#Δημήτρης Σαμόλης

Δημήτρης Σαμόλης: «Δεν είναι σε θέση να φτάσουν στην προσωπική τους αλήθεια, πολλές φορές είναι εσωτερικευμένη ομοφοβία»

zappit.gr
Με αφορμή τη παράσταση Στρακαστούκες και τις αρκετές ομοιότητες που έχει με το απαράδεκτο περιστατικό που συνέβη στην Θεσ/νίκη ενάντια […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Δεν είναι σε θέση να φτάσουν στην προσωπική τους αλήθεια, πολλές φορές είναι εσωτερικευμένη ομοφοβία» appeared first on Zappit.
15:00 18/03/2024

Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν ό,τι χειρότερο είχα βιώσει στη ζωή μου»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε στο περιοδικό Gala και στον Κώστα Μπουρούση για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός και το […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν ό,τι χειρότερο είχα βιώσει στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
09:00 04/02/2024

Ο Δημήτρης Σαμόλης για τις “Στρακαστρούκες”: “Η ιστορία δεν είναι μόνο το bullying, αλλά και όσοι στρέφουν αλλού το βλέμμα” (vid)

monopoli.gr
Μιλώντας για τις "Στρακαστρούκες", ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για τον εκφοβισμό, αναφερόμενος στο bullying που είχε και ο ίδιος υποστεί.
13:53 10/01/2024

Δημήτρης Σαμόλης: «Δεν έγραψα συνειδητά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά ο ήρωάς μου έχει μια συγγένεια μαζί του»

zappit.gr
Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και τον Γιώργο Νάστο παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο ηθοποιός μίλησε και για τον παράσταση «Στρακαστρούκες» και […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Δεν έγραψα συνειδητά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά ο ήρωάς μου έχει μια συγγένεια μαζί του» appeared first on Zappit.
10:00 07/01/2024

Δημήτρης Σαμόλης: «Δεχόμουν μπούλινγκ επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο ηθοποιός μίλησε για το μπούλινγκ που […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Δεχόμουν μπούλινγκ επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια» appeared first on Zappit.
14:00 12/12/2023

Συγκινεί ο Δημήτρης Σαμόλης: «Ήμουν καταπιεσμένο παιδί, δεν πήρα την αγάπη που έπρεπε»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης. To άρθρο Συγκινεί ο Δημήτρης Σαμόλης: «Ήμουν καταπιεσμένο παιδί, δεν πήρα την αγάπη που έπρεπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 04/12/2023

Ο Δημήτρης Σαμόλης αποκαλύπτει εάν έχει υποστεί bullying

govastileto.gr
O Δημήτρης Σαμόλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην στοχοποίηση που υφίσταντο οι άνθρωποι σε διάφορες φάσεις της ζωής τους. Με αφορμή την παράσταση «Στρακαστρούκες» που έγραψε ο ίδιος, ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για τη στοχοποίηση που έχει βιώσει ο ίδιος, η οποία, όπως είπε, είναι πιο ταπεινωτική όταν συμβαίνει […]
20:00 25/10/2023

Δημήτρης Σαμόλης: «Όταν υποστείς μπούλινγκ μικρός, δεν περιμένει κάποιος να αντιδράσεις. Όταν το υποστείς πιο μεγάλος είναι πιο ταπεινωτικό»

okmag.gr
Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για την παράσταση που γράφει και πρωταγωνιστεί με τίτλο «Οι Στρακαστρούκες». Ο ηθοποιός με αφορμή το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, αναφέρθηκε στο μπούλινγκ. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή, «Στούντιο 4» ανέφερε: «Είναι ένα παιδί ξεχωριστό που δεν χωρά στην κοινωνία. Αυτά τα παιδιά τα έχουμε δει πολλές φορές στις ειδήσεις και όχι για […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Όταν υποστείς μπούλινγκ μικρός, δεν περιμένει κάποιος να αντιδράσεις. Όταν το υποστείς πιο μεγάλος είναι πιο ταπεινωτικό» appeared first on OK! Magazine.
19:58 24/10/2023

Δημήτρης Σαμόλης: «»Έτσι όπως το είπα, ακούστηκε αρνητικά για τον Ίαν Στρατή που έχουμε συνεργαστεί»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Σαμόλης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες που αρχικά προοριζόταν […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «»Έτσι όπως το είπα, ακούστηκε αρνητικά για τον Ίαν Στρατή που έχουμε συνεργαστεί» appeared first on Zappit.
14:28 15/02/2023

Δημήτρης Σαμόλης: «Ερχόντουσαν από την πόρτα να χαιρετήσουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν το πίστευαν»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Σαμόλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Ερχόντουσαν από την πόρτα να χαιρετήσουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δεν το πίστευαν» appeared first on Zappit.
15:30 22/11/2022

Δημήτρης Σαμόλης: «Όταν βγαίνω με τους φίλους μου και δεν κοιτάνε, βάζω στις τσάντες τους πάντα το κουβέρ, το ψωμί, μια αλατιέρα»

okmag.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», μίλησε ο Δημήτρης Σαμόλης, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε τη νέα σειρά «Φλόγα και άνεμος». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σπουδές του στη Νομική ενώ αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση του πατέρα του, όταν τον είδε πρώτη φορά στη σκηνή. «Η καλοσύνη είναι το πιο σέξι χαρακτηριστικό σε έναν άνθρωπο. […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Όταν βγαίνω με τους φίλους μου και δεν κοιτάνε, βάζω στις τσάντες τους πάντα το κουβέρ, το ψωμί, μια αλατιέρα» appeared first on OK.
19:30 18/10/2022

Δημήτρης Σαμόλης: «Τα λόγια του πατέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο ήταν μαχαιριά»

tlife.gr
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον τη To άρθρο Δημήτρης Σαμόλης: «Τα λόγια του πατέρα μου όταν με είδε πρώτη φορά στο θέατρο ήταν μαχαιριά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 18/10/2022

Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν μια θολή περίοδος, έψαχνα τον εαυτό μου, ποιος είμαι, πού πηγαίνω»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μίλησε ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που σπούδαζε […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν μια θολή περίοδος, έψαχνα τον εαυτό μου, ποιος είμαι, πού πηγαίνω» appeared first on Zappit.
15:50 18/10/2022

Δημήτρης Σαμόλης: «Στις Άγριες Μέλισσες έκανα δοκιμαστικό αλλά πήραν τον Ίαν Στρατή»

zappit.gr
Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σαμόλης, το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή τη συμμετοχή στο σίριαλ «Φλόγα και […] The post Δημήτρης Σαμόλης: «Στις Άγριες Μέλισσες έκανα δοκιμαστικό αλλά πήραν τον Ίαν Στρατή» appeared first on Zappit.
20:46 21/09/2022

Φλόγα και Άνεμος – Δημήτρης Σαμόλης: «Η σειρά ανεβάζει την ποιότητα της τηλεόρασης»

youfly.com
O Δημήτρης Σαμόλης, ένας ηθοποιός που υπηρετεί αθόρυβα αλλά πιστά την τέχνη της υποκριτικής, μιλά στο youfly.com για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Φλόγα και άνεμος». The post Φλόγα και Άνεμος – Δημήτρης Σαμόλης: «Η σειρά ανεβάζει την ποιότητα της τηλεόρασης» appeared first on Youfly.
07:50 26/07/2022

Ολυμπιακός: Αλλαγές στον τομέα της επικοινωνίας

aek1924.gr
Την πρόσληψη του νέου Διευθυντή Επικοινωνίας και του επικεφαλής στο Γραφείο Τύπου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τη στελέχωση των τμημάτων επικοινωνίας με τρία νέα πρόσωπα ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/5) η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των ερυθρόλευκων, ο Γρηγόρης Μπάτης αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας, ο Δημήτρης Σαμόλης υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και ο Δημήτρης Μαργωμένος […] The post Ολυμπιακός: Αλλαγές στον τομέα της επικοινωνίας appeared first on AEK1924.gr.
12:44 16/06/2022

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στη διεύθυνση επικοινωνίας και το Γραφείο Τύπου

fosonline.gr
Ο Γρηγόρης Μπάτης αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου ο Δημήτρης Σαμόλης.
10:54 16/06/2022

Δημήτρης Σαμόλης: Στο πλευρό της Καραμπέτη στη νέα σειρά της ΕΡΤ

youfly.com
Στο πλευρό της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη θα δούμε τον ηθοποιό και τραγουδοποιό Δημήτρη Σαμόλη. Ποιος θα είναι ο ρόλος του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος; The post Δημήτρης Σαμόλης: Στο πλευρό της Καραμπέτη στη νέα σειρά της ΕΡΤ appeared first on Youfly.
22:18 23/03/2022

«Ατάρι 2»: Το «Ατάρι» του Δημήτρη Σαμόλη απέκτησε ένα φρέσκο -και νοσταλγικό ταυτόχρονα- remix

monopoli.gr
Πέντε χρόνια μετά το πρώτο "Ατάρι", ο Δημήτρης Σαμόλης παρουσιάζει το νέο, άκρως νοσταλγικό και 80s ρεμίξ του πρώτου ελληνόφωνου τραγουδιού του.
14:34 23/02/2022

Δημήτρης Σαμόλης: «Ήταν σημαντικό που αποκαλύφθηκαν όλα αυτά στο χώρο του θεάτρου, αλλά έγιναν και άτσαλες κινήσεις στον τρόπο διαχείρισης»

ProtoThema.gr
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Σαμόλης μίλησε στο protothema.gr και στο Νίκο Θρασυβούλου για τα "Μαθήματα Κωμωδίας" το νέο έργο του Θοδωρή Αθερίδη που παίζεται στο Μικρό Παλλάς.
08:54 06/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load