#Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Να τα πούμε; Κάλαντα Πρωτοχρονιάς απ’ όλη την Ελλάδα

olympia.gr
Ντοπιολαλιές, ήθη, έθιμα, εικόνες καθημερινής ζωής, παρακλήσεις για ευτυχία, χαρά, προστασία των αγαπημένων, βυζαντινές αντηχήσεις, παρομοιώσεις, παραμύθια, βασιλικά πλούτη, τοπία και ωδές στη φύση, όλα χωρούν και αναδεικνύονται από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του τόπου μας, που σε δεκάδες παραλλαγές, τραγουδιούνται αυτές τις μέρες. Παναγιώτης Μυλωνάς -Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας: […] Να τα πούμε; Κάλαντα Πρωτοχρονιάς απ’ όλη την Ελλάδα - olympia
03:38 31/12/2022

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς: Δείτε πως τα λένε σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας

eleftherostypos.gr
Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα ακουστούν το Σάββατο από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα. Δείτε τα πιο γνωστά ανά περιοχή.Πανελλήνια Α’ Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ψηλή μου δεντρολιβανιά κι αρχή καλός μας χρόνος εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνος. Αρχή που βγήκε ο Χριστός άγιος και Πνευματικός, στη γη να περπατήσει και να μας καλοκαρδίσει. Αγιος Βασίλης […] Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς: Δείτε πως τα λένε σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:32 30/12/2022

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς – Βασιλόπιτα συνταγή υλικά

ekklisiaonline.gr
H Πρωτοχρονιά πλησιάζει και η παραδοσιακή βασιλόπιτα θα στολίσει το γιορτινό τραπέζι της Παραμονής και μην ξεχάσεις το φλουρί. Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς – Βασιλόπιτα συνταγή υλικά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 26/12/2022

ΚΥΠΡΟΣ: Καλαντιστές τα έψαλλαν στον Μόρφου Νεόφυτο (ΒΙΝΤΕΟ)

vimaorthodoxias.gr
Ι.Μ. ΜΟΡΦΟΥ: Καλαντιστές της Χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου υπό τη διεύθυνση τού πρωτοψάλτου κ. Ιωάννη Λέμπου, ψάλλουν παραδοσιακά Κάλαντα τού Δωδεκαημέρου στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο (02.01.2022). Τα Κάλαντα πού ακούγονται: -Κάλαντα Χριστουγέννων Αγίου Όρους (Κυπριανού Ιβηρίτου 1698) -Κάλαντα Χριστουγέννων Κύπρου -Κάλαντα Χριστουγέννων Ανατολικής Θράκης -Κάλαντα Πρωτοχρονιάς (εγκώμια Αγίου Βασιλείου) -Κάλαντα Πρωτοχρονιάς Φαράσων […]
14:46 06/01/2022

Καναδάς: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τη μοναστική αδελφότητα Παναγίας Παρηγορήτισσας Κεμπέκ

vimaorthodoxias.gr
Καναδάς: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από τη μοναστική αδελφότητα Παναγίας Παρηγορήτισσας Κεμπέκ, Καναδάς.
10:06 01/01/2022

Σακελλαροπούλου: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων

ekklisiaonline.gr
Ακολούθησαν διαδοχικά: ο Επιστημονικός Αθλητικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΝΙΚΗ» – Victor Artant, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), το Μουσικό Σχολείο Αθήνας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Το άρθρο Σακελλαροπούλου: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:38 31/12/2021

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στο Μαξίμου: Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη άκουσαν μαντινάδες

Newsit
Από τα παιδιά του Συλλόγου Ασηγωνιωτών Αττικής «Παύλος Γύπαρης» άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα παιδιά είπαν στον Πρωθυπουργό και στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Κρήτης, αλλά και μαντινάδες με συμβολικά μηνύματα τόσο για την πανδημία, όσο και για τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη: ... Περισσότερα To άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στο Μαξίμου: Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη άκουσαν μαντινάδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:56 31/12/2021

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς Παραμονή: 21, 2022, Βασιλόπιτα Αργυρώ Κέικ- COMBAT 18

ekklisiaonline.gr
ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ : Ντοπιολαλιές, ήθη, έθιμα, εικόνες καθημερινής ζωής, παρακλήσεις για ευτυχία, χαρά, προστασία των αγαπημένων, βυζαντινές αντηχήσεις, παρομοιώσεις, παραμύθια, βασιλικά πλούτη, τοπία και ωδές στη φύση, όλα χωρούν και αναδεικνύονται από τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του τόπου μας, που σε δεκάδες παραλλαγές, τραγουδιούνται αυτές τις μέρες. Δείτε μερικά από τα ομορφότερα και ευχηθείτε "Καλή Χρονιά". Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς Παραμονή: 21, 2022, Βασιλόπιτα Αργυρώ Κέικ- COMBAT 18 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:30 31/12/2021

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς- Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά: Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Ευχές

ekklisiaonline.gr
ΚΑΛΑΝΤΑ : Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψηλή μου δεντρολιβανιά κι αρχή, κι αρχή καλός μας χρόνος, εκκλησιά, εκκλησιά με τ΄ άγιο θρόνος. Αρχή που βγήκε ο Χριστός, Άγιος και πνευματικός, στη γη, στη γη να περπατήσει και να μας, και να μας καλοκαρδίσει. Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς- Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά: Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Ευχές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 31/12/2021

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς YOUTUBE: Ωραριο λειτουργίας παραμονή πρωτοχρονιας

ekklisiaonline.gr
Μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.- Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς YOUTUBE: Ωραριο λειτουργίας παραμονή πρωτοχρονιας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:17 31/12/2020

Όλα τα έθιμα: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς, Ω Ελατο, παει ο παλιος ο χρονος- Άγιος Βασίλης έρχεται

ekklisiaonline.gr
Την παραμονή των Χριστουγέννων, τα παιδιά σ’ ολόκληρο τον κόσμο κρεμούν τις κάλτσες τους και περιμένουν με λαχτάρα τον Αϊ Βασίλη. Το άρθρο Όλα τα έθιμα: Κάλαντα Πρωτοχρονιάς, Ω Ελατο, παει ο παλιος ο χρονος- Άγιος Βασίλης έρχεται εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:29 31/12/2020

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς LIVE – Καλή Χρονιά 2021 Ευχές: Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ΤΩΡΑ

ekklisiaonline.gr
ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ : Η ιστορία για τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς διαδραματίζεται στο Βυζάντιο και πρόκειται για μία ιστορία αγάπης. Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς LIVE – Καλή Χρονιά 2021 Ευχές: Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ΤΩΡΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:32 31/12/2020

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς LIVE – Καλή Χρονιά 2021 Ευχές: Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά στην Εκκλησια

ekklisiaonline.gr
ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ : Απολαύστε σε ζωντανή μετάδοση από το ακριτικό χωριό Εμπωνά της Ρόδου τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από ζωντανή ορχήστρα. Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς LIVE – Καλή Χρονιά 2021 Ευχές: Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά στην Εκκλησια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:14 30/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load