#spiderman

Από τον Spiderman στον Τεντόγλου και στην κουζίνα του Άκη

mothersblog.gr
Πρότυπα και σπουδαίες φιγούρες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή των παιδιών.Περισσότερα...
13:37 17/03/2024

Αποκριάτικες μάσκες από χαρτί: Απλές και εύκολες ιδέες για μικρά παιδιά

mothersblog.gr
Φτιάξτε με το παιδί σας αποκριάτικη μάσκα Spiderman, Captain-America, ζωάκια.Περισσότερα...
17:37 05/03/2024

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Πάρτι υπερπαραγωγή για τον γιο του που έγινε 3

queen.gr
Αδημοσίευτες φωτογραφία από το πάρτι Spiderman που του διοργάνωσαν.Περισσότερα...
20:17 07/02/2024

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ο γιος του έγινε τριών - Φώτο από το εντυπωσιακό πάρτι

mothersblog.gr
Αδημοσίευτες φωτογραφία από το πάρτι Spiderman που του διοργάνωσαν.Περισσότερα...
14:37 07/02/2024

Από Spiderman, Ρωμαίος: Ο Tom Holland επιστρέφει στο West End

monopoli.gr
Μετά το παιδικό του ντεμπούτο στο μιούζικαλ Billy Elliot, ο Tom Holland επιστρέφει στο West End, αυτή τη φορά για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Ρωμαίου, υπό την σκηνοθετική ματιά του Jamie Lloyd.
11:53 07/02/2024

Το πρώτο τεύχος της σειράς κόμικ του Spiderman πωλήθηκε σε δημοπρασία για 1,38 εκ. δολάρια

Παραπολιτικά
Πρόκειται για ένα από τα δύο αντίτυπα του συγκεκριμένου κόμικ που χαρακτηρίζονται σε "σχεδόν άριστη κατάσταση" από την υπηρεσία βαθμολόγησης κόμικς Certified Guaranty Company (CGC)
22:00 18/01/2024

Το καλάθι της γιαγιάς γεμάτο αναμνήσεις

myvolos.net
Μάρω Καρδαμίτση Αδάµη 14.09.2023 • 22:30 Κοινοποίηση Κύριε διευθυντά Ανοιξαν και φέτος τα σχολεία, ενώ τα µέσα ενηµέρωσης µας πληροφορούν για το τι ισχύει µε το «καλάθι του µαθητή». Ενα καλάθι γεµάτο θησαυρούς. Πολύχρωµα σακίδια µε την Barbie ή τον Spiderman και τον Super Mario, τετράδια, µολύβια, κασετίνες, στυλό, µαρκαδόρους, κραγιόνια. Ενα καλάθι γεµάτο καλούδια […]
00:46 15/09/2023

Η Marisa Tomei αναπολεί τις διακοπές της στη χώρα μας – «Καλοκαίρι στην Ύδρα»

Newsbeast.gr
Η διάσημη ηθοποιός Marisa Tomei επέλεξε την Ύδρα για τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές και φαίνεται πως της έμειναν αξέχαστες. Η διάσημη ηθοποιός που συμμετείχε σε παραγωγές όπως «What Women Want», «Crazy, Stupid, Love», «My Cousin Vinny» αλλά είναι περισσότερο γνωστή ως «Aunt May» από το Spiderman, έναν σχεδόν μήνα αργότερα, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες από τις στιγμές που πέρασε στο νησί του Αργοσαρωνικού. Η βραβευμένη με Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο νησί και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Καλοκαίρι στην Ύδρα».
12:00 23/08/2023

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Διακοπές στην Ίμπιζα με τον Spiderman και σέξι πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret

okmag.gr
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τόμπι Μαγκουάιρ συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε όλη την Ευρώπη. Ο φακός τους εντόπισε casual ντυμένους με Τ-shirts και βερμούδα. Ο ,Μαγκουάιρ έγινε γνωστός ως Spiderman υποδυόμενος τον διάσημο super hero. Οι δύο σταρ και κολλητοί φίλοι, και οι δύο 48 ετών, εθεάθησαν σε ένα γιοτ με μια […] The post Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Διακοπές στην Ίμπιζα με τον Spiderman και σέξι πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret appeared first on OK! Magazine.
09:58 05/08/2023

“Δάκρυσε” το διαδίκτυο: 5χρονος κάλεσε στο πάρτι του όλους τους συμμαθητές του, αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε ένας – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Βίντεο στο TikTok: Ένας πατέρας αποφάσισε να μοιραστεί μια συγκινητική στιγμή με τους χρήστες του TikTok. Έτσι λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο που αποκαλύπτει το πάρτι που ετοίμασε για τα 5α γενέθλια του γιου του, με θέμα τον Spiderman. Ο πατέρας και η μητέρα προετοίμασαν με πολλή αγάπη μια μεγάλη αίθουσα...
23:09 18/06/2023

Tom Holland: Μιλά για τη σχέση του με τη Zendaya και λιώνει – “Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος”

instyle.gr
O Tom Holland ζει έναν απόλυτο έρωτα με τη Zendaya, αλλά επιλέγει να κρατά τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 27χρονος ηθοποιός είναι σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Spiderman, από το 2021 αλλά και οι δύο είναι εξαιρετικά προστατευτικοί με τη σχέση τους. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. […] The post Tom Holland: Μιλά για τη σχέση του με τη Zendaya και λιώνει – “Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος” appeared first on InStyle.
11:46 15/06/2023

Το... φιλί στον Κιλιτσντάρογλου, ο Spiderman, η ψηφοφόρος με το αρνάκι και η γάτα - κατάσκοπος

Newsit
Τα… παράδοξα ποτέ δεν λείπουν από τις εκλογές στην Τουρκία, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον σημερινό (28.05.2023), δεύτερο γύρο που θα αναδείξει τον νικητή της “μάχης” Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.  Σε εκλογικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, εμφανίστηκε για να ψηφίσει ο… Spiderman, ενώ μία ψηφοφόρος… φίλησε τη φωτογραφία του Κεμάλ ... Περισσότερα To άρθρο Το... φιλί στον Κιλιτσντάρογλου, ο Spiderman, η ψηφοφόρος με το αρνάκι και η γάτα - κατάσκοπος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:28 28/05/2023

Παρί Σεν Ζερμέν - Αζαξιό: Η εμφάνιση του... Spiderman στο Παρκ ντε Πρενς (vid)

Gazzetta
Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Αζαξιό ένας άνδρας ντυμένος Spiderman έπεσε από την οροφή του Παρκ ντε Πρενς παρέδωσε στον εκφωνητή το φύλλο με τις ενδεκάδες.
23:38 13/05/2023

Ο Spiderman πήρε την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου

Newsit
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Spiderman επισκέπτεται τον Πάπα Φραγκίσκο. Πριν από δυο χρόνια είχε πάρει και πάλι τις ευλογίες του όταν πίσω από το κοστούμι ήταν ο Mattia Villardita ο οποίος ντυμένος με την στολή του ήρωα της Marvel επισκέπτεται άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία της Ιταλίας.  Μάλιστα έχει χριστεί και ιππότης από ... Περισσότερα To άρθρο Ο Spiderman πήρε την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:36 10/05/2023

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο «spiderman» που πηδούσαν από τα ταράτσα σε ταράτσα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο νεαροί που προκάλεσαν εμπρησμό σε ισόγειο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εγκλωβίστηκαν στη συνέχεια στην ταράτσα του κτιρίου, από όπου επιχείρησαν να διαφύγουν πηδώντας σε παρακείμενες ταράτσες. Οι δύο 21χρονοι ζήτησαν αναβολή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για να δικαστούν αύριο, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους, […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο «spiderman» που πηδούσαν από τα ταράτσα σε ταράτσα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:58 09/05/2023

Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε κτίριο 38 ορόφων για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Εμανουέλ Μακρόν (vid)

Gazzetta
Ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα όλου του κόσμου, εξαιτίας των ικανοτήτων απόφασισε να κάνει ένα μοναδικό εγχείρημα για να στείλει το δικό του μήνυμα στον Μακρόν. 
00:22 21/04/2023

Ο Γάλλος «Spiderman» σκαρφάλωσε 38 ορόφους και κατακεραύνωσε τον Μακρόν – «Να επιστρέψει στη Γη… χωρίς δίκτυ ασφαλείας»

Newsbeast.gr
Ο Γάλλος αναρριχητής Alain Robert, γνωστός και ως «Spiderman» της Γαλλίας, σκαρφάλωσε σε κτίριο με 38 ορόφους στο Παρίσι για να στείλει μήνυμα κατά του Εμαναουέλ Μακρόν, τονίζοντας πως πρέπει «να επιστρέψει στη Γη… χωρίς δίκτυ ασφαλείας». Όπως αναφέρει ο independent.co.uk, αφορμή στάθηκε το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα, με το οποίο τα όρια συνταξιοδότησης αυξάνονται στα 64 έτη κι έκτοτε έχει δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση στη Γαλλία. Έτσι, έκανε ανάβαση σε ύψος 150 μέτρων και δήλωσε πως «είμαι εδώ για να δείξω τη στήριξή μου σε όσους αντιτίθενται στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού». «Είμαι εδώ για να πω στον Εμανουέλ Μακρόν να επιστρέψει στη γη… κάνοντας ορειβασία χωρίς δίκτυ ασφαλείας
16:22 19/04/2023

Συνταξιοδοτικό Γαλλία: Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη διαδηλώνοντας κατά του Μακρόν

in.gr
«Είμαι εδώ για να πω στον Εμανουέλ Μακρόν να επιστρέψει στη γη… κάνοντας ορειβασία χωρίς δίκτυ ασφαλείας» δήλωσε.
15:32 19/04/2023

Ο Γάλλος Spiderman σκαρφάλωσε σε ουρανοξύστη 38 ορόφων στο Παρίσι – Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Ο 60χρονος Αλέν Ρομπέρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Εμανουέλ Μακρόν για το συνταξιοδοτικό
14:42 19/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load