#Άρης Μακρής

Άρης Μακρής: Έτοιμος για την πρεμιέρα του στο θέατρο μετά τον σάλο για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

govastileto.gr
Ο Άρης Μακρής είναι έτοιμος να κάνει πρεμιέρα στο θέατρο την Κυριακή 24/3, στην παράσταση της Γιούλης Ηλιοπούλου. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», λίγες ημέρες μετά τον σάλο με την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη και την δημόσια «απολογία» του. Συγκεκριμένα, ο Άρης Μακρής είπε: «Είμαστε έτοιμοι, μένουν τα τελευταία τεχνικά, […]
23:00 22/03/2024

Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης»

zappit.gr
Θέμα στο Πρωινό Σου Σου έγινε η συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής για την πρώην σύντροφο του, Άννα Μαρία […] The post Ελένη Τσολάκη για Άρη Μακρή – Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν είναι θέμα εκδίκησης» appeared first on Zappit.
13:00 13/03/2024

Δύσκολες ώρες για τον Άρη Μακρή: Έγινε ότι φοβόταν μετά τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

Newside.gr
Η Γιούλη Ηλιοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, σήμερα, Πέμπτη, για τον Άρη Μακρή, ο οποίος φωτογραφίζεται από χρήστες του διαδικτύου ως κακοποιητής της Άννας Μαρία Βέλλη. Ειδικότερα, ο Άρης Μακρής θα συμμετείχε στην παράσταση «Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια», που θα έκανε πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή, αλλά αναβλήθηκε. Η Γιούλη Ηλιοπούλου σκέφτεται την αντικατάσταση [...] Το άρθρο Δύσκολες ώρες για τον Άρη Μακρή: Έγινε ότι φοβόταν μετά τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:00 07/03/2024

Άρης Μακρής: O λόγος για τον οποίο θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την Άννα Μαρία Βέλλη

govastileto.gr
Η υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με πολλούς στο διαδίκτυο να «φωτογραφίζουν» τον γνωστό τραγουδιστή Άρη Μακρή. Με ανάρτησή του στα social media ο Άρης Μακρής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος για τον οποίο αναφέρεται η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ δημοσιογράφος της εκπομπής του […]
17:00 07/03/2024

Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης – Τι απαντά η Γιούλη Ηλιοπούλου

tlife.gr
Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής συζητιούνται έντονα από χθες το μεσημέρι, μετά την To άρθρο Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης – Τι απαντά η Γιούλη Ηλιοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 07/03/2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του»

govastileto.gr
Ο Άρης Μακρής πριν από λίγες ώρες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις φήμες που γράφονται στο διαδίκτυο ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως Πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και συνάδελφος του τραγουδιστή και ηθοποιού την μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» σχολίασε […]
12:00 07/03/2024

Άρης Μακρής: Ξεκαθάρισε δημόσια ότι δεν είναι «εκείνος ο κακopoιτής της Άννας Μαρίας Βέλλη»

Newside.gr
Ο Άρης Μακρής θέλησε να διευκρινίσει σχετικά με την κακοποίηση στην οποία έχει εμπλεκεί το όνομά του, όσον αφορά την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη. Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Άννα Μαρία Βέλλη ρωτήθηκε αν ισχύει η φήμη ότι ο άνδρας που την είχε κακοποιήσει, κάνει παρέα με [...] Το άρθρο Άρης Μακρής: Ξεκαθάρισε δημόσια ότι δεν είναι «εκείνος ο κακopoιτής της Άννας Μαρίας Βέλλη» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
23:00 06/03/2024

Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη – Η μακροσκελής ανάρτηση

tlife.gr
Ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη υπήρξαν ζευγάρι για πολύ καιρό, μέχρι που πριν To άρθρο Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη – Η μακροσκελής ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 06/03/2024

Ο Άρης Μακρής αποκαλύπτει το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ

Παραπολιτικά
Αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει
21:26 11/01/2022

Άρης Μακρής: «Έχω κάνει σεξ σε κατάστρωμα πλοίου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε ο Άρης Μακρής το πρωινό της Τρίτης. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τις […] The post Άρης Μακρής: «Έχω κάνει σεξ σε κατάστρωμα πλοίου» appeared first on Zappit.
09:36 11/01/2022

Ο Άρης Μακρής απαντάει για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

ProtoThema.gr
Ο ηθοποιός μίλησε για την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του και την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor
18:02 10/01/2022

Κακοποίηση Άννας Μαρίας Βέλλη | O Άρης Μακρής σπάει τη σιωπή του μετά την εμπλοκή του ονόματός του (Vid)

spoilers
Ήταν στα τέλη Νοέμβρη όταν η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για τη σωματική βία που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κακοποίηση Άννας Μαρίας Βέλλη | O Άρης Μακρής σπάει τη σιωπή του μετά την εμπλοκή του ονόματός του (Vid)
15:06 18/12/2021

Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά σε όσους ενέπλεξαν το όνομά του με την καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη

zappit.gr
Ο Άρης Μακρής έσπασε τη σιωπή του και απάντησε σε όσους τον στοχοποίησαν για την κακοποιητική σχέση που είχε αναφέρει […] The post Άρης Μακρής: Απαντά πρώτη φορά σε όσους ενέπλεξαν το όνομά του με την καταγγελία της Άννας Μαρίας Βέλλη appeared first on Zappit.
12:26 18/12/2021

Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! Απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Βέλλη

queen.gr
Χαμογέλα και Πάλι: Ο Άρης Μακρής σπάει τη σιωπή του και απαντάει σε όσους τον…
11:48 18/12/2021

Άρης Μακρής: Η αναφορά στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον χωρισμό τους – “Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για μένα”

tlife.gr
Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, μίλησε ο Άρης Μακρής ο οποίος παραχώρησε τη νέα To άρθρο Άρης Μακρής: Η αναφορά στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον χωρισμό τους – “Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για μένα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:14 02/08/2021

Ο Μακρής εξομολογείται: Ήμουν δίπλα στην Έρρικα στην κηδεία της Αναστασίας. Ήταν…

spoilers
Ο Άρης Μακρής μίλησε για το πόσο στάθηκε στην Έρρικα Πρεζεράκου, της οποίας η ανιψιά, η μικρή Αναστασία, πέθανε πριν από λίγες ημέρες. Πέρυσι συνεργάστηκες... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Μακρής εξομολογείται: Ήμουν δίπλα στην Έρρικα στην κηδεία της Αναστασίας. Ήταν…
13:22 23/07/2021

Άρης Μακρής: Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει, ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της

spoilers
by Ioanna22/07/2021 23:277 Ο Άρης Μακρής είναι ένας από τους νέους τραγουδιστές που έχει συμμετέχει και σε μιούζικαλ και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άρης Μακρής: Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει, ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της
00:36 23/07/2021

«Ήμουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια»

zappit.gr
Ο Άρης Μακρής έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την Έρρικα Πρεζεράκου και […] The post «Ήμουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια» appeared first on Zappit.
18:51 22/07/2021

Ο μιντιάκιας: το νέο θρίλερ με την Καραβάτου, τα δοκιμαστικά στο Star και η έκπληξη στο πλευρό της Τσολάκη

spoilers
Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουνίου 2021 10:00 Ο τραγουδιστής Άρης Μακρής είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στη νέα εκπομπή της στο Open.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο μιντιάκιας: το νέο θρίλερ με την Καραβάτου, τα δοκιμαστικά στο Star και η έκπληξη στο πλευρό της Τσολάκη
10:04 25/06/2021

Καλοκαίρι Not: Ο Άρης Μακρής δίπλα στην Ελένη Τσολάκη στο OPEN

youfly.com
Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζεται να μας πει Καλοκαίρι not μέσα από το Open και μαζί της θα είναι και ο Άρης Μακρής. Το παρασκήνιο! The post Καλοκαίρι Not: Ο Άρης Μακρής δίπλα στην Ελένη Τσολάκη στο OPEN appeared first on Youfly.
10:26 23/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load