#Αλέκος Συσσοβίτης

Αλέκος Συσσοβίτης: «Πολλές φορές σιώπησα, γιατί και η σιωπή είναι μια μεγάλη αρετή»

neolaia.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα και τις φορές που ο ίδιος έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη σιωπή.
17:46 30/12/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η καλή μου εικόνα ήταν ατού, αλλά και παγίδα γιατί προκαλεί ζήλια»

queen.gr
Ο Κοντογιάννης του Έρωτα Φυγά, αλλά κυρίως ο Νουρήμπεης της ταινίας «Καπετάν Μιχάλης» είναι υποκριτικές προσωπικότητες που δεν θα ήταν ίδιες αν ο Αλέκος Συσσοβίτης δεν τις ενσάρκωνε. Περισσότερα...
20:09 18/12/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως, είναι όπως τα ζευγάρια τώρα που χωρίζουν»

zappit.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως, είναι όπως τα ζευγάρια τώρα που χωρίζουν» appeared first on Zappit.
14:00 10/12/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκαλύπτει γιατί “χρωστάει” την ζωή του στον κολλητό του

instyle.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αποκάλυψε μία εμπειρία ζωής και θανάτου που είχε κατά την διάρκεια μίας κατάδυσης, με έναν καλό του φίλο. «Με τον κολλητό μου έχουμε κάνει κατάδυση σε 32 μέτρα και έμεινα από οξυγόνο. Στα 12 μέτρα σχεδόν πνιγόμουν. Λέγεται body breathing. Πηγαίνεις κοντά, παίρνεις τον αναπνευστήρα και εισπνέεις. […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκαλύπτει γιατί “χρωστάει” την ζωή του στον κολλητό του appeared first on InStyle.
21:46 21/11/2023

«Εκάβη»: Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για 2 παραστάσεις

happytv.gr
Οι: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Μαρίνα Καλογήρου, Ελένη Κοκκίδου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ερρίκος Μηλιάρης, Ηλεάνα Μπάλλα, Άκης Σακελλαρίου και Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιζούν στην παράσταση «Εκάβη», η οποία στις 11 και 12 Αυγούστου, ανεβαίνει στην Επίδραυρο. H ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Ευριπίδη «Εκάβη»  στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Αυγούστου, σε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Εκάβη»: Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για 2 παραστάσεις
14:37 01/08/2023

«ΕΚΑΒΗ» του Ευριπίδη στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών – Δευτέρα 17/07 στις 21.30

empisteutiko.gr
«ΕΚΑΒΗ» του Ευριπίδη ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Τ.Ε.Ι. ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 στις 21.30 ΗΘΟΠΟΙΟΙ (με αλφαβητική σειρά): Ταλθύβιος: Ιωσήφ Ιωσηφίδης Πολυξένη: Μαρίνα Καλογήρου Εκάβη: Ελένη Κοκκίδου Οδυσσέας: Θανάσης Κουρλαμπάς Πολύδωρος: Ερρίκος Μηλιάρης Θεράπαινα: Ηλεάνα Μπάλλα Πολυμήστορας: Άκης Σακελλαρίου Αγαμέμνονας: Αλέκος Συσσοβίτης   ΧΟΡΟΣ (με αλφαβητική σειρά): Ασημίνα Αναστασοπούλου Άρτεμις Βαβάτσικα (μουσικός επί σκηνής) Ελισσάβετ Γιαννοπούλου Μαρία […] The post «ΕΚΑΒΗ» του Ευριπίδη στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών – Δευτέρα 17/07 στις 21.30 appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 12/07/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω θάψει και τους δύο γονείς μου, έχει αλλάξει η ζωή μου από τότε»

Newsbeast.gr
Λίγο πριν περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με την «Εκάβη» μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το Σάββατο στον Alpha. Μάλιστα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο θέμα της «ταμπέλας» στον καλλιτεχνικό χώρο, τις ήττες και τις νίκες που φέρει το ρίσκο καθώς και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια των γονιών του. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέκος Συσσοβίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έζησα έντονα την εποχή της «ταμπέλας» και τα πράγματα εκτοξεύθηκαν με το που ήρθε η εικόνα μέσα στη ζωή μας. Αυτή καθόρισε πλέον τα πάντα. Ακόμα και στην τέχνη δεν υπάρχει ο διαχωρισμός που υπήρχε γιατί βλέπουμε ότι τα social media είναι τόσο ισχυ
02:00 09/07/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Viral στην τηλεόραση έχει γίνει η αδικία»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Έρωτας φυγάς» του OPEN, ο Αλέκος Συσσοβίτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Viral στην τηλεόραση έχει γίνει η αδικία» appeared first on Zappit.
00:02 12/04/2023

ΣτΟργή: Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ταυτόχρονα

Newsbeast.gr
Είναι εύκολο να επικρίνουμε τις επιλογές των άλλων, ειδικά όταν δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για τις δικές μας. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ταυτόχρονα. Αν μπορούσαμε, ο κόσμος θα ήταν ένα υπέροχο μέρος! Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), βοηθά τους ασθενείς της να καταλάβουν αλλά και να αγαπήσουν τον εαυτό τους, στο νέο επεισόδιο της σειράς στΟργή, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ο Σάκης (Αλέκος Συσσοβίτης) φτάνει στο σημείο της διήγησής του, όπου ξαναβρίσκει την αγαπημένη παιδική του φίλη. Μια φίλη, που σύντομα θα γίνει ο έρωτας της ζωής του, η σύζυγός του. Μέχρι να γίνουν όμως όλα αυτά, περνά δια πυρός και σιδήρου και η ζωή του είναι μία συνεχής δοκιμασία. Γιατί «
16:50 24/03/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: Όταν έχεις έναν άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα στο σπίτι, είναι πάρα πολύ δύσκολο

Newsit
“Σαφέστατα η μάνα μου φρόντιζε εμένα αλλά ζητούσε ταυτόχρονα και μία συναισθηματική στήριξη” ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης. Στο πλατό του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν ήταν καλεσμένος ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του. «Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ. Όταν έχεις έναν άνθρωπο με ψυχικά ... Περισσότερα To άρθρο Αλέκος Συσσοβίτης: Όταν έχεις έναν άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα στο σπίτι, είναι πάρα πολύ δύσκολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:24 06/03/2023

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για την ψυχική ασθένεια της μητέρας του: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο»

okmag.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ψυχική ασθένεια της μητέρας του και τα όσα βίωσε στο πλευρό της. «Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ. Όταν έχεις έναν άνθρωπο με ψυχικά προβλήματα στο σπίτι, για τους άλλους είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και […] The post Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για την ψυχική ασθένεια της μητέρας του: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο» appeared first on OK! Magazine.
16:24 06/03/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η ζημιά έγινε από τον κορονοϊό, σε συνδυασμό με το ΜeΤoo»

zappit.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Η ζημιά έγινε από τον κορονοϊό, σε συνδυασμό με το ΜeΤoo» appeared first on Zappit.
21:26 09/02/2023

Έρωτας Φυγάς: Η αναστάτωση που φέρνει ο Παύλος Κοντογιάννης

happytv.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης μπαίνει σήμερα στη σειρά «Έρωτας Φυγά» ως Παύλος Κοντογιάννης και θα φέρει νέα αναστάτωση στο Κιάρι. Κτηματίας, ιδιαίτερη προσωπικότητα με ένα άσβεστο μίσος για τους Δεμερτζήδες. Η άφιξή του δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, οι συμμαχίες που ξέραμε θα αλλάξουν και οι σχέσεις όλων θα δοκιμαστούν από τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Έρωτας Φυγάς: Η αναστάτωση που φέρνει ο Παύλος Κοντογιάννης
15:36 07/02/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» δεν χτυπά το τηλέφωνό μου

NewsBomb
Ο Αλέκος Συσσοβίτης ανέφερε ότι «είχα κάνει 8 ταινίες πριν κάνω το "Είσαι το ταίρι μου". Γυρίστηκε το "Είσαι το…Περισσότερα...
13:56 07/02/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω χορτάσει από τις γυναίκες, την πολυγαμία και τα ξενύχτια»

zappit.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο μίλησε για την σχέση του σήμερα με το σεξ […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω χορτάσει από τις γυναίκες, την πολυγαμία και τα ξενύχτια» appeared first on Zappit.
20:22 06/02/2023

Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: Ιστορίες από την παιδική τους ηλικία

okmag.gr
Η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης συναντιούνται φέτος θεατρικά στην παράσταση «Στο έκτο ππάτωμα» αλλά και στο νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ!. Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται κάποιες από τις αναμνήσεις τις παιδικής τους ηλικίας. Τι θυμούνται η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης από τα παιδικά τους χρόνια; «Στη Θεσσαλονίκη, περιοχή Ευκλείδης. Εκεί σπούδασα […] The post Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: Ιστορίες από την παιδική τους ηλικία appeared first on OK! Magazine.
08:14 06/02/2023

Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: «Η φύση του ανθρώπου είναι εκδικητική»

okmag.gr
Αν η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης γνωρίζονται χρόνια, η αφορμή για να συναντηθούν δόθηκε φέτος στην παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» με αέρα Χίτσκοκ στο θέατρο Αθηνά. Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν στο ΟΚ! για ολέθριες σχέσεις, μοιραία λάθη αλλά και τη διαχρονική γοητεία εντός και, κυρίως, εκτός ρόλου. Μόλις κάνατε πρεμιέρα με το διάσημο […] The post Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: «Η φύση του ανθρώπου είναι εκδικητική» appeared first on OK! Magazine.
08:04 05/02/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η ζημιά έγινε από τον κορονοϊό, σε συνδυασμό με το #ΜeΤoo»

okmag.gr
Ο Αλέκος Συσσοβίτης μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για τους έρωτές του και το κίνημα #MeToo. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ακόμα τη σχέση του με τα ξενύχτια αλλά και το σεξ. «Από αυτά έχω χορτάσει – και από τις γυναίκες έχω χορτάσει και από την πολυγαμία και από τα ξενύχτια» εκμυστηρεύεται ο Αλέκος Συσσοβίτης για τα φημισμένα […] The post Αλέκος Συσσοβίτης: «Η ζημιά έγινε από τον κορονοϊό, σε συνδυασμό με το #ΜeΤoo» appeared first on OK! Magazine.
11:06 04/02/2023

Αλέκος Συσσοβίτης: Η απάντηση του για το remake της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»

happytv.gr
Στην Ζήνα Καρκαλά και στο gossip-tv.gr μίλησε πρόσφατα ο Αλέκος Συσσοβίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αλέκος Συσσοβίτης: Η απάντηση του για το remake της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»
21:22 01/02/2023

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα

okmag.gr
Η επίσημη πρεμιέρα του έργου «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο θέατρο Αθηνά. Οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη παρουσιάζουν το διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο ανακαινισμένο Θέατρο Αθηνά. Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Αλέκος Συσσοβίτης, Φαίη Ξυλά, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Βάρθης και Γιάννης Στεφόπουλος. Παρόντες ήταν ο […] The post Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα appeared first on OK! Magazine.
11:20 01/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load