#Liverpool

Κώστας Τσιμίκας: Αδιανόητο – Το Liverpool.com ξεγράφει τον Τσιμίκα και σπρώχνει τον Ρόμπρετσον

sportime.gr
Δεν κάνει για βασικός ο Τσιμίκας, λένε και καλούν το νέο προπονητή να μην... αδικήσει το Ρόμπερτσον. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
13:46 14/04/2024

Οι 10 καλύτεροι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τη Liverpool

thebest.gr
Η Λίβερπουλ, από την ίδρυσή της το 1892, έχει γίνει ένας από τους πλέον επιτυχημένους και δημοφιλείς συλλόγους.
12:00 05/04/2024

Σαλάχ: Ο ποδοσφαιριστής της Liverpool απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο (video)

sportstonoto.gr
Μ. Σαλάχ: Ο ποδοσφαιριστής της Liverpool απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο! Το δικό του πέρασμα από τη Μύκονο έκανε και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος εθεάθη να απολαμβάνει τα νερά του νησιού:
10:46 06/07/2023

Κώστας Τσιμίκας: Διασκέδασε με κλαρίνα στην Πρέβεζα ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ

agrinionews.gr
Το γλέντησε για τα καλά σε πανηγύρι στην Πρέβεζα ο Κώστας Τσιμίκας. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και μετά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, πήγε στην Πρέβεζα. Εκεί τον κάλεσαν σε πανηγύρι για να ακούσει ηπειρώτικα και ξεφάντωσε! @kostaskakkos Playing klarinet with Kostas Tsimikas #panigiri2k23 #tsimikas #tsimikas21 #tsimikas21???? #liverpoolfc #liverpool_fc @tsimikas???????????? @Tsimikas21siteofficial ♬ original sound - Kostas Kakkos Στο πανηγύρι στη Ρωμιά Πρεβέζης τραγούδησε ο Γιώργος Καραχρήστος και ο Κώστας Κάκκος έδωσε ρεσιτάλ με το κλαρίνο του. Όταν κατάλαβε μάλιστα ότι ήταν εκεί ο Τσιμίκας πήγε πάνω από το
19:46 03/07/2023

«Ανάθεμα σας σκυλιά πετάξτε τους στιλέτο κατάστηθα» – Οργή στο twitter για τον τελικό της Eurovision

eleftherostypos.gr
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός της Eurovision στο Liverpool Arena στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορεί πέρσι η Ουκρανία να κέρδισε, ωστόσο δεν μπόρεσε να γίνει στην χώρα τους ο διαγωνισμός λόγω του πολέμου. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Η σκληρή φωτογραφία μετά την επέμβαση της Eurovision 2023: Κατακραυγή στο twitter […] Το άρθρο «Ανάθεμα σας σκυλιά πετάξτε τους στιλέτο κατάστηθα» – Οργή στο twitter για τον τελικό της Eurovision εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:08 14/05/2023

Eurovision 2023: Η συντακτική ομάδα του okmag ψηφίζει το αγαπημένο της τραγούδι

okmag.gr
H μεγάλη μέρα για τους φανατικούς θαυμαστές του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού έφτασε. Απόψε θα αναδειχθεί o νικητής της Eurovision 2023. Η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που θα διαγωνιστούν στο Liverpool Arena καθώς ο Βίκτωρ Βερνίκος αποκλείστηκε στον Β’ Ημιτελικό. Ωστόσο, η αγωνία μας θα κορυφωθεί στην εμφάνιση του Άντριου Λάμπρου που εκπροσωπεί […] The post Eurovision 2023: Η συντακτική ομάδα του okmag ψηφίζει το αγαπημένο της τραγούδι appeared first on OK! Magazine.
12:00 13/05/2023

Eurovision 2023: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Ποιες χώρες θα δώσουν μάχη για την πρωτιά

Newsbeast.gr
Χωρίς την Ελλάδα, αλλά με την παρουσία της Κύπρου, θα διεξαχθεί απόψε ο τελικός της Eurovision. Το μεγάλο πάρτι της μουσικής θα λάβει χώρα στη Liverpool Arena και το ζωντανό σόου θα παρουσιάσουν η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αλέσα Ντίξον, η Βρετανίδα ηθοποιός Χάνα Γουάντινγκχεμ και η Ουκρανή τραγουδίστρια Γιούλια Σάνινα, με τον Ιρλανδοβρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή και σχολιαστή του διαγωνισμού Γκρέιαμ Νόρτον. Είκοσι έξι χώρες θα συμμετέχουν στη διαδικασία. Αλβανία, Κύπρος, Εσθονία, Βέλγιο, Αυστρία, Λιθουανία, Πολωνία, Αυστραλία, Αρμενία, Σλοβενία, είναι οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο από τον Β’ Ημιτελικό. Κροατία, Μολδαβία, Ελβετία, Τσεχία, Φινλανδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Σουηδία, Νορβη
08:40 13/05/2023

Eurovision 2023: Επέλεξε δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και στον Β’ ημιτελικό, η παρουσιάστρια Alesha Dixon

Newsbeast.gr
Mετά το statement φόρεμα διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη σε φούξια και πορτοκαλί απόχρωση με τον τεράστιο φιόγκο να ξεχωρίζει και με το οποίο η Alesha Dixon, μία εκ των τριών παρουσιαστριών της βραδιάς εμφανίστηκε την Τρίτη (9/5) στην σκηνή της Liverpool Arena στον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2023, η γνωστή Βρετανίδα καλλιτέχνιδα επέλεξε δημιουργία της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας και την Πέμπτη (11/5) στον Β’ ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. Όπως αποκάλυψαν η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά από μικροφώνου, οι οποίες φέτος παρουσιάζουν μαζί για την ΕΡΤ τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Αλέσα η οποία κάνει την πιο σκληρή δουλειά καθώς προσπαθεί να απασχολεί τους
04:30 12/05/2023

Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού

govastileto.gr
Στις 22.00, απόψε, σε απευθείας σύνδεση με το Liverpool Arena, η ΕΡΤ έκανε ζωντανή μετάδοση τον Β’ Ημιτελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Στον σχολιασμό ήταν η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά. Η Ελλάδα εμφανίστηκε στην 8η θέση με τον Victor Vernicos να ερμηνεύει το «What They Say», μία φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική […]
23:00 11/05/2023

Eurovision 2023: Η ανάρτηση του Βίκτωρ Βερνίκος λίγο πριν από την εμφάνισή του στη σκηνή

okmag.gr
Ο Βίκτωρ Βερνίκος είναι έτοιμος να ανέβει στη σκηνή για τον ΄Β ημιτελικος της Eurovision 2023. Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας θα εμφανιστεί στη Liverpool Arena στην 8η θέση για να ερμηνεύσει What They Say. Λίγα λεπτά πριν την έναρξη ο ίδιος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τα backstage δηλώνοντας έτοιμος. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό […] The post Eurovision 2023: Η ανάρτηση του Βίκτωρ Βερνίκος λίγο πριν από την εμφάνισή του στη σκηνή appeared first on OK! Magazine.
22:02 11/05/2023

Η ώρα της Ελλάδας στη Eurovision 2023: Απόψε ο Β’ ημιτελικός - Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών

Newsit
Η μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα και τον Victor Vernicos στη Eurovision 2023 έφτασε, καθώς απόψε (11.05.2023) στις 22:00 διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Μουσικής. Από το Liverpool Arena, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τον σημερινό ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού, της Eurovision, ο οποίος είναι το Σάββατο 13 Μαΐου, ... Περισσότερα To άρθρο Η ώρα της Ελλάδας στη Eurovision 2023: Απόψε ο Β’ ημιτελικός - Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:34 11/05/2023

Eurovision 2023: Ο Βίκτωρ Βερνίκος ολοκλήρωσε τη γενική πρόβα λίγο πριν από τον Β’ Ημιτελικό

okmag.gr
Ο Βίκτωρ Βερνίκος μετρά αντίστροφα για την πρώτη του «μάχη» στη Eurovision 2023 και τον Β’ Ημιτελικό. Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας θα εμφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης στη Liverpool Arena στην 8η θέση για να ερμηνεύσει What They Say. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βίκτωρ Βερνίκος ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τη γενική πρόβα του. […] The post Eurovision 2023: Ο Βίκτωρ Βερνίκος ολοκλήρωσε τη γενική πρόβα λίγο πριν από τον Β’ Ημιτελικό appeared first on OK! Magazine.
19:02 10/05/2023

Η Rita Ora εμφανίστηκε στη σκηνή του ημιτελικού της Eurovision και «έπαθε» Beyonce -Θα συμφωνήσουμε

queen.gr
Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision έγινε εχθές στο Liverpool και η εμφάνιση της Rita Ora μπέρδεψε το κοινό. Περισσότερα...
15:46 10/05/2023

Eurovision 2023: Εντυπωσιακή η έναρξη του πρώτου Ημιτελικού

Newsbeast.gr
Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τη γιορτή της μουσικής, έφτασε. Σε απευθείας σύνδεση με το Liverpool Arena, η ΕΡΤ μεταδίδει αυτή την ώρα τον πρώτο ημιτελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό ενώ τα πρώτα πλάνα από την έναρξη είναι άκρως εντυπωσιακά. Τα τραγούδια των «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και της περσινής νικήτριας Ουκρανίας, δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Παρόλα αυτά ψηφίζουν κανονικά στους δύο Ημιτελικούς και συγκεκριμένα: Στον Α’ Ημιτελικό ψηφίζουν Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, ενώ στον Β’ Ημιτελικό ψηφίζουν Ισπανία, Ουκραν
22:16 09/05/2023

Eurovision Α’ Ημιτελικός: Φωτογραφίες από την τελευταία πρόβα

okmag.gr
Σε απευθείας σύνδεση με το Liverpool Arena θα μεταδοθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision από την ΕΡΤ. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα παρακολουθήσουν τη βραδιά ως θεατές αφού η δική τους εμφάνιση είναι προγραμματισμένη για τον Β’ Ημιτελικό. Τι ώρα ξεκινά ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision; Ο Α’ Ημιτελικός θα […] The post Eurovision Α’ Ημιτελικός: Φωτογραφίες από την τελευταία πρόβα appeared first on OK! Magazine.
13:48 09/05/2023

Αρχίζει το πάρτι! Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision - Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών

Newsit
Η μεγάλη στιγμή έφτασε, η γιορτή της μουσικής αρχίζει! Απόψε (09.05.2023) στις 22:00 ξεκινά το… τριήμερο της Eurovision. Από το Liverpool Arena, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους δυο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού, της Eurovision. Η Ελλάδα συμμέτεχει στον β’ ημιτελικό, που θα γίνει την Πέμπτη. Ο Α’ ημιτελικός μεταδίδεται απόψε ... Περισσότερα To άρθρο Αρχίζει το πάρτι! Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision - Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:08 09/05/2023

Eurovision 2023: Ο Α’ Ημιτελικός αύριο Τρίτη 9 Μαΐου – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

tlife.gr
Η μεγάλη στιγμή έφτασε, η γιορτή της μουσικής αρχίζει! Σε απευθείας σύνδεση με το Liverpool Arena, To άρθρο Eurovision 2023: Ο Α’ Ημιτελικός αύριο Τρίτη 9 Μαΐου – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:18 08/05/2023

Τα best of της Eurovision της τελευταίας εικοσαετίας στο ERTFLIX

Newsit
Τους Ημιτελικούς του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, την Τρίτη 9 και την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, αλλά και τον Μεγάλο Τελικό, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με το Λίβερπουλ η ΕΡΤ1. Κι ενώ η «καρδιά» της Eurovision θα «χτυπά» στο Liverpool Arena το ERTFLIX σας βάζει στο δρόμο του ... Περισσότερα To άρθρο Τα best of της Eurovision της τελευταίας εικοσαετίας στο ERTFLIX δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:40 08/05/2023

Εurovision 2023: Ο Βίκτωρ Βερνίκος μιλάει στο Youfly λίγο πριν τον ημιτελικό

youfly.com
O Βίκτωρ Βερνίκος μιλάει στο youfly, λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή του Liverpool Arena! The post Εurovision 2023: Ο Βίκτωρ Βερνίκος μιλάει στο Youfly λίγο πριν τον ημιτελικό appeared first on Youfly.
22:02 03/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load