#Συντάξεις Νοεμβρίου

Συντάξεις Νοεμβρίου 2023 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, νέες ημερομηνίες, ώρες πληρωμής

fimes.gr
Στα ΑΤΜ επιτέλους οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023. Ποιες ημερομηνίες και ώρες θα γίνει η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου 2023; Νωρίτερα θα καταβάλλει το κράτος τις συντάξεις Νοεμβρίου 2023 με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού. Διευκρινίζεται ότι τα ποσά για τις συντάξεις Νοεμβρίου 2023 θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς το απόγευμα της […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Νοεμβρίου 2023 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, νέες ημερομηνίες, ώρες πληρωμής.
10:37 25/10/2023

Συντάξεις Νοεμβρίου 2023 – Πότε η πληρωμή με τις νέες ημερομηνίες

militaire.gr
Συντάξεις Νοεμβρίου: Άλλαξαν οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων - Δείτε πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023. Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται: α) Για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. β) Για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες της παραγράφου 1 δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Οι αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίν
07:00 24/10/2023

Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι πληρωμές για όλα τα Ταμεία

sinidisi.gr
Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των συντάξεων στους δικαιούχους, καθώς θα αρχίσουν να καταβάλλονται στους συνταξιούχους στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι πληρωμές για όλα τα Ταμεία
10:09 21/10/2023

Συντάξεις Νοεμβρίου 2023: Νωρίτερα στα ΑΤΜ, τελικές ημερομηνίες και ώρες πληρωμής IKA, Δημόσιο, ΟΑΕΕ

fimes.gr
Πότε πληρώνονται τελικά οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023; Με αγωνία περιμένουν οι συνταξιούχοι τις συντάξεις Νοεμβρίου 2023, καθώς ο Οκτώβριος είναι μήνας μεγάλων εξόδων και οι περισσότεροι λογαριασμοί έχουν στραγγίξει. Τις ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων του Νοεμβρίου στους δικαιούχους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας. Σημειώνεται ότι τελικά τα ποσά για τις συντάξεις Νοεμβρίου 2023 θα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Νοεμβρίου 2023: Νωρίτερα στα ΑΤΜ, τελικές ημερομηνίες και ώρες πληρωμής IKA, Δημόσιο, ΟΑΕΕ.
08:37 19/10/2023

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023 – Οι νέες ημερομηνίες

militaire.gr
Άλλαξαν οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων - Δείτε πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023. Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται: α) Για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. β) Για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες της παραγράφου 1 δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Οι αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι, επειδή εκλεί
11:00 16/10/2023

Συντάξεις Νοεμβρίου 2023: Οι νέες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

militaire.gr
Άλλαξαν οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων - Δείτε πότε πληρώνονται οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023. Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται: α) Για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. β) Για τους μη μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες της παραγράφου 1 δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Οι αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι, επειδή εκλεί
07:00 11/10/2023

Συντάξεις Νοεμβρίου: Νέες ημερομηνίες πληρωμής, νωρίτερα οι καταθέσεις [video]

fimes.gr
Πότε θα γίνουν τελικά οι πληρωμές συντάξεων για τον μήνα Νοέμβριο; Μία μέρα νωρίτερα θα γίνουν οι καταθέσεις για τις συντάξεις Νοεμβρίου. Από τις 26 μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου Συγκεκριμένα: -Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ανεξαρτήτως ΑΜΚΑ. Η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Νοεμβρίου: Νέες ημερομηνίες πληρωμής, νωρίτερα οι καταθέσεις [video].
08:37 08/10/2023

Συντάξεις Νοεμβρίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής, αλλαγές λόγω 28ης Οκτωβρίου [video]

fimes.gr
Ποιες οι ημερομηνίες για τις πληρωμές συντάξεων για τον μήνα Νοέμβριο; Αλλαγή στις ημερομηνίες πληρωμής των μηνιαίων κύριων και επικουρικών συντάξεων ΕΦΚΑ θα ισχύει από αυτόν τον μήνα. Η διάταξη αυτή έχει ως εξής: Ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύριων συντάξεων ΕΦΚΑ 1. Ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται: α) Για τους μισθωτούς […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Νοεμβρίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής, αλλαγές λόγω 28ης Οκτωβρίου [video].
22:37 01/10/2023

28η Οκτωβρίου στρατιωτική παρέλαση με πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Καλάθι του νοικοκυριού – Συντάξεις Νοεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι ημερομηνίες της παραγράφου 1 δύναται να διαφοροποιούνται μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και έγκριση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Το άρθρο 28η Οκτωβρίου στρατιωτική παρέλαση με πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, Καλάθι του νοικοκυριού – Συντάξεις Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:28 27/10/2022

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο FDA ανακαλεί πασίγνωστα σαμπουάν – Πληρωμές Συντάξεις Νοεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
Τα επηρεαζόμενα προϊόντα είχαν παραχθεί πριν από τον Οκτώβριο του 2021 και διανεμήθηκαν στις ΗΠΑ, ανέφερε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σε ανακοίνωσή της (δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της FDA και της εταιρείας). Το άρθρο ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο FDA ανακαλεί πασίγνωστα σαμπουάν – Πληρωμές Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:06 26/10/2022

Αλλαγή ώρας στις πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ – Χειμερινές Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 ΙΚΑ

ekklisiaonline.gr
Η πέμπτη Ε δόση για το Επίδομα παιδιού 2022 θα καταβληθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα Νοεμβρίου 2022, σε όσους έχουν υποβάλλει την αίτηση Α21 2022 και έχει εγκριθεί. Το άρθρο Αλλαγή ώρας στις πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ – Χειμερινές Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 ΙΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 26/10/2022

ΠΑΡΑΝΟΙΑ στις Πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 ΙΚΑ ΟΓΑ ΝΑΤ

ekklisiaonline.gr
Την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής της πρώτης δόσης στους Νέους Αγρότες της υφιστάμενης πρόσκλησης ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι έπεται η πίστωση σε 3.400 επιπλέον δικαιούχους έπειτα από την εξέταση των ενστάσεων και των συμπληρωματικών εγγράφων των εν δυνάμει δικαιούχων. Το άρθρο ΠΑΡΑΝΟΙΑ στις Πληρωμές: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 ΙΚΑ ΟΓΑ ΝΑΤ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:28 24/10/2022

Πότε πληρώνεται το Δώρο Χριστουγέννων; ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Εκτός από την περίπτωση που η εργασία παρασχέθηκε χωρίς διακοπή όλο το διάστημα από την 1η Μαΐου έως την 31η Δεκεμβρίου, στο διάστημα αυτό συνυπολογίζονται και όλες οι ημέρες που οι εργαζόμενοι-ες απουσιάζουν νόμιμα από την εργασία τους (π.χ. με ετήσια άδεια, με άδεια μητρότητας). Το άρθρο Πότε πληρώνεται το Δώρο Χριστουγέννων; ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:04 24/10/2022

Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, ημερομηνίες και ώρες πληρωμής

fimes.gr
Στα ΑΤΜ επιτέλους οι συντάξεις Νοεμβρίου 2022. Ποιες ημερομηνίες και ώρες θα γίνει η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου 2022; Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου 2022 με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού. Οι ημερομηνίες πληρωμής (με ΑΜΚΑ) των συντάξεων ΙΚΑ Νοεμβρίουυ 2022 είναι: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, ημερομηνίες και ώρες πληρωμής.
09:18 24/10/2022

ΑΙΤΗΣΕΙΣ LIVE: Νέο Fuel Pass για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη, ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Συντάξεις Νοεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Η εξαιρετική πορεία όμως των εσόδων και δη των φοροεσόδων σε επίπεδο εννεαμήνου αλλά και Σεπτεμβρίου, δημιουργεί πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο και προσφέρει στο οικονομικό επιτελείο την ευελιξία και τα περιθώρια για νέες παρεμβάσεις, όπως αυτή στα καύσιμα. Το άρθρο ΑΙΤΗΣΕΙΣ LIVE: Νέο Fuel Pass για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνη, ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Συντάξεις Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 24/10/2022

Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ επικουρικές.

ekklisiaonline.gr
Οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Νοεμβρίου 2022 είναι οι εξής: Το άρθρο Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ επικουρικές. εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:46 23/10/2022

Επίδομα θέρμανσης: Μέσα στον Νοέμβριο ανοίγει η πλατφόρμα- Συντάξεις Νοεμβρίου

ekklisiaonline.gr
«Αυτό που διαφοροποιείται φέτος είναι πως ανεξάρτητα από την ποσότητα που θα βάλουν οι δικαιούχοι του επιδόματος, που ήταν και πέρυσι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, θα δοθούν προκαταβολές ανάλογες με τη δαπάνη που έκαναν τον περασμένο χειμώνα και θα γίνει αργότερα συμψηφισμός εάν δεν καταναλώσουν την ποσότητα πετρελαίου που αναλογεί στην προκαταβολή του επιδόματος», είπε. Το άρθρο Επίδομα θέρμανσης: Μέσα στον Νοέμβριο ανοίγει η πλατφόρμα- Συντάξεις Νοεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:56 23/10/2022

ΕΣΚΑΣΕ! Νέο επίδομα θέρμανσης, αναδρομικά στις Συντάξεις Νοεμβρίου 2022- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ekklisiaonline.gr
Συνταξιούχοι του ΝΑΤ με επικουρική 450 ευρώ πριν τον υπολογισμό του φόρου έχουν λαμβάνειν αναδρομικά με 1.990 ευρώ, ενώ με επικουρική στα 241 ευρώ τα αναδρομικά είναι 870 ευρώ. Οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ έχουν λιγότερα αναδρομικά γιατί τους επιβλήθηκε μόνον η περικοπή του Νόμου 4093 και όχι του Νόμου 4051. Το άρθρο ΕΣΚΑΣΕ! Νέο επίδομα θέρμανσης, αναδρομικά στις Συντάξεις Νοεμβρίου 2022- ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:12 23/10/2022

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΟΠΕΚΑ: Πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά- Συντάξεις Νοεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ μηνός Οκτωβρίου 2022 στους δικαιούχους των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων θα γίνει την τελευταία εργάσιμη του Οκτωβρίου 2022 δηλαδή την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Το άρθρο ΠΡΟΣΟΧΗ- ΟΠΕΚΑ: Πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά- Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:26 23/10/2022

Esther Chapa Tijerina: ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Πριμ στις Συντάξεις Νοεμβρίου 2022

ekklisiaonline.gr
Την τελευταία Τρίτη του μήνα, δηλαδή στις 25 Οκτωβρίου θα δουν οι συνταξιούχοι αγρότες τα χρήματα της σύνταξης στους δηλωμένους λογαριασμούς τους, σύμφωνα με το τρέχον πρόγραμμα πληρωμής του ΕΦΚΑ. Το άρθρο Esther Chapa Tijerina: ΟΠΕΚΕΠΕ Πληρωμές – Πριμ στις Συντάξεις Νοεμβρίου 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:30 22/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load