#Τζωρτζίνα Λιώση

Backstage Stories με την Τζωρτζίνα Λιώση (video)

monopoli.gr
Ένα κορίτσι γεμάτο φως που σπούδασε Ψυχολογία και Εγκληματολογία για να κατανοήσει τον εαυτό της και που τελικά η ζωή την οδήγησε στον δρόμο της υποκριτικής, ποζάρει για το πρώτο ανοιξιάτικο Art Meets Fashion.
10:53 06/04/2024

H 8χρονη Τζωρτζίνα Λιώση είναι το ίδιο «ψαγμένη» με τον 36χρονο εαυτό της και αυτή είναι η απόδειξη

queen.gr
Μπορεί οι εικόνες που έχουμε από την «μικρή Τζωρτζίνα» να μην είναι πολλές αλλά είναι αρκετές για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Περισσότερα...
13:09 14/11/2023

Τζωρτζίνα Λιώση: Διαψεύδει ότι παντρεύτηκε με τον Ντένη Μακρή – «Δεν έχουμε κάνει γάμο»

tlife.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση παραχώρησε To άρθρο Τζωρτζίνα Λιώση: Διαψεύδει ότι παντρεύτηκε με τον Ντένη Μακρή – «Δεν έχουμε κάνει γάμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 24/10/2023

Τζωρτζίνα Λιώση: «Έχουν υπάρξει χρόνια στο σχολείο που τα θυμάμαι δύσκολα και πιο σκοτεινά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε η Τζωρτζίνα Λιώση. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Τζωρτζίνα Λιώση: «Έχουν υπάρξει χρόνια στο σχολείο που τα θυμάμαι δύσκολα και πιο σκοτεινά» appeared first on Zappit.
15:00 07/10/2023

Ντένης Μακρής: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Τζωρτζίνα Λιώση

tlife.gr
Έκπληξη προκάλεσε πριν δυο εβδομάδες η είδηση πως η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής παντρεύτηκαν. To άρθρο Ντένης Μακρής: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Τζωρτζίνα Λιώση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 24/09/2023

Η πιο «Ταμάμ» επιλογή της Τζωρτζίνα Λιώση: Με κόκκινα παπούτσια στον γάμο της & ασορτί με τις φίλες

astrology.gr
Η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής γνωρίστηκαν κι ερωτεύθηκαν στη σειρά «Ταμάμ» και το Σάββατο σφράγισαν τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της…
16:28 11/09/2023

Τζωρτζίνα Λιώση – Ντένης Μακρής: Μυστικός γάμος για το ζευγάρι

zappit.gr
Κάτω από άκρα μυστικότητα φαίνεται πως ενώθηκαν η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής με τα ιερά δεσμά του γάμου […] The post Τζωρτζίνα Λιώση – Ντένης Μακρής: Μυστικός γάμος για το ζευγάρι appeared first on Zappit.
22:00 09/09/2023

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι μία αυθεντική cat lover που λατρεύει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία

queen.gr
Όλες οι φορές που έδειξε να «λιώνει» για τις γάτες γύρω τηςΠερισσότερα...
15:17 04/09/2023

Τζωρτζίνα Λιώση: «Πέρασα όλη μου τη ζωή στο Μάτι, δεν θα φύγει ποτέ το πένθος»

neolaia.gr
Η Τζωρτζίνα Λιώση μιλάει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τα παιδικά της χρόνια που πέρασε στο Μάτι.
15:50 17/05/2023

Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί όσα χρόνια κι αν περάσουν»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε η Τζωρτζίνα Λιώση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, […] The post Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν θα φύγει ποτέ το πένθος από εκεί όσα χρόνια κι αν περάσουν» appeared first on Zappit.
15:18 17/05/2023

Τζωρτζίνα Λιώση: «Πρέπει να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, το δικαίωμα να αναπνέουμε»

ProtoThema.gr
Η Τζωρτζίνα Λιώση κάνει φινάλε θεατρικής σεζόν με δύο μεγάλες επιτυχίες και μας δίνει ραντεβού για το φθινόπωρο του 2023 με την παράσταση Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα.
13:02 07/04/2023

Τελευταία ευκαιρία: Ποιες παραστάσεις “κατεβαίνουν” στο Θέατρο του Νέου Κόσμου έως τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου

irafina.gr
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έως τη Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώνονται οι παρακάτω παραστάσεις στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.   Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα του Ευθύμη Φιλίππου Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Λιώση, Νάνσυ Μπούκλη Έως την Τρίτη 28 Μαρτίου Δώμα   Andy του Δημήτρη Αγιοπετρίτη – Μπογδάνου Με τον Μιλτιάδη Φιορέτζη Έως την […]
00:52 25/03/2023

Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα, του Ευθύμη Φιλίππου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

monopoli.gr
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανεβάζει στο Δώμα την παράσταση «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα» σε σκηνοθεσία των Τζωρτζίνα Λιώση και Νάνσυ Μπούκλη.
11:26 24/01/2023

Η Τζωρτζίνα Λιώση και η Νάνσυ Μπούκλη “ανεβάζουν” Ευθύμη Φιλίππου στον Νέο Κόσμο

monopoli.gr
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανεβάζει στο Δώμα την παράσταση «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα» σε σκηνοθεσία των Τζωρτζίνα Λιώση και Νάνσυ Μπούκλη.
11:24 24/01/2023

Πώς η Τζωρτζίνα Λιώση έδωσε μια ροκ πινελιά στο preppy λουκ της

ProtoThema.gr
Στο event του concept store Aiki Diounot στο Παγκράτι, η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία από τις Mini Tote Bags, που είναι φτιαγμένες, μέσω zero waste διαδικασιών παραγωγής, από τεχνίτισσες γυναίκες πρόσφυγες.
18:22 17/11/2022

Πάτρα: Πρεμιέρα για το νέο Θέατρο Όροφως

ieidiseis.gr
Ένα νέο κέντρο τεχνών στην Πάτρα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 31 Οκτωβρίου.Το θέατρο όροφως, το νέο κέντρο τεχνών στην Πάτρα, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Ο νέος χώρος που στεγάζεται στον δεύτερο όροφο του ιστορικού νεοκλασικού κτιρίου όπου βρίσκονταν κάποτε οι σταφιδαποθήκες του Βουρλούμη, φιλοδοξεί να γίνει το νέο τοπόσημο πολιτισμού της πόλης. Η αρχιτέκτων Σοφία Δέλγα διαμόρφωσε τον χώρο, υιοθετώντας μια μινιμαλιστική προσέγγιση, επιδιώκοντας παράλληλα τη σύνδεση του παρόντος με το παρελθόν, διατηρώντας τη βιομηχανική αισθητική του χώρου. Τα μεγάλα ανοίγματα που διατρυπούν το πέτρινο κέλυφος του κτιρίου, αφήνουν το φως να εισχωρήσει στο εσωτερικό,
09:18 20/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load