2023

Ρεβεγιόν: Προσοχή στο αλκοόλ και στις σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις  

iatropedia.gr
Σύνεση χρειάζεται στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Mία στιγμιαία απροσεξία αρκεί για να δημιουργηθεί πρόβλημα. The post Ρεβεγιόν: Προσοχή στο αλκοόλ και στις σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις   appeared first on Iatropedia.
16:09 30/12/2023

Πρωτοχρονιά στο σπίτι: Ιδέες διακόσμησης για το τραπέζι του Ρεβεγιόν

mothersblog.gr
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά, βάζα, αποξηραμένα λουλούδια και ιδιαίτερες χαρτοπετσέτες με περίτεχνο δίπλωμα.Περισσότερα...
09:37 30/12/2023

Εκρηκτικό«κοκτέιλ» κορωνοϊού και γρίπης: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με μάσκες συνιστά ο ΕΟΔΥ μετά την έκρηξη κρουσμάτων

Skai.gr
Σε έξαρση κορωνοϊός και γρίπη - Ανησυχούν οι ειδικοί ενόψει Πρωτοχρονιάς - Οι πέντε ισχυρές συστάσεις από τον ΕΟΔΥ
07:37 30/12/2023

Τα φετινά Χριστούγεννα γράφονται με EON

Newsit
Εσείς, πως σκοπεύετε να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων; Γιατί, αν δεν έχετε αποφασίσει, έχουμε πρόταση που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Τι να φορέσεις, που θα πας, θα «πέσεις» σε κίνηση; Μήπως είναι καλύτερα σπίτι; Είναι. Ξάπλα στον καναπέ, με τα φωτάκια του δέντρου να «παίζουν». Αγκαλιά με τους αγαπημένους. Και την τηλεόραση στην… ... Περισσότερα To άρθρο Τα φετινά Χριστούγεννα γράφονται με EON δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 23/12/2023

Φορέματα για Ρεβεγιόν: 5 προτάσεις έως €50 για να εντυπωσιάσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Newsbeast.gr
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και κατά πάσα πιθανότητα είστε καλεσμένη σε κάποιο πάρτι για να γιορτάσετε. Έχετε αγοράσει όλα τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως το φόρεμα που θα φορέσετε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς αποτελεί την πιο σημαντική αγορά για εσάς! Δεν θέλετε όμως να ξοδέψετε και μια περιουσία. Αν ετοιμάζεστε να πάτε για ψώνια, τότε παρακάτω θα βρείτε τα ωραιότερα οικονομικά λαμπερά φορέματα για να μαγέψετε τους υπόλοιπους καλεσμένους. Και το καλύτερο; Η λίστα περιλαμβάνει φορέματα που δεν υπερβαίνουν σε κόστος τα 50 ευρώ! Για εσάς που προτιμάτε τα κοντά φορέματα, σας προτείνουμε: Mind Your Style Halter μίνι φόρεμα παγιέτα €49,
11:00 20/12/2023

Dua Lipa: Συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023 σε μία εμφάνιση!

tlife.gr
Η Dua Lipa επέλεξε για το βράδυ του Ρεβεγιόν ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα που έκλεψε τις To άρθρο Dua Lipa: Συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2023 σε μία εμφάνιση! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:04 04/01/2023

Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για την 25χρονη Μαριλένα: “Έσβησε” πηγαίνοντας στο Ρεβεγιόν, στα “μαύρα” όλο το νησί – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Τραγικό θάνατο πάνω στην άσφαλτο βρήκε η 25χρονη Μαριλένα Κωνσταντινίδου στη Λεμεσό, λίγο πρίν την αλλαγή του χρόνου. Η είδηση του θανάτου της 25χρονης Μαριλένας, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησε με τον σύντροφο και το τρίμηνο βρέφος τους, σκόρπισε θλίψη σε όλη την Κύπρο, καθώς η τραγωδία ήρθε...
14:06 02/01/2023

Πτολεμαΐδα: Rose Garden Events Hall – Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με πολύ κέφι μέχρι τα ξημερώματα (Φωτογραφίες)

e-ptolemeos.gr
Την έλευση του νέου έτος γιόρτασαν στο κατάμεστο Rose Garden Events Hall Πτολεμαΐδα συμπολίτες μας από την Εορδαία, την Κοζάνη και τα Γρεβενά! Η ορχήστρα του Θεόφιλου Σεχίδη ξεσήκωσε τους καλεσμένους και τους διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα! Το εορταστικό μενού του Chef άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το γλυκό να έρχεται και να κλέβει στο […]
12:36 02/01/2023

Η ίδια συνταγή, ο Κικάνοβιτς και το ρεβεγιόν

aek1924.gr
Όλα όσα γράφουν σήμερα (2/1) οι εφημερίδες για την ΑΕΚ SportDay «Με την ίδια συνταγή», γράφει η εφημερίδα που αναφέρει επίσης ότι θέλει Κικάνοβιτς ο Αλμέιδα LiveSport «Ρεβεγιόν στην Αγιά Σοφιά», ο τίτλος της εφημερίδας που γράφει για το πως υποδέχτηκε ο Τίγρης το 2023 – Στη Σκωτία γράφουν ξανά για Μπάκους Ώρα των Σπορ […] The post Η ίδια συνταγή, ο Κικάνοβιτς και το ρεβεγιόν appeared first on AEK1924.gr.
10:06 02/01/2023

Όχι αγκαλιές, όχι φιλιά σε τραπέζια και Ρεβεγιόν για καλή χρονιά: Δραματική προειδοποίηση από Ματίνα Παγώνη

newsitamea.gr
Η Ματίνα Παγώνη συμβουλεύει τους Έλληνες να μην αγκαλιάζονται και φιλιούνται, στο πλαίσιο της ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος, επειδή κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, κορωνοϊός και γρίπη, ενώ το πρόβλημα με τις ελλείψεις στα φαρμακεία είναι έντονο. Ειδικότερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ενόψει του εορτασμού...
10:06 02/01/2023

ΠΑΟΚ: Ρεβεγιόν στο γήπεδο, οριστικά χωρίς Καντουρί στο ντέρμπι με Αρη

Gazzetta
Λίγες ώρες μετά το ρεβεγιόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι κόντρα στον Άρη.
20:26 01/01/2023

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς... πάνω από το Αιγαίο για τον Ακάρ που προκαλεί ξανά! «Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο»

Newsit
    Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς... πάνω από το Αιγαίο για τον Ακάρ που προκαλεί ξανά! «Λάθος οι υπολογισμοί της Ελλάδας για το Καστελόριζο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:20 01/01/2023

Ρεβεγιόν με... μέτρο! Η έλλειψη ύπνου μπορεί να γίνει «επικίνδυνη»

Newsit
Το διάστημα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μπορεί να γίνει… επικίνδυνο για την υγεία, σύμφωνα με τους ειδικούς.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της “Mirror”, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου αυξάνεται η κατανάλωση αλκοόλ και μειώνονται οι ώρες του ύπνου. Στην έλλειψη ύπνου επικεντρώνονται οι ειδικοί, καθώς μπορεί να γίνει “επικίνδυνη” και “ανθυγιεινή” για ... Περισσότερα To άρθρο Ρεβεγιόν με... μέτρο! Η έλλειψη ύπνου μπορεί να γίνει «επικίνδυνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:48 31/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load