#Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Επτάψυχη “βασίλισσα” άντεξε στους σε επικό ματς (+videos)

sportstonoto.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι σφυροκόπησε τη Ρεάλ με οβίδες εκτός περιοχής, όμως οι Ισπανοί κατάφεραν να αντισταθούν και να πάρουν ισοπαλία 3-3 στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” σε έναν προημιτελικό που θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Η Ρεάλ κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση και τους κεραυνούς της Μάντσεστερ Σίτι και το 3-3 σε ένα φανταστικό παιχνίδι στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς […]
00:46 10/04/2024

Η εντυπωσιακή φουτουριστική όψη του νέου «Μπερναμπέου» και το συνολικό κόστος του έργου

pressaris.gr
Εδώ και αρκετό καιρό, η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει έργα ανακαίνισης του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», θέλοντας να μετατρέψει το ούτως ή άλλως επιβλητικό γήπεδο σε «υπερσύγχρονο», τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Οι εργασίες αναδιαμόρφωσης για τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες έχουν στην ουσία ολοκληρωθεί, ωστόσο αυτές για την πρόσοψη του γηπέδου συνεχίζονται πυρετωδώς, με το αποτέλεσμα να δείχνει ήδη εντυπωσιακό, καθώς το […] The post Η εντυπωσιακή φουτουριστική όψη του νέου «Μπερναμπέου» και το συνολικό κόστος του έργου appeared first on pressaris.gr.
12:09 04/04/2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Τρελά λεφτά για μια ανακαίνιση

thessports.gr
Το αδιανόητο ποσό των 1,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων πρόκειται να βγει από τα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανακαίνιση του Σαντιάγο Μπερναμπέου, με προβλεπόμενο έτος αποπληρωμής το 2053! «Γη και ύδωρ» θα στοιχίσει η ανακαίνιση του Σαντίαγο Μπερναμπέου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι διοίκηση της Βασίλισσας θα βάλει γερά το χέρι στην τσέπη και μέχρι το […]
12:53 26/03/2024

Σοκ στην Ρεάλ: Εκτός για τρεις βδομάδες ο Μπέλιγχαμ

aek1924.gr
Πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον τραυματισμό (και) του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο νεαρός Άγγλος άσος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη των Μαδριλένων επί της Τζιρόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ του Σαββάτου, αλλά χρειάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρεάλ, ο παίκτης έχει υποστεί διάστρεμμα κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί […] The post Σοκ στην Ρεάλ: Εκτός για τρεις βδομάδες ο Μπέλιγχαμ appeared first on AEK1924.gr.
16:37 11/02/2024

Επίσημο: Το «Μπερναμπέου» θα φιλοξενήσει αγώνα NFL το 2025!

filathlos.gr
Επίσημο: Το «Μπερναμπέου» θα φιλοξενήσει αγώνα NFL το 2025! 09/02/2024 Ένα παιχνίδι NFL θα φιλοξενήσει το 2025 το «Σαντιάγο Μπερναμπέου»! Όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί δύο ομάδες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, οι οποίες θα κοντραριστούν στο ιστορικό γήπεδο της ισπανικής πρωτεύουσας τον Νοέμβριο του επόμενου έτους! Η ανακοίνωση αυτή ήρθε ενόψει της μεγάλης εβδομάδας που έρχεται στον κόσμο του NFL, με τον πολυαναμενόμενο τελικό του Superbowl, ενώ η Μαδρίτη προστέθηκε σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη, ευρωπαϊκές πόλεις που επίσης θα φιλοξενήσουν παιχνίδια του αθλ
19:46 09/02/2024

Πλήγμα στη Ρεάλ: Ο Αλάμπα υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν

aek1924.gr
Άσχημα νέα για τη Ρεάλ, καθώς ο Νταβίντ Αλάμπα υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η Ρεάλ ισοπέδωσε με 4-1 της Βιγιαρεάλ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και πάτησε την κορυφή της La Liga, όμως έχασε τον Νταβίντ Αλάμπα, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Ο Αυστριακός αμυντικός τραυματίστηκε […] The post Πλήγμα στη Ρεάλ: Ο Αλάμπα υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν appeared first on AEK1924.gr.
11:37 18/12/2023

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 4-1: Τεσσάρα κορυφής της κεφάτης Βασίλισσας (vid)

Gazzetta
Με τον ασταμάτητο Τζουντ Μπέλινγκχαμ να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και να τον ακολουθούν Ροντρίγκο, Μπραΐμ Ντίαθ, Λούκα Μόντριτς , η Ρεάλ Μαδρίτης «κατάπιε» τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4-1) και ανέβηκε στην πρώτη θέση της La Liga, στο +1 από την Τζιρόνα, η οποία υποδέχεται την Αλαβές το βράδυ της Δευτέρας (18/12, 22:00) – Αγωνία για τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα στο αριστερό γόνατο - «Όρθια» στα Κανάρια Νησιά η Κάντιθ (1-1 με Λας Πάλμας).
00:00 18/12/2023

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 5-1: Βραζιλιάνικη πεντάρα χωρίς Μπέλινγκχαμ και ξανά στο -2 από τη Τζιρόνα (vid)

Gazzetta
Παρά την απουσία της τελευταίας στιγμής του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε την Βαλένθια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (5-1) με Βινίσιους Ζούνιορ και Ροντρίγκο να σκοράρουν δις έκαστος και επανέφερε στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την απίθανη πρωτοπόρο της La Liga, Τζιρόνα.
00:00 12/11/2023

Ο Μαρσέλο κατέκτησε το 28ο τρόπαιο της καριέρας του!

filathlos.gr
Ο Μαρσέλο κατέκτησε το 28ο τρόπαιο της καριέρας του! 05/11/2023 Η θητεία του Μαρσέλο στη Φλουμινένσε στέφθηκε ήδη με απόλυτη επιτυχία, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κατέκτησε το Copa Libertadores, ένας από τους ελάχιστους σημαντικούς διασυλλογικούς τίτλους που έλειπαν από το παλμαρέ του, φτάνοντας τα 28 τρόπαια. Η... συλλογή του πρώην θρύλου της Ρεάλ που πέρυσι έκανε πέρασμα από τον Ολυμπιακό άρχισε στην Ισπανία, αφού στην πρώτη θητεία του στη "Φλου" δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο. Στη Μαδρίτη κατάφερε να κατακτήσει πέντε Champions League και έξι πρωταθλήματα μεταξύ άλλων. Στα 16 χρόνια που ήταν κάτοικος "Σαντιάγο Μπερναμπέου" σήκωσε 25 τρόπαι
01:46 05/11/2023

Ρεάλ: Οι Galacticos επανενώθηκαν δύο δεκαετίες μετά με αγνώριστο τον Μπέκαμ

aek1924.gr
Οι Galacticos της Ρεάλ ξανάσμιξαν στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, με το μαλλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ να κλέβει την παράσταση. Η πρώτη θητεία του Φλορεντίνο Πέρεθ στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ συνδυάστηκε με την εποχή των Galacticos. Οι “μερένγκες” αποκτούσαν τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου και το αποτέλεσμα ήταν στις αρχές των 00s να φορούν την ίδια […] The post Ρεάλ: Οι Galacticos επανενώθηκαν δύο δεκαετίες μετά με αγνώριστο τον Μπέκαμ appeared first on AEK1924.gr.
00:37 20/09/2023

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1: Νέα ανατροπή και «5 στα 5»! (vid)

Gazzetta
Για δεύτερο διαδοχικό ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε σκορ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», επικράτησε της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1) και έκανε το «5 στα 5» στη La Liga, ούσα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.
00:00 18/09/2023

Μπενζεμά: «Πονάει πραγματικά… δεν είναι εύκολο, ήθελα πολύ να αποσυρθώ εδώ, αλλά μερικές φορές αλλάζουν οι κατευθύνσεις»

Gazzetta
Η Ρεάλ Μαδρίτης διοργάνωσε μια μεγαλοπρεπή τελετή αποχαιρετισμού για τον Καρίμ Μπενζεμά με τον Γάλλο θρύλο φανερά φορτισμένο να αποχαιρετά το «σπίτι» του, Σαντιάγο Μπερναμπέου.
14:00 06/06/2023

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Έβγαλε την... υποχρέωση και «βλέπει» μόνο Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Gazzetta
Με γκολ του Μάρκο Ασένσιο, μια Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτη αναπληρωματικούς λύγισε την ακίνδυνη Χετάφε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-0) και επανήλθε στη δεύτερη θέση της La Liga, ρίχνοντας πλέον το βάρος στην ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League - Αγωνία για τον Καμαβινγκά, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας.
23:58 13/05/2023

Η Eurovision «χαλάει» τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και δίνει «πλεονέκτημα» στη Ρεάλ Μαδρίτης

Newsbeast.gr
Ο τελικός της Eurovision 2023 επηρεάζει την Premier League, αλλά και το Champions League. Εξαιτίας του μεγάλου ραντεβού του Σαββάτου (13/5) στην M&S Arena του Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αναγκασμένη να αλλάξει το πρόγραμμά της κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Πεπ Γκουαρδιόλα. Με δεδομένο πως η αστυνομία του Λίβερπουλ υποστήριξε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί δύο events με πολύ κόσμο την ίδια ημέρα, το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» θα γίνει την Κυριακή (14/5). Αυτό σημαίνει πως οι «πολίτες» θα έχουν μια ημέρα ξεκούρασης λιγότερη σε σύγκριση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την αντίπαλό τους στα ημιτελικά του Champions League, που θα επισκεφθεί τ
00:00 13/05/2023

Χάαλαντ: Ο πατέρας του πετούσε φιστίκια κι έκανε χειρονομίες σε οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Gazzetta
Με τη συνοδεία της ασφάλειας αποχώρησε από τη θέση του στα επίσημα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος εθεάθη να πετάει φαγητό σε οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνει άσεμνες χειρονομίες.
09:42 10/05/2023

Champions League: Απέβαλλαν τον πατέρα του Χάαλαντ από το «Μπερναμπέου» – Φέρεται να πέταξε φαγητό και να έβρισε οπαδούς της Ρεάλ

Newsbeast.gr
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στο 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το UEFA Champions League στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε ματς γεμάτο ένταση τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στις εξέδρες. Μάλιστα, ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ πατέρας του άσου των «πολιτών» Ερλινγκ, συνοδεύτηκε εκτός επισήμων εξαιτίας επεισοδίου που είχε με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ ακολούθησε την αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι και βρέθηκε σε ειδικό θεωρείο προορισμένο για VIP καλεσμένους και η ασφάλεια του γηπέδου εμφανίστηκε και τον πήρε από εκείνο το σημείο και τον έβγαλε εκτός. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ήρθε σε αντιπαράθεση με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια του
03:00 10/05/2023

Champions League: Συνάντηση κορυφής στο Μπερναμπέου μεταξύ Ρεάλ και Σίτι

filathlos.gr
Champions League: Συνάντηση κορυφής στο Μπερναμπέου μεταξύ Ρεάλ και Σίτι 09/05/2023 Το Champions League επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (9/5, 22:00) στους δέκτες μας ύστερα από 20 μέρες, με τη Ρεάλ να υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που συνεχίζει αήττητη στη διοργάνωση μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μπορεί να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που θα νικήσει τουλάχιστον δύο φορές τη Ρεάλ στη Μαδρίτη σε επίπεδο Champions League. Από την άλλη, η κάτοχος του τροπαίου προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Οσασούνα και θέλει να κάνει deja vu κ
10:38 09/05/2023

Μπερνάρντο Σίλβα: «Γιατί να φοβηθούμε τη Ρεάλ Μαδρίτης;»

fosonline.gr
Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα μίλησε για τον ημιτελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
16:58 08/05/2023

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 2-1: Οι Μαδριλένοι κατέκτησαν το Copa Del Rey με υπογραφή Ροντρίγκο – Δείτε τα γκολ

Newsbeast.gr
Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa Del Rey έπειτα από εννιά χρόνια, επικρατώντας της Οσασούνα με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σημείωσε τα δύο γκολ των Μαδριλένων, οδηγώντας τη Ρεάλ στο πρώτο τρόπαιο μέσα στο 2023, τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Οι συνθέσεις των ομάδων: ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Τσουαμενί (69′ Ρίντιγκερ), Κρόος (82′ Μόντριτς), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (89′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Πένια (75′ Ρ. Γκαρθία), Αριντάν, Ντ. Γκαρθία, Κρους, Τορό (86′ Ιμπάνιεθ), Μονκ
01:56 07/05/2023

Αντσελότι: «Έχουμε πρόβλημα με το γρασίδι του Μπερναμπέου, το δουλεύουν»

Gazzetta
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης διαβεβαίωσε μετά τον αγώνα με τη Θέλτα ότι «είναι σαφές ότι οι εργασίες επηρεάζουν τον αγωνιστικό χώρο» παραπονούμενος για το γρασίδι του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
09:26 23/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load