Champions League: Συνάντηση κορυφής στο Μπερναμπέου μεταξύ Ρεάλ και Σίτι

10:38 - 09/05/2023

Champions League: Συνάντηση κορυφής στο Μπερναμπέου μεταξύ Ρεάλ και Σίτι 09/05/2023 Το Champions League επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (9/5, 22:00) στους δέκτες μας ύστερα από 20 μέρες, με τη Ρεάλ να υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που συνεχίζει αήττητη στη διοργάνωση μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μπορεί να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που θα νικήσει τουλάχιστον δύο φορές τη Ρεάλ στη Μαδρίτη σε επίπεδο Champions League. Από την άλλη, η κάτοχος του τροπαίου προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Οσασούνα και θέλει να κάνει deja vu κ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Champions League: Βραδιά αστέρων στο «Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (22:00) τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Champions League.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Champions League: Η ματσάρα στο Μπερναμπέου

Πόλο έλξης για κάθε ποδοσφαιρόφιλο αποτελεί σήμερα (9/5, 22:00) το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Έναν μόλις χρόνο μετά τη σύγκρουσή τους στα ημιτελικά του Champions League, οι δύο ομάδες βρίσκονται και πάλι αντιμέτωπες στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα επιδιώξουν να πάρουν το […] The post Champions League: Η ματσάρα στο Μπερναμπέου first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»