#Τζενάρο Γκατούζο

Οριστικά τέλος ο Γκατούζο

thessports.gr
Με μια λιτή ανακοίνωση η Μαρσέιγ επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον Τζενάρο Γκατούζο. Με μια ανακοίνωση λίγων γραμμών ο σύλλογος της Μασσαλίας έκανε επίσημο αυτό που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν κατάφερε να «βγάλει» τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ο Γκατούζο αντικατέστησε τον Μαρθελίνο και σε 24 παιχνίδια στο […]
16:53 20/02/2024

Μέχρι το τέλος της σεζόν υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Γκασέ

aek1924.gr
H διοίκηση της Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Μπρεστ και μετράει πλέον έξι σερί ματς χωρίς νίκη, έδειξε την έξοδο στον Τζενάρο Γκατούζο και συμφώνησε με τον Λουίς Γκασέ. Ο 70χρονος Γάλλος προπονητής, ο οποίος τον περασμένο μήνα παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή της Ακτής Ελεφαντοστού μετά το κύπελλο Αφρικής, έχει […] The post Μέχρι το τέλος της σεζόν υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Γκασέ appeared first on AEK1924.gr.
13:37 20/02/2024

«Τέλος» κι ο Γκατούζο από τη Μαρσέιγ

thessports.gr
Παρελθόν αποτελεί από τη Μαρσέιγ ο Τζενάρο Γκατούζο με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να έχει στοχεύσει στον Κριστόφ Γκαλτιέ. Καταδικαστική ήταν για τον Τζενάρο Γκατούζο η ήττα από την Μπρεστ, καθώς η διοίκηση της Μαρσέιγ αποφάσισε να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι Μασσαλοί διανύουν μια πολύ άσχημη περίοδο, μετρώντας επτά […]
21:53 19/02/2024

Γκατούζο: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση της Μαρσέιγ στο Champions League, θα πήγαινα σπίτι μου»

aek1924.gr
Ο Τζενάρο Γκατούζο παρά τη νέα ισοπαλία της Μαρσέιγ απέναντι στη Μετς τόνισε ότι συνεχίζει να πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας στο Champions League. Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στη Ligue 1 η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, καθώς την Παρασκευή (9/02) έμεινε στο 1-1 από τη Μετς στο “Βελοντρόμ” και πλέον είναι 7η με […] The post Γκατούζο: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση της Μαρσέιγ στο Champions League, θα πήγαινα σπίτι μου» appeared first on AEK1924.gr.
11:37 10/02/2024

Ligue 1: Νέα «γκέλα» η Μαρσέιγ 1-1 με τη Μετς στο «Βελοντρόμ» - Δείτε τα γκολ

ProtoThema.gr
Για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο η νέα απώλεια (πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη) την απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη
05:00 10/02/2024

Γκατούζο: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και θυμωμένος για το δεύτερο ημίχρονο»

aek1924.gr
Παρά την τρίτη διαδοχική νίκη της Μαρσέιγ στην Ligue 1, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την «χαλάρωση» που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λοριάν «Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη, αλλά με στεναχωρεί πολύ το… σενάριο της συνάντησης. Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το […] The post Γκατούζο: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και θυμωμένος για το δεύτερο ημίχρονο» appeared first on AEK1924.gr.
10:37 11/12/2023

Για γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ ο Ζιντάν

aek1924.gr
Ρεπορτάζ στη Γαλλία θέλει τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαλβάνει την θέση του γενικού διευθυντή στη Μαρσέιγ. Ο σύλλογος της Μασσαλίας είχε προσεγγίσει τον «Ζιζού» και μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ζιντάν είχε απαντήσει αρνητικά τότε και τελικά προσελήφθη ο Τζενάρο Γκατούζο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Γάλλος […] The post Για γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ ο Ζιντάν appeared first on AEK1924.gr.
15:37 12/11/2023

Γκατούζο: «Η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ, το θυμάμαι και από τη Μασσαλία»

Gazzetta
Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και στη συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτή η Ένωσε δεν πεθαίνει ποτέ.
03:00 10/11/2023

Όλα για όλα η ΑΕΚ με Μαρσέιγ στην πιο κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη»

filathlos.gr
Όλα για όλα η ΑΕΚ με Μαρσέιγ στην πιο κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη» 09/11/2023 Την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στην "Opap Arena" αναζητά απόψε (22:00) η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Το κλίμα στις εξέδρες αναμένεται να είναι ζεστό και φιλικό, λόγω των καλών σχέσεων των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είναι έτοιμοι για σκληρή "μάχη". Η Ένωση πρέπει σε αυτή την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και αυτό απαιτεί νίκη απέναντι στους Μασσαλούς. Με "όπλο" την πίστη των παικτών, αλλά και τη δύναμη της έδρας, στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Ο Ματίας Αλμέιδα βρ
09:46 09/11/2023

Γκατούζο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα ζήσουμε μια κόλαση»

aek1924.gr
Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στα πλαίσια της 4ης αγωνιστική του Europa League. Ο Γκατούζο αναφέρθηκε στις απουσίες τις Μαρσέιγ, καθώς και για την διαφορά της ομάδας σε Γαλλία και Ευρώπη, αφού η Μαρσέιγ παρουσιάζει δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια χαρακτήρισε […] The post Γκατούζο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα ζήσουμε μια κόλαση» appeared first on AEK1924.gr.
21:37 08/11/2023

Γκατούζο: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

filathlos.gr
Γκατούζο: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι» 05/11/2023 Η Μαρσέιγ αποδοκιμάστηκε από το κοινό της στο 0-0 με τη Λιλ στο «Βελοντρόμ» για τη Ligue 1. Ο Τζενάρο Γκατούζο έδειξε να αποδέχεται τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων, αλλά υπερασπίστηκε τους παίκτες του, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» (9/11, 22:00). «Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση του κοινού. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θεωρώ πως έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Όλοι μας είμαστε καλοπληρωμένοι επαγγελματίες, συνεπώς σέβομαι τους φιλάθλους που πληρώνουν εισιτήριο. Έχω αποδοκιμαστεί
12:46 05/11/2023

Γκατούζο: «Στενοχωριέμαι για αυτό που συνέβη με την Λιόν»

aek1924.gr
Ο Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε τη λύπη του για τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο από την επίθεση των οπαδών της Μαρσέιγ και αποκάλυψε πως επικοινώνησε ήδη μαζί του, ενώ τόνισε την ανάγκη να παρθούν σκληρά μέτρα για την εξάλειψη της βίας. Η επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της Λιόν το βράδυ της Κυριακής από ultras της […] The post Γκατούζο: «Στενοχωριέμαι για αυτό που συνέβη με την Λιόν» appeared first on AEK1924.gr.
22:37 02/11/2023

Γκατούζο: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρέσινγκ της ΑΕΚ, απίστευτη η ατμόσφαιρα»

Gazzetta
Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στην πίεση της Ένωσης, αλλά και στη φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Βελοντρόμ.
02:00 27/10/2023

Προβληματισμός Γκατούζο ενόψει ΑΕΚ

filathlos.gr
Προβληματισμός Γκατούζο ενόψει ΑΕΚ 22/10/2023 Η Μαρσέιγ γνώρισε «οδυνηρή» εκτός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Νις με 1-0 για το «σαμπιονά» και λίγες ημέρες πριν την υποδοχή της ΑΕΚ για το Europa League (26/10), η κατάσταση στους Μασσαλούς δεν μοιάζει ιδανική, καθώς βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Εκτός όμως από τους βαθμούς που έχασε η ομάδα του, ο Τζενάρο Γκατούζο είναι προβληματισμένος και για τον τραυματισμό των Τζόναθαν Κλος και Πάου Λόπεθ. Αναφερόμενος στα δεδομένα που υπάρχουν, ο έμπειρος προπονητής, σχολίασε: «Ο Κλος ζήτησε αλλαγή γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, ενώ για τον Λόπεθ θα δούμε αύριο (σ.σ. σήμερα Κυριακή). Είναι ένα μ
12:46 22/10/2023

Γκατούζο: «Ανησυχητικό ότι δεχθήκαμε δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια»

aek1924.gr
Η Μαρσέιγ ηττήθηκε από τη Μονακό στο ντεμπούτο του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της και ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε μετά το παιχνίδι τους προβληματισμούς του. Έτσι κι αλλιώς, ο Γκατούζο γνώριζε ότι είναι πολύ δύσκολη η αποστολή που αναλαμβάνει αποδεχόμενος την πρόταση της ομάδας της Μασσαλίας για να αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Μαρθελίνο. Μιλώντας […] The post Γκατούζο: «Ανησυχητικό ότι δεχθήκαμε δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 01/10/2023

Mονακό – Μαρσέιγ 3-2: Ήττα στο ντεμπούτο του Γκατούζο για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League

Newsit
Η Μαρσέιγ ηττήθηκε 3-2 από την Μονακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ligue 1, με τον Τζενάρο Γκατούζο να ξεκινά με άσχημο τρόπο ως προπονητής των Μασσαλών. Μπορεί η Μαρσέιγ να προηγήθηκε δυο φορές στην αναμέτρηση απέναντι στην Μονακό, ωστόσο οι γηπεδούχοι εν τέλη κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2 και να ... Περισσότερα To άρθρο Mονακό – Μαρσέιγ 3-2: Ήττα στο ντεμπούτο του Γκατούζο για την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 01/10/2023

Γκατούζο: «Διαφορετική η φιλοσοφία μου από τους προκατόχους μου»

fosonline.gr
Ο Τζενάρο Γκατούζο παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μαρσέιγ και μίλησε για τη φιλοσοφία του.
19:46 28/09/2023

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Έτσι θα μείνει ο Γκατούζο στη Μαρσέιγ και τη νέα σεζόν

filathlos.gr
Αντίπαλοι ΑΕΚ: Έτσι θα μείνει ο Γκατούζο στη Μαρσέιγ και τη νέα σεζόν 28/09/2023 Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μαρσέιγ, όπως ανακοινώθηκε τη Τετάρτη, με τη γαλλική εφημερίδα «Equipe» να αποκαλύπτει το πώς ο Ιταλός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τον ειδικό όρο στο συμβόλαιο, εάν η αντίπαλος της ΑΕΚ, στους ομίλους του Europa League, τερματίσει στη πρώτη τετράδα της Ligue 1, τότε ο Γκατούζο θα συνεχίσει στο πόστο του προπονητή της Μαρσέιγ.
15:46 28/09/2023

Μαρσέιγ: Και επίσημα εποχή Γκατούζο στους Μασσαλούς

Gazzetta
Την πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο για την άκρη του πάγκου της ανακοίνωσε και επίσημα η ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ.
21:00 27/09/2023

Επίσημα με Γκατούζο η Μαρσέιγ κόντρα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Επίσημα με Γκατούζο η Μαρσέιγ κόντρα στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) 27/09/2023 Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μαρσείγ, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Τζενάρο Γκατούζο. Μετά την απόλυση του Μαρθελίνο οι Μασσαλοί βρισκόντουσαν σε αναζήτηση προπονητή και βρήκαν τον εκλεκτό τους στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο. Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά του «Ρίνο» στη Γαλλία, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βαλένθια, Φιορεντίνα, Νάπολι, Μίλαν, Πίζα, Παλέρμο, Σιόν αλλά και στον ΟΦΗ. Η Μαρσέιγ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά έχοντας αποκλειστεί στα προκριματικά του Champions League, από τον Παναθηναϊκό. Στη Ligue βρίσκεται στην 8η θέση με απολογισμό 9
20:46 27/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load