#Σωτήρης Χατζάκης

Σωτήρης Χατζάκης: «Με πλησίασε στο παγκάκι, μου έδωσε λεφτά και σοκολάτες… μετά μου είπε ότι ήταν ο αδελφός μου»

thecaller.gr
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.Ο σπουδαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός κάνει μία σύντομη αναδρομή στη ζωή και την καλλιτεχνική του πορεία και μεταξύ άλλων αφηγείται την ιστορία του ετεροθαλούς αδελφού του, τον οποίο γνώρισε σε μικρή ηλικία. «Ήμουν το τέταρτο παιδί από […]
08:00 04/10/2023

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Μετρονόμος»

eleftheriaonline.gr
Κυκλοφόρησε το 82ο τεύχος του «Μετρονόμου» με αφιερωματικές σελίδες σε έναν από τους πιο δραστήριους και πολυπρισματικούς δημιουργούς του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, συνθέτη, στιχουργό, ενορχηστρωτή και παραγωγό, Γιώργο Ανδρέου. Μέσα από την πολυσέλιδη συνέντευξή του στον Ηρακλή Οικονόμου φωτίζονται πτυχές της πρώιμης πορείας του τη δεκαετία του ’80 με τους Αλερετούρ, οι πρώτες προσωπικές του δισκογραφικές εργασίες της δεκαετίας του ’90 και οι μεταγενέστερες έως σήμερα, οι εργασίες του ως ενορχηστρωτής, οι συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές/τριες, η μουσική του για τον Κινηματογράφο και το Θέατρο καθώς και η στιχουργική και ποιητική του παρουσία. Ιδιαίτερα για αυτόν τον ποιητικό λόγο
22:46 31/07/2023

Σωτήρης Χατζάκης: Σχολιάζει τη Λένα Κιτσοπούλου & τους «Σφήκες» – «Είναι πνευματικά ακρωτηριασμένοι»

neolaia.gr
Ο Σωτήρης Χατζάκης κάνει το δικό του σχόλιο για την Λένα Κιτσοπούλου και τη θεατρική παράσταση «Σφήκες», η οποία έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων μετά την πρεμιέρα της στην Επίδαυρο.
17:46 22/07/2023

Σωτήρης Χατζάκης για Νίκο Κούρκουλο: «Αν γυρίσω την πλάτη θα με μαχαιρώσεις ή θα με προστατεύσεις;»

zappit.gr
Ο Σωτήρης Χατζάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και […] The post Σωτήρης Χατζάκης για Νίκο Κούρκουλο: «Αν γυρίσω την πλάτη θα με μαχαιρώσεις ή θα με προστατεύσεις;» appeared first on Zappit.
14:12 13/12/2022

Σωτήρης Χατζάκης: «Άδικη η ιστορία του Γιώργου Κιμούλη, τουλάχιστον να μην τον χάσουμε και αυτόν»

zappit.gr
Με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης Σλουθ στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» την […] The post Σωτήρης Χατζάκης: «Άδικη η ιστορία του Γιώργου Κιμούλη, τουλάχιστον να μην τον χάσουμε και αυτόν» appeared first on Zappit.
21:06 07/12/2022

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Μην πάτε παιδιά, δεν χρειάζεται να πάτε» λέει ο Σωτήρης Χατζάκης για το επίμαχο post

tlife.gr
Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, στην οποία υπήρχε αναγγελία για To άρθρο Χρήστος Βασιλόπουλος: «Μην πάτε παιδιά, δεν χρειάζεται να πάτε» λέει ο Σωτήρης Χατζάκης για το επίμαχο post δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:40 23/09/2022

Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά

youfly.com
Οι ηθοποιοί, Σωτήρης Χατζάκης, Ηρώ Μουκίου, Χρήστος Φωτίδης, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη και Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησαν για τη δραματική σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι». Δείτε βίντεο! The post Κόκκινο Ποτάμι: Οι ηθοποιοί μιλούν για την πολυαναμενόμενη σειρά appeared first on Youfly.
13:44 31/08/2022

Σωτήρης Χατζάκης: «Δε μήνυσα τον αδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη αν και μου έκανε σφοδρή επίθεση»

tlife.gr
Ο Σωτήρης Χατζάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την απώλεια της Ντίνας To άρθρο Σωτήρης Χατζάκης: «Δε μήνυσα τον αδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη αν και μου έκανε σφοδρή επίθεση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:44 04/07/2022

Σωτήρης Χατζάκης: «Είναι εύκολο ο καθένας στο θέατρο να κατηγορήσει τον οποιονδήποτε»

okmag.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα Δευτέρα 4/7 ο Σωτήρης Χατζάκης και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός αναφέρθηκε στην απώλεια της Ντίνας Κώνστα με την οποία είχε συνεργαστεί στο θέατρο, αλλά και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Ο Πέτρος (σ.σ. Φιλιππίδης) είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί την […] The post Σωτήρης Χατζάκης: «Είναι εύκολο ο καθένας στο θέατρο να κατηγορήσει τον οποιονδήποτε» appeared first on OK.
13:56 04/07/2022

Σωτήρης Χατζάκης: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά, δυο φορές παρά λίγο να γίνουν»

zappit.gr
Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης στην Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Κυψέλη» το μεσημέρι […] The post Σωτήρης Χατζάκης: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά, δυο φορές παρά λίγο να γίνουν» appeared first on Zappit.
20:52 13/06/2022

Σωτήρης Χατζάκης: Η ερωτική εκτροπή, η ομοφυλοφιλία ή το τρανς δεν είναι δικαίωμα, είναι φύση

Newsit
«Είναι απαράδεκτο η δίκη του Φιλιππίδη να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών», λέει ο Σωτήρης Χατζάκης. Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε για το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη. «Το θέατρο έχει την τόλμη μέσα από τις καταγγελίες των κοριτσιών να ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Χατζάκης: Η ερωτική εκτροπή, η ομοφυλοφιλία ή το τρανς δεν είναι δικαίωμα, είναι φύση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:50 10/06/2022

Σωτήρης Χατζάκης: «Είναι απαράδεκτο η δίκη του Φιλιππίδη να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών»

zappit.gr
Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε για το κίνημα metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη, […] The post Σωτήρης Χατζάκης: «Είναι απαράδεκτο η δίκη του Φιλιππίδη να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών» appeared first on Zappit.
11:48 10/06/2022

Το κόκκινο ποτάμι: Ο Σωτήρης Χατζάκης στην Μάριον Μιχελάκη

happytv.gr
Τα γυρίσματα για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του OPEN «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ» ξεκινάνε και ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε στην εκπομπή για το ρόλο του, αυτόν του Ζαχάρωφ. Αναφέρθηκε επίσης και στο metoo και δήλωσε πως η γυναίκα είναι ακόμα μέρος ενός κτηματολογίου και για αυτό το λόγο θεωρεί πως καλώς ήρθε το metoo. Πιστεύει […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το κόκκινο ποτάμι: Ο Σωτήρης Χατζάκης στην Μάριον Μιχελάκη
09:08 26/05/2022

Σωτήρης Χατζάκης: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Κόκκινο Ποτάμι Η συνέχεια»

youfly.com
Τι αποκάλυψε ο Σωτήρης Χατζάκης για την συνέχεια της σειράς, Κόκκινο Ποτάμι, που έρχεται την νέα σεζόν στο OPEN; Δείτε εδώ βίντεο! The post Σωτήρης Χατζάκης: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Κόκκινο Ποτάμι Η συνέχεια» appeared first on Youfly.
18:38 25/05/2022

Σωτήρης Χατζάκης: «Η γυναίκα ήταν, είναι και θα είναι μέρος ενός κτηματολογίου»

zappit.gr
Ο Σωτήρης Χατζάκης εμφανίστηκε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN. Με αφορμή την […] The post Σωτήρης Χατζάκης: «Η γυναίκα ήταν, είναι και θα είναι μέρος ενός κτηματολογίου» appeared first on Zappit.
16:10 25/05/2022

Επιμένει η Έλενα Αθανασοπούλου στην καταγγελία της κατά του σκηνοθέτη για βιασμό

Παραπολιτικά
Οι υπόνοιες που άφησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης προκάλεσαν την έκρηξη της 33χρονης ηθοποιού
14:32 09/05/2022

Απασφάλισε η Έλενα Αθανασοπούλου – «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε»

zappit.gr
Τηλεφωνική παρέμβαση στο «Χαμογέλα και πάλι» θέλησε να κάνει η Έλενα Αθανασοπούλου, το πρωί της Κυριακής, στην αέρα του MEGA. […] The post Απασφάλισε η Έλενα Αθανασοπούλου – «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε» appeared first on Zappit.
12:32 08/05/2022

Τελευταίες παραστάσεις για το «ΣΛΟΥΘ» στο Metropolitan The Urban Theatre

grtimes.gr
Το «Από Μηχανής» Θέατρο, παρουσιάζει στην Θεσσαλονίκη, από την Δευτέρα 25 Απριλίου το κορυφαίο ψυχολογικό θρίλερ του Άντονι Σάφερ «ΣΛΟΥΘ» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Στους δύο ήρωες του έργου απολαμβάνουμε τον σκηνοθέτη της παράστασης Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά, δύο καλλιτέχνες με σημαντική διαδρομή στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας, οι οποίοι συναντιούνται επί σκηνής σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που συναρπάζει. Μία θεατρική σύμπραξη που θα συζητηθεί και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Το «ΣΛΟΥΘ» παίχτηκε για περισσότερες από 2.300 παραστάσεις στο West End του Λονδίνου και περίπου 2.000 παραστάσεις στο Broadway. Κέρδισε το Βραβείο Τόνι ως το καλύτερο έργο για το 1970. Δύο χρό
10:36 06/05/2022

Ο Σ. Χατζάκης για τη θεατρική παράσταση «ΣΛΟΥΘ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στη θεατρική παράσταση «ΣΛΟΥΘ» που «ανεβαίνει» στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη αναφέρθηκε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σωτήρης Χατζάκης μιλώντας το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real 107,1. Το κορυφαίο ψυχολογικό θρίλερ του Άντονι Σάφερ κάνει πρεμιέρα στο Metropolitan The Urban Theater στις 25 Απριλίου, ενώ οι παραστάστεις θα συνεχιστούν έως τις 8 Μαΐου. Στους δύο ήρωες του έργου οι θεατές θα απολαύσουν τον σκηνοθέτη της παράστασης Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά, δύο καλλιτέχνες με σημαντική διαδρομή στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας. Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Σωτήρης Χατζάκης στη Μαρία Σαμολαδά: Συντε
19:50 21/04/2022

Σωτήρης Χατζάκης: Το metoo πρέπει να προσέξει την υπερβολή δεν είναι άρθρο του Συντάγματος

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του Open παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Χατζάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo, την εργασιακή βία αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση την οποία υπέστη στο θεατρικό χώρο. Ο Σωτήρης Χατζάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Έχω δεχθεί την εργασιακή βία, η οποία είναι και μεγάλη βία. Δούλεψα χωρίς χρήματα, δέχθηκα την υπεροψία των σκηνοθετών και υπήρξα αποδέκτης παρενόχλησης και από γυναίκες και από άντρες. Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα. Υπάρχουν πόστα μέσα σε μεγάλα κέντρα παραγωγής πολιτισμού που, αν είσαι μέσα την κανονικότητα και δεν είσαι στη διαφορετικότητα, δεν γίνεσαι αποδεκτός». «Σας λέω το αντίθετο, δηλαδή, ότ
18:32 21/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load