#Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα

Ναύπακτος: Η Φιλαρμονική στον Μητροπολίτη Ιερόθεο (video)

sinidisi.gr
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος άκουσε σήμερα στις 11 π.μ. τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, μπροστά από το Επισκοπείο, κατά το έθος, στο όμορφο λιμάνι της Ναυπάκτου, από την Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική της Ναυπάκτου...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ναύπακτος: Η Φιλαρμονική στον Μητροπολίτη Ιερόθεο (video)
22:09 31/12/2023

Μικροί και μεγάλοι Ρομά, είπαν τα κάλαντα σήμερα στους δρόμους της Ρόδου – Δείτε βίντεο

lamianow.gr
Ντυμένοι με τη στολή του Άη Βασίλη, μικροί και μεγάλοι Ρομά, είπαν σήμερα από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, τα κάλαντα στις γειτονιές και στους δρόμους του νησιού μας. Τα μικρά παιδιά, συνοδεύονταν από αγροτικό όχημα το οποίο είχε στη διαπασών τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Οι ομάδες αυτές πέρασαν από όλες σχεδόν τις γειτονιές αλλά και το κέντρο της Ρόδου. Ενδεικτικές οι φωτογραφίες και το βίντεο από την περιοχή "Επτά Βαγιές" στην πόλη της Ρόδου. https://youtu.be/_9YlURqB144 Πηγή: rodiaki.gr The post Μικροί και μεγάλοι Ρομά, είπαν τα κάλαντα σήμερα στους δρόμους της Ρόδου – Δείτε βίντεο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
20:37 31/12/2023

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

blueskytv.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος, άκουσαν σήμερα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε στους προσκόπους δώρα και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά. “Αποχαιρετούμε το 2023 με τη μελωδία από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που γέμισε σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Ευχαριστούμε το […] Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων on BLUE SKY.
16:46 31/12/2023

Τα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας έψαλλαν άστεγοι, άτομα με αυτισμό και σύλλογοι

real.gr
Σαφές κοινωνικό και όχι μόνον, μήνυμα απέστειλε η Προεδρία της Δημοκρατίας μέσα από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
13:09 31/12/2023

Βίντεο: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από το μουσικό εργαστήρι Σίφνου

ProtoThema.gr
Σιφνέικα κάλαντα σε στίχους Ειρήνης Γοζαδίνου στους οικισμούς του νησιού
10:00 31/12/2023

Κουτσούμπας: Ειρήνη στην Παλαιστίνη, με νέους αγώνες των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό

matrix24.gr
Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας είπε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.
14:46 30/12/2023

Πάτρα: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ακούστηκαν στο Δημαρχείο

patrasevents.gr
Ο Δήμαρχος αντάλλαξε πολλές ευχές με όλους για Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη, ειρήνη και αγάπη
13:53 29/12/2023

Κρήτη: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα… μιας άλλης εποχής

NewsBomb
Τα κρητικά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που παραδοσιακά τραγουδιούνται από παρέες και παιδιά που γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι, χαρακτηρίζονται από την ομορφιά της κρητικής διαλέκτου και…Περισσότερα...
20:16 01/01/2023

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο Ποιμενάρχης μας. Κοπή βασιλόπιτας για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως

ekklisiaonline.gr
Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν, όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς φορείς, μπάντες, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα. Το άρθρο Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο Ποιμενάρχης μας. Κοπή βασιλόπιτας για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:24 31/12/2022

Καλάντα Πρωτοχρονιά και Βασιλόπιτα στην Ι.Μ. Ναυπάκτου

ekklisiaonline.gr
Παραμονή τῆς Πρωτοχρονιᾶς, Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, ὁ Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ἱερόθεος ἄκουσε τά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ἀπό μικρούς καί μεγάλους, καθώς καί ἀπό τήν Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική τῆς Ναυπάκτου. Το άρθρο Καλάντα Πρωτοχρονιά και Βασιλόπιτα στην Ι.Μ. Ναυπάκτου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:48 31/12/2022

Κουτσούμπας: Ο λαός να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων γιατί πολιτικοί «μεσσίες» δεν υπάρχουν

matrix24.gr
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα νωρίτερα σήμερα στον Περισσό η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.
13:20 31/12/2022

ΚΚΕ: Κάλαντα στον Δημήτρη Κουτσούμπα από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας

in.gr
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είπε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.
12:56 31/12/2022

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους δημιούργησαν χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προαναγγέλλοντας με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο τη μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Περιτομής του Κυρίου και την έλευση του νέου έτους 2023. Το άρθρο Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:04 30/12/2022

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πατούλη από εκπροσώπους φορέων ΑμΕΑ και Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

paraskhnio.gr
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν πρώτοι σήμερα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, εκπρόσωποι συλλόγων ΑμΕΑ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Το γραφείο του Περιφερειάρχη πλημμύρισε με χαρμόσυνες πρωτοχρονιάτικες  μελωδίες από τα παιδιά του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων "VICTOR ARTANT" τα οποία συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ε. Σμπράο και μέλη του προσωπικού, τα παιδιά του Το άρθρο Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πατούλη από εκπροσώπους φορέων ΑμΕΑ και Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:18 30/12/2022

Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Μαραθώνα-Νέας Μάκρης-Ραφήνας τα “έψαλε” στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (φωτό)

irafina.gr
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν τα μέλη του χορευτικού της Αδελφότητας Ηπειρωτών Μαραθώνα-Νέας Μάκρης-Ραφήνας, στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ηπειρώτη Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Μάντζιο, τον Διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη, παρουσία του Λάζαρου Καραούλη μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και στελέχη της ηγεσίας της Δημοκρατικής παράταξης. Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Μαραθώνα-Νέας Μάκρης-Ραφήνας παραμένει […]
13:42 30/12/2022

Γιορτινές μελωδίες στο Δημαρχείο – Πλημμύρισε από Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα η Μαιζώνος (φωτό)

dete.gr
Πλημμύρισε από Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και από γιορτινές μελωδίες σήμερα, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το πρωί, το Δημαρχείο της Πάτρας. Ο Φάρος Ποντίων Πάτρας, η Δημοτική Μουσική, τα παιδιά από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, έψαλλαν, με τη σειρά, τα κάλαντα στο Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και αντάλλαξαν ευχές μαζί του. Παρόντες ήταν […]
12:54 30/12/2022

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς – Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά: ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ekklisiaonline.gr
Κάλαντα Πρωτοχρονιάς με στίχους και βίντεο από την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου. Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα «Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά, ψηλή μου δεντρολιβανιά». Το άρθρο Κάλαντα Πρωτοχρονιάς – Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά: ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:54 30/12/2022

Πόντιοι και Βορειοηπειρπώτες τα έψαλλαν διαδικτυακά στον Πατούλη

otavoice.gr
Διαδικτυακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη από τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Όμιλο Φοινικέων Β. Ηπείρου Γ. Πατούλης: «Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία και τις κοινές δράσεις με τους φίλους Ποντίους αλλά και τα αδέρφια μας τους Βορειοηπειρώτες με στόχο τη διάδοση και προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής τους κληρονομιάς. […]
18:14 31/12/2021

Κάλαντα στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας από ομάδες παιδιών και τη Φιλαρμονική Καλαμάτας (βίντεο-φωτογραφίες)

eleftheriaonline.gr
 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα στον Μητροπολίτη Μεσ­ση­νίας Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας.
16:42 31/12/2021

Δήμος Πύργου: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων»

otavoice.gr
Πάει ο παλιός ο χρόνος… Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλε το πρωί της Παρασκευής (31/12) η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Την ορχήστρα υπό τη συνοδεία του προέδρου του ΔΣ της Φιλαρμονικής, Θανάση Δασκόπουλου, υποδέχτηκαν μπροστά από το δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γιάννης Βαρελάς, ο διευθυντής του […]
13:42 31/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load