#Τιμπό Κουρτουά

«Όσκαρ» ατυχίας για τον Τιμπό Κουρτουά: Επέστρεψε από ρήξη χιαστού και υπέστη ρήξη μηνίσκου

Newsbeast.gr
Ο Τιμπό Κουρτουά διεκδικεί «Όσκαρ» ατυχίας την εφετινή σεζόν, καθώς μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Αύγουστο, ο Βέλγος τερματοφύλακας υπέστη και ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο την Τρίτη (19/3) κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του σε φουλ πρόγραμμα. Το ιατρικό τιμ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει σε επέμβαση στον τερματοφύλακά των Μαδριλένων, με τον ίδιο να στέλνει ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram προς τους φίλους της ομάδας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την στήριξή τους. «Είμαι στενοχωρημένος από αυτή την άσχημη είδηση του τραυματισμού αλλά είναι απλά ένα μικρό πισωγύρισμα. Θα γυρί
00:00 20/03/2024

Κουρτουά για τον νέο τραυματισμό: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

Gazzetta
Ο νέος τραυματισμός στον μηνίσκο δεν καταβάλλει τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα στα social media για να... ανεβάσει τους φανς του.
00:00 20/03/2024

Στηρίζει τον Λούνιν η Ρεάλ – Θα επιστρέψει στην Τσέλσι ο Κέπα

pressaris.gr
Στην Τσέλσι θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, ο Κέπα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να στηρίζει τον Αντρέι Λούνιν και να μην αποκτά με κανονική μεταγραφή τον Ισπανό κίπερ. Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στη μεταγραφή του Κέπα Αριθαμπαλάγα με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ωστόσο τα πράγματα […] The post Στηρίζει τον Λούνιν η Ρεάλ – Θα επιστρέψει στην Τσέλσι ο Κέπα appeared first on pressaris.gr.
23:09 25/12/2023

Κουρτουά: «Δεν θα είμαι έτοιμος για το Euro»

filathlos.gr
Κουρτουά: «Δεν θα είμαι έτοιμος για το Euro» 19/12/2023 Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν ο πρώτος από τους τρεις άτυχους της Ρεάλ Μαδρίτης για την τρέχουσα σεζόν. Στις 10 Αυγούστου ο Βέλγος τερματοφύλακας διαγνώστηκε με ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, τρεις μέρες αργότερα ο Έντερ Μιλιτάο υπέστη ανάλογο τραυματισμό και ο Νταβίντ Αλάμππα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο 31χρονος τερματοφύλακας τον Οκτώβριο άφησε τις πατερίτσες του και αναμένεται να μπει σε προπονήσεις από τον Μάιο. Ο Κουρτουά ίσως μπορέσει να αγωνιστεί στα τελευταία ματς της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως σε συνέντευξη του στο «sporza» της πατρίδας του ανακοίν
18:46 19/12/2023

Ρεάλ Μαδρίτης: Τρίτωσε το κακό, ρήξη χιαστού και για τον Αλάμπα!

Gazzetta
Νέο σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τους Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο ήρθε η σειρά του Νταβίντ Αλάμπα να υποστεί ρήξη χιαστού και να τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.
01:00 18/12/2023

Είπε «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κέπα η Τσέλσι

filathlos.gr
Είπε «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κέπα η Τσέλσι 03/11/2023 «Χυλόπιτα» φαίνεται πως έριξε η Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με την… μονιμοποίηση της μετακίνησης του Κέπα Αριθαμπαλάγκα, που ως γνωστόν έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τους «μπλε» στη «λευκή βασίλισσα» από πέρυσι το καλοκαίρι για μια χρονιά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σημερινά (03/11) δημοσιεύματα, καταγράφοντας την πρώτη κρούση της Ρεάλ στην Τσέλσι, για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ισπανού γκολκίπερ, προσφέροντας το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά και την άρνηση της ομάδα του Λονδίνου, η οποία φέρεται να ζητάει τουλάχιστον 50 για να πει το «ναι»! Θυμίζουμε ότι ο Κέπα αποκτήθη
14:46 03/11/2023

Η διάγνωση για τον σοβαρό τραυματισμό του Βινίσιους

filathlos.gr
Η διάγνωση για τον σοβαρό τραυματισμό του Βινίσιους 28/08/2023 Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα θα  μείνει ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ, Βινίσιους όπως έγινε γνωστό σήμερα. Ο 23χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη οπίσθιου μηριαίου, στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ανάμεσα στη «βασίλισσα» και τη Θέλτα, για την 3η αγωνιστική της La Liga.  Έτσι εκτός από το ματς πρωταθλήματος με τη Χετάφε, ο Βινίσιους αναμένεται να απουσιάσει και από τα δύο προσεχή παιχνίδια της εθνικής Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο, με Βολιβία (09/09, 03:45) και Περού (13/09, 05:00). Αμφίβολη είναι η παρουσία του και στο εναρκτήριο παιχνίδι των ομίλων του Champions League στις 19 Σεπτεμβρίου,
13:46 28/08/2023

Κουρτουά: Χειρουργήθηκε με επιτυχία στο αριστερό γόνατο

matrix24.gr
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά υποβλήθηκε σήμερα (17/8) σε «επιτυχή» χειρουργική επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος. Ο Βέλγος διεθνής «χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου [...]
19:46 17/08/2023

Ρεάλ: Νέο πλήγμα στους Μαδριλένους - Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιλιτάο

fosonline.gr
Λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά στους χιαστούς, νοκ άουτ με τον ίδιο τραυματισμό τέθηκε και ο Μιλιτάο!
15:46 13/08/2023

Λαρεντζάκης σε Ρεάλ Μαδρίτης: «Συγνώμη αλλά αποσύρθηκα»

Newsit
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φαίνεται πως είναι επικεντρωμένος πλήρως στον Ολυμπιακό και δεν ενδιαφέρεται να πάει στην Ρεάλ όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα μετά την είδηση πως ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά έπαθε ρήξη χιαστών, οι «μερένχες» είναι σε αναζήτηση γκολκίπερ, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ωστόσο να ... Περισσότερα To άρθρο Λαρεντζάκης σε Ρεάλ Μαδρίτης: «Συγνώμη αλλά αποσύρθηκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 11/08/2023

Αντσελότι για την απόκτηση τερματοφύλακα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στον Λούνιν»

aek1924.gr
Θα πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης βασικό τερματοφύλακα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά; Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε και… μπέρδεψε τα πράγματα «Η εμπιστοσύνη είναι απόλυτη στον Λούνιν και τις επόμενες μέρες θα δούμε αν προσθέσουμε έναν ακόμα τερματοφύλακα στην ομάδα». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του αυριανού […] The post Αντσελότι για την απόκτηση τερματοφύλακα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στον Λούνιν» appeared first on AEK1924.gr.
15:37 11/08/2023

Αντσελότι: «Η εμπιστοσύνη στον Λούνιν είναι απόλυτη»

Gazzetta
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, ο Ιταλός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρεάλ να αποκτήσει νέο τερματοφύλακα, αλλά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του η φιγούρα του Αντρέι Λούνιν.
14:00 11/08/2023

Ρεσιτάλ ατυχίας για τη Ρεάλ: Πρόβλημα στο γόνατο και για Γκιουλέρ

aek1924.gr
Σταματημό δεν έχουν οι τραυματισμοί στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού μετά τον Τιμπό Κουρτουά που υπέστη ρήξη χιαστού και ο Αρντά Γκιουλέρ πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου! Έπεσε… περονόσπορος στη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερένχες» υπέστησαν ένα ισχυρό σοκ καθώς ο Τιμπό Κουρτουά υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό […] The post Ρεσιτάλ ατυχίας για τη Ρεάλ: Πρόβλημα στο γόνατο και για Γκιουλέρ appeared first on AEK1924.gr.
17:37 10/08/2023

ΒΙΝΤΕΟ - «Αποχαιρέτησε» με γκολ τη Ρεάλ ο Μπενζεμά, στο Conference League η Οσασούνα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - «Αποχαιρέτησε» με γκολ τη Ρεάλ ο Μπενζεμά, στο Conference League η Οσασούνα 04/06/2023 Ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα ότι το ματς κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο θα είναι το τελευταίο του Μπενζεμά με την Ρεάλ Μαδρίτης και αυτός φρόντισε να πει «αντίο» με γκολ. Πλούσια ισοπαλία μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, επιστροφή στην Ευρώπη για την Οσασούνα για πρώτη φορά μετά το 2006.  Η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από παράβαση του Τόνι Κρόος, ωστόσο ο Τιμπό Κουρτουά έκανε την επέμβαση στην εκτέλεση του Βέγκα. Ο Βέλγος τερματοφύλακας επενέβη και στην «οβίδα» του Γιούρι του 32’ αλλά και στην προσπάθεια του Ινάκι Γ
21:46 04/06/2023

Έπαιξε με θλάση κόντρα στη Σίτι ο Κουρτουά!

filathlos.gr
Έπαιξε με θλάση κόντρα στη Σίτι ο Κουρτουά! 18/05/2023 Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 και η πορεία της στο φετινό Champions League σταμάτησε στα ημιτελικά. Ο Τιμπό Κουρτουά έκανε ό,τι μπορούσε για να περιορίσει το σκορ, στερώντας το γκολ από τον Έρλινγκ Χάαλαντ σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο έπαιξε σφίγγοντας τα δόντια, καθώς η «Marca» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι έπαιξε τραυματίας! Συγκεκριμένα, ο Βέλγος κίπερ έπαιξε με ελαφριά θλάση στον τρικέφαλό του, την οποία αποκόμισε από το παιχνίδι με τη Χετάφε.
11:58 18/05/2023

Χάαλαντ: Χάνει κι άλλη ανεπανάληπτη ευκαιρία ο Νορβηγός (vid)

tromaktiko.gr
Ο Τιμπό Κουρτουά ξαναβγαίνει νικητής στη μάχη με τον Χάαλαντ, με τον Νορβηγό να τα βάζει με την τύχη του. Διαβάστε περισσότερα The post Χάαλαντ: Χάνει κι άλλη ανεπανάληπτη ευκαιρία ο Νορβηγός (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
05:02 18/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ: Οι απίστευτες αποκρούσεις του Κουρτουά απέναντι στον Χάαλαντ!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Οι απίστευτες αποκρούσεις του Κουρτουά απέναντι στον Χάαλαντ! 17/05/2023 Ο Τιμπό Κουρτουά σε δύο περιπτώσεις κράτησε το μηδέν για την Ρεάλ Μαδρίτης με δύο τρομερές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Έρλινγκ Χάαλαντ.
22:42 17/05/2023

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Τεράστια επέμβαση του Κουρτουά, στέρησε βέβαιο γκολ από τον Χάαλαντ!

Gazzetta
Σωτήρια επέμβαση από τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς την καρφωτή κεφαλιά του Χάαλαντ και κράτησε το μηδέν για τη Ρεάλ (14΄).
22:22 17/05/2023

Οι επεμβάσεις του Κουρτουά που κρατάνε το «μηδέν» της Ρεάλ (vids)

tromaktiko.gr
Σε δυο περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει και κράτησε ανέπαφη την εστία του ο Τιμπό Κουρτουά. Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Κέβιν Ντε Μπρόινε έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή. Στο 14ο λεπτό ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και έδιωξε ένα ακόμα δυνατό σουτ, αυτή τη φορά από τον Ρόδρι. Διαβάστε […] The post Οι επεμβάσεις του Κουρτουά που κρατάνε το «μηδέν» της Ρεάλ (vids) appeared first on Tromaktiko.gr.
01:33 10/05/2023

Εθνική Βελγίου: Χωρίς Κουρτουά κόντρα στη Γερμανία

fosonline.gr
Ο Τιμπό Κουρτουά θα απουσιάσει από τον αγώνα της Εθνικής Βελγίου με τη Γερμανία.
16:22 26/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load